Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 21/5/2020

Κριός

Γενικά

Κριέ, η ανάγκη για να κατανοήσει το κοντινό περιβάλλον τι νιώθεις είναι έντονη όμως δεν είναι εύκολο να το εκφράσεις. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε μεγάλες υποσχέσεις που μπορεί να φαίνονται ιδανικές όμως τελικά το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν. Φρόντισε να διασκεδάσεις και να αφήσεις τις σημαντικές αποφάσεις για αργότερα.

Αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη ημέρα για να εκφράσεις πιθανά παράπονα στο ταίρι σου καθώς χάνεσαι στο συναισθηματισμό. Αξιοποίησε το χρόνο για να περάσετε όμορφα και να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε πρόσωπα που επιστρέφουν στη ζωή σου καθώς μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως δεν υπάρχει η διάθεση να τα ικανοποιήσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να κλείσεις υποθέσεις εμπορικού χαρακτήρα καθώς οι οικονομικές συζητήσεις δεν έχουν ξεκάθαρο τοπίο. Απέφυγε να πάρεις δεσμευτικές αποφάσεις σήμερα και φρόντισε να αξιοποιήσεις την ημέρα για να σκεφτείς καλά πως θέλεις να κινηθείς το επόμενο διάστημα.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ο συναισθηματισμός εντείνει τις ευαισθησίες σου και δεν αποκλείεται να φέρνει στην επιφάνεια ανασφάλειες και φόβους που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Δεν χρειάζεται να δώσεις λύσεις, φρόντισε να βρεις μέσα σου την αυτοκυριαρχία που απαιτείται για να ισορροπήσεις και να περάσεις όμορφα με τα πρόσωπα που αγαπάς.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου. Μείνε μακριά από σημαντικές συζητήσεις που θα σε οδηγήσουν στην ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να εμφανιστεί πρόσωπο από το παρελθόν που θα εντείνει τους φόβους και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή σε οικονομικές συμφωνίες και πιθανά έξοδα που μπορεί να προκύψουν καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τα πράγματα με λογικό τρόπο. Φρόντισε να συγκρατήσεις την ανάγκη για απόλαυση γιατί είναι αυτή που μπορεί να σου κοστίσει ακριβά και τελικά να παίξει ρόλο σε ψυχολογικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, οι προσωπικές σου ανάγκες έρχονται στην επιφάνεια όμως είναι γεγονός ότι δεν μπορείς να αφουγκραστείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε καλύπτει. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς η εξέλιξη δεν θα σε ικανοποιήσει.

Αισθηματικά

Οι εγωιστικές τάσεις που εκδηλώνεις θολώνουν τις σκέψεις σου και μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να χαλιναγωγήσει στον εγωκεντρισμό. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί σε προσωπικό επίπεδο και αυτό δεν επιτρέπει να αφεθείς στην αγάπη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν έρχονται και πάλι στο προσκήνιο για να σου τονίσουν ότι χρήζουν λύσης. Όμως σήμερα δεν είναι η κατάλληλη καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη πως πρέπει να κινηθείς και μπορεί να κάνεις λάθη. Φρόντισε να αποφύγεις σημαντικές δεσμεύσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, οι ευαισθησίες σου ξεχειλίζουν καθώς δεν είναι εύκολο να τις διαχειριστείς και μπορεί να σε οδηγήσουν στη μελαγχολία. Η ψυχολογία σου θα σε οδηγήσει στην απομόνωση και δεν θα είναι εύκολο να διαχειριστείς θέματα της καθημερινότητας που απαιτούν αυτοσυγκέντρωση και ψυχραιμία.

Αισθηματικά

Μπορείς να επιδιώξεις να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου με φιλικά πρόσωπα αφήνοντας στην άκρη ότι μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε μελαγχολούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας συναισθηματική θύελλα που δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικές εκκρεμότητες του παρελθόντος που επιστρέφουν και σε προβληματίζουν έντονα. Είναι καλύτερα να ακούσεις τη διαίσθησή σου και να αποφύγεις πιθανές δεσμεύσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν με τον τρόπο που περιμένεις. Επικεντρώσου στο να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις καθώς το ένστικτό σου σε καθοδηγεί μοναδικά.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, αναρωτιέσαι αν το φιλικό σου περιβάλλον αντιλαμβάνεται πραγματικά τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί, όμως είναι σημαντικό να αντιληφθείς ότι και εσύ δεν μπορείς να είσαι αντικειμενικός στις σκέψεις σου. Προσπάθησε να χαρείς τις στιγμές και να αποφύγεις πιθανές συζητήσεις που μπορεί να δημιουργήσουν παρεξηγήσεις.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου αρκεί να μην μπεις σε διαδικασία ανταλλαγής απόψεων που θα προκαλέσει εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η από το φιλικό περιβάλλον επιστρέφει δυναμικά πρόσωπο από το παρελθόν που σε αναστατώνει και θολώνει τη σκέψη σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η διαίσθησή σε καθοδηγεί σε πιθανές επαγγελματικές αποφάσεις που καλείσαι να πάρεις καθώς οφείλεις να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις υποχρεώσεις σου. Το άγχος δεν θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς για αυτό φρόντισε να το ελέγξεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να αντιληφθείς πώς πρέπει να διαχειριστείς το κομμάτι της αυτοπροβολής που σε απασχολεί έντονα. Προσοχή σε λανθασμένες επιλογές προσώπων που μπορεί να υπόσχονται πολλά όμως στο τέλος το πιθανότερο είναι να σε εκθέσουν.

Αισθηματικά

Άφησε τις σκοτούρες στην άκρη και επεδίωξε να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου απολαμβάνοντας κάθε στιγμή όπου το πάθος θα κυριαρχήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να επιστρέψει δημιουργώντας μία ιδανική κατάσταση που μπορεί να μην είναι ρεαλιστική.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Απέφυγε να συζητήσεις οικονομικά ζητήματα στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς δεν έχεις ξεκάθαρη αντίληψη του πως πρέπει να κινηθείς. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις που θα έχουν κόστος και στην τσέπη σου αλλά και στην δημόσια εικόνα σου καθώς το πιθανότερο είναι να εκτεθείς και να απογοητευτείς.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να αντιληφθείς πραγματικά τι είναι αυτό που σε χαροποιεί και σε γεμίζει σε πνευματικό επίπεδο. Οι σκέψεις είναι πολλές όμως δεν είναι ξεκάθαρες για αυτό φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο βρισκόμενος με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να απολαύσεις κάθε στιγμή διασκέδασης και αισιοδοξίας με το ταίρι σου μακριά από τις όποιες σκοτούρες και θολές σκέψεις που μπορεί να χαλάσουν την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει επιστροφή πρόσωπο από το παρελθόν που θα δημιουργήσει έντονο συναισθηματισμό και ευαισθησία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα που έχουν έρθει στην επιφάνεια μπορεί να σε προβληματίσουν και να σου δημιουργήσουν άγχος. Μπορείς να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς είναι αυτό που θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να κάνεις τις απαραίτητες επιλογές που θα σε οδηγήσουν στην επιτυχία.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, η συναισθηματική φόρτιση είναι αυξημένη καθώς είσαι ανάστατος και ανασφαλής και αυτό εκδηλώνεται με έντονο τρόπο στο περιβάλλον που κινείσαι. Τα ξεσπάσματα δεν θα ωφελήσουν για να δεις ξεκάθαρα τι είναι αυτό που σε φοβίζει καθώς κυρίως καλείσαι να αντιμετωπίσεις προσωπικά σου απωθημένα.

Αισθηματικά

Έχεις την δυνατότητα να απογειώσεις το πάθος και τον αισθησιασμό στη σχέση σου αρκεί να ξεπεράσεις την ταχεία υποψία και τη ζήλια που μπορεί να δυναμιτίσει την ατμόσφαιρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει εντείνοντας την ανάγκη για την απόλυτη συγχώνευση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η συνεργασία σου μπορεί να εξελιχθούν καθώς έχεις την διαίσθηση και την διορατικότητα να κυνηγήσεις αυτά που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα του παρελθόντος που έχουν προκύψει και χρήζουν λύσης καθώς το τοπίο είναι θολό και μπορεί να κάνεις λάθος επιλογές.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς επιδιώκεις να δείξεις το περιβάλλον σου τι είναι αυτό που είναι αναγκαίο για εσένα. Καλά θα κάνεις βέβαια να αποφύγεις τις συνομιλίες καθώς θα αντιληφθείς γρήγορα ότι δεν μπορείς να βγάλεις τα κατάλληλα συμπεράσματα.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία για να βιώσεις έντονα ρομαντικές και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεται. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν προκαλεί αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί ένα ονειρικό σκηνικό, καλά θα κάνεις να είσαι εγκρατής.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό μέσα από τις συνεργασίες σου να προσπαθήσεις να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που σου δίνονται όμως είναι προτιμότερο να μην εμπιστευτείς τα μεγάλα λόγια που μπορεί να ακούσεις καθώς στο τέλος θα οδηγήσουν σε απογοήτευση. Επικεντρώσου σε καθημερινά ζητήματα που απαιτούν λύσεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, έχεις την ευκαιρία να αναθεωρήσεις ζητήματα που αφορούν τη σωματική σου υγεία και την ενέργειά σου. Οφείλεις να σκεφτείς αν προσέχεις τον εαυτό σου όμως να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές καθώς δεν θα είναι εύκολο να τις τηρήσεις.

Αισθηματικά

Φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου μακριά από γκρίνια και μιζέρια που μπορεί να διαλύσουν το όμορφο κλίμα που επικρατεί στη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να σου κεντρίσει την προσοχή και να γεννήσει μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αναποδιές και εμπόδια σε οδηγούν σε αναθεωρήσεις στην εργασιακή καθημερινότητα που μπορεί να είναι λανθασμένες. Μην επιτρέψεις στο άγχος και στην γκρίνια να κυριαρχήσουν καθώς θα δυναμιτίσουν την αδελφικές σχέσεις και δεν θα σου επιτρέψουν να δεις με αντικειμενικότητα πως πρέπει να κινηθείς.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, απολαμβάνεις κάθε στιγμή χαράς και διασκέδασης όμως δεν είναι εύκολο να οριοθετηθείς και μπορεί να χάσεις το μέτρο. Φρόντισε να μην ξεφύγεις από τα όρια και να χαρείς την ημέρα με την παρέα που θέλεις καθώς έτσι θα βιώσεις παραγωγικά το κάθε λεπτό που θα μείνει χαραγμένο μέσα σου

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να χαρείς τον χρόνο που έχεις με το ταίρι σου και να αφήσει στην άκρη πιθανές αμφιβολίες και σκέψεις που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να σε αναστατώσει με τις πολλές υποσχέσεις που σου δίνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ζητήματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, φρόντισε να ακούσεις το ένστικτό σου καθώς αυτό μπορεί να σε καθοδηγήσει σε ιδανικές λύσεις για εσένα. Παράλληλα απέφυγε τα έξοδα καθώς θέλεις να απολαύσεις όμορφες στιγμές που μπορεί όμως να σου κοστίσουν πολύ ακριβά.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, οι ευαισθησίες σου δεν επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά τι σου προσφέρει η οικογένεια και μπορεί να οδηγηθεί σε λανθασμένα μονοπάτια πληγώνοντας τα πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα. Φρόντισε να αποφύγεις κωμικές συζητήσεις που τελικά δεν θα εξελιχθούν όπως θα ήθελες.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο, μην χαλάσεις την ατμόσφαιρα με πιθανά ξεσπάσματα λόγω έντονης ευαισθησίας. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία κυριαρχούν και δεν αφήνουν περιθώρια για να συμμετέχεις δυναμικά στο φλερτ.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να προχωρήσεις υποθέσεις εμπορικής και επικοινωνιακής φύσεως που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα. Ήρθε η στιγμή να εμπιστευτείς το ένστικτό σου καθώς μπορεί να χαράξει επιτυχημένους δρόμους για εσένα. Είναι σημαντικό να νιώσεις ασφάλεια με τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι και στο συγκεκριμένο κομμάτι η διαίσθησή σου είναι αλάνθαστη.

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα