Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Δευτέρα 9/9/2019

Κριός 

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να λειτουργούν αρνητικά στην ψυχολογία σου.  Είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς σε ότι αφορά την καριέρα σου και να αναγνωριστεί η προσπάθεια και η προσφορά που έχεις καταβάλλει. Προσοχή γιατί οι εντάσεις με ανωτέρους σου μπορεί να δημιουργήσουν δυσκολίες. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε γεμίζει γοητεία, θετική διάθεση και αισιοδοξία και είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να κατακτήσεις το επαγγελματικό σου περιβάλλον επιτυγχάνοντας την αναγνώριση που τόσο που ζητάς.

Σήμερα πιθανές είναι κοινωνικές υποχρεώσεις που θα πρέπει να παρευρεθείς με το ταίρι σου, η καλή διάθεση θα δημιουργήσει όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη σου. 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ.  Είναι σημαντικό για εσένα να συναναστραφείς με πρόσωπα του ευρύτερου φιλικού και συγγενικού του περιβάλλοντος καθώς έχεις την ευκαιρία να συζητήσεις ενδιαφέροντα θέματα και να διασκεδάσεις μαζί τους.  Σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό δεν αποκλείεται να σε απασχολήσουν έντονα καθώς δημιουργούν τις προϋποθέσεις για νέες ευκαιρίες.  Προσοχή μόνο γιατί μπορεί να γίνεις αμελής και να εκτεθείς σε καθημερινές υποχρεώσεις. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο δημιουργεί ιδανικές προϋποθέσεις για να ξεφαντώσεις και να φλερτάρεις, απογειώνοντας την ερωτική σου ζωή.

Σήμερα μοναδικές στιγμές μπορείς να βιώσεις σήμερα με το/η σύντροφό σου καθώς ο ερωτισμός εκτοξεύει τη σχέση σας στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία καθώς εντυπωσιάζεις με τη γοητεία το χιούμορ και τον αυθορμητισμό σου.

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και είναι γεγονός ότι εκνευρισμός είναι διάχυτος καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και δεν είναι εύκολο να τα διαχειριστείς.  Οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους είναι πιθανό να υπάρξουν ή επιχειρηματικές δράσεις που μπορεί να σε ενδιαφέρουν, θεώρησε δεδομένο το γεγονός ότι το ένστικτό σου μπορεί να σε καθοδηγήσει με άκρως θετικά αποτελέσματα για σένα.  Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο εντείνει το ρομαντισμό και το πάθος και δημιουργεί την κατάλληλη ατμόσφαιρα  στη σχέση σου για έντονα ερωτικές στιγμές που θα απογειώσουν τον αισθησιασμό.

Σήμερα η ανάγκη να συγχωνευτείς με το ταίρι σου είναι διάχυτη, ρομαντισμός και πάθος εναρμονίζονται μοναδικά για εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα απογείωση τον ερωτισμό και την τρυφερότητα. 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και επιδιώκεις να διευθετήσεις πιθανές αντιπαραθέσεις ή διαφωνίες που μπορεί να έχεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου.  Οι διαπροσωπικές σου σχέσεις κυριαρχούν καθώς είναι κομβικό για εσένα να υπάρχει ισορροπία με το ταίρι ή με τους συνεργάτες σου.  Ο φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και μπορεί να καθορίζει τη συμπεριφορά σου καθώς έχεις την τάση να καταπιέζεις τις ανάγκες σου για να ικανοποιήσεις τους γύρω.  Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε γεμίζει χαρά ευδιαθεσία και γοητεία, κάτι που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των συνεργασιών σου αλλά και στην προσωπική σου ζωή δημιουργώντας ιδανικό κλίμα με το ταίρι σου.

Σήμερα η διασκέδαση και το πάθος μπορούν να δημιουργήσουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία που θα απογειώσει το κέφι και θα εντείνει τον πόθο και τον ερωτισμό. 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και αντιμετωπίζεις δύσκολη καθημερινότητα καθώς το πρόγραμμά σου είναι επιβαρυμένο και οι αγγαρείες που έχεις αναλάβει στη δουλειά πολλές.  Η ένταση και το άγχος που επικρατεί μπορεί να οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο ή με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά, γι’ αυτό καλά θα κάνεις να περιορίσεις πιθανές επικριτικές τάσεις που έχεις. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να οδηγήσει σε σημαντικές συζητήσεις με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος που θα αποδώσουν τα μέγιστα σε ότι αφορά τα οικονομικά σου.

Σήμερα οι συνθήκες είναι ιδανικές για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου, κάτι που θα σου δημιουργήσει το αίσθημα της ασφάλειας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες από το εργασιακό περιβάλλον που θα απογειώσουν το πάθος.

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και έχεις την ευκαιρία να περάσεις όμορφα με την παρέα, το/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις σε απόλυτο βαθμό.  Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εγωκεντρικές τάσεις καθώς η ανάγκη του να προβληθείς μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές που θα ενοχλήσουν τον περίγυρό σου. Η τέχνη σου κινεί έντονα το ενδιαφέρον καθώς μέσα από αυτή ισορροπείς και περνάς μοναδικά.  Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου εκτοξεύει τη γοητεία και τον ερωτισμό στα ύψη και έχει την ευκαιρία να απογειώσει στη σχέση σου ή να απολαύσεις μία σημαντική νέα γνωριμία που  μπορεί να είναι καθοριστική στη ζωή σου

Σήμερα η σχέση σου βιώνει μοναδικές στιγμές αισθησιασμού και πόθου και απολαμβάνεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου.  Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα καθώς η γοητεία και ο δυναμισμός σου έγινε σαν μαγνήτης.

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα της οικογένειας καθώς είναι διάχυτη η ανάγκη σου για ασφάλεια και τρυφερότητα.  Η κυκλοθυμία και η μεταβαλλόμενη διάθεση σου μπορεί να παίξουν καθοριστικό ρόλο καθώς δεν αποκλείεται να  δημιουργηθούν εντάσεις με το περιβάλλον σου. Πιθανό είναι θέματα ακίνητης περιουσίας να έρθουν στο προσκήνιο, εμπιστεύσου τη διαίσθησή σου και δεν θα χάσεις.  Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει οικονομικά ζητήματα σε σχέση με ακίνητα στο προσκήνιο που εκκρεμούν από το παρελθόν. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία για να οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις για εσένα.

Σήμερα ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα απογειώνουν την προσωπική σου ζωή και  ο αισθησιασμός κυριαρχεί στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από το οικείο και φιλικό περιβάλλον που να σε γεμίσουν ζεστασιά και ασφάλεια.

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και η ανάγκη να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου είναι μεγάλη γι’ αυτό δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος (αδέρφια, ξαδέρφια, κολλητούς φίλους) επιδιώκοντας να βρεθείς μαζί τους, να συζητήσεις και να περάσεις χαλαρές στιγμές.  Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επίπεδο συνεργασιών και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες για εσένα. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για θετικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις συμφωνίες σου που θα σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά στους στόχους σου και να έχεις σημαντικό οικονομικό όφελος.

Σήμερα η κοινωνικότητα η διασκέδαση και η καλή διάθεση λειτουργούν ανανεωτικά για την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από το κοντινό περίγυρο καθώς η γοητεία σου είναι απαράμιλλη και εντυπωσιάζεις. 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και θέλεις να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε περιττά έξοδα και σπατάλες που μπορεί να υπάρξουν γιατί δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο και να βγεις εκτός προϋπολογισμού. Η αδιαλλαξία και το πείσμα δεν θα βοηθήσουν στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό επικεντρώσου στον ερωτισμό που θα βοηθήσει να περάσεις όμορφα. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα ευνοήσουν σημαντικά και τα οικονομικά σου.

Σήμερα το πάθος και αισθησιασμός είναι στα ύψη και η θετική σου διάθεση βοηθά να απογειωθεί η σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα εντείνει το αίσθημα της ασφάλειας και του πόθου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να κάνεις δυναμικές κινήσεις και ξεκινήματα σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάζεις να πάρεις πρωτοβουλίες σε ότι θεωρείς ότι σε ενδιαφέρει. Θέλεις το ταίρι και οι συνεργάτες σου να επικεντρωθούν στις προσωπικές σου ανάγκες, καλό είναι βέβαια να αφήσεις χώρο για να εκδηλώσουν και τις δικές τους. Να θυμάσαι ότι ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσουν. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο ενισχύει τη γοητεία σου και δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές διασκέδασης με την παρέα, το ταίρι ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει.

Σήμερα η αισιοδοξία και ο ερωτισμός που εκπέμπεις θα παίξουν καθοριστικό ρόλο  για να περάσεις υπέροχα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει καθώς δεν μπορεί κανείς να μείνει αδιάφορος στη λάμψη σου.

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και έντονη είναι η μοναχικότητα και η μελαγχολία που νιώθεις καθώς αναλώνεσαι σε καταστάσεις του παρελθόντος που έρχονται στο μυαλό σου και μπορεί να σου χαλάνε τη διάθεση.  Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθείς και να διεκπεραιώσεις ότι αναλαμβάνεις.  Η τέχνη είναι το καλύτερο μέσο για να εκτονώσεις αυτό το ψυχικό δυναμικό και να ισορροπήσεις την ψυχολογία σου.  Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για μοναδικές στιγμές πάθους και τρυφερότητας στην προσωπική σου ζωή γι’ αυτό μη χάσεις την ευκαιρία.

Σήμερα δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου στο ταίρι σου είναι βέβαιο ότι  μπορείς να περάσεις ονειρεμένες στιγμές μαζί του.  Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που θα δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα και θα εκτοξεύσουν το πάθος στα ύψη.

Ιχθύες

Η Σελήνη παραμένει στον Αιγόκερω και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να περάσεις καλά με τα φιλικά σου πρόσωπα καθώς απολαμβάνει στην παρέα τους και το να συζητάς μαζί του. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο προσκήνιο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που να θέλουν να σταθούν αρωγοί δίπλα σου σε όποια σου προσπάθεια.  Να θυμάσαι ότι η αλαζονεία και η εριστική σου διάθεση θα οδηγήσει σε συγκρούσεις με όποιους διαφωνούν μαζί σου. Το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στην Παρθένο μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες για νέες γνωριμίες που θα είναι σημαντικές για την προσωπική σου ζωή.  Δεν αποκλείονται οι συνεργασίες με φιλικά πρόσωπα που θα σε  ευνοήσουν οικονομικά.

Σήμερα θέτοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι βέβαιο ότι θα έρθεις πιο κοντά μαζί του και θα περάσεις υπέροχα ανανεώνοντας τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρχουν πρόσωπα που ενδιαφέρονται μέσα από το φιλικό περιβάλλον που θα σηματοδοτήσουν ένα καθοριστικό κεφάλαιο στον έρωτα.

Πηγή: https://www.e-zwdia.gr/ 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα