ΚοζάνηΤοπικά Νέα

Ο Δήμος Κοζάνης στην 3η Έκθεση Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας & Τεχνολογίας «BEYOND»

Ο Δήμος Κοζάνης συμμετέχει στην 3η Διεθνή Έκθεση Καινοτομίας, Επιχειρηματικότητας & Τεχνολογίας «BEYOND», που θα πραγματοποιηθεί από την Τετάρτη 24 έως την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, στο χώρο του Διεθνούς Εκθεσιακού και Συνεδριακού Κέντρου Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ. – HELEXPO Α.Ε.).

Η φετινή διοργάνωση με τίτλο «Tech 4 People» θέτει στο επίκεντρο τη σχέση της τεχνολογίας με τον άνθρωπο, ενώ παράλληλα με την έκθεση θα αναπτυχθούν θεματικές συζητήσεις, ομιλίες, παρουσιάσεις και σεμινάρια.

Ο Δήμος Κοζάνης υπό την αιγίδα της Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας , θα βρίσκεται στο Περίπτερο 15 (ισόγειο, Stand C10) για να παρουσιάσει έξυπνες εφαρμογές που υλοποιεί στο πλαίσιο του ψηφιακού του μετασχηματισμού.

Επιπλέον, θα ενημερώσει το κοινό για τη συμμετοχή του στην Ευρωπαϊκή Αποστολή «100 κλιματικά ουδέτερες και έξυπνες πόλεις», καθώς και για τα πιλοτικά προγράμματα και τις καινοτόμες δράσεις που υλοποιεί.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα