LifestyleΓυναίκα

10 Χρωματιστά σχέδια στα νύχια για καλοκαιρινό μανικιούρ!

Το καλοκαίρι είναι μια καλή ευκαιρία να βάψεις τα νύχια σου σε έντονα και φωτεινά χρώματα που συμβαδίζουν με το χαρούμενο κλίμα της εποχής. Ένα χρωματιστό μανικιούρ λοιπόν είναι τέλεια ιδέα για κάθε γυναίκα. Τα έντονα χρώματα στα νύχια μπορούν να είναι και κομψά αρκεί να διαλέξεις το κατάλληλο σχέδιο.

Αν ψάχνεις για φρέσκες, μοντέρνες ιδέες για το καλοκαιρινό σου μανικιούρ, είσαι στο κατάλληλο μέρος. Στο ediva.gr θα βρεις 10 φανταστικά σχέδια στα νύχια με έντονα χρώματα και συνδυασμούς αυτών!

 

Χρωματιστό γαλλικό μανικιούρ!

μοντέρνο γαλλικό μανικιούρ μοντέρνο γαλλικό στα νύχια

Η τέλεια ισορροπία μεταξύ χρωματιστού αλλά μίνιμαλ μανικιούρ θα πετύχει με ένα διακριτικό γαλλικό στα νύχια. Το γαλλικό δε φεύγει ποτέ από τη μόδα, είναι λοιπόν μια safe επιλογή που μπορείς να διαλέξεις ανά πάσα στιγμή. Η μοντέρνα παραλλαγή με τα χρώματα στις άκρες αντί για το κλασσικό λευκό είναι η τέλεια λεπτομέρεια για ένα εντυπωσιακό και κομψό μανικιούρ!

Σχέδια στα νύχια με διχρωμίες!

πολύχρωμα νύχια χρωματιστά νύχια

Για τις γυναίκες που αγαπούν τα μάξιμαλ σχέδια, οι διχρωμίες με έντονους τόνους και αποχρώσεις είναι μια πολύ fun ιδέα. Τα πολλά χρώματα στα νύχια θα τραβούν τα βλέμματα στα άκρα σου, έτσι δεν θα περνάς απαρατήρητη. Μάλιστα, μη φοβηθείς να συνδυάσεις και όλα τα έντονα χρώματα μεταξύ τους σε ένα μανικιούρ όπως το μπλε, το κόκκινο, το ροζ, το κίτρινο ή το πράσινο!

Διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι!

παστέλ νύχια χρωματιστό μανικιούρ

Φανταστική ιδέα και πολύ εύκολη για να την εκτελέσεις και σπίτι είναι να βάψεις κάθε νύχι διαφορετικό χρώμα. Ξανά, οι συνδυασμοί χρωμάτων εξαρτώνται μόνο από την αισθητική και τη διάθεση σου. Εάν θες να διατηρήσεις ένα σχετικά χαμηλό προφίλ θα σου προτείναμε να βάψεις όλα τα νύχια σου είτε σε παστέλ αποχρώσεις είτε σε γήινους τόνους!

Δες επίσης: 30 Εντυπωσιακά μανικιούρ για κοντά νύχια!

Tie dye σχέδιο στο καλοκαιρινό μανικιούρ!

tie dye νύχια ροζ λευκά νύχια

Το tie dye είναι πολύ της μόδας για φέτος το καλοκαίρι. Συνήθως το συναντάμε στα ρούχα και τα αξεσουάρ, τι θα έλεγες όμως να το δοκιμάσεις και στα νύχια σου; Η τενχική tie dye θυμίζει το ombre ή και το μαρμάρινο εφέ, διαφέρει όμως λίγο στα χρώματα καθώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολλά και διάσπαρτα χρώματα σε κάθε νύχι!

Διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι!

γραμμικό μανικιούρ 

Ακόμα πιο fun είναι να κάνεις, όχι μόνο διαφορετικό χρώμα, αλλά και διαφορετικό σχέδιο σε κάθε νύχι. Φυσικά, τα σχέδια θα πρέπει κάπως να συνδέονται μεταξύ τους όπως πχ για παράδειγμα να είναι όλα line art ή όλα αφηρημένα σχέδια!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα