Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Κυριακής 23/6/2019

ΚΡΙΟΣ

Θα είσαι ευλογημένη με ακόμα περισσότερη, παθιασμένη ενέργεια – έτσι τι θα κάνεις μ’ αυτό? Υπάρχουν πολλοί θετικοί και ευχάριστοι τρόποι με τους οποίους θα μπορούσες να εστιάσεις σ’ αυτό…. και ενδεχομένως να βοηθήσεις εσένα και το ταίρι σου, να συνδεθείτε πνευματικά. Αν μοιραστείς αυτή την ορμητική ενέργεια για να βρεις μια δυο ιδέες για μια αυθόρμητη περιπέτεια, θα μπορούσε να είναι, μια τέλεια διέξοδος!

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό που δείχνεις εξωτερικά, διαφέρει από αυτό που νιώθεις μέσα σου και αφορά τα ερωτικά σου. Μπορεί να φαίνεται, ότι ο ρομαντικός σου κόσμος υπόκειται σε πάρα πολλούς κανόνες, περιορισμούς ή παραδόσεις. Κανονικά, ίσως να χρειαστείς το καθένα απ’ αυτά, αλλά θέλεις ο έρωτας, να είναι με τους δικούς σου όρους! Άφησε αυτή τη διαδικασία σκέψης να συνεχιστεί, γιατί κάτι ευχάριστο περιμένει στη γωνία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι ερωτικές σου υποθέσεις φαίνεται να προσφέρουν εμπειρίες, που μπορεί να σε ωφελήσουν αναμφισβήτητα. Αλλά αυτό περιλαμβάνει να είσαι ειλικρινής με τον εαυτό σου, για τα παθιασμένα σου συναισθήματα. Καθώς ασχολείσαι με αυτά, μαθαίνεις κάτι πολύτιμο και ενδεχομένως συναρπαστικό για τον εαυτό σου. Νέες στάσεις απέναντι στην αγάπη, το ρομαντισμό και την οικειότητα, μπορεί να προκύψουν – και θα σε ενδιαφέρουν οι νέες επιθυμίες, που τις συνοδεύουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν νιώθεις μπερδεμένη με τις τρέχουσες ερωτικές σου υποθέσεις, τότε μια ματιά στο παρελθόν για απαντήσεις, θα είναι χρήσιμη….αλλά μόνο μέχρι ένα σημείο. Σίγουρα, έχεις μάθει μερικά σκληρά μαθήματα από τον έρωτα, αλλά έγινες ισχυρότερη και πιο σοφή απ’ αυτά. Ωστόσο, θέλεις η αγάπη, ο ρομαντισμός και η οικειότητα, να είναι κάτι περισσότερο από μια εμπειρία. Από αυτή την άποψη, ο Κόσμος είναι πρόθυμος να σου δώσει ένα διάλειμμα. Ό, τι φαινόταν σοβαρό ή επισφαλές στην ερωτική σου ζωή, φαίνεται να γίνεται αισθητά πιο όμορφο, σύντομα.

ΛΕΩΝ

Όταν εμφανιστεί η ανεξάρτητη πλευρά σου, θα θελήσεις να ελέγξεις πλήρως την ερωτική σου ζωή. Η ικανότητά σου να αναλάβεις την πρωτοβουλία, μπορεί να είναι σέξι και συναρπαστική στα μάτια του εραστή σου! Αλλά υπάρχουν και στιγμές, που πρέπει να σταματήσεις να είσαι ο αρχισυντάκτης, ο ηγέτης ή ο ελεγκτής και να απολαύσεις τη ζεστασιά της αγάπης με το ταίρι σου. Κάνε ένα διάλειμμα και άφησε την αφθονία και των δύο να έρθουν στο δρόμο σου, τώρα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν νιώθεις αποσυνδεδεμένη από τον εραστή σου, τότε ένας ιδανικός τρόπος για να ενισχύσεις τη σχέση σου, θα είναι να συζητήσετε μαζί, για να λύσετε ένα μυστήριο ή ένα πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί. Μπορεί επίσης το ότι βοηθάς κάποιους, με φιλανθρωπικό σκοπό, θα σε φέρει πιο κοντά με το ταίρι σου. Εξερεύνησε τις προσφερόμενες επιλογές, για να δημιουργήσεις μια όμορφη σχέση με το σύντροφό σου.

ΖΥΓΟΣ

Παρόλο που θα υπάρχει αβεβαιότητα ή ασάφεια στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή, μην προσπαθήσεις να συνδεθείς με το «συναρπαστικό», σχετικά με τις ευκαιρίες που φαίνονται στον ορίζοντα. Αυτές μπορεί να φαίνονται αδιάφορες καθώς προχωράς λίγο βαθύτερα σε μια άγνωστη ρομαντική σχέση, αλλά απαιτούν προσοχή. Όλα όσα χρειάζονται, είναι μικρά και σταθερά βήματα, για να σε οδηγήσουν σ’ αυτό το νέο παθιασμένο προορισμό. Μην αφήνεις την αυτοπεποίθηση και την πίστη σου, να μειωθούν τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Θα ανατρέξεις στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή και θα επικεντρωθείς προσεκτικά σε όσα παραμένουν ελεγχόμενα ή προβλέψιμα. Ακόμα κι αν αισθανθείς κάποιες ευκαιρίες στον ορίζοντα, θα αποφασίσεις να διατηρήσεις ένα ορισμένο status quo! Ίσως επειδή ακόμη, δεν θέλεις να αλλάξεις ή να διαταράξεις αυτό που φαίνεται δελεαστικό. Προσπάθησε να δεις την κατεύθυνση που ακολουθεί η σχέση σου, με πιο ανοιχτό μυαλό και καρδιά. Η αλλαγή είναι πρόθυμη να συνεργαστεί….. και να εξελιχθεί, με το ρυθμό που σου ταιριάζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν και η καρδιά σου θα σε ενθαρρύνει να αλλάξεις κατεύθυνση στη σχέση σου, η λογική σου θ’ απαιτήσει να είσαι πιο πρακτική. Ευτυχώς, και τα δύο δουλεύουν παράλληλα με όλους τους σωστούς τρόπους για να εξασφαλίσουν ότι η πρόοδος της σχέσης σου, γίνεται σταθερά και σταδιακά. Ακόμα κι αν η καρδιά σου λέει να προχωρήσεις, δώσε σημασία στο μήνυμα από το μυαλό σου, που σε προτρέπει να σκεφθείς μια πιο ήρεμη προσέγγιση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ακόμη και αν ορισμένες συνήθειες, είχαν στο παρελθόν ευχάριστα αποτελέσματα με τα ερωτικά σου θέματα, θα προθυμοποιηθείς να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο που σπάει κάποιους κανόνες. Είτε πρόκειται για πιο ανοιχτό μυαλό και φαντασία σχετικά με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, είτε για μια έλξη που θα νιώσεις για κάποιον- που σε κανονικές συνθήκες δε θα σε έλκυε-, αυτή η νέα εποχή, απαιτεί να τολμήσεις στο όνομα της αγάπης. Δεν είναι τόσο φοβερό, όσο ακούγεται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δημιουργώντας ή ενισχύοντας τα επίπεδα της συναισθηματικής ασφάλειας στη σχέση σου, μπορεί να χρειαστεί να είσαι ντόμπρα με τον εραστή σου, σε μια υπόθεση για την οποία έχεις επιφυλάξεις. Μια αίσθηση επιφυλακτικότητας μπορεί να είναι δικαιολογημένη και χρήσιμη για να διατηρήσεις τα πράγματα ελεγχόμενα στην ερωτική σου ζωή, τώρα. Απλά βεβαιώσου, ότι δηλώνεις τους λόγους για τους οποίους επιθυμείς να είσαι προσεκτική…. για να μη φανείς πεισματάρα ή αργόστροφη.

ΙΧΘΥΣ

Αν κάποιος ξέρει να μην παίρνει πάντα τις καταστάσεις με την ονομαστική τους αξία πιθανώς είσαι εσύ! Οι περιστάσεις στη σχέση σου, θα φαίνονται προφανείς εξωτερικά αλλά η διαίσθησή σου θα σε παροτρύνει να κοιτάξεις βαθύτερα για να βρεις μια κρυμμένη αλήθεια. Πριν καταλάβεις σωστά τη ρεαλιστική κατάσταση της σχέση σου, χρειάζεσαι περισσότερες πληροφορίες. Προς το παρόν, παρέμεινε ανοιχτή και συντονισμένη στις λεπτές ενδείξεις που βρίσκουν σταδιακά το δρόμο τους, προς το μέρος σου. Συνδέονται με κάποιες καταπληκτικές ανακαλύψεις.

Πηγή: https://www.astro-live.gr/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα