Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Κυριακή 20/10/2019

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ένταση μπορεί να επικρατήσει το πρωί σε ότι αφορά οικογενειακές υποθέσεις καθώς η νευρικότητα είναι στα ύψη και δεν αποκλείεται να έρθεις σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να διαταράξουν την οικογενειακή ατμόσφαιρα. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε βοηθά να ηρεμήσεις, να γαληνεύεις και να δείξεις την κατανόηση που χρειάζεται σε ότι αφορά ή θέματα που απασχολούν η οικεία πρόσωπα. Ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να είναι ιδιαίτερα κερδοφόρα φρόντισε να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες. Διαχειρίσου τις ανασφάλειές σου και είναι βέβαιο ότι μπορείς να εξομαλύνει τις όποιες εντάσεις πιθανά υπήρξαν σε οικογενειακό επίπεδο.

Σήμερα ο ερωτισμός είναι έντονος και το πάθος εναρμονίζεται με την τρυφερότητα και μπορεί να δώσει μοναδικές στιγμές σε σένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον και να απογειώσει τον αισθησιασμό

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και πιθανό είναι τις πρωινές ώρες να επικοινωνήσεις με κοντινά σου πρόσωπα, ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε πιθανή νευρικότητα γιατί οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό  σε βοηθά να ανέβεις ψυχολογικά να βρεις τη χαρά και τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείς  και, γιατί όχι, να φλερτάρεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες συνεργασίες που να αφορούν το εμπόριο, τις δημόσιες σχέσεις, το διαδίκτυο, οι οποίες θα είναι άκρως επικερδής για εσένα. Η λογική και η διαίσθηση θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε επαγγελματικά βήματα που θα αποδώσουν εξαιρετικά για σένα.

Σήμερα εξαιρετική είναι η ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή μία βραδιά με το ταίρι σου διασκεδάσεις θα είναι ιδανική για να μειωθεί η σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η έντονη είναι η κοινωνικότητα που μπορεί να φέρει νέα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και ξαφνικά έξοδα μπορεί να υπάρξουν τις πρωινές ώρες που να ανεβάσουν την ένταση και την ανασφάλεια. Ιδιαίτερα προσοχή θα πρέπει να δείξει στις συναλλαγές σου καθώς η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις με τα πρόσωπα που εμπλέκονται. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει συζητήσεις ή κινήσεις σε σχέση με το εργασιακό περιβάλλον που μπορούν να αποδώσουν σημαντικά σε ότι αφορά το εισόδημά σου.  Φρόντισε να περιορίζεις ανασφάλειες και καχυποψία για να μην συγκρουστεί με το ταίρι σου.

Σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα καθημερινότητας που σου δημιουργούν ανασφάλεια και να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δώσει άλλη διάσταση στα μικρά και καθημερινά.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δεν αποκλείεται να έρθεις νωρίς το πρωί σε αντιπαραθέσεις με το ταίρι ή τους συνεργάτες σου καθώς η ένταση ανεβαίνει και πιθανά οικογενειακά ζητήματα μας επηρεάζουν. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και σου δίνει την ευκαιρία να γοητεύσεις σε όποια παρέα κι αν βρεθείς. Έντονο είναι το ερωτικό παιχνίδι που μπορεί να υπάρχει και δεν αποκλείεται να εξελιχθεί σημαντική σχέση στη ζωή σου πιθανή νέα γνωριμία. Καλό είναι να διαχειριστείς πιθανούς φόβους και απαισιοδοξία γιατί μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της.

Σήμερα ο έντονος ερωτισμός και η διάθεση να θέσεις γερά θεμέλια στη σχέση σου μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σου αφού δείχνουν να έρχονται για να μείνουν. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και έντονη μπορεί να είναι η μελαγχολία που θα οδηγήσει σε ξεσπάσματα τις πρωινές ώρες για αυτό καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός γιατί δεν αποκλείεται να εκτονωθείς στους γύρω σου. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό  ισορροπεί την ψυχολογία σου και σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν από το παρελθόν με οικογενειακά πρόσωπα. Δεν αποκλείεται να φτιάξεις την ατμόσφαιρα κατάλληλη για να υποδεχθείς στο προσωπικό σου χώρο δικό σου ανθρώπους και να περάσεις όμορφα. Να θυμάσαι όμως ότι η γκρίνια και η επίκριση δεν θα ωφελήσουν.

Σήμερα τα συναισθήματα είναι έντονα και η τρυφερότητα διάχυτη στην προσωπική σου ζωή.  Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου και αυτό είναι κάτι που θα σας φέρει πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και πάλι στη ζωή σου, ο συναισθηματισμός είναι πιθανόν να σας φέρει πιο κοντά και πάλι.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και καλό είναι να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τις φιλικές σου σχέσεις το πρωί καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξει ένταση και προστριβές. Επικεντρώνεσαι σε στόχους και όνειρα που έχεις όμως οι πιθανές αναποδιές μπορεί να σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ισορροπεί τη διάθεσή σου, δημιουργεί ιδιαίτερα καλή ψυχολογία και μπορεί να δώσει σημαντικές εξελίξεις και εμπορικά ζητήματα που πιθανά σε απασχολούν. Η διασκέδαση κυριαρχεί για αυτό και δεν αποκλείεται να βρεθείς με φιλική παρέα για να περάσεις όμορφες στιγμές.

Σήμερα απέφυγε την ένταση το πρωί με το ταίρι σου και να είσαι βέβαιος ότι η μέρα προβλέπεται η ιδανική για να περάσετε όμορφα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και χαρά.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και πιθανό είναι να προκύψουν σε επαγγελματικό επίπεδο προβλήματα τις πρωινές ώρες που θα εκτοξεύσουν την νευρικότητα και δεν αποκλείεται να συγκρουστείς με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου. Καλό είναι να το αποφύγεις και να διαχειριστείς τον εκνευρισμό ρίχνοντας τους τόνους. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό  η ψυχολογία σου επανέρχεται και σου δίνεται η ευκαιρία να πραγματοποιήσει σημαντικές συζητήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που μπορεί να αποδώσουν σε πιθανές οικονομικές απαιτήσεις που έχεις. Ευχάριστο είναι το κλίμα και σε επαγγελματικές παρέες, φρόντισε να περάσεις όμορφα.

Σήμερα πιθανό είναι να πρέπει να παρευρεθείς σε κοινωνικές υποχρεώσεις φρόντισε να μην δυσαρεστήσεις το ταίρι σου και υπάρχει ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα εντείνουν το πάθος και την ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και πιθανό είναι να δείχνεις το ενδιαφέρον σου για σπουδές και σεμινάρια που μπορεί να σε απασχολούν. Πιθανοί φόβοι και ανασφάλειες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο τις πρωινές ώρες που θα χαλάσουν το κλίμα αισιοδοξίας που σε διέπει μην το επιτρέψεις. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου απογειώνει τη χαρά και τη θετικότητα και σου δίνει την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Προσκλήσεις από πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος είναι πιθανόν να προκύψουν, φρόντισε να τις εκμεταλλευτείς γιατί δεν αποκλείεται εκεί να υπάρξει και έντονο ερωτικό παιχνίδι που θα εκτοξεύσει την αυτοπεποίθησή σου στα ουράνια.

Σήμερα τον πρωταγωνιστικό ρόλο μπορεί να έχει σήμερα στην προσωπική σου ζωή καθώς γεμίζεις με αισιοδοξία και χαρά το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το ευρύτερο φιλικό και συγγενικό σας περιβάλλον που θα εντείνουν την αυτοπεποίθησή σου και το πάθος. 

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο  και η νευρικότητα κυριαρχεί κυρίως νωρίς το πρωί αφού δεν αποκλείετε να έρθουν στο προσκήνιο ανασφάλειες που θα εκτοξεύσουν την ένταση στα ύψη.  Πρόσεξε γιατί οι συγκρούσεις με το ταίρι σου λόγω καχυποψίας είναι πολύ πιθανές και θα σου κοστίσουν. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό  σε βοηθά να ηρεμήσεις, να βρεις την καλή σου διάθεση.  Σημαντικό είναι ότι έχεις τη διάθεση να κατανοήσεις το ταίρι σου και να λύσεις πιθανά ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και να εκκρεμούν από το παρελθόν. Φρόντισε βέβαια να περιορίσεις τη διάθεση κτητικότητας και το πείσμα που μπορεί να ενοχλήσει και να προκαλέσει προστριβές.

Σήμερα επικεντρώσου στο πάθος και στον αισθησιασμό που μπορεί να βιώσεις με το ταίρι σου, αφέσου στο ρομαντισμό και στην τρυφερότητα και μην αφήσεις τις ανασφάλειες να κυριαρχήσουν και να προκαλέσουν ένταση. Αν είσαι ελεύθερος/η  η έντονη εσωστρέφεια πιθανά να μην αφήσει περιθώρια για να επικεντρωθεί στην προσωπική σου ζωή. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και πιθανό είναι να επιδιώξεις να ισορροπήσεις και να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις όμως ιδιαίτερα το πρωί δεν θα είναι εύκολο καθώς η ένταση κυριαρχεί και σαν αποτέλεσμα της μπορεί να είναι οι αντιπαραθέσεις που θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα  σε σχέσεις και συνεργασίες. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό σε βοηθά να βρεις τη θετική σου σκέψη και την καλή διάθεση και να επικεντρωθείς στο να περάσεις καλά είτε με συνεργάτες είτε με το ταίρι σου αφήνοντας πίσω πιθανά προβλήματα που μπορεί να σας απασχολούν. Καλό είναι να μην επιτρέψεις στην αυστηρότητα ή πιθανή απαισιοδοξία να κυριαρχήσει.

Σήμερα όμορφες στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου που θα σας χαρίσουν διασκέδαση και έντονα συναισθήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα ανεβάσει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και θα σε ωθήσει να δεις με σοβαρότητα την προσωπική σου ζωή.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσει ζητήματα της καθημερινότητας, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες αντιπαράθεσης το πρωί καθώς η νευρικότητα είναι στα ύψη και τα εμπόδια στην εξέλιξη των θεμάτων που σε απασχολούν σου δημιουργούν επιπλέον άγχος. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό ισορροπεί τη διάθεση στο εργασιακό περιβάλλον, βρίσκεις κοινές διεξόδους στην επικοινωνία με τους συναδέλφους σου και δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί η κατάλληλη παρέα για να περάσετε όμορφα ξεφεύγοντας από τη ρουτίνα. Γεγονός είναι ότι η προσπάθεια που καταβάλεις θα αποδώσει αφού φαίνεται ότι μπορεί να αναγνωριστεί από τους ανωτέρους.

Σήμερα εκμεταλλεύσου τη μέρα για να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την καθημερινότητα της σχέσης σου και να αφήσει στην άκρη τη νευρικότητα που μόνο συγκρούσεις θα φέρει. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να υπάρξουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που σου δημιουργούν έντονα ευχάριστη και θετική διάθεση. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Καρκίνο και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές στο περιβάλλον σου. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι τις πρωινές ώρες καθώς φαίνεται να επικρατεί η νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν έντονες αντιπαραθέσεις με το/η σύντροφό σου. Μετά το μεσημέρι το τρίγωνο της με την Αφροδίτη στο Σκορπιό  δημιουργεί ιδιαίτερα ευχάριστη ατμόσφαιρα που σου φτιάχνει το κέφι και τη διάθεση και φαίνεται να βρίσκει και πάλι την κατανόηση που έχεις επηρεάζοντας θετικά την προσωπική σου ζωή. Φλερτ και διασκέδαση κυριαρχούν και πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα απογειώσουν την ψυχολογία σου.

Σήμερα μην επιτρέψεις σε φόβους να χαλάσουν την υπέροχη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή, φρόντισε να απολαύσεις κάθε στιγμή με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες καθώς γοητεύεις τους πάντες και δεν μπορείς να περάσεις απαρατήρητος.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα