Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 23/9/2019

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο. Δίνεις την προσοχή σου στην οικογένεια, καθώς και σε ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν. Δείξε προσοχή σε σκαμπανεβάσματα που μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό εντείνει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να επικρατήσει ασυνεννοησία και συγκρούσεις τόσο στην οικογένεια όσο και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τα απωθημένα και τη διάθεση να επιβληθείς ή να σου επιβληθούν οικεία πρόσωπα. Σήμερα οι δυσκολίες στην επικοινωνία και οι χειριστικές διαθέσεις μπορεί να εκτοξεύσουν την νευρικότητα στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανή, οι συνθήκες όμως δεν είναι οι καλύτερες για να εξελιχθεί.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και είναι πιθανό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς η επικοινωνία για σένα είναι σημαντική. Εμπόριο, Διαδίκτυο και δημόσιες σχέσεις σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό εντείνει τον εκνευρισμό και το έλλειμμα συνεννόησης. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει αντιπαραθέσεις με  κοντινά πρόσωπα, καθώς τα παιχνίδια εξουσίας κυριαρχούν. Σήμερα άφησε τις σημαντικές συζητήσεις για άλλη μέρα και επικεντρώσου στο πάθος. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανόν να υπάρξει.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και δρομολογείς λογαριασμούς και οικονομικές εκκρεμότητες που μπορεί να έχεις, καθώς είναι αυτά που  σε αγχώνουν. Η ακαμψία και το πείσμα μπορεί να επηρεάσει τις συναλλαγές αλλά και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να τα μετρήσεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει έντονο εκνευρισμό και να ξεσπάσεις στον/η σύντροφό σου. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τους φόβους και τα απωθημένα, οδηγώντας σε σκηνές ζήλιας. Σήμερα προσπάθησε να περιορίσει πιθανές ανασφάλειες γιατί είναι αυτές που μπορεί να  δυναμιτίσουν το κλίμα προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, η καχυποψία και η έντονη αναστάτωση που έχεις δεν αφήνουν περιθώρια για να σταθείς στο ερωτικό παιχνίδι.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου, βοηθώντας σε να δείξεις δυναμισμό και αποφασιστικότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν κινήσεις για νέες συνεργασίες, καθώς δεν σε σταματά τίποτα. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα επικοινωνίας με πρόσωπα στον επαγγελματικό σου χώρο, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει τις ανασφάλειες που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή και χειριστικά παιχνίδια μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα με το ταίρι σου. Σήμερα εξέφρασε τι πραγματικά ζητάς από το ταίρι σου, καλό είναι να δώσεις και στο ίδιο την ευκαιρία να εκφράσεις τις δικές του ανάγκες. Αν είσαι ελεύθερος/η, ελκύεις με τη γοητεία σου νέα πρόσωπα στη ζωή σου.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και εντείνει την εσωστρέφεια που μπορεί να νιώθεις καθώς επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα βιώνοντας τη μοναχικότητα σου. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε καθημερινά ζητήματα που θα σε βοηθήσουν να γειωθείς και να ισορροπήσεις ψυχολογικά. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό  προκαλεί ένταση και νευρικότητα που δεν αποκλείεται να εκτονωθείς σε πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος. Αργά το βράδυ, η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει τις ανασφάλειες και μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παρασκηνιακές διεργασίες στη δουλειά που θα σε απογοητεύσουν. Σήμερα η τρυφερότητα κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή, αρκεί να μην επιδιώξεις να συζητήσει σημαντικά θέματα και να περιορίσεις πιθανές ανασφάλειες που προκαλούν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η  επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται, τα συναισθήματα που μπορεί να ξυπνήσουν δεν θα είναι εύκολα διαχειρίσιμα.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και στρέφεσαι στο φιλικό σου περιβάλλον καθώς απολαμβάνεις να βρίσκεσαι με την παρέα σου και να συζητάς για διάφορα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Περιόριζε αλαζονικές διαθέσεις και εριστικές τάσεις που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτική ατμόσφαιρα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Ζυγό αυξάνει τον εκνευρισμό και μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα  άκαμπτος και απόλυτος στις απόψεις σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιπαραθέσεις. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω η ένταση εξακολουθεί να βρίσκεται στα ύψη, καθώς επιβλητικές διαθέσεις κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τις φιλικές σου σχέσεις και την προσωπική σου ζωή.

Σήμερα καλό είναι να μην είσαι αδιάλλακτος με το/η σύντροφό σου και να μην προσπαθείς να επιβάλεις τα θέλω σου γιατί αυτό θα οδηγήσει σε προστριβές. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περιβάλλον, απωθημένα και ανασφάλειες δημιουργούν έντονο κλίμα μεταξύ σας.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έντονη είναι η δραστηριότητά σου σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς πιθανά να έχεις επωμιστεί ευθύνες και υποχρεώσεις που για να ανταποκριθείς θα πρέπει να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια. Η διαλλακτικότητα θα σε βοηθήσει να αποφύγεις εντάσεις με ανώτερους σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή  το ζώδιό σου δεν βοηθά για να μην έρθεις σε προστριβές με συνεργάτες ή με το ταίρι σου καθώς το έλλειμμα συνεννόησης είναι εμφανές, γι’ αυτό προσπάθησε να είσαι συγκεκριμένος και να αποφύγεις την ένταση. Αργά το βράδυ η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να εκτονωθούν οικογενειακό περιβάλλον. Σήμερα η νευρικότητα εντείνεται και δεν θα είναι εύκολο να μην αντιπαρατεθείς με το ταίρι σου λόγω δυσκολίας στην επικοινωνία. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, η ένταση και τα παιχνίδια εξουσίας δεν θα βοηθήσουν στην ομαλή εξέλιξή της.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και η διάθεσή σου βρίσκεται στα ύψη, καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ. Γνώσεις, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση, επαφές και ταξίδια στο εξωτερικό σε απασχολούν έντονα καθώς θεωρείς ότι μπορεί να σου προσφέρουν πολλά για τους μελλοντικούς του στόχους. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Ζυγό εντείνει νευρικότητα και το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε πρόσωπο από το ευρύτερο περιβάλλον σου, προκαλώντας πρόβλημα στη σχέση σας. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω εντείνει την ανάγκη να επιβάλεις την άποψή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό σε παρέες που θα βρεθείς και τα προκαλέσει δυσαρέσκεια. Σήμερα συνδύασε διασκέδαση και αισθησιασμό για να τονώσεις τη σχέση σου και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις με αρνητικές προεκτάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες είναι πιθανό να υπάρξουν, η ανάγκη χειρισμού που εκδηλώνεις θα ενοχλήσει σφόδρα.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ασχολείσαι κυρίως με οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Η ένταση είναι αισθητή και μπορεί να επηρεάσει τόσο τις συναλλαγές σου όσο και την προσωπική σου ζωή, προσπάθησε να την ελέγξεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό δεν αφήνει περιθώρια για καλή επικοινωνία και δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν εντάσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι οικονομικά δημιουργώντας προβλήματα στην εξέλιξη των υποθέσεών σου. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω κάνει εντονότερο το έλλειμμα αυτοπεποίθησης και τις ανασφάλειές σου, κάτι που θα  επηρεάζει τη σχέση σου δημιουργώντας συγκρουσιακή ατμόσφαιρα. Σήμερα ο ερωτισμός και ο πόθος θα λειτουργήσουν εκτονωτικά για την ένταση που επικρατεί στη σχέση σου, διαφορετικά μπορεί να πάρει εκρηκτικές διαστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η νευρικότητα και η εσωστρέφεια δεν σου επιτρέπουν να επικεντρωθείς στην προσωπική σου ζωή.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και προσπαθείς να διαχειριστείς και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν οι σχέσεις με τους συνεργάτες η το ταίρι σου. Η διάθεση να κρατήσεις ισορροπίες μπορεί να οδηγήσει στο να καταπιέσεις τις δικές σου ανάγκες και να υποχωρήσει σε καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στο Ζυγό μπορεί να προκαλέσει προβλήματα σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς η δυσκολία στην επικοινωνία θα προκαλέσει συγκρούσεις με ανώτερους. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου εντείνει ανασφάλειες και ανάγκη χειρισμού του συντρόφου σου, κάτι που θα προκαλέσει αντιδράσεις. Σήμερα μην προσπαθείς να επιβάλεις τις απόψεις σου στο ταίρι σου, παράλληλα όμως μη δεχτείς ανάλογη συμπεριφορά. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει εξουσιαστικά παιχνίδια όμως μπορεί να οδηγήσουν σε σύγκρουση.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλείσαι να αντιμετωπίσεις ζητήματα και αγγαρείες που φορτώνουν το πρόγραμμά σου και σου δημιουργούν άγχος. Η επικριτική σου διάθεση μπορεί να οδηγήσει σε προστριβές με πρόσωπα από το συναδελφικό περιβάλλον, γι’ αυτό καλό είναι να την αποφύγεις. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό εντείνει τη νευρικότητα και τις εμμονές, και δεν αποκλείεται να προκαλέσει συγκρούσεις τόσο με συναδέλφους όσο και με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Αργά το βράδυ, η αντίθεση της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει φοβίες και απωθημένα που δεν βοηθούν να εξομαλυνθεί η ψυχολογία σου και να ηρεμήσεις. Σήμερα η ένταση για καθημερινά ζητήματα με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσει σε έντονες αντιπαραθέσεις προσπάθησε να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, η κακή σου διάθεση δύσκολα θα σου επιτρέψει να βγεις από το σπίτι σου και να φλερτάρεις.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, κάτι που γίνεται εμφανές σε όποιο περιβάλλον και παρέα και αν βρεθείς. Επικεντρώνεσαι στον έρωτα και στο πώς θα περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Το τετράγωνό της με τον Ερμή στον Ζυγό σε οδηγεί σε καχυποψία, επηρεάζοντας την επικοινωνία στην προσωπική σου ζωή και δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές. Αργά το βράδυ η αντίθεσή της με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω ενισχύει φόβους και ανασφάλειες που δεν αποκλείεται να εκδηλωθούν στο ταίρι ή στο φιλικό σου περιβάλλον, εκτοξεύοντας την ένταση στα ύψη. Σήμερα ο αισθησιασμός πρέπει να κυριαρχήσει στη σχέση σου, καθώς οι ανασφάλειες μπορεί να σε καταβάλουν και να προκαλέσεις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία, αφού τραβάς τα βλέμματα, η ανάγκη να επιβληθείς όμως θα προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα