Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Κυριακή 28/7/2019

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα, φίλε Κριέ, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, σε χαρακτηρίζει κέφι, δημιουργικότητα, λάμψη, χαρακτηριστικά που θα σε ωθήσουν να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου και να βελτιώσεις την φήμη σου! Αισθάνεσαι ακριβώς ο εαυτός σου και αισθάνεσαι υπέροχα! Είσαι δημοφιλής, ο πρωταγωνιστής της ημέρας και απολαμβάνεις που όλοι σε θαυμάζουν και σε προσέχουν! Αποδέξου μία πρόταση για έξοδο σήμερα, αφού είναι σίγουρο ότι θα περάσεις υπέροχα! Αν είσαι ελεύθερος, στον ερωτικό τομέα τα έχεις όλα σήμερα και καλό θα ήταν να εκμεταλλευτείς την τύχη σου στο έπακρο! Κατακτήσεις, εκπλήξεις, πάθος και ρομαντισμός, σε κάνουν και πάλι να χαμογελάς! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα ή ένα μεγάλο ουσιαστικό βήμα με τον σύντροφο σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Φίλε Ταύρε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, πιθανόν σήμερα, αλλά και τις επόμενες ημέρες, να μην έχεις διάθεση να βγεις από το σπίτι και να αποζητάς την οικογενειακή θαλπωρή! Βρίσκονται λύσεις για παρελθοντικά προβλήματα που σε απασχολούσαν καιρό! Γενικά, θα στραφείς προς το σπίτι και την οικογένεια σου! Τρυφερές οικογενειακές στιγμές, χαρμόσυνα γεγονότα και εξομάλυνση συγγενικών σχέσεων, είναι μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος, τα ερωτικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, ωστόσο νοσταλγία και αναμνήσεις, ίσως σε στρέψουν προς το ερωτικό σου παρελθόν, όπου θα πρέπει να εκμεταλλευτείς την εύνοια που έχεις για επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να ισορροπήσεις συναίσθημα και λογική, ώστε να μην υπάρχουν γκρίνιες και προστριβές χωρίς λόγο!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Σήμερα φίλε Δίδυμε, περνάει η Αφροδίτη στο φιλικό Ζώδιο του Λέοντα, γεγονός που ευνοεί πολύ τις επαφές και τις μετακινήσεις σου! Τα πλούσια εκφραστικά σου μέσα και επικοινωνιακά ταλέντα, θα σε βοηθήσουν να εκπληρώσεις έναν μεγάλο σου στόχο! Πιθανόν μάλιστα σήμερα, να πάρεις μία απόφαση, ώστε να κάνεις μία εκδρομή με αγαπημένα πρόσωπα! Επιπλέον, σχέσεις με αδέρφια, γείτονες και γνωστούς βελτιώνονται! Αν είσαι ελεύθερος, νέες γνωριμίες και μπόλικο φλερτ θα απολαύσεις και ίσως μάλιστα μία νέα γνωριμία! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις λύση σε ένα πρόβλημα της σχέσης, μέσα από συζήτηση με τον σύντροφο! Μία άκρως εποικοδομητική ημέρα για τα αισθηματικά σου, που θα φέρει επιτυχία μέσα από λόγια, μηνύματα και συζητήσεις!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Φίλε Καρκίνε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, μετά από μία έντονη και με γρήγορους ρυθμούς περίοδο, η σημερινή ημέρα θα σε ανταμείψει με αρμονία σε όλα τα θέματα που σε απασχολούν θα σου δώσει την δυνατότητα να νιώσεις ξανά σίγουρος για τον εαυτό σου, ήρεμος, με αυτοεκτίμηση και αυτοπεποίθηση! Έτσι, απολαμβάνεις τα απλά και μικρά πράγματα στη ζωή, με κάθε τρόπο! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις την δυνατότητα σήμερα για κάτι σταθερό στην ζωή σου, γι’αυτό να είσαι σε ετοιμότητα, ώστε να μην πάει χαμένη καμία ευκαιρία! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να νιώσεις σήμερα βέβαιος, σβήνοντας κάθε αμφιβολία, όσον αφορά την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου σου!

 

ΛΕΩΝ 

Φίλε Λέοντα, σήμερα η Αφροδίτη περνά στο δικό σου Ζώδιο, προσφέροντας σου μία σημαντική και ιδιαίτερα ευνοϊκή ημέρα για σένα και σου δίνει εύνοια σε διαπροσωπικές σχέσεις, αλλά και σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Μπορείς σήμερα, αλλά και τις μέρες που έρχονται, να χρησιμοποιήσεις την ενισχυμένη γοητεία σου, σε διαπροσωπικές και επικοινωνιακές συναλλαγές, προκειμένου να πετύχεις σπουδαίους στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, όλα τα θέματα που έχουν να κάνουν με την ερωτική σου ζωή, σήμερα βελτιώνονται! Θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα γνωριμία ή σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, να ξέρεις πως ό,τι εκκρεμότητα ή δυσκολία υπάρχει στην συναισθηματική σου ζωή και στην σχέση σου, θα έχει σήμερα την ευκαιρία της, να λυθεί μια και καλή!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, με την Αφροδίτη να περνάει στο ζώδιο του Λέοντα από σήμερα, μαζεύεις δυνάμεις και αναθεωρείς σχέσεις και καταστάσεις, προκειμένου αργότερα να προχωρήσεις με τα ορθά βήματα! Είσαι πιο ήρεμος και πιο ήσυχος με την συνείδηση σου! Στρέφεσαι στον εσωτερικό σου κόσμο, στα συναισθήματα σου και στις ψυχικές σου ανάγκες. Τα μυστικά σου διαφυλάσσονται και καλό θα ήταν να μην διατυμπανίζεις παντού την ευτυχία σου!
Αν είσαι ελεύθερος, μία παρασκηνιακή, κρυφή και παθιασμένη σχέση, θα συναρπάσει και θα ταράξει την καθημερινότητα σου, ανανεώνοντας σε! Αν είσαι δεσμευμένος, απλά απόλαυσε τον συναισθηματισμό της ημέρας, προφυλάσσοντας ωστόσο από τα αδιάκριτα μάτια, την ευτυχία της σχέσης σου!

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα είναι η ημέρα που επιτέλους θα βρεις ξανά τον εαυτό σου, μετά από μία ομολογουμένως δύσκολη περίοδο! Η Αφροδίτη με το πέρασμα της, στο Ζώδιο του Λέοντα, θα σου δώσει την ικανότητα για την αλλαγή και την ανανέωση που εδώ και καιρό ήθελες! Βελτιωμένη κοινωνική ζωή και νέες γνωριμίες, θα σε ανανεώσουν! Οι φίλοι στο πλευρό σου και πρόκειται να περάσεις πολύ όμορφες στιγμές μαζί τους, γι’ αυτό μην αρνηθείς πρόταση για έξοδο! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον, θα σου κινήσει το ερωτικό ενδιαφέρον και θα νιώσεις μία ευχάριστη έκπληξη! Κινήσου προσεκτικά και διακριτικά και θα διαπιστώσεις αν είναι αμοιβαίο! Αν είσαι δεσμευμένος, συμβουλέψου έναν φίλο, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο σου τελευταία!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Φίλε Σκορπιέ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, θα καταφέρεις να βάλεις γερές βάσεις στους στόχους σου, αλλά και στις σημαντικές διαπροσωπικές σου σχέσεις και επιπλέον να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων, βελτιώνοντας την κοινωνική σου εικόνα! Θα συνειδητοποιήσεις μέσα από συγκυρίες και γεγονότα, πως ήρθε η ώρα να σοβαρευτείς και να επικεντρωθείς στις φιλοδοξίες σου! Αν είσαι ελεύθερος, θα σε απασχολήσει ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα, που το κλίμα μεταξύ σας, θα αποκτήσει ξαφνικά ερωτισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι μια καλή στιγμή να συζητήσεις την επισημοποίηση ή να επιδιώξεις μία συζήτηση για επίλυση παρελθοντικών προβλημάτων, που είχατε στην σχέση σας!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, η σημερινή ημέρα είναι η αρχή μίας τυχερής και άκρως επικοινωνιακής περιόδου! Από σήμερα θα νιώσεις ήδη την διαφορά, με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, αφού θα αισθανθείς και πάλι χαρούμενος και αισιόδοξος, έτοιμος να τολμήσεις και να διεκδικήσεις δυναμικά τα όνειρα σου! Επαφές, επικοινωνίες, μηνύματα και τηλεφωνήματα ευνοούνται, όπως και θέματα που αφορούν ταξίδια και εκδρομές! Αν είσαι δεσμευμένος, ευνοούνται πολύ οι επικοινωνίες με τον σύντροφο σου, αφού θα βρεθούν λύσεις σε θέματα που σας απασχολούσαν, μέσα από ουσιαστική συζήτηση. Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, γνωριμίες, μηνύματα και πολλά ευχάριστα νέα! Ιδανική ημέρα για πρώτο ραντεβού σήμερα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αγαπητέ Αιγόκερε, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στο Ζώδιο του Λέοντα, η ισχυρή διορατικότητα σου, σε συμμαχία με την λογική σου και την εμπειρία σου, θα σε βοηθήσει να αναγνωρίζεις εύκολα τις προθέσεις των άλλων! Μέσα σου νιώθεις πιο ισχυρός από ποτέ και είσαι απόλυτα αποφασισμένος να εκπληρώσεις βαθιές επιθυμίες, ακόμα και με διαφορετικούς τρόπους, από αυτούς που συνήθως επιλέγεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε ζήλια και κτητικότητα, που μπορεί να προκαλέσει ρήξεις στην σχέση σου με το ταίρι σου! Απόλαυσε το πάθος των ημερών και ζήσε καυτές στιγμές μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις μία γοητευτική γνωριμία και στο φλερτ, γοητεύεις χωρίς καν να προσπαθήσεις! Συνέχισε έτσι και θα εκπληρώσεις μία μεγάλη επιθυμία!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Φίλε Υδροχόε, σήμερα η Αφροδίτη περνάει απέναντι σου, στο Ζώδιο του Λέοντα και σου δίνει την δυνατότητα να πετύχεις βελτίωση και εξισορρόπηση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Η ευγένεια σου, η γοητεία σου, η προσαρμοστικότητα σου και οι καλοί σου τρόποι, όπως και η ελάττωση του εγωισμού σου, θα σε εξυπηρετήσουν σε στόχους και σκοπούς που έχουν να κάνουν με την προσωπική σου ζωή! Αν είσαι δεσμευμένος, ίσως σκεφτείς το επόμενο βήμα και μάλιστα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος, κάνεις αξιόλογες, πολλά υποσχόμενες, γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση! Μην αφήσεις ευκαιρία να πάει χαμένη λοιπόν!

 

ΙΧΘΥΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, με την σημερινή είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα, θα στραφεί το ενδιαφέρον σου στην καθημερινότητα και στην διευθέτηση των υποχρεώσεων σου! Έχεις τώρα την ικανότητα να οργανώσεις τον χρόνο σου σωστά, να διευκολύνεις την ζωή σου και να φροντίσεις τον εαυτό σου! Ιδανικότερη ημέρα, για να πάρεις την απόφαση να αλλάξεις ο,τιδήποτε στην εμφάνιση σου, να αρχίσεις γυμναστήριο, υγιεινή διατροφή ή να απαλλαγείς από κακές και βλαβερές συνήθειες! Αν είσαι ελεύθερος, η στασιμότητα θα φέρει η σημερινή ημέρα στα αισθηματικά σου, αλλά επιτέλους και ηρεμία! Ωστόσο, υπάρχει η πιθανότητα να γεννηθεί ένα ειδύλλιο μέσα στο χώρο εργασίας σου, που θα σου αλλάξει ευχάριστα όλα τα δεδομένα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να κινηθείς με βάση την λογική και όχι τόσο το συναίσθημα σου!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα