Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 16/9/19

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο καθώς ο δυναμισμός σου είναι διάχυτος. Εκφράζεις με ένταση τα συναισθήματά σου στο/η  σύντροφο και τους συνεργάτες σου καθώς επιδιώκεις να γίνουν κατανοητά ώστε να σε ικανοποιήσουν. Ο υποκειμενισμός και η επιθετικότητα μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν, κάτι που δεν πρέπει να ξεχνάς. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα καθώς εντείνεται η ανάγκη να επιβληθείς σε συνεργάτες και στο ταίρι σου, θέλοντας  να έχεις τον απόλυτο έλεγχο. Ρίξε τους τόνους γιατί οι συγκρούσεις είναι πολύ πιθανές.

Σήμερα  προσπαθώντας να επιβάλεις ανάγκες και θέλω στο ταίρι σου μόνο ένταση θα δημιουργήσεις, διαχειρίσου τους φόβους σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως η καχυποψία που σε διέπει μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα και να βάλει εμπόδια. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα καθώς το μυαλό χάνεται σε αναμνήσεις και τραύματα του παρελθόντος που επηρεάζουν σημαντικά την ψυχολογία σου. ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά θέματα ρουτίνας και καθημερινότητας γιατί το έλλειμμα συγκεντρώσεις μπορεί να σε εκθέσει. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει φοβίες και απωθημένα και πιθανό είναι να οδηγηθείς σε συναισθηματικά ξεσπάσματα που μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι σε καθημερινό επίπεδο.

Σήμερα  οι ανασφάλειες που νιώθεις μπορεί να χαλάσουν την τρυφερή ατμόσφαιρα στη σχέση σου, μην αφήνεσαι στους φόβους σου που μόνο ζητήματα θα προκαλέσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η     πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και εκτοξεύουν την ένταση, οι σφοδρές αντιπαραθέσεις δεν αποκλείονται.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις την ανάγκη να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να συναναστρέφεσαι μαζί τους και να έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και επαναστατικές απόψεις. Οργανώσεις και συλλογικές  δράσεις έρχονται στο προσκήνιο καθώς απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε ομαδικές προσπάθειες. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εγείρει ζητήματα ελέγχου και χειρισμού μπορεί να οδηγήσουν σε έντονες προστριβές και αντιπαραθέσεις με φίλους, γι’ αυτό καλό είναι να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να ελέγξεις τους φόβους σου.

Σήμερα  προσπαθώντας να επιβάλλεις κοινούς στόχους και σχέδια στο ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα οδηγηθείτε σε συγκρούσεις απέφυγε τον. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, η εριστική και συγκρουσιακή σου διάθεση θα γίνει εμπόδιο στην εξέλιξη της. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καλείσαι να ανταπεξέλθεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που σε φορτίζει με άγχος και πίεση.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά τις σχέσεις με τους ανωτέρους σου γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαράθεση μαζί τους λόγω αδιαλλαξίας. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εκτοξεύει την ένταση στα ύψη και δεν αποκλείεται θέλοντας να επιβάλεις αυτό που θεωρείς εσύ σωστό επαγγελματικά να συγκρουστείς μετωπικά με σημαντικά πρόσωπα της καριέρας σου, κάτι που θα δημιουργήσει  έντονα προβλήματα.

Σήμερα  η συγκρουσιακή σου διάθεση επεκτείνεται και στην προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να  την χαλιναγωγήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η ανάγκη να κατευθύνεις τα πράγματα θα προκαλέσει ένταση. 

ΛΕΩΝ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ, κάτι που εκδηλώνεται έντονα στο περιβάλλον σου. Επιδιώκεις να διασκεδάσεις και δεν αποκλείεται να συναντηθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος θέλοντας να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους ξεφαντώνοντας και συζητώντας για διάφορα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί επιμονή και πείσμα να επιβάλεις τις απόψεις σου, κάτι που μπορεί να σε φέρει σε αντιπαράθεση με πρόσωπα στην παρέα που θα βρεθείς.  Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου.

Σήμερα  μην δυναμιτίσει στην ατμόσφαιρα στη σχέση σου θέλοντας να επιβάλλεις τη γνώμη σου στο ταίρι σου, φρόντισε να είσαι διαλλακτικός. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η ανάγκη για εξουσία που εκδηλώνει θα λειτουργήσει σαν τροχοπέδη στην εξέλιξη της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις επικεντρώσει την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε απασχολούν. Ο εκνευρισμός είναι έντονος, καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία καθώς δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση λόγω αυτού με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι ή με το σύντροφό σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και τους φόβους που νιώθεις και δεν αποκλείεται να προσπαθήσεις να επιβάλεις τους δικούς σου όρους σε οικονομικές συμφωνίες, κάτι που θα δημιουργήσει προβλήματα. Ζήλια και καχυποψία μπορεί να εκτοξεύσουν τη νευρικότητα στα ύψη σε προσωπικό επίπεδο.

Σήμερα  μην αφήσεις φοβίες που μπορεί να έχεις να σε καταβάλλουν καθώς είναι αυτές που μπορούν να δημιουργήσουν έντονες συγκρούσεις  στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη εσωστρέφεια και οι ανασφάλειες που έχεις δεν αφήνουν περιθώρια για να επικεντρωθεί στον έρωτα.

ΖΥΓΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και καταβάλλεις σημαντικές προσπάθειες για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ανάγκη για ηρεμία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή είναι έντονη, όμως μπορεί να σε οδηγήσει στο να καταπιέζεσαι και να υπομένεις καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει πιθανούς φόβους και φέρνει στην επιφάνεια ζήλια και ανταγωνιστικές διαθέσεις  που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τη σχέση με το ταίρι σου ή τους συνεργάτες. Προσπάθησε να κατευνάσεις τα κατώτερα ένστικτα σου, διαφορετικά είναι βέβαιο ότι οι αντιπαραθέσεις θα είναι σφοδρές.

Σήμερα η προσπάθεια να επιβληθείς στο ταίρι σου μπορεί να  καταλήξει σε έντονη σύγκρουση, προσπάθησε να μετριάσεις τις ανασφάλειές σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, φόβοι και απωθημένα μπορεί όμως να δημιουργήσουν ένα εκρηκτικό τοπίο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και προσπαθείς να τακτοποιήσεις καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να έχει επωμιστεί στη δουλειά. Η ένταση και το άγχος είναι στα ύψη και αυτό μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός και να γκρινιάζεις κυρίως στο συναδελφικό σου περιβάλλον δημιουργώντας προβλήματα στη σχέση σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω προκαλεί έντονο πείσμα και ανάγκη να επιβληθείς, κάτι που θα εκτονωθεί με έντονο τρόπο στον εργασιακό περίγυρο. Είναι ανάγκη να κρατήσεις χαμηλούς τόνους γιατί η συμπεριφορά σου θα οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις.

Σήμερα η νευρικότητα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να γίνεις σκληρός και απόλυτος με το ταίρι σου προκαλώντας ζητήματα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη καθημερινότητα πιθανά να σε έχει εξαντλήσει, μη αφήνοντας περιθώρια για να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στην προσωπική σου ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και νιώθεις πιο χαρούμενος από ποτέ καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη και διεκδικείς να είσαι το επίκεντρο σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Είναι σημαντικό για εσένα να διασκεδάσεις με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής. Πρόσεχε μόνο γιατί η ανάγκη να τραβήξεις τα βλέμματα μπορεί να οδηγήσει σε εγωκεντρισμό που θα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε οδηγήσει στο να γίνεις έντονα καταπιεστικός και ελεγκτικός με το/η σύντροφό σου θέλοντας να επιβάλεις τις δικές σου απόψεις στη σχέση σου, προκαλώντας συγκρούσεις.

Σήμερα αφέσου στο πάθος και μην επιτρέψεις  στην ανάγκη επιβολής και χειρισμού να κυριαρχήσει δυναμιτίζοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  μαγνητίζεις τους πάντες σε όποια παρέα κι αν βρεθείς, η διάθεση όμως να επιβάλεις τα θέλω σου μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα σε νέες γνωριμίες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και επικεντρώνεσαι κυρίως σε οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και θέματα ακίνητης περιουσίας που καλείσαι να δώσεις λύσεις. Η κυκλοθυμία που βιώνεις μπορεί να οδηγήσει σε ένταση με οικεία πρόσωπα, καλά θα κάνεις να μην ξεσπάς στους γύρω σου. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου ενισχύει πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα που έχεις με πρόσωπα της οικογένειας και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις λόγω της διάθεσης να επιβληθείς και να εξουσιάσεις το περιβάλλον σου. Προσοχή σε συμφωνίες ακίνητης περιουσίας γιατί μπορεί να προσπαθήσουν κάποιοι να επωφεληθούν εις βάρος σου.

Σήμερα οι χειριστικές διαθέσεις που μπορεί να εκδηλώσεις στο ταίρι σου θα οδηγήσουν σε έντονες συγκρούσεις, καλά θα κάνεις να κρατήσεις την ψυχραιμία σου για να μην υπάρξουν εκρηκτικές καταστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η μεταβαλλόμενη διάθεσή σου δεν αφήνει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και έχεις την ευκαιρία να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο για εσένα. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Τα επιχειρήματα και η γρήγορη αντίληψή σου θα παίξουν σπουδαίο ρόλο στις εξελίξεις. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στην επιφάνεια φόβους και ανασφάλειες που θα σε οδηγήσουν στο να προσπαθήσεις να επιβληθείς με αθέμιτα μέσα σε συνεργάτες ή σε κοντινά σου πρόσωπα προκαλώντας ένταση και αντιπαραθέσεις.

Σήμερα  πρόσεχε γιατί μπορεί να γίνεις σκληρός με το ταίρι σου και να πεις λόγια που θα πληγώσουν στην προσπάθειά σου να εξουσιάσεις τη σχέση.  Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία σε πιθανές κοινωνικές εκδηλώσεις, η ένταση όμως είναι μεγάλη και μπορεί να δημιουργηθούν προβλήματα.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό και στρέφεις την προσοχή σου σε λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που πιθανά θέλεις να τακτοποιήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή δείξε σε έξοδα και σπατάλες που μπορεί να προκύψουν που μπορεί να μετανιώσεις αργότερα και να σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνό της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να βγάλει στο προσκήνιο ένταση στις οικονομικές συναλλαγές που μπορεί να έχεις. Ιδιαίτερη προσοχή καλό είναι να δείξεις σε πρόσωπα που πιθανά θέλουν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου, κάτι που θα έχει οικονομικό και ψυχολογικό κόστος.

Σήμερα  η αδιαλλαξία είναι αυτή που μπορεί να εκτοξεύσει τη νευρικότητα στα ύψη στη σχέση σου, η προσπάθεια να επιβληθείς στο ταίρι σου θα προκαλέσει συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  οι προσωπικές σου φοβίες έρχονται στην επιφάνεια και δεν αφήνουν περιθώρια για φλερτ.

Από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα