Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα 28/10/2019

Κριός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δημιουργεί ένταση σε ότι αφορά τις οικονομικές σου υποθέσεις και ιδιαίτερα σε σχέση με τρίτους (ασφαλιστικούς οργανισμούς, τράπεζες ή δημόσιο).  Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα που να εντείνουν τις ανασφάλειες και τους φόβους και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις με δυσάρεστες συνέπειες. Αλλαγές και ρίξεις πιθανό είναι να υπάρξουν και σε ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μπορέσεις με ωριμότητα να αντιδράσεις σε αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να υπάρξουν. Η ένταση στην προσωπική σου ζωή απογειώνεται μετουσίωσε την σε πάθος γιατί η αποξένωση δεν είναι μακριά.

Σήμερα η ένταση κορυφώνεται και θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός γιατί η ανάγκη να επιβληθείς στο ταίρι σου μπορεί να το οδηγήσει μακριά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου και να αλλάξει τα μέχρι τώρα δεδομένα δημιουργώντας έντονη νευρικότητα.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δονεί για τα καλά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ιδιαίτερη νευρικότητα που θα οδηγήσει σε σφοδρές αντιπαραθέσεις με συνεργάτες ή με το/η σύντροφό σου.  Είναι καθοριστικό να αντιληφθείς ότι μπορεί να χρειαστεί να αλλάξεις τα μέχρι τώρα δεδομένα και τον τρόπο που συμπεριφερόσουν στις σχέσεις σου καθώς ανατρεπτικά γεγονότα έρχονται για να ταρακουνήσουν αυτόν τον τομέα. Πιθανό είναι να οδηγηθείς μακριά από πρόσωπα πού θεωρείς ότι πια δεν αντιλαμβάνονται τι θέλεις από αυτούς καθώς επαναστατείς σε ότι δεν σε εκφράζει και δεν σε ικανοποιεί.

Σήμερα η νευρικότητα δεν αποκλείεται να κυριαρχήσει και να διεισδύσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου γι’ αυτό προσπάθησε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η  αιφνιδιαστική η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει στη ζωή σου και να ανατρέψει την μέχρι τώρα πορεία της.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί μπορεί να δρομολογήσει σημαντικές αλλαγές στην καθημερινότητα και τη δουλειά σου καθώς ξαφνικά γεγονότα έρχονται να ανατρέψουν την μέχρι τώρα ρουτίνα σου και να δημιουργήσουν ιδιαίτερη νευρικότητα. Φρόντισε να μην εκδηλώνεις γκρίνια και επικριτικό ότι τα στους γύρω σου λόγω καταστάσεων που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν γιατί το πιθανότερο είναι να αντιδράσουν απότομα και οριστικά και να δημιουργηθούν έντονα προβλήματα στον εργασιακό χώρο. Αλλαγή σχεδίων μπορεί να υπάρξουν και σε ζητήματα που έχεις επωμιστεί και πιθανό είναι να μην μπορείς να διεκπεραιώσεις κράτησε την ψυχραιμία σου.

Σήμερα οι ανατροπές στην καθημερινότητα μπορεί να επηρεάσουν την προσωπική σου ζωή  μην εκτονώνεις τα νεύρα σου στο/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει ξαφνική νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό περίγυρο που θα αλλάξει άρδην την καθημερινότητα και τη ρουτίνα σου.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δημιουργεί ιδιαίτερες προϋποθέσεις για μία νέα αρχή σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται η ένταση να κυριαρχήσει με το ταίρι σου και να οδηγηθείς σε συγκρούσεις που πιθανά να φέρουν την απομάκρυνση. Καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην επιτρέψεις στην νευρικότητα να πάρει το πάνω χέρι στη σχέση σου γιατί τα αποτελέσματα θα είναι δυσάρεστα. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν κεραυνοβόλα στη ζωή σου και να εκτοξεύσουν τα συναισθήματα και το πάθος φρόντισε μόνο να κρατήσεις μικρό καλάθι γιατί δεν αποκλείεται με τον ίδιο τρόπο να απομακρυνθούν από σένα.

Σήμερα είναι προτιμότερο να δημιουργήσει συνθήκες εκπλήξεις στην προσωπική σου ζωή, διαφορετικά η ένταση μπορεί να κυριαρχήσει και  οι καβγάδες δεν αποκλείονται. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες κεραυνοβόλες γνωριμίες μπορεί να έρθουν στη ζωή σου και να ανατρέψουν τον τρόπο που σκέφτεσαι και αντιδρά στον έρωτα. 

Λέων

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί  δημιουργεί ιδιαίτερη νευρικότητα και ένταση στο οικογενειακό περιβάλλον καθώς πιθανά ξαφνικά γεγονότα να προκύψουν που θα επηρεάσουν καταστάσεις που το απασχολούν ή θέματα ακίνητης περιουσίας που ασχολείσαι. Φρόντισε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό να κυριαρχήσει στις οικογενειακές σου σχέσεις γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι σφοδρές και να επηρεάσουν τη μετέπειτα πορεία σου. Αλλαγές σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία όπως μετακομίσεις ή αγοραπωλησίες δεν αποκλείονται φρόντισε να μην αιφνιδιαστεί της από τους όρους και τις προϋποθέσεις που θα τεθούν.

Σήμερα η νευρικότητα είναι στα ύψη και μπορεί να επηρεάσει άμεσα τη σχέση σου, καλά θα κάνεις να προσπαθήσεις να βρεις ισορροπίες για να μην επηρεαστεί. Αν είσαι ελεύθερος/η ένταση και κυκλοθυμία δεν θα επιτρέψουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί δημιουργεί συνθήκες για να δράσεις ξέρω ότι αφορά το εμπόριο την επικοινωνία τις δημόσιες σχέσεις.  Δεν αποκλείεται όμως να υπάρξουν αιφνιδιαστικά γεγονότα που να ανατρέψουν συμφωνίες που μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει, κάτι που θα σου δημιουργήσει ιδιαίτερη νευρικότητα.  Αλλαγή στα πλάνα σου μπορεί να υπάρξουν και σε σχέση με δράσεις που αφορούν το κοντινό σου περιβάλλον φρόντισε να μην έρθει σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου γιατί δεν αποκλείεται να απομακρυνθείς από αυτά λόγω της έντονης αντιπαράθεση που μπορεί να προκύψει.

Σήμερα μία αιφνιδιαστική κοντινή απόδραση θα είναι αρκετή για να ξεπεράσεις κάθε ένταση και να περάσεις όμορφα με το/η σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η ο έρωτας μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να σε ταρακουνήσει για τα καλά μέσα από κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί επικεντρώνει την προσοχή σου σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις ή λογαριασμούς που μπορεί να έχεις. Σημαντικό είναι να διαχειριστείς με ώριμη σκέψη και ψυχραιμία ότι προκύψει ή πιθανά έξοδα που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να ανατρέψουν τον προϋπολογισμό σου γιατί η ένταση και η ανασφάλεια θα κορυφωθεί και μπορεί να αντιδράσει σπασμωδικά.  Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή γιατί ο εκνευρισμός μπορεί να κορυφωθεί και να οδηγήσει στο να συγκρουστείς μετωπικά με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου.

Σήμερα η κτητικότητα και η ανάγκη ελέγχου μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις με  το ταίρι σου, προσπάθησε να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που μπορεί να ανακινήσει σημαντικά συναισθήματα και πάθος για σένα.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη  στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί αυξάνει το δυναμισμό και την ανάγκη να δράσεις καταλυτικά σε ότι αφορά την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Καλό είναι όμως να είσαι προετοιμασμένος γιατί αιφνιδιάστηκα γεγονότα δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα ταλανίζουν για τα καλά στις συνεργασίες και τη σχέση σου και δεν αποκλείεται να έρθει η στιγμή να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που μέχρι τώρα έχουν πρωταγωνιστήσει στη ζωή σου. Παράλληλα νέες γνωριμίες είναι πιθανές που μπορούν να δώσουν ένα καινούργιο μονοπάτι σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου αλλά και τον έρωτα.

Σήμερα  φρόντισε να κρατήσεις ψύχραιμη στάση και ηρεμία γιατί το πιθανότερο είναι να έρθεις σε έντονη σύγκρουση με το ταίρι σου, κάτι που θα σας απομακρύνει. Αν είσαι ελεύθερος/η αιφνιδιαστικά έρχονται νέα πρόσωπα στη ζωή σου για να σου αλλάξουν τον τρόπο που κίνησε τις προσωπικές σου σχέσεις.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο σε παρελθούσες καταστάσεις που μπορεί ακόμα να εκκρεμούν και να σε ταλαιπωρούν σε ψυχολογικό επίπεδο. Ξαφνικά γεγονότα μπορεί να σε αιφνιδιάσουν και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να ξεσπάσεις όμως θα πρέπει να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί δεν φαίνεται να σκέφτεσαι καθαρά και αυτό θα επηρεάσει τη συμπεριφορά σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε παρασκήνιο που έρχεται ξαφνικά στην επιφάνεια σε ότι αφορά τα εργασιακά σου γιατί ο τρόπος διαχείρισης θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην πορεία σου.

Σήμερα νευρικότητα και εσωστρέφεια μπορούν να δημιουργήσουν έντονο πρόβλημα σε προσωπικό επίπεδο που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ξαφνικές επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σε ταράξουν για τα καλά. 

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί  επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις φιλικές σου σχέσεις και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω διαφωνιών ή ξαφνικών γεγονότων με φίλους που μπορεί να σου κοστίσουν. Ανατροπές στα πλάνα σου είναι επίσης πολύ πιθανές καλά θα κάνεις να τις διαχειριστείς με ψυχραιμία διαφορετικά η νευρικότητα μπορεί να δημιουργήσει εκρηκτικό σκηνικό με τα εμπλεκόμενα πρόσωπα. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα επιδιώξουν να σταθούν αρωγοί σε κάθε σου προσπάθεια.

Σήμερα ξαφνικές προσκλήσεις για εξόδους θα είναι ιδανικά για να εκμεταλλευτείς με το ταίρι σου και να αποφύγεις πιθανή ένταση που μπορεί να υπάρξει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί  στρέφει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα και καταστάσεις που θα εκτοξεύσουν τη νευρικότητα στα ύψη και θα αλλάξουν τα μέχρι πρότινος σχεδιάσουν.  Φρόντισε να μην συγκρουστείς με πρόσωπα σημαντικά για την καριέρα σου γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να δημιουργήσεις πρόβλημα στην προσωπική σου εξέλιξη και γιατί όχι να απομακρυνθείς από αυτά κάτι που μπορεί να σου στοιχίσει σημαντικά. Πιθανές είναι επίσης οι νέες προτάσεις που έρχονται ξαφνικά και καλό είναι να σκεφτείς πολύ καλά πριν απαντήσεις.

Σήμερα η ένταση λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεων είναι στα ύψη, καλό είναι να μην ξεσπάσεις στο ταίρι σου γιατί τα προβλήματα θα είναι έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να έρθει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε αιφνιδιάσει και θα αλλάξει άρδην την εικόνα σου. 

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό που πραγματοποιείται νωρίς σήμερα το πρωί  σε προσανατολίζει κυρίως σε ότι αφορά σπουδαίες, σεμινάρια και επαφές ή ταξίδια που θέλεις να πραγματοποιήσεις στο εξωτερικό. Τα αιφνιδιαστικά γεγονότα που μπορεί να προκύψουν δεν αποκλείεται να αλλάξουν άρδην τα σχέδιά σου και να σου δημιουργήσουν ένα έντονο εκνευρισμό.  Καλό είναι επίσης να μην έρθεις σε αντιδικίες με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να χάσεις πρόσωπα από τη ζωή σου. Νέες γνωριμίες μπορεί να έρθουν ξαφνικά και θα δημιουργήσουν έντονο κλίμα αισιοδοξίας και χαράς που θα απογειώσει τη διάθεσή σου.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τις συγκυρίες για να αιφνιδιάσεις θετικά το ταίρι σου διασκεδάζοντας και ερωτοτροπώντας μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία πώς να σε γεμίσει θετική σκέψη και θα έρθει ξαφνικά στη ζωή σου για να αλλάξει την κοσμοθεωρία σου.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα