Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 7/7/2019

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, σήμερα νιώθεις χρήσιμος και απόλυτα ικανοποιημένος, όταν δίνεις λύσεις και προσφέρεις τις πλούσιες γνώσεις σου, για το καλό των γύρω σου! Αφιερώνεσαι στην εξυπηρέτηση των ανθρώπων που αγαπάς, βοηθάς, προσφέρεις, συμβουλεύεις, αλλά παράλληλα είσαι σαφώς ικανός να βρεις και χρόνο, ώστε να περιποιηθείς και εσύ τον εαυτό σου, την ξεκούραση σου, την φυσική σου κατάσταση, την εμφάνιση σου, αλλά και το κατοικίδιο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορεί σήμερα να μην υπάρξει αρκετός χρόνος για έρωτα, ωστόσο, εκμεταλλεύσου έστω λίγες στιγμές μέσα στην ημέρα, για να περιποιηθείς τον σύντροφο σου και αυτός να ανταποδώσει αργά ή γρήγορα τις φροντίδες σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ανανεωμένη σου εμφάνιση, αλλά και οι εκλεπτυσμένοι σου τρόποι, φέρνουν θαυμαστές και κατακτήσεις!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα αν περιορίσεις έπαρση και υπερβολές, θα καταφέρεις να απολαύσεις τις χαρές της ζωής, συναναστροφές με παιδιά, επιτυχίες λόγω καλής φήμης και δημιουργικότητας, στιγμές διασκέδασης και καλοπέρασης! Ήρθε η στιγμή, για ψυχαγωγία, χαρά, λάμψη και ανεμελιά! Εκμεταλλεύσου την σημερινή σου τύχη και μην ξεχνάς, ο ενθουσιασμός σου και η παιδικότητα σου, θα είναι πιο ακαταμάχητα από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου σε κακομαθαίνει και να σε φλερτάρει όπως τις αρχές, εσύ όμως θες να είσαι το επίκεντρο και δεν το ανταποδίδεις, αλλά αντίθετα απαιτείς περισσότερα! Αν είσαι ελεύθερος, τραβάς όλα τα βλέμματα και την προσοχή επάνω σου, λόγω της αυτοπεποίθησης σου, αλλά και της εντυπωσιακής σου εμφάνισης!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, προσπάθησε σήμερα, να μην επαναφέρεις αρνητικά θέματα του παρελθόντος μέσα από συζητήσεις, γιατί ενδεχομένως να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο σε οικογενειακές συγκεντρώσεις ή συναντήσεις! Γενικά, την σημερινή ημέρα, οι οικογενειακές σχέσεις, αλλά και γενικά θέματα σπιτιού και ακινήτων, θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, είτε θετικά, είτε αρνητικά, γι’αυτό προσοχή στην συμπεριφορά σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα θελήσεις επανασύνδεση ή απλά επαναπροσέγγιση με ένα άτομο του παρελθόντος, αφού σε χαρακτηρίζουν νοσταλγία και σε πλημμυρίζουν αναμνήσεις για τα παλιά! Αν είσαι δεσμευμένος, θα θες να επαναφέρεις παλαιές ευτυχισμένες στιγμές με τον σύντροφο σου και να θυμηθείτε τα παλιά μαζί!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αγαπητέ Καρκίνε, σήμερα θα έχεις εσύ τον πρώτο, αλλά και τον τελευταίο λόγο, σε συζητήσεις και οι γύρω σου θα σε θαυμάζουν ιδιαίτερα για τα ρητορικά σου και επικοινωνιακά σου ταλέντα! Διαπροσωπικές σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες, σήμερα διορθώνονται, αρκεί να το επιδιώξεις! Γενικά, έχεις διάθεση για επαφές, συναναστροφές και ίσως κουτσομπολιά, τα οποία όμως μπορεί να μην σου βγουν σε καλό! Αν είσαι ελεύθερος, τα νέα είναι πολύ καλά για τα ερωτικά σου σήμερα και έρχονται μέσα από κοινωνικές επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις κάθε είδους, όπως και μετακινήσεις! Απολαμβάνεις το φλερτ, στο έπακρο! Αν είσαι δεσμευμένος, θα διαπιστώσεις πως όλα τα προβλήματα έχουν την λύση τους και πολλοί στόχοι μπορούν να εκπληρωθούν, με μία απλή και ήρεμη συζήτηση!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα μέσα από γεγονότα και συγκυρίες, ανακτάς αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου, κερδίζοντας την ασφάλεια, είτε συναισθηματικά, είτε υλική! Βάζεις τέλος λοιπόν, στην ανασφάλεια και το φόβο για τα κεκτημένα σου, τις αξίες σου και για τις σταθερές διαπροσωπικές σου σχέσεις! Το μόνο που πρέπει ίσως να περιορίσεις, είναι η τάση σου για διατροφικές υπερβολές, που μπορεί να σου προσθέσουν βάρος! Αν είσαι ελεύθερος, σε διακατέχει ανασφάλεια για το άτομο σου, κυρίως λόγω μίας παρελθοντικής ερωτικής απογοήτευσης, αλλά θα καταλάβεις πως όλη αυτή η αίσθηση θα είναι προσωρινή! Σήμερα, πιθανόν να υπάρξουν κόντρες και παρεξηγήσεις με τον σύντροφο, λόγω της αυξημένης σου ζήλιας και κτητικότητας, που μάλλον θα εκφραστούν με καταπίεση! Πρόσεχε πολύ και μην ξεπερνάς τα όρια!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα με την Σελήνη στον δικό σου ζώδιο, έχεις μια γοητευτική παρορμητικότητα στην έκφραση των συναισθημάτων και των επιθυμιών σου, που τους εντυπωσιάζεις όλους! Αναδεικνύεις την προσωπικότητά σου και προβάλλεις τον δημιουργικό, λαμπερό, φιλόδοξο, ζεστό και κοινωνικό εαυτό σου! Μπορεί συνήθως να είσαι πιο κλειστός και επιφυλακτικός, όμως την σημερινή ημέρα, μπορείς με την αυτοπεποίθηση σου, να πετύχεις πολλούς από τους στόχους σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην δίνεις λάθος εντυπώσεις στο άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί θα το απομακρύνεις και τον μπερδέψεις! Φρόντισε να είσαι ο εαυτός σου, αλλά χωρίς υπερβολές! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι πιο κοντά με τον σύντροφο σου συναισθηματικά, αλλά και ερωτικά, αφού αναμένονται καυτές στιγμές μεταξύ σας!

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα αν επιθυμείς να ανακαλύψεις κάτι παρασκηνιακό ή κρυφό, που πιστεύεις ότι σε αφορά, τώρα είναι η στιγμή που πρέπει να δραστηριοποιηθείς και να κινητοποιηθείς! Επίσης, έχεις την ανάγκη να βοηθήσεις τους ανθρώπους που αγαπάς και αυτό είναι αξιοθαύμαστο, αφού το κάνεις ανιδιοτελώς και σε ευχαριστεί! Είσαι την σημερινή ημέρα, ιδιαίτερα ευαίσθητος και ρομαντικός και ίσως κάποιες στιγμές να έχεις την ανάγκη να ξεφεύγεις από την πραγματικότητα. Αν είσαι δεσμευμένος, ένας κρυφός, παρασκηνιακός ή απαγορευμένος έρωτας, θα σε απασχολήσει σήμερα και ίσως παρασυρθείς σε λάθη, τα οποία θα φέρουν αποκαλύψεις που θα βλάψουν την σχέση σου. Απέφυγε ψέματα και εξαπατήσεις στον έρωτα, ώστε να μην μπεις σε μπελάδες! Αν είσαι ελεύθερος, διαφύλαξε όσο μπορείς τα μυστικά της συναισθηματικής σου ζωής!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα είσαι ιδιαίτερα δημιουργικός, κοινωνικός και φιλικός, χαρακτηριστικά που ευνοούν επαφές και γνωριμίες! Θα νιώσεις ιδιαίτερα αγαπητός και περιζήτητος στους φιλικούς σου κύκλους, αλλά και στις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Ιδίως για τον φιλικό τομέα, τα πράγματα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκά, την σημερινή ημέρα! Ένας φίλος σε βοηθά με συμβουλές, αλλά και με πράξεις, ώστε να υλοποιήσεις, ένα μεγαλεπήβολο όνειρο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή μέρα, φέρνει νέες γνωριμίες και ίσως ένα ρομαντικό ραντεβού! Επιπλέον το κινητό σου δεν σταματά να χτυπά και απολαμβάνεις ερωτικά μηνύματα, τηλεφωνήματα και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις ανανέωση της σχέσης σου και επιπλέον εκπληρώνεις έναν στόχο, που καιρό προσπαθούσες με τον σύντροφο σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα επιθυμείς διακαώς επιτυχία και κάνεις τα πάντα για να εκπληρώσεις φιλοδοξίες άμεσα, πράγμα που είναι απόλυτα εφικτό, λόγω της οξυδέρκειας σου, αλλά και της ώριμης αντιμετώπισης σου! Οικογενειακά, τα πράγματα βελτιώνονται, χάρη στην δική σου σωστή προσέγγιση! Παραδόξως, σε ενδιαφέρει περισσότερο από ό, τι συνήθως η γνώμη των άλλων και θα κάνεις τα πάντα να διατηρήσεις την καλή σου φήμη! Αν είσαι ελεύθερος, σοβαρές και ουσιαστικές θα είναι οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα! Αν φερθείς έξυπνα, θα πετύχεις σταθερότητα και σιγουριά, διεκδικώντας το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς σήμερα με ευκολία να αποκτήσεις το «πάνω χέρι» στην σχέση σου, χωρίς όμως να παρασύρεσαι σε αρχηγικές και δογματικές τάσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αγαπητέ Αιγόκερε, πες ναι σήμερα, χωρίς δεύτερη σκέψη, σε μία πρόταση εξόδου, βόλτας, εκδρομής ή ταξιδιού, αλλάζοντας την διάθεση σου και να ανανεωθείς! Θα έχεις ευχάριστα νέα και ειδήσεις, που θα σε κάνουν να δεις την ζωή διαφορετικά και πολύ πιο αισιόδοξα! Χαμογελάς ξανά, εκπληρώνεις στόχους, έρχεσαι σε επαφή με κόσμο και αλλάζεις φιλοσοφία! Πέρασε όσο καλύτερα μπορείς, κάθε στιγμή την σημερινή ημέρα! Αν είσαι ελεύθερος, ο επικοινωνιακός τομέας, είναι αυτός που θα σου φέρει ερωτική εύνοια σήμερα! Ένα μήνυμα, μία εξομολόγηση, μία είδηση, ένα τηλεφώνημα, μία γνωριμία ή μία συνάντηση, θα σε ανανεώσει! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ανεξαρτησία και φυγή, διότι θα υπάρξουν ανούσιες εντάσεις με το ταίρι σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, ενώ συνήθως είσαι χειμαρρώδης επικοινωνιακά, σήμερα αποφασίζεις να είσαι επιφυλακτικός κοινωνικά, γεγονός που λειτουργεί ωφέλιμα και εποικοδομητικά για σένα, αφού μαθαίνεις ένα ή και περισσότερα μυστικά που σε αφορούν και θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις με διαφορετικό τρόπο, κάποιες καταστάσεις και υποθέσεις! Περιόρισε μόνο την τάση σου για δυσπιστία σε διαπροσωπικές σχέσεις και επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις και σαγηνεύεις το άτομο που επιθυμείς με διάφορους τρόπους και αυτό το μυστήριο που αποπνέεις, σε κάνει ακόμα πιο ακαταμάχητο! Αν είσαι δεσμευμένος, από την μια μεριά, έχεις αυξημένη γοητεία και λίμπιντο, από την άλλη όμως, πιθανόν ορισμένες φορές χαλάς αυτήν την ατμόσφαιρα, λόγω ξεσπασμάτων που στηρίζονται σε ζήλιες και κτητικότητα!

ΙΧΘΥΕΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα θα καταφέρεις να βρεις ισορροπίες και τα βασικά σημεία που χρειάζεται να βελτιώσεις τώρα, κυρίως μέσα από εξομάλυνση επαφών και επικοινωνιών, στις σημαντικές για σένα διαπροσωπικές σχέσεις! Θα στραφείς σε θέματα που έχουν να κάνουν με συναναστροφές και συνεργασίες! Διαχειρίσου τες, αφού πρέπει να αποβάλλεις εγωισμό και ισχυρογνωμοσύνη! Γίνε πιο διαλλακτικός και υποχωρητικός και θα έχεις επιτυχία! Αν είσαι δεσμευμένος, επικεντρώνεσαι σήμερα στον συντροφικό τομέα και στην βελτίωση του, αφού θα διαπιστώσεις πως κάποιες φορές πρέπει και εσύ να υποχωρείς στα «θέλω» του συντρόφου σου, ώστε να υπάρχει αρμονία, ισότητα και ισορροπία στην σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος και φερθείς έξυπνα, πολύ πιθανόν να βρεις τώρα το άλλο σου μισό!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/zwdia/imerisio-oroskopio/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα