Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 5/8/19

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, αγαπητέ Κριέ, είναι η ιδανική ημέρα, για να παραδεχθείς τα λάθη σου, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί, όπως και να διευρύνεις τον κοινωνικό σου κύκλο με νέες ευχάριστες γνωριμίες. Φρόντισε να αντιμετωπίσεις άτομα και καταστάσεις, με βάση τις εμπειρίες σου και με απόλυτη δικαιοσύνη! Ένα νομικό ζήτημα, πιθανόν να τραβήξει το ενδιαφέρον σου σήμερα και να σε αναγκάσει να πάρεις κάποιες δύσκολες, αλλά απαραίτητες αποφάσεις!Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα σε ελκύει περισσότερο η όμορφη εμφάνιση και το στυλ, παρά ο χαρακτήρας και η προσωπικότητα του άλλου. Αν είσαι δεσμευμένος, θα καταφέρεις να έρθεις πιο κοντά συναισθηματικά με τον σύντροφο, αρκεί να αποφύγεις εγωιστικές αντιδράσεις και συμπεριφορές!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Καταφέρνεις σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, να βρεις την άνεση και την ευκολία που χρειάζεσαι, προκειμένου να διεκπεραιώσεις υποχρεώσεις, να βελτιώσεις την καθημερινότητα σου και να τα βρεις με τον εαυτό σου, παίρνοντας αποφάσεις ευεξίας, διατροφής ή ψυχικής ενδυνάμωσης. Οι άλλοι θα επιδιώξουν σίγουρα επαφή μαζί σου, αφού τους αρέσει ιδιαίτερα να επικοινωνούν με εσένα και να ακούν τις συμβουλές σου!Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να μη δώσεις σημασία σε μεγάλα και ουσιαστικά πράγματα, αλλά να σταθείς σχολαστικά και επίμονα στις λεπτομέρειές τους, γεγονός που θα σε αποσυντονίσει, ιδίως αν κάνεις σήμερα μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, μην κατακρίνεις συνεχώς τον σύντροφο σου, ότι είναι ανοργάνωτος και υπερβολικά χαλαρός, διότι του χαλάς χωρίς λόγο την διάθεση!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, καταφέρνεις σήμερα και πετυχαίνεις στόχους, χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια! Ζήσε την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και θέληση και θα δεις ότι κρύβει πολλές στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Αν είσαι γονέας, είναι η ιδανική ημέρα η σημερινή, για δημιουργική απασχόληση με τα παιδιά σου! Το μόνο που ίσως θα πρέπει να περιορίσεις σήμερα, είναι η τάση σου για υπερβολική επίδειξη, έπαρση και δραματικότητα!Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου ζητήματα, θα έχουν επιτυχία και σήμερα χρωματίζονται από συναίσθημα, επιθυμία, χαρά, αυθορμητισμό, ειλικρίνεια και λάμψη! Πέρα από τον επιφανειακό ενθουσιασμό όμως, θα εμφανιστούν και πολλές ευκαιρίες για αλλαγή και βελτίωση της συναισθηματικής σου ζωής! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε τις ερωτικές σου απαιτήσεις και τους εγωισμούς σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, θα σε πιάσει ο συναισθηματισμός σου και η ευαισθησία σου, φίλε Καρκίνε! Έχεις βάλει σκοπό να αναγνωρίσεις συνειδητά τις ανάγκες σου, ώστε να αφήσεις μία και καλή, πίσω στο παρελθόν, κάθε αμφιβολία ή ανασφάλεια! Ένα ισχυρό δέσιμο θα υπάρξει με το σπίτι και την οικογένεια, όχι μόνο γιατί το έχεις ανάγκη, αλλά επειδή και οι σημερινές περιστάσεις θα το απαιτήσουν! Ιδανική ημέρα επίσης για αλλαγή διακόσμησης σπιτιού!Αν είσαι δεσμευμένος, μην κάνεις τόσο μεγάλη υπομονή και τόσες πολλές υποχωρήσεις σε αδικίες και ανισότητες στον δεσμό σου! Απέφυγε επίσης εντάσεις και γκρίνια! Αν είσαι ελεύθερος, φρόντισε να μην επηρεάζεσαι από το στενό σου περιβάλλον και να μην σου αλλάζουν άποψη, οι γνώμες των τρίτων για το άτομο που σε ενδιαφέρει!

 

ΛΕΩΝ

Σήμερα φίλε Λέοντα, θα είναι μία αισιόδοξη και χαρούμενη ημέρα για σένα! Να θυμάσαι ωστόσο, ότι δεν χρειάζεται βιασύνη και νευρικότητα, κατά την διάρκεια της προσπάθειας σου να εκπληρώσεις έναν στόχο! Οι άλλοι θα είναι πολύ ομιλητικοί μαζί σου και θα νιώσεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός. Οι αποφάσεις σου, τα γεγονότα και οι επαφές που θα σε απασχολήσουν την σημερινή ημέρα, βασίζονται σε κυρίως στην έμφυτη περιέργεια σου!Αν είσαι δεσμευένος, καταφέρνεις σήμερα και ταυτίζεσαι με οτιδήποτε πιστεύει, υποστηρίζει ή αισθάνεται ο σύντροφος σου! Μπορείς μάλιστα να τον πείσεις για τα πάντα, μέσα από συζήτηση! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξει έντονη κοινωνική δραστηριότητα και μέσα από εκεί, θα σου δοθούν ευκαιρίες για γνωριμίες και φλερτ!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, η δραστηριότητα και ο προσανατολισμός σου σήμερα, είναι καθαρά βασισμένα στην ανάγκη σου για προσωπική σιγουριά και ασφάλεια! Θα γίνεις σίγουρα δέκτης ουσιαστικής στοργής των άλλων και η αντίδρασή σου σε αυτό, θα είναι η συνειδητή ανάδειξη των προσωπικών σου προσόντων και η αυτοεκτίμηση! Επίσης την σημερινή ημέρα θα δώσεις αρκετή έμφαση στα κεκτημένα σου και στις υλικές σου κτήσεις.Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο θα σου δώσει αρκετά δείγματα ενδιαφέροντος προς το πρόσωπο σου, ωστόσο θα δυσκολευτεί να προχωρήσει σε ανοιχτή εξομολόγηση των συναισθημάτων. Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα ο σύντροφος θα προσπαθήσει να επαναφέρει τους καλούς τρόπους στην μεταξύ σας σχέση και να βάλει τέλος σε αβεβαιότητες.

 

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα φίλε Ζυγέ σε χαρακτηρίζει δυναμικότητα και θάρρος και έχεις σίγουρα μία ενεργητική, ενθουσιώδη απάντηση σε καθετί. Αν λοιπόν, υπάρχει μία αντιπαράθεση που εκκρεμεί ή μία συμφωνία που θες να πραγματοποιηθεί άμεσα, διεκδίκησε την και διεκπεραίωσε την τώρα και θα δεις ότι θα πετύχει σίγουρα! Προσοχή μόνο την σημερινή ημέρα, στην αυξημένη σου βιασύνη ή τον παρορμητισμό σου, τα οποία μπορεί να σου προκαλέσουν προβλήματα!Αν είσαι ελεύθερος, η έλξη σου προς τους άλλους, είναι αυθόρμητη και ενθουσιώδης και έτσι, τα αισθήματα σου και οι αντιδράσεις σου σήμερα, είναι απόλυτα ευθείς και ειλικρινείς! Αν είσαι δεσμευμένος, κράτα έντιμη και άμεση στάση απέναντι του, χωρίς όμως να τον προσβάλλεις ή να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα εντείνεται η ευαισθησία σου και ο συναισθηματισμός σου, φίλε Σκορπιέ! Επικεντρώνεσαι στην ψυχική σου και συναισθηματική σου κατάσταση, αναγνωρίζεις τις ανάγκες σου και είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα, για να κάνεις σχέδια και προγραμματισμούς για το μέλλον! Η ισχυρή διαίσθηση σου και ο ιδεαλισμός σου, θα σου δώσουν τις λύσεις που χρειάζεσαι σε θέματα που σε απασχολούν και θα κατευθύνουν άμεσα και αποτελεσματικά τις δράσεις σου!Αν είσαι δεσμευμένος, στον ερωτικό τομέα, και ιδίως ότι αφορά τις επιθυμίες σου, θα υπάρχουν ίσως κάποιες αποτυχίες ή απογοητεύσεις. Η καλοπροαίρετη στάση σου τον τελευταίο καιρό, η δοτικότητα σου και η φροντίδα σου προς τον σύντροφο σου, βελτίωσε κάποια πράγματα μεν, πιθανόν εκείνος όμως να καταχράστηκε την καλοσύνη σου. Αν είσαι ελεύθερος, μην πιστεύεις μεγάλα λόγια!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ετοιμάσου σήμερα φίλε Τοξότη για απροσδιόριστες, αλλά σίγουρα θετικές αλλαγές στην ζωή σου! Φίλοι σε πλαισιώνουν και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά, αφού σου αποδεικνύουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους, λεκτικά αλλά και έμπρακτα! Γενικά, οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, έμπνευση και ενθουσιασμό! Μάλιστα, ένα θέμα που σε απασχολεί εδώ και καιρό, λύνεται λόγω μίας πολύτιμης συμβουλής, ενός καλού σου φίλου!Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα να είχες ορισμένα συναισθήματα για κάποιον και σήμερα, ξαφνικά, να εκφράσεις ενδιαφέρον σε ένα νέο πρόσωπο, ταυτόχρονα! Αν είσαι δεσμευμένος, πρόσεχε τις αντιδράσεις σου, γιατί ενδεχομένως να επιμένεις σθεναρά στη δική σου γνώμη και αρνείσαι ή δεν καταδέχεσαι την κριτική του άλλου!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα φίλε Αιγόκερε, θα καταφέρεις να πετύχεις με τις γρήγορες αντιδράσεις σου, αλλά και με τις ώριμες και προσεκτικές σου απαντήσεις! Κερδίζεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων και εκπληρώνεις φιλοδοξίες και σταθερότητα! Η ενασχόληση σου με το σπίτι και την οικογένεια, είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και σίγουρα θα βρεις πολλές λύσεις σε οικιακά θέματα! Θα δεις πως όλοι θα σε ευγνωμονούν στο τέλος, για τις αποφάσεις και τις ενέργειες σου!Αν είσαι δεσμευμένος, καλείσαι να δείξεις την υπευθυνότητα σου! Εκφράζεις πάθος, ρομαντισμό και συναίσθημα, χωρίς υπερβολές και με τυπικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, υπάρχει μεγάλη περίπτωση σήμερα, να γεννηθεί ένας έρωτας σε χώρο εργασίας ή να σου στείλει μήνυυμα ένα πρώην ταίρι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, η συμπεριφορά σου και οι αντιδράσεις σου, θα είναι ανοιχτές και τίμιες, γεγονός που θα σε κάνει περιζήτητο και αγαπητό στους κοινωνικούς σου κύκλους! Το μόνο ίσως μελανό σημείο της ημέρας, είναι η μεγάλη σου βιασύνη και ο υπέρμετρος ενθουσιασμός σου, που πιθανόν να σε οδηγήσουν σε γκάφες σε επαφές και μετακινήσεις! Η ιδανική ημέρα, για την εκπλήρωση των στόχων σου!Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να βρεις σήμερα τον απαραίτητο χρόνο για την σχέση σου, δεδομένου να εξετάσεις πιο προσεκτικά καταστάσεις και προβλήματα, ώστε να αποφύγεις έκρυθμες και ανεπιθύμητες συνέπειες! Αν είσαι ελεύθερος, η αγάπη σου για περιπέτεια και ανεμελιά, ίσως σε οδηγήσει σε ερωτικές επαφές, επιφανειακού και καθόλου σταθερού χαρακτήρα!

ΙΧΘΥΣ
Θα υπάρξει σήμερα, φίλε Ιχθύ, απέφυγε να εκδηλώσεις συναισθήματα, επιθυμίες και ανάγκες, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των άλλων! Ωστόσο έχεις την απαραίτητη ενέργεια και διορατικότητα που χρειάζονται, ώστε να κάνεις ξεκαθαρίσματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, αφού η αποκάλυψη ενός μυστικού ή μίας παρασκηνιακής κατάστασης, θα σε βοηθήσει πολύ να καταλάβεις τι ανθρώπους χρειάζεσαι έχεις δίπλα σου!Αν είσαι δεσμευμένος όμως, ηη γοητεία σου και η σεξουαλική σου ενέργεια είναι πολύ ισχυρές σήμερα! Όμως πέρα από την σεξουαλική εύνοια, προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας, χειριστικότητας και κτητικότητας, χωρίς λόγο! Αν είσαι ελεύθερος, το μυστήριο που εκπέμπεις θα σου φέρει αξιόλογες και ουσιαστικές κατακτήσεις!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα