Κοζάνη Τοπικά Νέα

«Καλλιόπη Βέττα: Το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στον Κρόκο συνιστά έναν ακόμη κρίκο στην απαξίωση της περιοχής»

«Καλλιόπη Βέττα: Το κλείσιμο του καταστήματος ΕΛ.ΤΑ. στον Κρόκο συνιστά έναν ακόμη κρίκο στην απαξίωση της περιοχής»

Η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. Π.Ε. Κοζάνης κ. Καλλιόπη Βέττα με αφορμή την ανακοίνωση των ΕΛΤΑ σχετικά με το άμεσο κλείσιμο 65 καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσα στα οποία και του Κρόκου Κοζάνης, δήλωσε:

«Η απόφαση των ΕΛ.ΤΑ. σχετικά με το κλείσιμο 65 καταστημάτων αυτή την εβδομάδα σε σύνολο 160 περίπου που θα κλείσουν ως το τέλος του έτους, δεν άφησε ανεπηρέαστη την Π.Ε. Κοζάνης που, ως συνήθως, υφίσταται συνεχώς τα πλήγματα από την πολιτική της απορρύθμισης των κυβερνήσεων της Ν.Δ..

Το κλείσιμο του καταστήματος στον Κρόκο Κοζάνης την Δευτέρα 17 Ιουλίου, μιας περιοχής με αγροτική δραστηριότητα και αυξημένες ανάγκες επικοινωνίας, αλληλογραφίας και οικονομικών συνδιαλλαγών, συνιστά μια ομολογία σκοπιμότητας και αποτυχίας εκ μέρους των ΕΛ.ΤΑ..

Πολύ περισσότερο, όταν μόλις πριν λίγα χρόνια καταβλήθηκαν 280 εκατομμύρια ευρώ για ένα σχέδιο εξυγίανσης το οποίο, στην πράξη, αποδεικνύεται εντελώς αποτυχημένο καθώς δεν υπήρξε καμία βελτίωση των οικονομικών δεικτών, με τα ερωτήματα να βαραίνουν τους πολιτικούς προϊσταμένους της προηγούμενης κυβέρνησης και συγκεκριμένα τον πρώην Υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Πιερρακάκη.

Για την απόφαση του κλεισίματος των ΕΛ.ΤΑ. πανελλήνια, δεν υπήρξε καμία ενημέρωση σε Δήμους ή πολίτες, ενώ προβληματισμός δημιουργείται από τις συνθήκες απομόνωσης και επιβάρυνσης των συναλλασσόμενων.

Η Ν.Δ. θεωρεί ότι οι πρόσφατες εκλογές της δίνουν το δικαίωμα να πράττει χωρίς κανέναν περιορισμό, λογοδοσία, αίσθηση κοινωνικού συμφέροντος. Οι αντιδράσεις των πολιτών και των θεσμικών φορέων, θα της αποδείξουν πολύ σύντομα ότι κάνει λάθος»

Με εκτίμηση

Γραφείο Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνης

Καλλιόπη Βέττα
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. ΠΕ Κοζάνηςδ:  Αθήνα: Βουλής 4,T.K.10562
Tηλ:210-3212883 , Fax:210-3706569
Κοζάνη: Ιπποκράτους 8, T.K. 50100
Tηλ: 24610-39207
e:  k.vetta@parliament.gr
Website : vettakalliopi.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα