Κοζάνη Τοπικά Νέα

2ο πανελλαδικό βραβείο στο Δήμο Κοζάνης για τις δράσεις του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας 2020» (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

2ο πανελλαδικό βραβείο στο Δήμο Κοζάνης για τις δράσεις του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας 2020»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το δεύτερο Πανελλαδικό βραβείο για τις δράσεις του στην «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα κινητικότητας 2020», απονεμήθηκε στο Δήμο Κοζάνης, σε τελετή που διοργανώθηκε από το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας και το Πράσινο Ταμείο, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2021.
Ο Δήμος Κοζάνης, συγκέντρωσε τη 2η υψηλότερη βαθμολογία ανάμεσα στις ελληνικές συμμετοχές, στην κατηγορία των μεγάλων Δήμων της χώρας, υλοποιώντας ψηφιακές αλλά και δια ζώσης δράσεις, στοχεύοντας στην ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από την πράσινη μετακίνηση.
Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, ο οποίος ανέφερε πως «Η περιοχή μας μεταβαίνει σε ένα νέο αναπτυξιακό και παραγωγικό μοντέλο, με την κινητικότητα αποτελεί πολιτική μας επιλογή. Στο Δήμο Κοζάνης διεκδικούμε την κλιματική ουδετερότητα έως το 2030, συμβαδίζοντας απολύτως με τις ευρωπαϊκές πολιτικές».
Σημειώνεται, ότι η «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας» έχει καθιερωθεί ως ο σημαντικότερος θεσμός για την προαγωγή βιώσιμων προτύπων κινητικότητας και την ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους. σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα