Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 28/6/2019

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία, να βελτιώσεις, απόλυτα την κοινωνική σου εικόνα και την φήμη σου! Πιθανόν να δείχνεις πως είσαι πιο απρόσιτος και απόμακρος, απ’ότι είσαι συνήθως και αυτό, διότι προσπαθείς να μην γίνουν κατανοητές οι προθέσεις σου και τα συναισθήματά σου, από τους άλλους! Με αυτόν τον τρόπο, θα καταφέρεις να κερδίσεις το ουσιαστικό και ειλικρινές ενδιαφέρον των άλλων, την έμπρακτη προσοχή τους, τον σεβασμό τους αλλά και τον θαυμασμό τους! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις επιτέλους και κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου, όπως και πολλές από τις ουσιαστικές σου επιθυμίες σας, γίνονται πραγματικότητα σήμερα! Αν είσαι ελεύθερος, πες όχι σε επιπόλαιες ερωτικές επαφές και γνωριμίες! Φρόντιζε να αρπάξεις αξιόλογες ευκαιρίες και να κάνεις μόνο ουσιαστικές γνωριμίες, που ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με διάρκεια και βάθος!
ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα φίλε Ταύρε, ο φιλικό τομέας, θα είναι αδιαμφισβήτητα ευνοημένος, αφού οι φίλοι σου, σου δίνουν λύσεις και σε βοηθούν έμπρακτα, σε ό,τι πρόβλημα χρειαστεί να αντιμετωπίσεις αυτήν την ημέρα! Μείνε λοιπόν κοντά στους καλούς και στενούς σου φίλους και εμπιστεύσου τους, χωρίς δισταγμό και σίγουρα εξαιτίας τους, θα έχεις αρκετές ξαφνικές αλλαγές και ανατροπές! Προσπάθησε μόνο να μην ξεσπάς στους άλλους, που πιθανόν να σε προκαλέσουν αρκετά με την συμπεριφορά τους! Αν είσαι ελεύθερος φρόντισε να μην μπερδεύεις φιλία και έρωτα, ιδίως αν δεν είσαι σίγουρος, πως τα αισθήματα του άλλου είναι τα ίδια με τα δικά σου! Ωστόσο, θα έχεις νέες γνωριμίες και ερωτικά ξεκινήματα, κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος θα έχεις σήμερα την ευκαιρία, να κάνεις την ανατροπή και να φέρεις θετικές αλλαγές και ανανέωση στην σχέση σου με τον σύντροφο σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, σήμερα μία μόνο ματιά αρκεί, για να καταλάβεις αν το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι ειλικρινές και αξιόπιστο! Καταλαβαίνεις έγκαιρα, αν μία διαπροσωπική επαφή, υπόσχεται θετική εξέλιξη, αν μπορεί να σε ωφελήσει ουσιαστικά ή αντίθετα, αν θα σου δημιουργήσει πρόβλημα στο παρόν ή το μέλλον! Για το λόγο αυτό, εμπιστεύσου χωρίς δισταγμό την διαίσθηση και την διορατικότητα σου, αφού σε βοηθούν, σε κάθε σου δραστηριότητα, απόφαση και κίνηση! Αν είσαι ελεύθερος, χρειάζεται να δείξεις προσοχή σήμερα, στις εξιδανικεύσεις και στις ψευδαισθήσεις που έχεις, για το άτομο που σε ενδιαφέρει, διότι μπορεί να προκύψουν απογοητεύσεις λόγω των μεγάλων προσδοκιών σου! Αν πάλι, σε αφορά μία σχέση παρασκηνιακή ή κρυφή, τότε σήμερα είναι μία ημέρα γεμάτη εξελίξεις, είτε θετικές, είτε αρνητικές! Αν είσαι δεσμευμένος λοιπόν, προσοχή στις αποκαλύψεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, σήμερα δεν φοβάσαι να πάρεις τα ρίσκα σου και να ζήσεις με πάθος, ρίσκο, περιπέτεια και ένταση την κάθε στιγμή της ημέρας! Πες ναι στην προσωπική προβολή και σε κάθε νέα εμπειρία! Προσοχή όμως! Προσπάθησε να μην ενθουσιάζεσαι τόσο εύκολα, αφού πιθανόν να έρθουν απογοητεύσεις, ιδίως μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Μην διστάσεις να πάρεις το ρόλο του κυνηγού τώρα, χωρίς όμως υπερβολική έπαρση και περίσσια αυτοπεποίθηση! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για νέες μοναδικές ερωτικές εμπειρίες, συναντήσεις ή και συναρπαστικές γνωριμίες! Κινητοποιήσου και δράσε ερωτικά και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, ιδίως αν το διεκδικήσεις με πάθος, δυναμισμό και επιμονή! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου!
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα αποζητάς και καταφέρνεις να έχεις δίπλα σου, μόνο ανθρώπους που πρώτα θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη σου! Προσοχή μόνο, στις δικές σου απαιτήσεις, οι οποίες είναι ομολογουμένως υπερβολικές και ίσως κάποιες φορές δογματικές! Προσπάθησε να αναδείξεις την σταθερή πλευρά του χαρακτήρα σου, ώστε κανείς να μην μπορέσει να αμφισβητήσει και την δική σου τιμιότητα, αξιοπιστία και σοβαρότητα σου, ιδίως στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν να βρεις σήμερα το άλλο σου μισό ή να προσεγγίσεις αποτελεσματικά το άτομο που σε ενδιαφέρει! Επιτέλους, αποφασίζεις να αλλάξεις την τακτική που αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, διαπιστώνεις πως ο σύντροφος σου, σε αγαπά πραγματικά, πως δίνεται ολοκληρωτικά στην σχέση σας και δεν έχει μάτια για άλλο άτομο, πέρα από σένα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα μπορέσεις και θα γυρίσεις εύκολα σελίδα, ιδίως όταν αντιλαμβάνεσαι ότι μία διαπροσωπική σχέση έχει φτάσει σε τέλμα και δεν φοβάσαι να δώσεις τέλος σε τοξικές καταστάσεις! Προσπάθησε και θα καταφέρεις να κάνεις θετικές αλλαγές και να περάσεις πολύ όμορφα! Σύμμαχοι σου την σημερινή ημέρα, είναι φυσικά οι φίλοι σου, που θα σταθούν δίπλα σου με κάθε τρόπο και σε κάθε σου δραστηριότητα, με πράξεις, αλλά και συμβουλές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα αντιμετωπίζεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με ιδιαίτερη σοβαρότητα και προσοχή, αλλά και με την ανάλαφρη διάθεση του έρωτα, γεγονός που θα ανανεώσει την σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζουν ζωντάνια, κέφι, λάμψη, αυτοπεποίθηση και δημιουργικότητα! Έχεις έναν αξιοθαύμαστο τρόπο να φλερτάρεις και σίγουρα προκαλείς θαυμασμό σε όποιον συναναστρέφεσαι μαζί του!
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα δείχνεις μεγάλη κατανόηση στα συναισθήματα των άλλων και θα ανταμειφθείς κατά την διάρκεια της ημέρας γι’αυτό! Ιδανική ημέρα, για διακόσμηση ή ανανέωση σπιτιού και γενικά εσωτερικών χώρων! Παρόλο που κλείνεσαι στον εαυτό σου, θα υπάρξουν πολλές ουσιαστικές ευκαιρίες να έρθεις κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάς! Δένεσαι συναισθηματικά, πολύ πιο γρήγορα με όλες διαπροσωπικές σου επαφές, αλλά κυρίως ενδυναμώνεις και εξομαλύνεις τις οικογενειακές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς τώρα, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα με τον σύντροφο σου και να ανανεώσετε με ποικίλους τρόπους την σχέση σας! Ο δεσμός σου σήμερα, θα είναι γεμάτος από αγάπη, ρομαντισμό και τρυφερότητα! Αν είσαι ελεύθερος, αφού δεν σου αρέσει πια να αλλάζεις ερωτικούς συντρόφους ή να φλερτάρεις ανούσια, βρες στη ζωή σου κάτι πιο σταθερό και ουσιαστικό, τώρα που έχεις ευκαιρία! που να έχει θετική μακροπρόθεσμη κατάληξη!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, σήμερα όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω σου, όμως ταυτόχρονα, αν κάποιος αδιαφορήσει για σένα, γίνεσαι υπερβολικά εύθικτος, απαιτητικός και γκρινιάρης! Συγκράτησε την έπαρση και θα δεις πως η σημερινή ημέρα θα είναι μία όμορφη εμπειρία, γεμάτη διασκέδαση, ψυχαγωγία και καλοπέραση! Παρέμεινε εξωστρεφής, κοινωνικός, λαμπερός και ζεστός και έχεις την ανάγκη να ζεις στο έπακρο την κάθε στιγμή! Αν είσαι ελεύθερος θα αισθανθείς πως όλοι σήμερα σε θέλουν, σε θαυμάζουν, σε διεκδικούν ή είναι ερωτευμένοι μαζί σου! Απόλαυσε αυτήν την μοναδική ημέρα, με μπόλικο φλερτ, αλλά με λιγότερο εγωκεντρισμό και υπερβολή! Αν είσαι δεσμευμένος απολαμβάνεις σήμερα ερωτικό πάθος, χαρούμενες στιγμές και έντονα συναισθήματα στην σχέση σου!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, σήμερα θα αναγκαστείς να ασχοληθείς με την τακτοποίηση εκκρεμοτήτων και υποχρεώσεων! Οι δουλειές και η καθημερινότητα, είναι πλέον σοβαρή υπόθεση για σένα και θα δεις πως δεν έχεις χρόνο για χάσιμο, ώστε να ασχοληθείς με καλοπέραση ή παιχνιδάκια! Καλό βέβαια, θα ήταν να βρεις και λίγο χρόνο για ξεκούραση, γι’αυτό οργάνωσε σωστά το πρόγραμμα που έχεις να κάνεις! Γενικά, μείνε συγκρατημένος και μην παρασύρεσαι από συναισθήματά και επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν σήμερα να αρχίσεις να βλέπεις λίγο πιο σοβαρά τον τομέα του έρωτα σήμερα και η επιλογή του ιδανικού και αξιόλογου συντρόφου, θα είναι η κύρια προτεραιότητα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, δεν αφήνεσαι συναισθηματικά και ο σύντροφος πιθανόν να νιώσει δυσαρεστημένος από την συμπεριφορά σου! Μην παιδεύεις το μυαλό σου με ανούσιες λεπτομέρειες, χαλώντας την ατμόσφαιρα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, η σημερινή ημέρα θα έχει σίγουρα στιγμές διασκέδασης και κοινωνικοποίησης, όμως λόγω της τάσης σου να αργείς να παίρνεις αποφάσεις ή να αποποιείσαι κάποιες ευθύνες, θα υπάρξουν άλλου είδους απρόσμενες δυσκολίες, Εκμεταλλεύσου την εντυπωσιακή σου λάμψη, γοητεία, γλυκύτητα και το ξεχωριστό σου ταμπεραμέντο, ώστε να κατακτήσεις στόχους! Επίσης σήμερα, θα έχεις πολλές επαφές, αλλά και νέες γνωριμίες! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια διλήμματα που θα έχεις, όπως και η αναποφασιστικότητα σου, θα φέρει ψυχρότητα και δυσκολίες στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, το φλερτ θα είναι άφθονο σήμερα και εσύ το απολαμβάνεις! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να γνωρίσεις ένα άτομο που θα καταφέρει να σε γοητεύσει με την εμφάνισή του, αλλά και να ζήσεις μαζί του απολαυστικές στιγμές!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πολύ πιθανόν να αυξηθούν οι καχυποψίες σου, σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές και προφανώς θα προτιμήσεις την μοναξιά σου, ή έστω, θα θελήσεις να έχεις δίπλα σου, λίγους μόνο ανθρώπους, που εμπιστεύεσαι πραγματικά! Ενδεχομένως, γι’αυτήν σου την αντιμετώπιση, να ευθύνεται μία αποκάλυψη που έρχεται και ρίχνει φως σε κάποιες αλήθειες που θα σε βοηθήσουν να αντιληφθείς πως δεν αξίζουν όλοι την εμπιστοσύνη σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η ερωτική σου σχέση, είναι εκρηκτική, φλογερή και παθιασμένη με κάθε τρόπο! Επιπλέον, απολαμβάνεις πίστη και αποκλειστικότητα από τον σύντροφο σου, όπως και καυτές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος αποφεύγεις να δείχνεις ανοιχτά τα συναισθήματά σου και έτσι, απλά επιστρατεύεις διορατικότητα, για να δεις πως ακριβώς πρέπει να κινηθείς προς το άτομο που σε ενδιαφέρει!
ΙΧΘΥΣ
Φίλε Ιχθύ, η σημερινή ημέρα θα σου προσφέρει δίπλα σου ανθρώπους, με τους οποίους θα ζήσεις ανεπανάληπτες στιγμές, γεμάτες ένταση, χαρά και περιπέτεια! Εκμεταλλεύσου κάθε στιγμή, για εξόδους ψυχαγωγίας ή για διοργάνωση ενός ταξιδιού ή εκδρομής! Αποφασίζεις και αλλάζεις πρόσωπο και αυτό το απολαμβάνεις και εσύ, αλλά και ο περίγυρος σου! Είσαι χαρούμενος, εξωστρεφής, κοινωνικός, ενθουσιώδης και πολύ αισιόδοξος, χαρακτηριστικά που κάνουν τους άλλους να σε θαυμάζουν! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα συναρπαστική γνωριμία με ένα άτομο, με το οποίο θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα και σίγουρα μπορεί να σε κάνει να περάσεις πολύ όμορφα σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την οξυθυμία σου, αλλά και την τάση σου για ανούσια ανεξαρτησία, κυρίως σε στιγμές παρεξηγήσεων και αντιθέσεων με τον σύντροφο σου!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα