Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Πέμπτη 20/6/2019

Κριός:

Δυο μυαλά σε μία σχέση, είναι σίγουρο πως θα είναι πιο αποτελεσματικά, ώστε να επιτευχθεί μια αισθηματική φιλοδοξία σου. Παρόλο που η ανεξαρτησία σου μπορεί να λάμπει έντονα μέχρι στιγμής, θα προθυμοποιηθείς να αφήσεις κατά μέρος την περηφάνεια σου, και να δεχτείς την υποστήριξη του συντρόφου σου, που την έχεις ανάγκη. Μπορεί να είναι ο εραστής σου, αυτός που θα σου δώσει το χέρι βοήθειας και με τέτοιο τρόπο μάλιστα…. που θα το εκτιμήσεις.

Tαύρος:

Προσπάθησε να διασκεδάσεις και να συνδεθείς με ό,τι είναι συναρπαστικό για όλα όσα αλλάζουν στην ερωτική σου ζωή, αυτή τη φορά. Προτιμάς να παραμείνουν τα πράγματα όπως είναι επί του παρόντος, αντί να είναι αόριστα ή στάσιμα. Η ερωτική σου σχέση, αλλά και οι σχέσεις σου γενικότερα, μπορεί ν’ αλλάξουν απροειδοποίητα, αυτό το διάστημα. Αλλά η ηρεμία και η ευελιξία σου – αν ακολουθήσεις αυτή τη γραμμή- θα σου εξασφαλίσουν, την εύκολη διαχείρισή τους.

Δίδυμοι:

Ίσως να κοιτάξεις το μακρινό σου μέλλον, και να καταλάβεις πως τίποτε δεν σ’ εμποδίζει από το να τολμήσεις να μετατρέψεις ένα όραμά σου σε πραγματικότητα αυτή τη στιγμή. Θα μπορούσες επίσης να ρίξεις μια γρήγορη αλλά ενδιαφέρουσα ματιά σε μια συγκεκριμένη δυνατότητα της ερωτικής σου σχέσης! Και αυτό θα είναι αρκετό, για να σε ωθήσει σε δράση.

Καρκίνος:

Η εμπειρία μιας μεγαλύτερης άνεσης ή και λιγότερης ανησυχίας στη σχέση σου, θα απαιτήσει, να απομακρυνθείς από ορισμένους κανόνες ή να αλλάξεις μια ρουτίνα. Κάτι που κάνεις συνήθως, μπορεί να έχει υποσυνείδητη σχέση με μια φλόγα του παρελθόντος, ή πιθανόν να είναι κάτι που κάνετε με τον εραστή σου, για να διατηρήσετε μια ειρηνική ισορροπία. Η εμπειρία ενός νέου επιπέδου ελευθερίας, μπορεί να απαιτήσει από σένα, να τολμήσεις ν’ αναταράξεις κάτι που είναι παραδοσιακό.

Λέων:

Η δραματική συμπεριφορά του εραστή σου, θα προκαλέσει μια απάντηση από σένα…. αλλά πιθανώς όχι αυτή που περίμενε ή ήλπιζε. Παρόλο που μπορεί να αισθανθείς τις προθέσεις του, δηλαδή ότι ψάχνεται για καβγά, αν θέλεις πραγματικά να τον σοκάρεις, τότε αντέδρασε με καλοσύνη και συμπόνια. Αν το ένστικτό σου, σου αποκαλύψει ότι υπάρχει ένα προσωπικό του θέμα, που δεν έχει ακόμη κατορθώσει να σου εκφράσει, αξίζει να τον εμπιστευτείς αυτή τη στιγμή και να τον ενθαρρύνεις, να μιλήσει.

Παρθένος:

Παρόλο που μπορεί να έχεις κατηγορηθεί ότι είσαι σκληρή ή κριτική από τον αγαπημένο σου στο παρελθόν, θα μπορούσες να είσαι εσύ αυτή που αντιμετωπίζεις ένα φαινομενικά αδιάφορο σχολιασμό, από το ταίρι σου, τώρα. Αυτό μπορεί να σου αποκαλύψει πως ο εραστής σου, δεν υποστηρίζει ένα σχέδιο που επιθυμείς, όπως πίστευες πως έκανε. Ωστόσο, μπορείς να εξασφαλίσεις πως οποιαδήποτε ένταση ανάμεσά σας, θα είναι σύντομη, ξεπερνώντας ό,τι είπε…. και βοηθώντας τον να αποδεχθεί πως θα μπορούσε να μιλήσει, με μεγαλύτερη ευαισθησία.

Ζυγός:

Θα θελήσεις να διαταράξεις ό,τι ήταν ήρεμο και ισορροπημένο στη σχέση σου, για να κάνεις κάποιες αλλαγές, που πιστεύεις πως είναι ήδη καθυστερημένες. Μπορεί επίσης να νιώθεις, ότι κάνοντας κάτι…. είναι καλύτερο από το να μην κάνεις τίποτα. Αν το βήμα που σκέφτεσαι, συμπεριλαμβάνει πραγματικά, τα καλύτερα συμφέροντα του εραστή σου, τότε η τολμηρή δράση σου, μπορεί να έχει ένα ευρύ και χρήσιμο αποτέλεσμα.

Σκορπιός:

Το μονοπάτι προς την αληθινή αγάπη, είναι ένας μακρύς και παράξενος δρόμος, με πολλές στάσεις και παρακάμψεις. Ωστόσο, δεν φοβάσαι να κάνεις υπομονή, για να φτάσεις εκεί που θέλεις να βρίσκεσαι ερωτικά. Παρόλο που ταξιδεύεις προς ένα πιο ευχάριστο ή εκπληκτικό προορισμό, πιθανόν να διαρκέσει περισσότερο….. από ό, τι επιθυμείς, για να φτάσεις. Προσπάθησε να νιώσεις συναρπαστικά για το αρχικό στάδιο στο οποίο βρίσκεσαι μ’ ένα ρομαντικό σχέδιο, που αφορά τη σχέση σου.

Τοξότης:

Μπορείς να αντιδράσεις σωστά απέναντι σε μια τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει δημιουργηθεί στη σχέση σου. Θα ήταν εύκολο να το θεωρήσεις υπερβολικό! Κι αυτό από μόνο του, θα μπορούσε να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα. Έχεις στη διάθεσή σου παθιασμένη ενέργεια που μπορείς να την χρησιμοποιήσεις αποτελεσματικά και να λειτουργήσεις σωστά. Είναι σημαντικό να συμπεριφερθείς με ηρεμία και λογική, και να μην οδηγήσεις στην κορύφωση, την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα.

Αιγόκερως:

Παρόλο που θα μπορείς να δεις καθαρά την πορεία της σχέσης σου, καλύτερα ν’ αφήσεις να καταλαγιάσει η σκόνη, πριν κάνεις οποιοδήποτε τολμηρό βήμα. Αν ορισμένες καταστάσεις έχουν αλλάξει πρόσφατα στη σχέση σου, τότε αφιέρωσε λίγο χρόνο για να προσαρμοστείς σ’ αυτές, προτού διακινδυνεύσεις να δημιουργήσεις επιπλοκές, που παρεμποδίζουν τις παθιασμένες σου δυνατότητες. Επικεντρώσου στο στόχο…. αλλά βεβαιώσου ότι η στρατηγική σου για την επίτευξη του, είναι σταδιακή και λογική.

Υδροχόος:

Θα μπορούσες να συνδυάσεις υπέροχα τη λογική με τη φαντασία στα ερωτικά σου αυτή τη στιγμή. Κι αυτό θα σε βοηθήσει να δεις τις ερωτικές σου υποθέσεις με διαφορετική ματιά. Είσαι συντονισμένη με τέτοιο τρόπο, που μια λογική και μεθοδική προσέγγιση, μπορεί να υποστηριχθεί, από κάτι δημιουργικό. Θα μπορούσε να υπάρξει κάτι συναρπαστικό, για την καινοτόμο προσέγγιση που δημιουργείς στην ερωτική σου ζωή ή στη σχέση σου.

Ιχθύες:

Είναι πολύ σημαντικό να διαθέσεις χρόνο για τον εαυτό σου, αν πιστεύεις πως το έχεις ανάγκη. Θα μπορούσε να είναι απαραίτητο, για να αντιμετωπίσεις τις μεταβαλλόμενες ερωτικές συνθήκες ή τις σχέσεις σου, που μπορεί να έχουν νόημα σε κάποιο σημείο, αλλά σε μπερδεύουν σε κάποιο άλλο. Μια σύντομη απόσταση ή απόσπαση, θα βοηθήσει επίσης τις συναισθηματικές και σωματικές σου ανάγκες να εξελιχθούν, σε συνδυασμό με τις αλλαγές που απαιτούν να τις προσαρμόσεις στην ερωτική σου ζωή, τώρα.

Πηγή:https://www.astro-live.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα