Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 11/5/20

Κριός

Γενικά

Κριέ, δεν είναι εύκολο να είσαι εγκρατής και να δείξεις αυτοκυριαρχία κάτι που επηρεάζει σημαντικά τις φιλικές σου σχέσεις. Η επιθετικότητα που σε διακρίνει μπορεί να οδηγήσει σε λάθος κουβέντες που θα προκαλέσουν έντονες αντιδράσεις και θα επηρεάσουν αρνητικά τις συναναστροφές σου.

Αισθηματικά

Η δυσκολία στην επικοινωνία σήμερα μπορεί να οδηγήσει σε ένταση στη σχέση σου καθώς εκδηλώνεις με απολυτότητα και εριστική διάθεση έντονες ανασφάλειες. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν είναι εύκολο να λειτουργήσεις ήρεμα με νέο πρόσωπο που έρχεται στη ζωή σου καθώς η ένταση κυριαρχεί και σε επηρεάζει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες για οικονομικά ζητήματα που μπορεί να προκύψουν θα επηρεάσουν σημαντικά την πορεία των στόχων σου. Πρόσεχε ιδιαίτερα τη συμπεριφορά σου καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός και απόλυτος για να επιβάλλεις τις απόψεις σου. Αυτό δεν θα βοηθήσει σε ομαδικές προσπάθειες.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, η ένταση που εκδηλώνεις γίνεται άμεσα εμφανής στο ευρύτερο περιβάλλον σου και μπορεί να γίνεις αγενής με πρόσωπα που διαφωνούν μαζί σου. Φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να δώσεις το απαραίτητο περιθώριο για να εκφράσουν αυτά που σκέφτονται χωρίς να επηρεάζονται από τη συμπεριφορά σου.

Αισθηματικά

Ο αυθορμητισμός γίνεται επιθετικότητα και επηρεάζει σημαντικά την προσωπική σου ζωή καθώς δεν θα διστάσεις να ρίξεις ευθύνες στο ταίρι σου ενώ δεν πρέπει. Αν είσαι αδέσμευτος/η προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους με νέο πρόσωπο που μπορεί να δείχνει ενδιαφέρον καθώς ο εκνευρισμός σου είναι έντονος.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος μπορεί να υπάρξουν σήμερα καθώς έρχονται στην επιφάνεια διαφωνίες για τον τρόπο χειρισμού των υποθέσεων που σας ενδιαφέρει. Η αυτοσυγκράτηση σου θα παίξει σημαντικό ρόλο για να αποφευχθούν οι εντάσεις καθώς μπορεί να γίνεις εριστικός δημιουργώντας περισσότερα προβλήματα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, οι ανησυχίες δεν σου επιτρέπουν να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς τις οποίες υπόθεσης μπορεί να σε προβληματίζουν και αυτό μπορεί να γίνει αφορμή για κόντρες με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου. Οι συγκρούσεις θα είναι σφοδρές αν δεν καταφέρεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου.

Αισθηματικά

Η καχυποψία δημιουργεί ένταση στην προσωπική σου ζωή και οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν μεγάλη έκταση αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς κυριαρχούν οι αμφιβολίες και η νευρικότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δύσκολα θα βγάλεις άκρη σήμερα για οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς δεν δείχνεις διάθεση για συνεννόηση. Η επικοινωνία στον εργασιακό χώρο δεν διευκολύνει την καλή συνεργασία με τους συναδέλφους σου, προσοχή γιατί τα ξεσπάσματα σου θα λειτουργήσουν αρνητικά στις οποίες υποθέσεις έχεις αναλάβει.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, αμφιβάλλεις για τα πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου και ιδιαίτερα για φίλους που μπορεί να μην συμφωνείς με τις κινήσεις τους. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε έντονο εκνευρισμό ιδιαίτερα συγκρουσιακές καταστάσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις φιλίες σου.

Αισθηματικά

Φρόντισε να συγκρατήσεις το άγχος και τον εκνευρισμό σου καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε αλαζονικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που να δείξουν έντονο ενδιαφέρον για εσένα, η διάθεσή σου όμως δεν είναι η απαιτούμενη και μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στις εξελίξεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι είναι έντονες καθώς υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης μεταξύ σας που δεν θα διστάσεις να το κάνεις εμφανές. Μόνο με ψύχραιμη σκέψη μπορείς να αποφύγεις πιθανές συγκρούσεις που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα και θα λειτουργήσουν αρνητικά σε φιλοδοξίες και σχέδια που έχεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ένταση κυριαρχεί σε όλο το φάσμα των σχέσεων σου καθώς δεν δείχνεις την απαιτούμενη ψυχραιμία επηρεάζοντας αρνητικά την επικοινωνία και τη συνεννόηση. Προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις καθώς το πιθανότερο είναι να συγκρουστείς μετωπικά με όποιον επιχειρήσει να διαφωνήσει μαζί σου.

Αισθηματικά

Δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου καθώς ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία πού να σε ενδιαφέρει, η απότομη συμπεριφορά σου θα δημιουργήσει έντονη δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις μπορεί να πάρουν σημαντική έκταση σε συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν καθώς δείχνεις απόλυτος στις απόψεις σου. Εμπόδια μπορεί να υπάρξουν σε επαγγελματικά σχέδια που θα σε εκνευρίσουν, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η έκρηξη σου θα έχουν αρνητικές προεκτάσεις.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, η ένταση που επικρατεί με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος δεν θα βοηθήσει να επικοινωνήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις τις σημαντικές συζητήσεις που μπορεί να παίξουν αρνητικό ρόλο στις σχέσεις σας.

Αισθηματικά

Δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις το ταίρι σου, καθώς λειτουργεί σπασμωδικά και δημιουργεί νευρικότητα μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που μπορούν να συγκεντρώσουν το ενδιαφέρον, η διάθεσή σου όμως δεν είναι η κατάλληλη και αυτό μπορεί να μπει εμπόδιο στην οποία πορεία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δύσκολη μέρα για να προωθήσεις μελλοντικά επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις καθώς δεν έχεις υπομονή και λογική προσέγγιση στα πράγματα. Τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα οδηγούν σε εντάσεις που δεν θα βοηθήσουν να δείξεις πραγματικά τι μπορείς να καταφέρεις.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η καχυποψία κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώριο για να επικρατήσει ηρεμία σε οικογενειακό επίπεδο. Οι αμφιβολίες που εκδηλώνονται δεν σου επιτρέπουν να δεις ξεκάθαρα ποια πρόσωπα πραγματικά ενδιαφέρονται για εσένα και ποια είναι αυτά που πρέπει να προσέξεις λόγω της περίεργης συμπεριφοράς τους.

Αισθηματικά

Οι αμφιβολίες γεννούν ζήλια που εκδηλώνεται με απότομο και κυριαρχικό τρόπο επηρεάζοντας αρνητικά την προσωπική σου ζωή και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει νέο πρόσωπο που θα προκαλέσει καρδιοχτύπι, όμως επί της ουσίας δεν είσαι έτοιμος για να επικεντρωθείς σε μία νέα προσπάθεια στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Διαφωνίες και καχυποψία κατακλύζουν τις οικονομικές συζητήσεις στις οποίες συμμετέχεις καθώς δεν θα διστάσεις να αντιδράσεις σε πιθανές προτάσεις που δεν είναι συμφέρουσες για εσένα. Ο εγωκεντρισμός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα ποιες είναι οι καλύτερες κινήσεις που θα βοηθήσουν να πετύχεις το αποτέλεσμα που θέλεις.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, οι αντιδράσεις σου θα ενοχλήσουν τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σου καθώς μπορείς να γίνεις εξαιρετικά απότομος και συγκρουσιακός. Καλά θα κάνεις να είσαι διαλλακτικός και πρόθυμος να ακούσει τις διαφορετικές απόψεις καθώς αυτό θα είναι το κλειδί για να αποφύγεις τις εντάσεις.

Αισθηματικά

Δεν υπάρχει διάθεση συνεννόησης με το ταίρι σου και αυτό οδηγεί τη σχέση σε αδιέξοδο. Φρόντισε να μην συζητήσεις σημαντικά θέματα σήμερα καθώς οι καυγάδες είναι πιθανοί. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι σημαντικό να διαχειριστείς τη νευρικότητα που σε διακατέχει για να υπάρξουν θετικές εξελίξεις σε πιθανή νέα γνωριμία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου μπορεί να πάρουν μεγάλες διαστάσεις αφού δείχνεις ότι δεν έχεις διάθεση να δεχτείς διαφορετικές απόψεις και σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν σε επαγγελματικούς στόχους που έχεις. Συγκράτησε τα νεύρα σου και δείξε διάθεση για συνεννόηση για να αποφύγεις σφοδρές κόντρες.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η επικριτική σου διάθεση θα κουράσει τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και θα οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις αν δεν καταφέρεις να διαχειριστείς τα νεύρα σου. Η κατανόηση και η υπομονή είναι το φάρμακο στην καθημερινότητα και στις πολλές υποχρεώσεις που μπορεί να σε γεμίζουν άγχος.

Αισθηματικά

Μπορείς να γίνεις δηκτικός με το ταίρι σου δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου που δεν θα είναι εύκολο να ξεπεραστούν. Δείξε εγκράτεια και ψυχραιμία για να αποφύγεις τα χειρότερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο στη ζωή σου καθώς η κούραση και η ένταση δεν το επιτρέπουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι διαφωνίες που υπάρχουν με συναδέλφους σου γίνονται εντονότερες από ποτέ και μπορεί να οδηγήσουν τις σχέσεις σας στα όρια καθώς δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς μετωπικά για να υπερασπιστείς τις προσωπικές σου απόψεις. Σκέψου καλά πριν το κάνεις αν πραγματικά εξυπηρετεί τις δικές σου επιδιώξεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, η απολυτότητα και ο εκνευρισμός που επιδεικνύεις παίζουν αρνητικό ρόλο στην επικοινωνία με πρόσωπα σημαντικά για εσένα καθώς βάζουν εμπόδια στην μεταξύ σας συνεννόηση. Το να είσαι δεκτικός θα βοηθήσει στο να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες και να επικρατήσει ηρεμία.

Αισθηματικά

Μην εκτονώνει τα νεύρα σου στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σου στη ζωή καθώς αυτό θα έχει κόστος και μπορεί να δημιουργήσει τριγμούς στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του για εσένα, όμως η διάθεση δεν είναι η καταλληλότερη και αυτό εκδηλώνεται με απότομο τρόπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να έρθεις πιο κοντά στα επαγγελματικά σου όνειρα καθώς μπορείς να αντιληφθείς άμεσα κάποιες συνεργασίες είναι οι κατάλληλες για εσένα. Η συμπεριφορά σου θα παίξει σημαντικό ρόλο να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, οι διαφωνίες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος μπορεί να σε προβληματίσουν και να σε οδηγήσουν στο να γίνεις ιδιαίτερα εριστικός και επιθετικός στη συμπεριφορά σου. Αυτό θα έχει συνέπειες και είναι προτιμότερο να τη σκεφτείς πριν μπεις σε διαδικασία συγκρούσεων.

Αισθηματικά

Τα ξεσπάσματα στο ταίρι σου θα είναι έντονα, καθώς είσαι φορτισμένος και εκνευρισμένος. Δεν αξίζει να δημιουργήσεις προβλήματα στη σχέση σου για αυτό φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κατανόηση και συνεννόηση μαζί τους.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Επιδιώκεις να επιβάλλεις τις δικές σου απόψεις και αυτό είναι αρκετό για να αντιδράσουν οι συνεργάτες σου. Φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να δεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε αυτά που θέλεις να πετύχεις.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ένταση επικρατεί στις σχέσεις με τον κοντινό περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν διαφωνίες που θα επηρεάσουν την ατμόσφαιρα. Τα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σου λειτουργούν επιβαρυντικά για την πορεία συζητήσεων που μπορεί να είναι σημαντικές για εσένα. Συγκρατήσου και έλεγξε τα νεύρα σου για να μπορέσεις να έχεις ξεκάθαρη αντίληψη στα πράγματα.

Αισθηματικά

Δεν είναι εύκολο να είσαι ήρεμος στην προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που εισπράττει άμεσα το ταίρι σου καθώς μπορείς να γίνεις απότομος και συγκρουσιακός. Αν είσαι αδέσμευτος/η η επικοινωνία με νέα πρόσωπα δεν θα εξελιχθεί όπως θα ήθελες καθώς δεν δείχνεις διάθεση για να καταλάβεις τις δικές τους ανάγκες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Εμπορικές συμφωνίες που πιθανά σε ενδιαφέρουν φαίνεται να ανατρέπονται καθώς έρχονται στο προσκήνιο εμπόδια. Δεν αποκλείεται να υπάρχουν οικονομικές διαφωνίες που θα πρέπει να διαχειριστείς με ψυχραιμία γιατί αυτό θα σε βοηθήσει να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη των επαγγελματικών σου στόχων.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα