Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Κυριακή 8/12/19

ΚΡΙΟΣ

Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλύτερη και θα μπορέσετε να χειριστείτε πιο αποτελεσματικά σημαντικές υποθέσεις σας. Βέβαια, δεν θα μείνουν παραπονεμένες οι οικονομικές σχέσεις σας, είτε αφορούν συναλλαγές είτε κάποιες συνεργασίες, καθώς τα πράγματα θα κυλούν ευνοϊκά για εσάς. Ορισμένα εμπόδια στις συνεργασίες σας θα είναι απαγορευτικά για τις επιδιώξεις σας. Υπάρχουν πολλά που πρέπει ακόμα να φροντίσετε πριν προχωρήσετε σε μια σοβαρή σχέση, όπως οι απότομες εναλλαγές της διάθεσής σας. Θα έρθουν στιγμές που θα χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις για αλλαγές που θα εμπεριέχουν ρίσκο.

ΤΑΥΡΟΣ

Είστε από τα πιο κοινωνικά άτομα και αυτό σας βοηθάει σημαντικά να επεκτείνετε τον κοινωνικό κύκλο σας. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να βρείτε τρόπο ώστε οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να μην είναι περαστικές, αλλά να παραμείνουν στη ζωή σας. Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη δραστηριότητες, όπως και ο ερωτικός τομέας σας. Φροντίστε να είστε ο εαυτός σας σε κάθε συναναστροφή για να μην μπορέσει κανένας να σας προσάψει το παραμικρό. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τους άλλους, γιατί όσο το παλεύετε τόσο θα βρίσκετε τοίχο μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι πολύ πιθανόν να βρείτε περισσότερη σταθερότητα σε μια σημαντική σχέση σας, αφού θα περάσει στο στάδιο της ωρίμανσης. Πρέπει να είστε ικανοποιημένοι από αυτή την εξέλιξη, καθώς κάτι καλύτερο πρόκειται να ξεκινήσει στη ζωή σας. Οι αδέσμευτοι φροντίστε να μην αναλώνετε τον χρόνο σας σε άχρηστες συζητήσεις ή γνωριμίες, καθώς θα υπάρξει αρκετή κινητικότητα, που θα πρέπει να την εκμεταλλευτείτε προς όφελός σας. Ναι μεν χρειάζεται να γίνετε πιο διαλλακτικοί και πιο κοινωνικοί, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να το παρακάνετε και να ξεπεράσετε τα όρια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια νέα εποχή πρόκειται να αρχίσει για την ερωτική σας ζωή, που θα σας βοηθήσει να εισχωρήσετε πιο βαθιά στη σχέση σας, αλλά και να κατανοήσετε απόλυτα τη δική σας συμπεριφορά. Αυτό που έχει μεγαλύτερη σημασία τώρα είναι να μάθετε να είστε συνεπείς απέναντι στον σύντροφό σας όσον αφορά αυτά που μπορεί να του πείτε αλλά και αυτά που θα θέλετε να κάνετε. Εάν υπάρχει κάτι που δεν σας ικανοποιεί στη σχέση σας, μπορείτε να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με τον σύντροφό σας, ώστε να εξομαλύνετε την κατάσταση και να βελτιώσετε το κλίμα.

ΛΕΩΝ

Κατασταλάξτε με σοβαρότητα στο πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από δω και πέρα, ώστε να είστε απολύτως σίγουροι για τις επιλογές σας και την πορεία που θα χαράξετε. Εάν ήδη έχει φανεί στον ορίζοντα το άτομο που σας γεμίζει σιγουριά, αρχίστε να συγκεντρώνεστε προς αυτήν την κατεύθυνση και μην εγκαταλείψετε την προσπάθεια να του δείξετε τα αισθήματά σας για κάτι άλλο που ακόμα δεν ξέρετε τι θα είναι. Επίσης, επειδή τα πάντα είναι πιθανά αυτόν τον μήνα στον αισθηματικό τομέα, μη σας κάνει εντύπωση αν κάποιο φιλικό σας άτομο αρχίσει να εκδηλώνεται προς το πρόσωπό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γνωρίστε κόσμο και γενικά κινηθείτε γρήγορα για να κλείσετε προτάσεις ή συμφωνίες επαγγελματικές που σας εξυπηρετήσουν στην πορεία. Βέβαια, υπάρχει και το ενδεχόμενο να αποκαλυφθούν αλήθειες που μέχρι στιγμής δεν ήταν αντιληπτές. Να έχετε υπόψη σας πως επειδή αρκετές φορές η ενεργητικότητά σας θα είναι μειωμένη, κάθε προσπάθεια υπέρβασης των δυνατοτήτων σας μπορεί να έχει δυσμενείς επιπτώσεις στην υγεία σας. Απαιτείται να είστε πιο συγκρατημένοι στις κινήσεις σας και να μην αναλάβετε υποθέσεις που είναι πέρα από τις δυνάμεις σας. Αντιθέτως, προσέξτε τον εαυτό σας και φροντίστε να του αφιερώσετε περισσότερο χρόνο.

ΖΥΓΟΣ

Βασικό σας μέλημα πρέπει να γίνει η πραγματοποίηση των στόχων σας, αν θέλετε να ενισχύσετε τον οικονομικό τομέα σας. Αυτό που έχετε ανάγκη είναι αγάπη, αρμονία και ισορροπία, και όλα δείχνουν ότι δεν θα σας λείψουν. Οι επιλογές που θα κάνουν αγαπημένα πρόσωπα θα σας ικανοποιήσουν και θα σας βρουν σύμφωνους. Οι συνεχείς προσπάθειές σας τον τελευταίο καιρό να βελτιώσετε τις σχέσεις σας με τους άλλους αρχίζουν να καρποφορούν, ενώ παράλληλα ομορφαίνουν και οι συναισθηματικές σχέσεις σας. Μην αφήσετε παλιές διαφωνίες να χαλάσουν το όμορφο κλίμα που θα δημιουργηθεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα καινούργια πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σας θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Απλοποιήστε τις σκέψεις σας για να ζήσετε το παρόν και μην αναλώνεστε σε ανούσια θέματα. Μπορεί το παρελθόν να μη σβήνει, αλλά δεν υπάρχει λόγος να ζείτε ή να συμβιβάζεστε με αυτό. Μπορείτε να κάνετε νέα ξεκινήματα και άλλες επιλογές για να νιώσετε ανακουφισμένοι και πιο αισιόδοξοι. Από εσάς εξαρτάται το πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες σας. Σας δίνονται ευκαιρίες για να βελτιωθούν αυτά που προσδοκάτε ή να ανανεωθούν αυτά που έως τώρα είχαν βαλτώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα κάνετε θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον σας. Ισως ο άνθρωπος που θα κερδίσει την καρδιά σας να μην είναι πολύ μακριά, αφού μπορεί να είναι και ένα άτομο που δεν φανταζόσασταν. Ενας καλός σας φίλος, ένας γείτονας, ακόμα και κάποιος που σας σύστησαν στον εργασιακό χώρο ή στο οικογενειακό περιβάλλον είναι πιθανόν να γίνει σχέση ζωής. Δεν αποκλείεται, ακόμα, να προσγειωθείτε σε μια πραγματικότητα που νομίζατε ότι δεν ισχύει. Οπως και να ‘χει, αποφύγετε όλη η ενέργειά σας να απορροφηθεί στον επαγγελματικό χώρο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Το κλίμα που θα επικρατεί δεν θα είναι τόσο ανάλαφρο, αλλά τα νέα δεδομένα που θα διαμορφωθούν θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε κάποιες πολύ ουσιαστικές μεταρρυθμίσεις στη ζωή σας. Διατηρήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε τις εκρήξεις θυμού προς τα πρόσωπα της οικογένειάς σας. Οσο κι αν δεν θέλετε να το δείχνετε, έχετε ανάγκη από αγάπη και ο έρωτας παίζει πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Φροντίστε, λοιπόν, να έχετε καλή επικοινωνία με τους γύρω σας και μην το παίζετε απόμακροι και ψυχροί σε όσους προσπαθούν να σας πλησιάσουν λίγο περισσότερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κρατηθείτε μακριά από παρορμητικές κινήσεις τόσο στις συνεργασίες σας όσο και σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας. Αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα, που απλώς θα κάνουν τα πράγματα πιο δύσκολα στη συνέχεια. Ο,τι κι αν αποφασίσετε να κάνετε, προσέξτε τις όποιες συναλλαγές σας για να μη χάσετε χρήματα από δανεισμούς και κακές εκτιμήσεις. Θα έχετε την ευκαιρία να αμυνθείτε σε γεγονότα που μπορεί να προκύψουν, γι’ αυτό αρχίστε από τώρα να αναλογίζεστε τις υποχρεώσεις που έχετε και φανείτε προσεκτικοί με τα έξοδά σας, καθώς δεν χρειάζεται να σας πιάσει καταναλωτική μανία.

ΙΧΘΥΕΣ

Κερδίστε τους γύρω με την αυθόρμητη συμπεριφορά σας και αφήστε τη γοητεία σας να κλέψει καρδιές. Οι δεσμευμένοι εκφράστε στον σύντροφό σας τα συναισθήματά σας, ακόμα κι αν φαντάζουν υπερβολικά. Θα εκτιμήσει ότι του ανοίξατε την καρδιά σας και θα φανερώσει ένα πρόσωπο που δεν είχατε καταλάβει ότι διαθέτει και το έκρυβε, γιατί δεν είχε καταλάβει τι νιώθετε. Αναζωπυρώστε το πάθος και απολαύστε τις στιγμές μαζί του. Μια απόδραση από την καθημερινότητα μπορεί να ανανεώσει τη σχέση σας. Ισως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα