Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σημερα Δευτέρα 8/7/2019

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που πραγματοποιείται σήμερα, μπορείς να αναμένεις εξαιρετικά θετικές και απρόσμενες εξελίξεις και αλλαγές, που θα βοηθήσουν πολύ, στην σωστή κοινωνική σου εικόνα! Η σημερινή αστρολογική όψη, σε βοηθά ώστε επιτέλους να καταφέρεις εύκολα πια, να λύσεις πολλά προβλήματα που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι σήμερα! Επιπλέον, ο περίγυρος σου θα σε κάνει να εκπληρώσεις υψηλές φιλοδοξίες και στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, η μετρημένη σου αυτοπεποίθηση και η ακαταμάχητη γοητεία σου, θα σε βοηθήσουν, ώστε να κάνεις μία νέα αξιόλογη γνωριμία, πολλά υποσχόμενη για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις με ευκολία να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό του συντρόφου σου και επιπλέον, μία απρόσμενη πρόταση του σε ενθουσιάζει!

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Φίλε Ταύρε, το ιδιαίτερα θετικό για σένα Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα σου φέρει νέα και ειδήσεις, οι οποίες θα σου αποδείξουν, πως η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου! Επιπλέον, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να προγραμματίσεις ένα ταξίδι ή μία έξοδο διασκέδασης, που θα σε κάνουν να περάσεις υπέροχα! Επίσης, η σημερινή όψη θα σε βοηθήσει, να έχεις και κάποιες απρόβλεπτες εκπλήξεις, που θα σε συναρπάσουν! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κεραυνοβόλος έρωτας, είναι πολύ πιθανός τώρα, αφού θα έχεις άπειρες ευκαιρίες, να κάνεις μια νέα απρόσμενη, αλλά απόλυτα γοητευτική γνωριμία με ένα πρόσωπο, που θα σου δώσει ό,τι ακριβώς είχες ονειρευτεί! Αν είσαι δεσμευμένος, ενδέχεται να αποφασίσεις στα ξαφνικά, να κάνεις ένα μεγάλο βήμα που αφορά την σχέση σου, μετά από μία πρόταση του συντρόφου σου!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που σχηματίζεται σήμερα, θα σε βοηθήσει πολύ, ώστε να μπορέσεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για το παρόν, αλλά και το μέλλον σου! Μην φοβηθείς σήμερα την απομόνωση, αφού κάποιες μοναχικές στιγμές, θα σου δώσουν την δυνατότητα να αναλύσεις και να κατανοήσεις τις βαθιές σκέψεις σου, τις πραγματικές σου επιθυμίες, τα ουσιαστικά συναισθήματά σου και τις σημαντικές σου ανάγκες! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις ερωτικές αισθησιακές στιγμές με τον σύντροφο σου και επιπλέον μπορείς πια να πείσεις το ταίρι σου, για να εκπληρωθούν οι πιο βαθιές σου ανάγκες και επιθυμίες! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα αποκαλύπτεται ένας κρυφός σου θαυμαστής στα ξαφνικά, γεγονός που θα αλλάξει όλα τα δεδομένα σου και θα σου δώσει μεγάλη χαρά!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Φίλε Καρκίνε, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα και σου δίνεται η απρόσμενη ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με αγαπημένα σου πρόσωπα, να βελτιώσεις διαπροσωπικές σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, να προγραμματίσεις τα σχέδια σου και να πετύχεις τους στόχους σου, αλλά επίσης, να πάρεις και μία μεγάλη χαρά, μέσα από ξαφνικές ευχάριστες εξελίξεις και ειδήσεις, κάθε είδους! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για εκπλήξεις και δωράκια από τον σύντροφο σου και μάλιστα, πολύ πιθανόν, να σου κάνει και μία πρόταση που θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι ελεύθερος, ο ερωτικός τομέας είναι απόλυτα ευνοημένος σήμερα, αφού χορταίνεις κατακτήσεις, θαυμαστές, ραντεβού, μηνύματα και φλερτ!

 

ΛΕΩΝ 

Φίλε Λέοντα, με το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα έχεις τώρα, την ανέλπιστη ξαφνική ευκαιρία, να πραγματοποιήσεις όλες τις επιθυμίες σου, ιδίως σε θέματα που αφορούν καθημερινότητα, υποχρεώσεις, δουλειές, λεπτομέρειες, βελτίωση εμφάνισης, όπως και την φροντίδα και ανανέωση της σωματικής σου κατάστασης! Η όψη, σου δίνει λύσεις από το πουθενά και επιτέλους απαλλάσσεσαι από άγχη, που σε είχαν ομολογουμένως κουράσει τελευταία! Αν είσαι ελεύθερος, θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου ένα πρόσωπο, από το επαγγελματικό σου περιβάλλον και σήμερα μπορεί ξαφνικά να σε προσεγγίσει ερωτικά, γεγονός που θα σε ξαφνιάσει ευχάριστα! Αν είσαι δεσμευμένος, λύνεις επιτέλους θέματα που σε απασχολούν καιρό τώρα στην σχέση σου και ανανεώνετε με το ταίρι σου, την καθημερινότητα σας!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αγαπητέ Παρθένε, το σημερινό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, είναι μια ιδιαίτερα τυχερή όψη για σένα! Σε χαρακτηρίζει ενέργεια και ενθουσιασμός και πολύ πιθανόν τώρα να αποφασίσεις και να ξεκινήσεις μια δημιουργική ψυχαγωγική δραστηριότητα! Άρπαξε σήμερα την ευκαιρία, να κοινωνικοποιηθείς, να εκμεταλλευτείς στο έπακρο την τύχη σου, να γνωρίσεις ενδιαφέροντα άτομα, να ανοίξεις τους ορίζοντες σου και να διασκεδάσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Αν είσαι δεσμευμένος, οι συζητήσεις σου και η επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, βελτιώνονται σημαντικά και θα φέρουν θετικές αλλαγές στον δεσμό σας και λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα, που έχετε! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, ένα απρόσμενο χαρμόσυνο μήνυμα ή μία νέα συναρπαστική γνωριμία! Η ημέρα είναι γεμάτη φλερτ και ερωτική κινητικότητα!

 

ΖΥΓΟΣ 

Φίλε Ζυγέ, σήμερα με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, οφείλεις να ασχοληθείς περισσότερο με το σπίτι και την οικογένεια, προκειμένου να διορθώσεις και να εξομαλύνεις συγγενικές σχέσεις ή οικιακά θέματα! Γενικά, θα καταφέρεις να τονώσεις σημαντικά και να βελτιώσεις όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου, ακόμα κι αν επιστρέψουν ξαφνικά στο προσκήνιο, κάποια παλαιά προβλήματα που νόμιζες ότι είχαν ξεπεραστεί! Αν είσαι δεσμευμένος, αισθάνεσαι σήμερα σίγουρος για τα συναισθήματα, την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου, στο πρόσωπο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρελθοντικός έρωτας επιστρέφει σε σένα απρόσμενα και ζητά επανασύνδεση! Αν και εσύ επιθυμείς το ίδιο, προχώρα στην επανένωση σας, όντας προσγειωμένος και λογικός!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με το παροντικό Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται στις διαπροσωπικές σου επαφές και συναναστροφές, αλλά και σε ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα που θα λάβεις σήμερα! Θα έχεις σίγουρα την ανέλπιστη ευκαιρία να βελτιώσεις σημαντικά την επικοινωνία σου με τους άλλους και να λύσεις μάλιστα, κάποιες παρεξηγήσεις που υπήρχαν, λόγω τσακωμού ή διαφωνίας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα ανανεωτική και ερωτική ημέρα! Θα υπάρξουν νέες γνωριμίες, εκπλήξεις, εξομολογήσεις, μηνύματα, τηλεφωνήματα, ειδήσεις και άπειρες προτάσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποιες από τις επιθυμίες σου γίνονται πραγματικότητα εντελώς ξαφνικά, χάρη στις πράξεις του συντρόφου σου!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Αγαπητέ Τοξότη, το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μετά από μία περίοδο γεμάτη άγχος και τρεξίματα, σου προσφέρει πολλές ευχάριστες ξαφνικές συγκυρίες, που θα σε χαροποιήσει ουσιαστικά και θα σε ηρεμήσει επιτέλους! Επιπλέον, η ημέρα θα σου δώσει μία ξαφνική μεγάλη ευκαιρία να βελτιώσεις τις συνθήκες που επικρατούν στην ζωή σου και να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, ανακτώντας την αυτοεκτίμηση και την αυτοπεποίθηση σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο δεσμός σου με τον σύντροφο σταθεροποιείται, αισθάνεσαι και πάλι σιγουριά, έρχεστε πιο κοντά και εμπλουτίζετε την καθημερινότητα σας με συναίσθημα, σεξουαλικότητα και αισθησιασμό! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο το οποίο δεν είχες προσέξει μέχρι τώρα, σου εξομολογεί στα ξαφνικά τα συναισθήματα του για σένα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, μία ημέρα έκπληξη, μόλις ήρθε για σένα! Η σημερινή αυτή όψη, θα φέρει πολλές θετικές εξελίξεις στη ζωή σου και μάλιστα χωρίς να το περιμένεις! Ετοιμάσου για ξαφνικά χαρμόσυνα μηνύματα, ευχάριστα νέα, συμφέρουσες συγκυρίες και ωφέλιμα γεγονότα! Ενεργοποιούνται όλοι οι σημαντικοί τομείς της ζωής σου και βελτιώνονται όλες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, η σημερινή ημέρα θα φέρει νέες ανέλπιστα ενδιαφέρουσες και συναρπαστικές γνωριμίες, αλλά και πολλές ερωτικές επικοινωνίες και φλερτ! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συζητήσεις με τον σύντροφο σου, βρίσκετε λύσεις στα προβλήματα σας και πετυχαίνετε ανανέωση της σχέσης σας, με ποικίλους τρόπους!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Αγαπητέ Υδροχόε, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, οφείλεις να αρπάξεις την ευκαιρία που σου δίνεται, να ξεφύγεις για λίγο, από το πολυάσχολο καθημερινό σου πρόγραμμα και να περάσεις όσο πιο όμορφα μπορείς! Η σημερινή όψη σε βοηθά, ώστε να σχεδιάσεις τις επόμενες κινήσεις σου με τον σωστό τρόπο! Πλέον, αντιλαμβάνεσαι τα συναισθήματα σου απόλυτα και επίσης, πιθανόν να μάθεις ένα ευχάριστο νέο παρασκηνιακά! Αν είσαι ελεύθερος, ένας κρυφός θαυμαστής σου, αποκαλύπτεται και σου αλλάζει όλα σου τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ήρεμη συζήτηση με το ταίρι σου, για επίλυση παλαιών προβλημάτων, ώστε να νιώσετε και πάλι ήρεμοι και ευτυχισμένοι! Μείνε μόνο μακριά, από κρυφές, παράνομες ερωτικές δραστηριότητες!

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, με το Εξάγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, ό,τι κι αν έχεις σκοπό να κάνεις, θα έχεις σίγουρα μια ανέλπιστα εξαιρετική και ευχάριστη ημέρα! Δεν θα λείψουν οι ευχάριστες εκπλήξεις, κάθε είδους και όλες οι διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές, θα έρθουν τώρα στο προσκήνιο και εσύ θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις χαρμόσυνες συζητήσεις και να τις εξομαλύνεις στο έπακρο! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου να λάβεις σήμερα, ένα ερωτικό χαρμόσυνο ξαφνικό νέο, μήνυμα ή τηλεφώνημα, που σου αλλάζει όλα τα δεδομένα και θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, όλα βελτιώνονται, μέσα από αρκετές θετικές αλλαγές, οι οποίες θα είναι ωφέλιμες για σένα, τον σύντροφο σου και τον δεσμό σας!

 

Πηγή :https://www.oroskopos.gr

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα