Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Παρασκευή 10/7/2020

Κριός

Γενικά

Κριέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις θέματα του παρελθόντος που σε απασχολούν σε οικογενειακό επίπεδο με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Προσοχή το μεσημέρι καθώς ο έντονος συναισθηματισμός μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις στο ταίρι σου συναισθήματα και να εκφράσεις σκέψεις που μπορεί να βοηθήσουν να σταθεροποιηθεί η σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων είναι πιθανές που θα ενισχύσουν τις ευαισθησίες, προσοχή σε βιαστικές αποφάσεις που αργότερα θα μετανιώσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να διεκδικήσεις αυτά που θεωρείς ότι αξίζεις στο επαγγελματικό πεδίο αρκεί να δείξεις πίστη και εμπιστοσύνη στον εαυτό σου. Μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια και υποσχέσεις ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς το πιθανότερο είναι να σε οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και συμπεράσματα.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να πάρεις αποφάσεις που μπορεί να παίξουν καθοριστικής σημασίας σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις. Φιλικά πρόσωπα θα πρωταγωνιστήσουν στο πλευρό σου ώστε να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη σχέση καθώς αντιλαμβάνεσαι με ευκολία ότι το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου μπορεί να σε στηρίξει με απόλυτο τρόπο, κάτι που σε χαροποιεί ιδιαίτερα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν φιλικά πρόσωπα που θα εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, προσοχή στις εξιδανικεύσεις που τελικά θα σε πληγώσουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να διεκδικήσεις αυτό που θεωρείς ότι μπορείς να πετύχεις σε ότι αφορά την επαγγελματική σου ζωή, φρόντισε όμως να βρίσκεται σε ρεαλιστικές βάσεις και να μην επιδιώκεις κάτι που δεν είναι εύκολο να γίνει πραγματικότητα. Δες την αισιόδοξη πλευρά της ζωής και δεν θα χάσεις.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σε γεμίζει αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου και για αυτά που μπορείς να προσφέρεις στην επαγγελματική σου ζωή. Πρόσωπα από τον ευρύτερο περίγυρο δείχνουν την εκτίμησή τους και αυτό σε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις έντονες στιγμές πάθους με το ταίρι σου μακριά από πιθανές ευθύνες που μπορεί να σε προβληματίζουν και να σε αγχώνουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα σε μαγνητίσει και θα σου κεντρίσει έντονα την προσοχή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις με δυναμισμό σε πιθανά σχέδια που έχει στην επαγγελματική σου ζωή, προσπάθησε μόνο να μην επηρεαστείς από κόλακες που μπορεί να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα. Εξιδανικεύοντας τους πρόσωπα και καταστάσεις οι λάθος επιλογές είναι πιθανές.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, το τρίγωνο του Ήλιου στο ζώδιό σου με την Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να χαρείς κάθε στιγμή με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον. Μπορείς να απολαύσεις την παρέα, τις συζητήσεις, την διασκέδαση όπου η αισιοδοξία πρωταγωνιστεί και απογειώνει τη διάθεσή σου.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την ευκαιρία να απολαύσεις το ταίρι σου και να δημιουργήσεις τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις ώστε να ανανεωθεί η σχέση σας μέσα από ευχάριστες εκπλήξεις και δράσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέο πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα αλλάξει ριζικά τα δεδομένα σε προσωπικό επίπεδο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τίποτα δεν μπορεί να μπει εμπόδιο σε όνειρα που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό από τους συνεργάτες σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι προσπάθησε να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων που δεν αποκλείεται να οδηγήσουν σε λάθος μονοπάτια και κινήσεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες ενισχύει τον συναισθηματισμό και σου δίνει τη δύναμη να ξεφύγεις από καταστάσεις που σε απασχολούν έντονα από το παρελθόν. Έχεις τη δυνατότητα να κλείσεις θέματα που εκκρεμούν εμπιστευόμενος την διαίσθησή σου και μόνο.

Αισθηματικά

Στιγμές για δύο που θα λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση θα σε βοηθήσουν να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να ξεφύγεις από πιθανούς φόβους που έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει που θα σε αναστατώσει, μην επιτρέψεις στις αμφιβολίες να θολώσουν τις σκέψεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και επηρεάζουν την οικονομική σου ευκαιρία. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι σε συμφωνίες που μπορεί να φαίνονται ιδανικές για σένα, όμως το πιθανότερο είναι να αποκρύπτουν πράγματα και να εξαπατηθείς.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να ανοίξεις τα φτερά σου σε ότι αφορά μελλοντικούς στόχους και όνειρα που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται μέσα από το φιλικό περιβάλλον να υπάρξουν πρόσωπα που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο από δω και στο εξής στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή.

Αισθηματικά

Οι κοινές επιδιώξεις με το ταίρι σου βοηθούν να λειτουργήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σαν ομάδα και να έρθετε πιο κοντά από ποτέ στους κοινούς στόχους. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέο πρόσωπο άκρως εκκεντρικό και διαφορετικό για τα δικά σου δεδομένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να προχωρήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις με γνώμονα την λογική και την διαίσθηση σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι καλά θα κάνεις να ξεφύγεις από πιθανές συζητήσεις που μπορεί να σε παγιδέψουν σε φιλοδοξίες που δεν σε εκφράζουν. Προσοχή στα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να λάμψεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα, ωριμότητα και πρακτική σκέψη. Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις πιθανές ευκαιρίες που θα σου δοθούν αρκεί να μην εμπιστευτείς μεγάλα λόγια που θα ακούσεις.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο στο ταίρι σου και να αφήσεις στην άκρη τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να δημιουργούν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που μπορεί να αλλάξει την προσωπική σου εικόνα στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων, η αποφασιστικότητα και η ρεαλιστική προσέγγιση θα σε βοηθήσουν να δώσεις λύσεις σε καθημερινά ζητήματα που σε απασχολούν στη δουλειά. Ιδιαίτερα το μεσημέρι είναι σημαντικό να αποφύγεις πιθανές αποφάσεις που μπορεί να είναι λανθασμένες λόγω της ψυχολογικής φόρτισης που υπάρχει.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να νιώσεις μοναδικά καθώς αντιλαμβάνεσαι τον δυναμισμό και δείχνεις πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να απολαύσεις όμορφες στιγμές με πρόσωπα από το ευρύτερο περιβάλλον και τον άνθρωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σου μείνουν αξέχαστες.

Αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για να ξεφύγεις με το ταίρι σου από τη ρουτίνα και να απολαύσεις μία απόδραση στην ύπαιθρο που θα σας βοηθήσει να χαρείτε τον έρωτά σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο έρχεται στη ζωή σου για να ανοίξει τους ορίζοντές σου και να σε βοηθήσει να δεις από νέα οπτική γωνία τη ζωή σου από δω και στο εξής.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Φρόντισε να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε καθημερινές υποχρεώσεις καθώς δεν σου είναι εύκολο να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να διεκπεραιώσεις. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς ο εγωκεντρισμός κάνει την εμφάνιση του με λανθασμένο τρόπο και δεν αποκλείεται να προκαλέσει δυσαρέσκεια στους γύρω σου.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να βρεις ψυχολογική ισορροπία και να κλείσεις υποθέσεις που μπορεί να απασχολούν έντονα το οικογενειακό περιβάλλον. Ξεφεύγεις από αμφιβολίες και φόβους, κάτι που ικανοποιεί ιδιαίτερα την οικογένεια.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις το καλύτερο δυνατό σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου ώστε να απολαύσεις στιγμές πάθους και αισθησιασμό που θα σας απογειώσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου που θα απολαύσεις μαζί του έντονα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να νιώσεις απόλυτα ασφαλής δίπλα του.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Είναι σημαντικό να είσαι προσεκτικός σε οικονομικά ζητήματα ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς η υπερευαισθησία που μπορεί να εκδηλώσεις θα οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές. Προσπάθησε να αποφύγεις αποφάσεις που τελικά δεν θα είναι υπέρ σου γιατί αργότερα θα έρθεις αντιμέτωπος με τον εαυτό σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σου δίνει την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπο του περιβάλλοντός σου που είναι σημαντικά για εσένα και να αφήσεις πίσω σου θέματα που σε απασχόλησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ξέρεις ποιος είσαι, πατάς γερά στα πόδια σου και αυτό είναι κάτι που εκτιμούν οι πάντες στο πλευρό σου.

Αισθηματικά

Μην αφήσεις τίποτα να χαλάσει την ημέρα, καθώς μπορείς να χαρείς στιγμές διασκέδασης και ξεγνοιασιάς με το ταίρι σου που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από ποιους προβληματισμούς έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον έρχονται πρόσωπα που θα σε βοηθήσουν να νιώσεις τι σημαίνει συντροφικότητα. Θα αντιληφθείς πόσο σημαντική είναι για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Το εμπόριο και η διαφήμιση πρωταγωνιστούν στην επαγγελματική σου ζωή δίνοντάς σου την ευκαιρία να προχωρήσεις σε συμφωνίες που θα είναι προσοδοφόρες για εσένα. Προσοχή σε μεγάλα λόγια ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες που μπορεί να σε παραπλανήσουν, απέφυγε πιθανές συζητήσεις και αποφάσεις που πρέπει να πάρεις

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στους Ιχθύες σε βοηθά να τακτοποιήσεις το καθημερινό σου πρόγραμμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δείχνεις επιμονή και υπομονή με όλα αυτά που έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Οι στιγμές με δικά σου πρόσωπα θα σας χαροποιήσουν ιδιαίτερα.

Αισθηματικά

Απόλαυσε κάθε στιγμή με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου που θα σε βοηθήσει να κλείσεις πιθανές πληγές και τραύματα του παρελθόντος που ακόμα σε ταλαιπωρούν. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου για να δεις πραγματικά τι θέλει από εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε οικονομικές διεκδικήσεις στον εργασιακό χώρο καθώς η πίστη που δείχνεις στις δυνατότητες και στην προσφορά σου μπορεί να ανταμειφθεί. Φρόντισε βέβαια να μην επαναπαυτείς σε μεγάλα λόγια που τελικά θα ανακαλύψεις αργότερα ότι δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, το τρίγωνο του Ήλιου στον Καρκίνο με την Σελήνη στο ζώδιό σου ανεβάζει κατακόρυφα την αισιοδοξία, την χαρά, την γενναιοδωρία, την πίστη στον εαυτό σου. Φρόντισε να μην χάσεις το μέτρο ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς μπορεί να οδηγηθείς σε συμπεριφορές που θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση.

Αισθηματικά

Η κοινή προσέγγιση στα πράγματα με το ταίρι σου θα σας βοηθήσει να δομήσετε κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που σας καλύπτουν και τους δύο. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα δείχνουν το ενδιαφέρον τους για εσένα καθώς κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σου, προσοχή σε κόλακες που θέλουν να σε παγιδέψουν.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις πρωτοβουλίες που θεωρείς ότι θα δώσουν ώθηση σε επαγγελματικά όνειρα που έχεις, φρόντισε όμως να είσαι βέβαιος για αυτό που θέλεις να πετύχεις καθώς οι αυταπάτες μπορεί να οδηγήσουν σε λανθασμένα μονοπάτια και επιλογές. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι αφού είναι εύκολο να χάσεις τον πραγματικό στόχο για σένα.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα