Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 1/7/2019

ΚΡΙΟΣ

Φίλε Κριέ, βρίσκεις τον εαυτό σου σήμερα! Είσαι σε εγρήγορση, γεμάτος ενέργεια, δράση και όρεξη! Η ικανότητα σου να κοινωνικοποιείσαι με αμεσότητα, σε καθιστούν ιδιαίτερα αγαπητό στους άλλους και δημοφιλή! Απρόσμενα, χωρίς καν να το περιμένεις, θα έχεις μηνύματα, τηλεφωνήματα και προτάσεις για συνάντηση ή έξοδο! Το μόνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι η τάση σου για κουτσομπολιό, που πιθανόν να σε εκθέσει!Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ιδιαίτερα όμορφη ημέρα σήμερα για τα αισθηματικά σου ζητήματα! Απολαμβάνεις ανεμελιά, ξεγνοιασιά, φλερτ, νέες γνωριμίες, μηνύματα, τηλεφωνήματα και πολλά ερωτικά ραντεβού, γεγονός που σε ανανεώνει απόλυτα! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις με ποικίλους τρόπους, την επικοινωνία σου με τον σύντροφο!

ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα κάποια γεγονότα, καταστάσεις και συγκυρίες, θα σε κάνουν να ανακτήσεις την αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμηση σου και να νιώσεις απόλυτα σίγουρος για τις μέχρι τώρα επιλογές και αποφάσεις σου! Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία και επιδίωξε να βρεθείς μαζί με αγαπημένα πρόσωπα, σε οικεία μέρη και γνώριμες καταστάσεις! Γενικά, πρόκειται για μια ημέρα που θα σου δώσει αυτό που θες, με προσγειωμένο, αλλά και απολαυστικό Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις σήμερα να προσέξεις την τάση σου για καταπίεση, άμυνα και επιθετικότητα, χωρίς λόγο στον σύντροφο σου! Αντ’αυτού, εκμεταλλεύσου την σημερινή εύνοια, απολαμβάνοντας αισθησιασμό και συναισθηματισμό με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις σίγουρα κάποιες ερωτικές επαφές, που θα επαναφέρουν την αυτοπεποίθηση σου!
ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλε Δίδυμε, η Σελήνη σήμερα στο δικό σου Ζώδιο και αν προσέξεις την τάση σου, για εγωιστική και νευρική συμπεριφορά σε επαφές, διαπροσωπικές σχέσεις και επικοινωνίες! Θα καταφέρεις να ικανοποιήσεις επιθυμίες, να μοιραστείς συναισθήματα πετυχαίνοντας στόχους, να τραβήξεις όλα τα βλέμματα και να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εξωτερική σου εμφάνιση, ενισχύοντας την λάμψη και την ισχυρή προσωπικότητα σου! Αν είσαι δεσμευμένος, χρειάζεται λίγη προσοχή την σημερινή ημέρα, διότι πιθανόν δεν σκέφτεσαι αντικειμενικά κάποια θέματα που αφορούν την σχέση σου και δεν μπαίνεις στην θέση του συντρόφου σου, πριν αντιδράσεις και μιλήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει πάθος, ομορφιά και γοητεία σε χαρακτηρίζουν σήμερα, γεγονός που θα φέρει πολλούς θαυμαστές και κατακτήσεις!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, σήμερα προσπάθησε να ηρεμήσεις, να βρεις λύσεις και να πάρεις σωστές αποφάσεις για τις επόμενες ημέρες, με σύμμαχο την διαίσθηση και την διορατικότητα σου! Επιπλέον, μία αποκάλυψη μέσα στην ημέρα, θα σου δώσει μία μικρή χαρά, που θα τα αλλάξει όλα! Κλείνεσαι στον εαυτό σου και απομακρύνεσαι για λίγο από τις κοινωνικές σου συναναστροφές και δραστηριότητες, αλλά αυτή σου η τάση, αργά ή γρήγορα θα σου βγει σε καλό!
Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει σήμερα ένας απαγορευμένος ή παλαιός έρωτας, μετά από μία είδηση που θα έρθει με παρασκηνιακό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, βγάζεις ένα παράπονο σήμερα και αποζητάς την συναισθηματική επιβεβαίωση από τον σύντροφο σου, με κάθε τρόπο! Η τρυφερότητα και η γλυκύτητα σου, σε βοηθούν ώστε να πετύχεις αυτό που θες από αυτόν!
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα οι φίλοι σου, θα σε βοηθήσουν με πράξεις και συμβουλές, σε κάθε σκοπό ή στόχο που έχεις! Φρόντισε λοιπόν, να μην είσαι αγνώμων και κτητικός μαζί τους, αλλά να τους δείχνεις την αγάπη σου, όπως και την κατανόηση σου, χωρίς να ζητάς όλο και περισσότερα από εκείνους! Γενικά, λόγω της κοινωνικότητας σου, απολαμβάνεις δραστηριότητες ομαδικές, αλλά και ενδυνάμωση των φιλικών σου σχέσεων!
Αν είσαι δεσμευμένος, οι ιδέες και οι σκέψεις που έχεις για την ανανέωση της σχέσης σου, φαίνεται να αποδίδουν καρπούς και απολαμβάνεις την ημέρα, μαζί με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα θα φέρει νέες γνωριμίες ή ακόμα και μία φιλία, που μετατρέπεται σε ένα μεγάλο έρωτα! Ωστόσο, πριν κάνεις κίνηση, φρόντισε να είσαι σίγουρος, πως η έλξη είναι αμοιβαία!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, σήμερα θα καταφέρεις να εκπληρώσεις μεγαλεπήβολους στόχους και φιλοδοξίες, αρκεί να μην παρασυρθείς από την τάση σου για αρχηγικές τάσεις και δογματικότητα! Βγάλε τον σοβαρό, αλλά ταυτόχρονα και τον εγκάρδιο εαυτό σου και θα δεις πως η επιτυχία, είναι στα χέρια σου! Επικεντρώνεσαι, στην βελτίωση της κοινωνικής σου εικόνας, στην πρόοδο σου αλλά και γενικά στην προσωπική σου εξέλιξη και προβολή! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να μην ξεσπάς τα νεύρα που έχεις από την δουλειά στον σύντροφο σου! Άσε τα επαγγελματικά σου προβλήματα, εκεί που ανήκουν και μην τα κουβαλάς μαζί σου στο σχόλασμα! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα μην προσεγγίσεις ερωτικά κάποιον από το επαγγελματικό περιβάλλον, γιατί κινδυνεύεις με αποκαλύψεις!
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, παρόλο που δεν το συνηθίζεις, σήμερα έχεις όρεξη για περιπέτεια και διαφορετικά πράγματα! Διεκδικείς και καταφέρνεις να έχεις την προσωπική σου ελευθερία και τον προσωπικό σου χώρο και χρόνο, αρκετές φορές μέσα στην ημέρα! Είσαι αρκετά αισιόδοξος και θα διαπιστώσεις πως όντως, την σημερινή ημέρα, η τύχη είναι με το μέρος σου, σε ό,τι κι αν κάνεις! Αν είσαι ελεύθερος, πολύ πιθανόν σήμερα να λάβεις ένα ερωτικό νέο ή μήνυμα που θα σου δώσει μεγάλη χαρά ή ακόμα να κάνεις μία συναρπαστική γνωριμία, που θα σε απογειώσει και θα σε γεμίσει ελπίδα για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να νιώσετε την ανάγκη με τον σύντροφο σου, να βγείτε έξω, να συναναστραφείτε με άλλους ανθρώπους ή απλά να περάσετε όμορφα!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, η ημέρα είναι ιδανική για νέα ξεκινήματα, συμφωνίες, συζητήσεις, αλλά και για αλλαγές κάθε είδους, που πρέπει να γίνουν καιρό τώρα! Μην υποτιμήσεις σήμερα την δύναμη της διορατικότητας σου, διότι σου δώσει πολλές απαντήσεις! Σε χαρακτηρίζει αποφασιστικότητα, εσωτερική δύναμη αλλά και ισχυρή διαίσθηση, χαρακτηριστικά και σε ωθούν να ψάξεις και να μάθεις το βάθος των πραγμάτων σε σημαντικούς τομείς της ζωής σου ή σε διαπροσωπικές σχέσεις σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μία απόλυτα ερωτική ημέρα! Ερωτισμός, πάθος και καυτές ερωτικές στιγμές με τον σύντροφο σου, είναι μέσα στο πρόγραμμα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα καταφέρεις να πραγματοποιήσεις μία βαθιά επιθυμία, αρκεί να φερθείς έξυπνα! Μπορείς και διεκδικείς κατακτώντας με ευκολία, το άτομο που επιθυμείς!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι κατάλληλη, για να διεκδικήσεις την αποκατάσταση κάποιας προβληματικής σχέσης, να ξεπεράσεις τσακωμούς και να λύσεις παρεξηγήσεις που τυχόν βασανίζουν το μυαλό σου! Δώσε έμφαση σε όλες τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και λύσε όλα σου τα προβλήματα! Είσαι ιδιαιτέρως ευγενικός και κοινωνικός, αλλά θα διαπιστώσεις πως και οι άλλοι σου φέρονται αρκετά πιο φιλικά και καλοπροαίρετα πλέον! Αν είσαι ελεύθερος, εκμεταλλεύσου με κάθε τρόπο την γοητευτική σου εμφάνιση και την ξεχωριστή σου προσωπικότητα, για να κερδίσεις το άτομο που θες! Ξέχνα τους εγωισμούς και κάνε το πρώτο βήμα, με διακριτικότητα και δεν θα χάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να δημιουργήσεις ρομαντική ατμόσφαιρα με το σύντροφό σου, ανανεώνοντας την σχέση σας!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Αιγόκερε, σήμερα έχεις την ικανότητα να αναλύεις τα πάντα και δεν σου ξεφεύγει τίποτα! Κάποιες καταστάσεις ωστόσο, που μέχρι τώρα παραμελούσες, επανέρχονται τώρα και εσύ οφείλεις να τις διευθετήσεις, προκειμένου να αποφύγεις άγχος και κούραση! Γενικά, η σημερινή ημέρα είναι αδιαμφισβήτητα εποικοδομητική και ωφέλιμη για τα «θέλω» και τους στόχους σου! Καταφέρνεις, λόγω σωστής οργάνωσης, να βάλεις σε τάξη την ζωή σου και την καθημερινότητα σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον, είναι πολύ πιθανός σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, αν σήμερα περιμένεις ένα αποτέλεσμα θετικό, σε ένα πρακτικό ζήτημα της σχέσης σου, θα έχεις την έκβαση που θες! Γενικά, ο δεσμός βελτιώνεται ουσιαστικά, ακόμα κι αν υπάρξουν στιγμές ψυχρότητας!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να χαλαρώσεις λίγο από την βαριά πραγματικότητα και να περάσεις όμορφα, με ανθρώπους που ξέρουν πως να σε κάνουν να χαμογελάσεις! Ετοιμάσου καλοπέραση, αφού οι τυχερές για σένα συγκυρίες, θα σου υπενθυμίσουν πως η ζωή θέλει και λίγη ανεμελιά και αυτό θα σε κάνει ιδιαίτερα παιχνιδιάρη, δημιουργικό και λαμπερό! Μην διστάσεις, να βγάλεις το παιδί από μέσα σου, λοιπόν.
Αν είσαι ελεύθερος, καταφέρνεις σήμερα να προβάλλεις την καλύτερη πλευρά του εαυτού σου, στον συναισθηματικό τομέα! Απολαμβάνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπειρες ερωτικές επιτυχίες, αφού τραβάς πάνω σου όλα τα βλέμματα και με την βοήθεια της τύχης, να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, ανανεώνεις πλήρως την σχέση σου με τον σύντροφο!
ΙΧΘΥΕΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πέρασε ποιοτικό χρόνο με τους δικούς σου και εκμεταλλεύσου την σημερινή ημέρα, για αλλαγές ή διακοσμήσεις στο σπίτι! Θα έχεις πλέον την ασφάλεια που χρειάζεσαι, όχι από επιφανειακές διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά από ουσιαστικές! Για το λόγο αυτό, μην σε απασχολούν υπερβολικά, τυχόν αρνητικές καταστάσεις που έχουν να κάνουν με την κοινωνική ζωή! Αποτραβήξου από αυτές και ασχολήσου με τα άτομα της οικογένειας σου! Αν είσαι ελεύθερος, αναπολείς ένα άτομο του ερωτικού παρελθόντος και ίσως παρασυρθείς και επιδιώξεις επικοινωνία μαζί του, λόγω αναμνήσεων που τώρα αναβιώνουν! Καλό θα ήταν να μην κάνεις παρορμητικές κινήσεις, που αργότερα μπορεί να μετανιώσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι στο συναίσθημα, αλλά όχι στην ανούσια γκρίνια!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα