Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Παρασκευή 21/6/2019

ΚΡΙΟΣ

Παρόλο που θα αποφασίσεις να επικεντρωθείς σε μια πτυχή της σχέσης σου, οι περισπασμοί θα εμφανιστούν πολύ γρήγορα, και θα σε αναγκάσουν να στραφείς σε πολλές κατευθύνσεις, αυτή τη στιγμή. Ευτυχώς, που σου προσφέρουν μια ένδειξη, σχετικά με το πώς να μετατρέψεις οποιαδήποτε συγκεχυμένη ενέργεια, σε κάτι παραγωγικό και θετικό. Προσπάθησε να εντοπίσεις τι είναι χρήσιμο σ’ αυτό, που μπορεί να μην φαίνεται χρήσιμο – ή ενοχλητικό!

ΤΑΥΡΟΣ

Μια απογοητευτική σχέση θα δημιουργηθεί μεταξύ έρωτα και χρήματος, αυτή τη στιγμή. Ειδικά αν πιστεύεις ότι η πρόοδος στα ερωτικά σου, εξαρτάται από το γεγονός ότι πρέπει να χαλάσεις χρήματα από το υστέρημά σου. Δημιούργησε μόνη σου φανταστικές ιδέες για να ενισχύσεις τη σχέση σου, χωρίς να χαλάσεις χρήματα. Το συγκεκριμένο άτομο, κατανοεί την οικονομική σου κατάσταση περισσότερο απ’ ό,τι πιστεύεις! Γι’ αυτό και θα είναι ευτυχής να συμμετάσχει στην προσπάθεια που κάνεις για ενδιαφέρουσες κι εναλλακτικές λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κοιτάζοντας προς το μέλλον της σχέσης σου, και λαχταρώντας να είναι όπως το ονειρεύεσαι, δε θα σ’ εμποδίσει τίποτε αν ρισκάρεις, για να το κάνεις πραγματικότητα, αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες επίσης να ρίξεις μια γρήγορη αλλά ενδιαφέρουσα ματιά σε μια συγκεκριμένη δυνατότητα της σχέσης σου…. κι αυτό θα είναι αρκετό για να σε ωθήσει σε δράση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ένα εμπόδιο στη ρομαντική πρόοδο της σχέσης σου, που μπορεί να ήταν θέμα για κάποιο χρονικό διάστημα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να απομακρυνθεί χωρίς καμιά προειδοποίηση. Και υπάρχει περίπτωση να χάσεις μια σπουδαία ευκαιρία. Αν νιώθεις πως μπορείς να κάνεις έστω κι ένα ελάχιστο βήμα προς την κατεύθυνση που επιθυμείς, τότε εκμεταλλεύσου την ευκαιρία να το κάνεις τώρα. Η πόρτα προς την πρόοδο που πάντα επιθυμούσες, μπορεί να μείνει ανοιχτή, για σύντομο χρονικό διάστημα.

ΛΕΩΝ

Με ένα συνδυασμό πάθους και φαντασίας, θα υπάρχει κάτι πιο συναρπαστικό για την ιδέα ενός ρίσκου. Παρόλο που μπορεί κανονικά να είσαι ευτυχισμένη που θέλεις να τολμήσεις εκεί που άλλοι φοβούνται…. ίσως να είχες τους λόγους σου, που πρόσφατα ένιωθες διστακτική γι’ αυτό το βήμα. Αν υπάρχει ένα ρομαντικό δίλημμα , είναι καιρός να αντικατασταθεί η σκέψη, με δράση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η αυστηρή μεθοδολογία σε άλλες περιοχές της ζωής σου, θα είναι εξίσου επωφελής και για τα ερωτικά σου. Φαίνεται να έχεις μια στρατηγική ή έναν τρόπο να κάνεις κάτι, που προσφέρει κάποιο επίπεδο άνεσης για τον εαυτό σου. Και αυτό, μπορεί να είναι αναπόσπαστο στοιχείο, για την ενίσχυση της αυτοπεποίθησής σου. Μόλις ο αγαπημένος σου το δει, θα σου ζητήσει αμέσως να τον διαφωτίσεις – ή να μοιραστείς το μυστικό σου.

ΖΥΓΟΣ

Θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ηρεμία στη σχέση σου αυτή τη στιγμή και είναι σημαντικό να δεχτείς ότι αυτό που δίνεις, είναι πιθανό να λάβεις. Η παθιασμένη ενέργεια που εκπέμπεις, θα είναι κάτι με το οποίο ο εραστής σου θα συνδεθεί πολύ εύκολα. Μόλις αυτό μοιραστεί, κάτι ευχάριστο μπορεί να συμβεί. Όλα ξεκινούν με το να είσαι αυθεντική και να δημιουργείς αρμονία με τον τρόπο που το κάνεις…… φυσικά και αβίαστα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν προκύψει μια πρόκληση στα ερωτικά σου ή στη σχέση σου, τότε είναι απίθανο να υπάρξει ανταγωνισμός απέναντι στη θετικότητα και την αισιοδοξία που μπορείς να μεταφέρεις με ευκολία, τώρα. Ανεξάρτητα από το πόσο ασαφείς, συγκεχυμένες, αβέβαιες ή μυστηριώδεις μπορεί να είναι ορισμένες πτυχές του συναισθηματικού σου κόσμου ή της σχέσης σου, με θετική νοοτροπία, θα υπάρξει σαφήνεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρχει κάτι καθησυχαστικό και συναρπαστικό σχετικά με τις ρομαντικές δυνατότητες στη σχέση σου, που θέλεις τώρα να εξετάσεις. Κάτι που δεν ήθελες να κάνεις παλαιότερα γιατί δεν ένιωθες πως ήταν σωστές οι περιστάσεις. Έχεις την ευκαιρία να δημιουργήσεις ή να ενισχύσεις μια σχέση, που μπορεί με τη σωστή προσπάθεια και με θετική νοοτροπία, να οδηγήσει σε κάτι που πραγματικά λαχταράει η καρδιά σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θέλεις να ελέγχεις τις ρομαντικές συνθήκες στη σχέση σου αυτή τη στιγμή. Θα έχεις περισσότερα οφέλη όμως, να είσαι απλός παρατηρητής, αυτό το διάστημα. Θα υπάρξει δυναμική που θα είναι ταχύτατη και θα λειτουργήσει υπέρ σου. Και θα ωφεληθείς αν τις επιτρέψεις να εξελιχθεί μόνη της, χωρίς να επέμβεις. Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα, αν διατηρήσεις τις αποστάσεις σου για λίγο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ιδέα να δημιουργήσεις μια ατμόσφαιρα διασκεδαστική και γεμάτη αυθορμητισμό στη σχέση σου, θα ήταν για κάποιο διάστημα στη λίστα με τις προτεραιότητές σου! Αλλά τώρα, θα καταφέρεις να τα κάνεις και τα δύο. Μπορεί επίσης να σπάσεις ένα ρομαντικό κανόνα, αν αυτό θα βοηθήσει, ώστε να μετατρέψεις μια μικροσκοπική σπίθα, σε κάτι περισσότερο. Αν σε καθοδηγήσει η ασυνήθιστη πλευρά σου, μπορεί να δημιουργηθεί ένα καταπληκτικό ερωτικό αποτέλεσμα!

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και οι άνεμοι της αλλαγής θα μεταμορφωθούν σ’ ένα απαλό αεράκι αυτή τη στιγμή, θα ωφεληθείς αν παρασυρθείς από το αεράκι, αντί να αντισταθείς στην αλλαγή των ερωτικών σου. Η μόνη ενέργεια που θα αποδειχθεί χρήσιμη, περιλαμβάνει την αναζήτηση του ψυχικού σου κόσμου! Για να ελέγξεις αυτά που επιθυμεί η καρδιά σου και να λάβεις υπόψη το μήνυμά της με ό,τι φαίνεται σταθερό στη σχέση σου. Μην αφήνεις τους περισπασμούς, να προκαλούν αδικαιολόγητες αμφιβολίες.

Πηγή : https://www.astro-live.gr/

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα