ΚοζάνηΤοπικά Νέα

4η Θεματική ενότητα επιμορφωτικών σεμιναρίων «Δημιουργία περιοδικού ή εφημερίδας (School Press)»

Πραγματοποιήθηκε στις 31 Μαρτίου 2021 το 4ο επιμορφωτικό σεμινάριο, που υλοποιεί η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας μέσω των Πόλων Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ σε συνεργασία με τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου Πληροφορικής Δυτικής Μακεδονίας, για εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων.
Η 4η θεματική ενότητα αφορούσε τη «Δημιουργία περιοδικού ή εφημερίδας (School Press)» και παρουσιάστηκε με δυνατότητες συνεργασίας μέσα από το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο. Εισηγήτρια του διαδικτυακού σεμιναρίου ήταν η εκπαιδευτικός πληροφορικής του Πόλου Εκπαιδευτικής Καινοτομίας ΤΠΕ Κοζάνης, Τσίρου Αντιγόνη.

Το σεμινάριο έχει καταγραφεί και είναι διαθέσιμο για παρακολούθηση στο κανάλι των ΠΕΚΤΠΕ στο YouTube

https://www.youtube.com/channel/UCqXiSXpk32NN9dXOnG818fg

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα