Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 21/10/2019

Κριός 
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την οικογένεια.  Καλό είναι να μην αφήσεις τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου να κυριαρχήσει γιατί οι αντιπαραθέσεις μπορεί να είναι έντονες.  Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.  Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στο Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου. Επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και την παρέα σου να διασκεδάσεις να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής.
Σήμερα ο έρωτας κυριαρχεί και αυτό ανεβάζει στα ουράνια την προσωπική σου ζωή απόλαυσε τις στιγμές διασκέδασης και χαράς με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η λάμπεις και γοητεύεις και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα πολλοί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Ταύρος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο  και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα που απασχολούν εμπορικές συμφωνίες ή θέματα διαδικτύου με τα οποία ασχολείσαι. Η επικοινωνία είναι σημαντικό κομμάτι για εσένα γι’ αυτό και στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον επιδιώκοντας να βρεθείς με αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους και να περάσεις χρόνο μαζί τους. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα  στρέφοντας τη διάθεσή σου προς την οικογένεια και την ανάγκη να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες σου, κάτι που σου δίνει σταθερότητα ασφάλεια και ζεστασιά. Πιθανό είναι η κυκλοθυμία να κάνει την εμφάνισή της, φρόντισε να την ελέγξεις για να μην υπάρξουν εντάσεις.
Σήμερα μπορείς να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα για εσένα και το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο και να περάσεις άκρως ρομαντικές στιγμές μαζί του. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια μπορεί να είναι εμφανής και να μην αφήσει περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι και κοινωνικότητα.

Δίδυμοι
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τα οικονομικά σου, όπως λογαριασμούς και εκκρεμότητες που πιθανά σε αγχώνουν. Φρόντισε να μην μπεις σε διαδικασία εξόδων που δεν χρειάζονται γιατί αργότερα θα το μετανιώσεις όμως το ταμείο θα είναι μείον. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς του την ευκαιρία να στραφείς στον κοντινό σου περίγυρο για να περάσεις ευχάριστα μαζί τους. Κοινωνικές εκδηλώσεις και προσκλήσεις για πάρτι είναι πιθανόν να προκύψουν φρόντισε να απολαύσεις τη διασκέδαση.
Σήμερα μία έξοδος με το κοντινό σου περιβάλλον και το ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα στη σχέση σου αφού θα ξεφύγετε από τα τετριμμένα και  θα περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς η επικοινωνιακή σου δεινότητα εντυπωσιάζει και ανακινεί το ενδιαφέρον των γύρω σου.

Καρκίνος
Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πάρει τις πρωτοβουλίες που χρειάζονται σε επαγγελματικά ζητήματα  καθώς δεν αποκλείεται να θεωρείς ότι  μπορεί να προκύψουν συνεργασίες που θα αποδώσουν πολλά για σένα. Φρόντισε να περιορίσεις τον εγωισμό σου γιατί είναι αυτός που θα δυναμιτίσει το κλίμα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σε οδηγεί να ρίξεις τους τόνους και να περάσεις  όμορφες στιγμές με λίγους και καλούς σε ήρεμα στέκια όπου πιθανά θα απολαύσεις την παρέα και το καλό φαγητό. Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή  καλό είναι να περιορίσεις το πείσμα για να μην υπάρξει ένταση.
Σήμερα απόλαυσε την έντονα αισθησιακή ατμόσφαιρα στη σχέση σου καθώς μπορεί να οδηγήσει σε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα δώσουν την αίσθηση της ασφάλειας παράλληλα με το πάθος.

Λέων
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν άγχος. Φρόντισε να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε ότι αφορά ζητήματα καθημερινότητας και ρουτίνας καθώς το έλλειμμα συγκέντρωσης μπορεί να οδηγήσει σε λάθη που θα σε εκθέσουν. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου βγάζοντας σε από την μοναχικότητα και την εσωστρέφεια.  Η διάθεσή σου ανεβαίνει κατακόρυφα, γίνεσαι πιο κοινωνικός και δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθεί σε παρέες όπου θα πρωταγωνιστήσεις και θα λάμψεις με το δυναμισμό και την αυτοπεποίθηση που δείχνεις.
Σήμερα μπορείς να εκφράσεις συναισθήματα και ανάγκες στο ταίρι σου, δώσε όμως παράλληλα την ευκαιρία σε αυτόν να εκφράσει τις δικές του κάτι που θα λειτουργήσει ευνοϊκά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο όπου κι αν βρεθείς και ελκύει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον.

Παρθένος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και μπορείς να επικεντρωθείς στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν προηγηθεί με φιλικά πρόσωπα αφήνοντας τα πίσω σου. Σημαντικά βήματα μπορεί να κάνεις για σχέδια και όνειρα που έχεις δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον που να θέλουν να σταθούν αρωγοί στην οποία σου προσπάθεια. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα  προκαλώντας έντονη εσωστρέφεια και διάθεση να απομονωθείς από το περιβάλλον σου. Οι αναμνήσεις κάνουν την εμφάνιση τους και μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση, φρόντισε να εκτονωθείς μέσω της τέχνης και της μουσικής για να μπορέσει να ισορροπήσει σε ψυχολογικό επίπεδο.
Σήμερα ο ρομαντισμός και η στύση του ονειροπόλου μπορεί να επικρατήσει στην προσωπική σου ζωή και να εκτοξεύσει τη σχέση σου στα ουράνια. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα ανακοινώσουν έντονα συναισθήματα και μνήμες.

Ζυγός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και μπορείς να τακτοποιήσεις ζητήματα επαγγελματικού ενδιαφέροντος που πιθανά σε αγχώνουν. Καλό είναι βέβαια να μην έρθεις σε σύγκρουση με ανώτερους σου γιατί η ανάγκη του να επιβληθείς μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις δυσκολεύοντας την προσωπική σου εξέλιξη στην καριέρα σου. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα εντείνοντας τη διάθεση να βρεθείς με πρόσωπο από το φιλικό περίγυρο και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σημαντικό είναι για σένα να μπορείς να εκφράσεις απόψεις και σκέψεις που έχεις για κοινωνικά θέματα θεωρώντας ότι μπορεί να αντιληφθεί ο φιλικός σου περίγυρος αυτό που πιστεύεις και υποστηρίζεις.
Σήμερα  μία έξοδος με φίλους θα είναι ιδανική για σένα και το ταίρι σου καθώς θα περάσετε όμορφα και θα έρθετε πιο κοντά επικοινωνώντας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σας ενώσουν τα κοινά κοινωνικά ζητήματα που σας απασχολούν.

Σκορπιός
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και σου δίνει την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα που μπορεί να αφορούν σπουδές σεμινάρια και ημερίδες που θέλεις να συμμετέχεις. Επαφές με το εξωτερικό και ταξίδια μπορεί να δρομολογηθούν καθώς σε ευχαριστούν ιδιαίτερα και ανοίγουν νέους πνευματικούς ορίζοντες για σένα. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και δεν αποκλείεται να προκύψουν ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολήσουν και να σε αγχώσουν. Κοινωνικές υποχρεώσεις έρχονται στο προσκήνιο φρόντισε να περάσεις καλά και άφησε τις ανασφάλειες και τη δυσθυμία στην άκρη.
Σήμερα πιθανή ένταση που επικρατεί στον εργασιακό χώρο μπορεί να επηρεάσει και την προσωπική σου ζωή, καλό είναι να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η  δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που μπορεί να πρωταγωνιστήσουν και στην προσωπική σου ζωή.

Τοξότης
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο επικεντρώνοντας την προσοχή σου στο να λύσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως σε σχέση με τράπεζες, ασφαλιστικούς φορείς και δημόσιο.  Πιθανό είναι να θέλεις να πραγματοποιήσεις επιχειρηματικές κινήσεις φρόντισε να ακούσεις τη διαίσθησή σου η οποία θα σε καθοδηγήσει αλάνθαστα. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα απογειώνοντας την αισιοδοξία και τη χαρά και σηματοδοτώντας την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος δεν αποκλείονται φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς και να περάσεις όμορφο το βράδυ σου.
Σήμερα η αισιοδοξία και η θετική διάθεση που σε διέπει βοηθούν σημαντικά στο να εκτοξευθεί στα ύψη η σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η χαρά που μεταδίδεις και η θετικότητα ελκύουν πρόσωπα που δείχνουν το άμεσο ενδιαφέρον τους για σένα.

Αιγόκερως
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να τακτοποιήσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή αφού αυτό που αποζητάς είναι να επικρατεί η αρμονία και ισορροπία με τα σημαντικά πρόσωπα που έχεις γύρω σου. Καλό είναι βέβαια να μην είσαι υποχωρητικός γιατί μπορεί να εμπλακείς σε καταστάσεις που δεν σε ικανοποιούν. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα χαλάει η διάθεσή σου, εντείνονται οι ανασφάλειες και φοβίες και δεν αποκλείεται με εκτονωθείς στο ταίρι σου καθώς η καχυποψία είναι στα ύψη και οδηγεί πιθανά σε συγκρούσεις. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος για να απολαύσεις ένα υπέροχο βράδυ μακριά από καυγάδες.
Σήμερα ο έντονος αισθησιασμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή φρόντισε να μην αφήσεις πιθανές ανασφάλειες και απωθημένα να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η η εσωστρέφεια και η καχυποψία είναι έντονες και πιθανά να μην επιτρέψουν να μπεις με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο δίνοντάς σου τη δυνατότητα να τακτοποιήσεις ζητήματα καθημερινότητας και δουλειάς που μπορεί να σε απασχολούν. Φρόντισε με μεθοδικότητα να διεκπεραιώσεις ότι έχεις αναλάβει, καλό είναι να μην γίνεις επικριτικός και γκρινιάρης γιατί αυτό θα ενοχλήσει έντονα το συναδελφικό περίγυρο. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα ανεβάζοντας το κέφι σου και στρέφοντας το ενδιαφέρον σου στο να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου απολαμβάνοντας την παρέα σου. Ενδιαφέρεσαι να ικανοποιήσεις το/η σύντροφό σου, εξέφρασε άμεσα και τις δικές σου ανάγκες γιατί η υποχωρητικότητα μπορεί να οδηγήσει σε συμβιβασμούς.
Σήμερα το να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου είναι αυτό που σε ικανοποιεί περισσότερο από όλα καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να απολαύσεις το να είσαι κοντά του. Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου είναι πασιφανής, ο τρόπος που φλερτάρεις μοναδικός και αυτό πιθανά να φέρει νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Ιχθύες
Η Σελήνη παραμένει στον Καρκίνο και η αυτοπεποίθησή σου χτυπάει κόκκινο, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς. Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, επικεντρώσου στα γενναιόδωρα συναισθήματα σου και μην αφήσεις τον εγωισμό να εμπλακεί γιατί τα προβλήματα δεν αποκλείονται. Αργά το βράδυ η Σελήνη περνάει στον Λέοντα και σε στρέφει σε ρυθμούς καθημερινότητας καθώς πιθανό είναι να προκύψουν ζητήματα στη δουλειά που μπορεί να σε αγχώσουν.  Φρόντισε να αποφύγεις την γκρίνια γιατί η ένταση καραδοκεί έχει και πιθανό είναι το ταίρι σου ή πρόσωπα στο περιβάλλον που θα βρεθείς να μην ανεχθούν να εκτονώνεσαι πάνω τους.
Σήμερα άφησε ότι σε προβληματίζει στην καθημερινότητα στην άκρη γιατί είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει ένταση στις σχέσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος/η κακή διάθεση και νευρικότητα δεν θα επιτρέψουν να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή.

 

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα