Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 29/7/2019

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, ευνοούνται σήμερα με το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, η εξομάλυνση οικογενειακών και συγγενικών σχέσεων, επίλυση παλαιών οικογενειακών προβλημάτων, παρασκηνιακές επικοινωνίες και βελτίωση της εικόνας σου! Είσαι πανέτοιμος να προχωρήσεις μπροστά και να πετύχεις ακόμα και τα πιο μεγάλα σου όνειρα και φιλοδοξίες! Αναγνωρίζεσαι κοινωνικά, ζεις μία βελτιωμένη ουσιαστικά ζωή!
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα καταφέρεις ουσιαστικά να αγγίξεις και την ερωτική ευτυχία! Θα καταφέρετε με τον σύντροφο να συνδυάσετε εύκολα λογική και συναίσθημα, με αποτέλεσμα να κάνετε αρκετά σημαντικά βήματα που θα ευνοήσουν την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, θα διαπιστώσεις πως σήμερα, ένα άτομο από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα ανταποκριθεί στο ερωτικό σου ενδιαφέρον!
ΤΑΥΡΟΣ 
Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, είσαι περιζήτητος και πολύ δημοφιλής σήμερα, γεγονός που οφείλεις να εκμεταλλευτείς! Αφού η τύχη είναι σαφώς με το μέρος σου, πετυχαίνεις σπουδαίους στόχους και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενδυναμώνεις κοινωνικές και φιλικές σχέσεις, βελτιώνεις τις επαφές με αδέρφια και γείτονες, κάνεις ευχάριστες μετακινήσεις και απαραίτητες θετικές αλλαγές, που τόσο καιρό επιθυμείς!
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να βρεις τον απόλυτο έρωτα, γι’ αυτό καλό θα ήταν να μην κλειστείς στο σπίτι! Αυτήν την περίοδο, με όσο περισσότερο κόσμο βρεθείς και σε όσα περισσότερα μέρη πας, τόσο περισσότερες πιθανότητες έχεις να βρεις το άλλο σου μισό! Αν είσαι δεσμευμένος, βελτιώνεις την επικοινωνία με τον σύντροφο και καταφέρνετε μαζί να βρείτε λύσεις!
ΔΙΔΥΜΟΣ 
Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα, με το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, προσπάθησε να μην διατυμπανίζεις την επιτυχία σου παντού, διότι υπάρχουν άνθρωποι που ίσως ζηλεύουν ή και φθονούν την ευτυχία και τις επιτυχίες σου! Αποφασίζεις λοιπόν, να αντιμετωπίσεις προσωπικούς στόχους και επιθυμίες, με μία πιο σοβαρή ματιά, χρησιμοποιώντας αποτελεσματικά το εύστροφο μυαλό σου, αλλά και την διορατικότητα σου! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτισμός σου, η αυξημένη σου γοητεία και η ανάγκη σου να εκφράσεις ακόμα και τα πιο βαθιά σου συναισθήματα, θα σε βοηθήσουν να σαγηνεύσεις και να κατακτήσεις το άτομο που ποθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοίμασε το ιδανικό σκηνικό για σένα και τον σύντροφό σου και απολαύστε μαζί, καυτές ερωτικές στιγμές!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Φίλε Καρκίνε, σήμερα με το ιδιαίτερα ευνοϊκό για σένα, Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, κατά την διάρκεια της ημέρας, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο νέο που θα σε δικαιώσει, ωφέλιμες επαφές, αλλά και χαρμόσυνες μετακινήσεις και συναντήσεις! Καταφέρνεις και διορθώνεις κάθε προβληματική διαπροσωπική σχέση και επαφή, κυρίως επικοινωνιακά, είτε κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, είτε το άλλο πρόσωπο!
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα η συντροφική σου ζωή θα γεμίσει ρομαντισμό και μαγικές ερωτικές στιγμές! Τα ερωτικά λόγια που θα ανταλλάξεις με το άτομο της καρδιάς σου, θα μεταφέρει τη σχέση σας σε άλλο επίπεδο και θα ενδυναμωθεί! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις ένα σπουδαίο βήμα και έρχεστε πιο κοντά με το άτομο που σε ενδιαφέρει!
ΛΕΩΝ 
Φίλε Λέοντα, σήμερα το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, θα σε βοηθήσει πολύ όσον αφορά την εμφάνιση σου! Ιδανική μέρα για αλλαγές στην εμφάνιση, για έναρξη σωστής διατροφής και άσκησης ή αγοράς προϊόντων καλλωπισμού! Νιώθεις και είσαι λαμπερός, εκπέμπεις ενέργεια και κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στην επικοινωνιακή γοητεία σου. Επιπλέον, καταφέρνεις λόγω συγκυριών, να απολαύσεις ευκολίες στην καθημερινότητα σου!
Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα απολαμβάνεις εξάρσεις πάθους και βαθέως συναισθήματος με τον σύντροφο σου! Έρχεστε ουσιαστικά πιο κοντά και αν υπάρξει χρόνος από τις υποχρεώσεις σας σήμερα, ζείτε καυτές ερωτικές στιγμές μαζί! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον, θα σου εκφράσει ή θα σου δείξει, το ενδιαφέρον του για εσένα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλε Παρθένε, σήμερα είναι πραγματικά μία από τις πιο τυχερές και ευνοϊκές ημέρες, με το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, για ο,τιδήποτε επιθυμείς και στοχεύεις! Είσαι σίγουρα δημοφιλής, ξεχωριστός και ιδιαίτερα δημιουργικός! Έρχονται σπουδαίες ευκαιρίες κατά την διάρκεια της ημέρας, για ψυχαγωγία, διασκέδαση και κοινωνική δραστηριότητα! Επιπλέον, θέματα που αφορούν παιδιά, αλλά και προσωπικές φιλοδοξίες, δέχονται την εύνοια της τύχης! Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συναισθηματική και ερωτική πληρότητα με τον σύντροφο σου! Η ημέρα θα σου χαρίσει ρομαντικές παθιασμένες στιγμές, χαρά, τύχη και συναισθηματική πληρότητα! Είσαι από τους πλέον ευνοημένους στον έρωτα!
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, με το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, οι δικοί σου άνθρωποι σήμερα, σου δείχνουν γενναιόδωρα την αγάπη τους και κυρίως έμπρακτα, αλλά το ίδιο κι εσύ προς αυτούς. Επίσης, πολύ πιθανόν, κάποια ευχάριστη εξέλιξη με μία ιστορία του παρελθόντος που αφορά το σπίτι και ακόμα σε απασχολεί, θα έρθει σήμερα και θα σε βγάλει από το αδιέξοδο της τελευταίας περιόδου! Ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή, συναισθηματική ικανοποίηση, ηρεμία και σιγουριά, χαρακτηρίζουν την ημέρα! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ρομαντικές στιγμές, συναισθηματική ικανοποίηση, αφοσίωση από τον σύντροφο σου και τρυφερές πράξεις και λόγια από αυτόν! Αν είσαι ελεύθερος, το ενδιαφέρον σου στρέφεται προς το ερωτικό σου παρελθόν και πιθανόν να γίνει μία επιτυχημένη προσπάθεια επανασύνδεσης, είτε μετά από δική σου προσέγγιση, είτε μετά από δική του!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Φίλε Σκορπιέ, τα λόγια σου και η επικοινωνιακή σου ικανότητα, είναι στα καλύτερα τους και γίνεσαι ιδιαίτερα συμπαθής και περιζήτητος, στους κοινωνικούς κύκλους που ανήκεις! Μπορείς τώρα, να αποκτήσεις ό,τι ποθείς ή σκοπεύεις, με μία σου μόνο λέξη, χάρη στο Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα! Η ημέρα, φέρνει ευχάριστες και χαρμόσυνες συναντήσεις και μηνύματα, όπως και αρκετές στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης! Αν είσαι ελεύθερος, απόλυτα ευνοημένος θα είναι ο τομέας του έρωτα σήμερα, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Θα λάβεις μήνυμα από το άτομο που επιθυμείς, θα έχεις μία συναρπαστική και ίσως τυχαία συνάντηση μαζί του ή πιθανόν μια νέα γνωριμία σε κάνει να νιώσεις έντονα το γνωστό χτυποκάρδι! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου, σου φέρεται με τον καλύτερο τρόπο και απολαμβάνετε μαζί πάθος, ρομαντισμό, αλλά και διασκέδαση!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα φίλε Τοξότη, με το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, η αυτοπεποίθηση σου και η αυτοεκτίμηση σου να είναι ιδιαίτερα αυξημένες, λόγω κάποιων συγκυριών! Εσύ βέβαια, είσαι αποφασισμένος να μην μοιραστείς την χαρά σου με τους πολλούς, αλλά με τους λίγους και καλούς! Σήμερα γενικά, είναι η ιδανική ημέρα να αποβάλλεις από την ζωή σου έντονες και ίσως κουραστικές κοινωνικές δραστηριότητες και να περάσεις όμορφες, ουσιαστικές στιγμές με άτομα που πραγματικά αγαπάς! Αν είσαι ελεύθερος, κάποιος παλιός έρωτας θα σε απασχολήσει σήμερα! Είτε θα υπάρξει ένα βήμα επανασύνδεσης ή απλά θα «πάρεις το αίμα σου πίσω», νιώθοντας δικαίωση και προσωπική ικανοποίηση, μετά από μία προσέγγιση του! Αν είσαι δεσμευμένος, έρχεσαι ουσιαστικά πιο κοντά συναισθηματικά αλλά και πρακτικά, με τον σύντροφο σου!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σε ωθεί να ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα τους και οι συνέπειες τους! Επιπλέον, μία αποκάλυψη ενός μυστικού, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις τους στόχους σου! Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, σήμερα λες ναι σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και αισθάνεσαι παραμυθένια, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει ότι κάνεις λάθος… Αν είσαι ελεύθερος, μην παραμυθιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, μετά από φλερτ με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, το σημερινό Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σε ωθεί να ακολουθήσεις την διαίσθηση σου, σε ό,τι κίνηση κι αν κάνεις! Ξέρεις να διαβάζεις τις προθέσεις των άλλων, να κατανοείς εκ βάθους κάποιες καταστάσεις και να ξέρεις ποιο θα είναι το αποτέλεσμα τους και οι συνέπειες τους! Επιπλέον, μία αποκάλυψη ενός μυστικού, θα γίνει με παρασκηνιακό τρόπο και θα σε βοηθήσει να δρομολογήσεις τους στόχους σου! Αν είσαι δεσμευμένος και σε απασχολεί ένας μυστικός έρωτας, σήμερα λες ναι σε μία απαγορευμένη, παλαιά ή κρυφή ιστορία και αισθάνεσαι παραμυθένια, ακόμα κι αν η λογική σου, σου λέει ότι κάνεις λάθος… Αν είσαι ελεύθερος, μην παραμυθιάζεσαι από μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, μετά από φλερτ με το άτομο που σε ενδιαφέρει.
ΙΧΘΥΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα το Τρίγωνο Ήλιου-Χείρωνα, σε αφορά άμεσα και σε ευνοεί πάρα πολύ, ιδίως σε αλλαγές που θες να κάνεις και σε μεγαλεπήβολους στόχους που επιθυμείς καιρό τώρα, να πετύχεις! Είσαι θετικός και χαρούμενος στην συμπεριφορά σου και όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν στο περιβάλλον τους! Επιπλέον, δένεσαι συναισθηματικά με φίλους και ίσως προκύψει και μία νέα γνωριμία, που θα μεταλλαχτεί σταδιακά σε μία ισχυρή και δυνατή φιλία! Αν είσαι δεσμευμένος, να αναμένεις θετικές αλλαγές στην σχέση σου με τον σύντροφο, αλλά και διασκεδαστικές στιγμές, αν αποφασίσετε μία έξοδο! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως σήμερα να προκύψει ένας μεγάλος έρωτας από το φιλικό περιβάλλον σου. Είτε κάποιος φίλος προωθήσει μία νέα ενδιαφέρουσα και γοητευτική γνωριμία, είτε μια φιλία θα αλλάξει θα μεταμορφωθεί σε έρωτα!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα