Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Παρασκευή 16/8/19

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και γίνεσαι εσωστρεφής, καθώς εντείνεται ο συναισθηματισμός. Στον νου σου έρχονται τραύματα του παρελθόντος και αναμνήσεις που μπορεί να σε πληγώνουν και δεν σου επιτρέπουν να σκεφτείς ξεκάθαρα και λογικά. Είναι ανάγκη να βρεις ισορροπία κυρίως μέσα από πρακτικά ζητήματα για να αποφύγεις πιθανή θλίψη. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει επιστροφές προσώπων που θα δώσουν άλλη διάσταση στο πάθος και τον ρομαντισμό. Η διάθεσή σου φτιάχνει και δείχνεις δυνατός για να αφήσεις πίσω ό,τι σε πληγώνει.
Σήμερα, δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα για δύο και εκπλήσσοντας το ταίρι σου, είναι βέβαιο ότι θα βιώσεις μοναδικές στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σε αιφνιδιάζουν, ανεβάζοντας κατακόρυφα τον αισθησιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και στρέφεις την προσοχή σου σε φιλικά πρόσωπα, καθώς θέλεις να επικοινωνήσεις για να συζητήσεις μαζί τους. Στόχοι και φιλοδοξίες έρχονται στο επίκεντρο και πιθανό είναι να κάνεις κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά στην επίτευξή τους. Η εριστική σου διάθεση μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, και αυτό είναι κάτι που πρέπει να θυμάσαι. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στο ζώδιό σου μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ιδέες για συνεργασίες με φιλικά πρόσωπα που θα δώσουν νέα πνοή σε σχέδια που έχεις.
Σήμερα ξαφνικές έξοδοι με φιλικές παρέες μπορεί να εξελιχθούν και να δώσουν ανάσα φρεσκάδας στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μέσα από το φιλικό σου περιβάλλον ίσως να υπάρξουν κεραυνοβόλες γνωριμίες.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και προσανατολίζεσαι σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και ευθύνες που σου δημιουργούν άγχος. Έχεις τη δυνατότητα να δείξεις την εργατικότητα και τη μεθοδικότητα που διαθέτεις για να καταφέρεις να κάνεις σημαντικά βήματα για την προσωπική σου εξέλιξη. Απόφυγε τις  κόντρες με ανωτέρους σου, γιατί δεν θα σε βοηθήσουν στα όποια σχέδιά σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο θα φέρει και πάλι στο προσκήνιο προτάσεις επαγγελματικές του παρελθόντος που θα σηματοδοτήσουν νέες ευκαιρίες και σημαντική εξέλιξη στον επαγγελματικό τομέα.Σήμερα μην επιτρέψεις στην ένταση της δουλειάς να επηρεάσει τη σχέση σου. Ο ρομαντισμός θα εκπλήξει θετικότατα το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα εκτοξεύσει τον συναισθηματισμό και την τρυφερότητα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και νιώθεις πιο αισιόδοξος από ποτέ, καθώς η χαρά απογειώνεται. Είναι σημαντικό για σένα να βγεις, να συζητήσεις, να διασκεδάσεις, και δεν αποκλείεται να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού περιβάλλοντος για να το κάνεις. Φλερτάρεις μοναδικά και εντυπωσιάζεις με τον τρόπο με τον οποίο κινείσαι. Πρόσεξε μόνο γιατί η αμέλεια μπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ξαφνικές προσκλήσεις και από το φιλικό περιβάλλον που θα οδηγήσουν σε όμορφες στιγμές επικοινωνίας και ξεφαντώματος.
Σήμερα μία αιφνιδιαστική εκδρομή στην ύπαιθρο είναι αυτό που μπορεί να δημιουργήσει το κατάλληλο κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι αιφνιδιαστική γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα απογειώσει το ερωτικό στοιχείο.

ΛΕΩΝ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη καθώς ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στο φως και δεν σου είναι εύκολο να τα διαχειριστείς. Ο εκνευρισμός είναι έντονος και δεν θα διστάσεις να εκτονωθείς στον/στη σύντροφο ή σε πρόσωπα με τα οποία συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο, δημιουργώντας προβλήματα και εμπόδια στην εξέλιξη των οποίων υποθέσεών σου. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί ιδανικές συνθήκες για να υπάρξουν αιφνιδιαστικές εξελίξεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά και στα οικονομικά σου. Αφέσου στη διαίσθηση ρίσκαρε και δεν θα χάσεις. Σήμερα η ένταση μπορεί να δυναμιτίσει το κλίμα στη σχέση σου, ανάτρεψε τα δεδομένα και δημιούργησε την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να βιώσεις απόλυτα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα έρθουν ξαφνικά στη ζωή σου και θα δημιουργήσουν έντονο καρδιοχτύπι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς επιδιώκεις να λύσεις ζητήματα που μπορεί να έχουν διαταράξει τις ισορροπίες σε σχέση με το ταίρι ή του συνεργάτες. Να θυμάσαι ότι είναι σημαντικό να εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και πιστεύεις καθώς μπορεί να συμβιβαστείς σε καταστάσεις  που δεν σου ταιριάζουν και επί της ουσίας να καταπιέζεσαι. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες που θα εξελιχθούν σε συνεργασίες και θα ανοίξουν νέους δρόμους. Ξαφνικές έξοδοι με τον/η σύντροφο ή συνεργάτες μπορεί να οδηγήσουν σε μοναδικές στιγμές διασκέδασης.Σήμερα κάνε την έκπληξη και συνδύασε το ταίρι σου με μία βραδιά γεμάτη από έρωτα και διασκέδαση και δεν θα χάσεις.  Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να έρθει από το πουθενά και να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις από δω και στο εξής.

ΖΥΓΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και προσανατολίζεσαι σε υποχρεώσεις και αγγαρείες που καλείσαι να αναλάβεις στη δουλειά, καθώς φαίνεται να αγχώνεσαι και να πιέζεσαι. Η γρήγορη αντίληψη και η τελειομανία που σε διέπουν είναι βέβαιο ότι θα οδηγήσουν στο να αντεπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Πρόσεχε γιατί η νευρικότητα μπορεί να εκτονωθεί σε συναδέλφους. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να προκαλέσει συζητήσεις στο εργασιακό περιβάλλον που να αφορούν τη βελτίωση των οικονομικών σου αποδοχών, αφού φαίνεται να αναγνωρίζεται η προσφορά σου.Σήμερα δώσε άλλη διάσταση στην καθημερινότητα, συζήτησε με το ταίρι σου και βρες πρωτότυπες λύσεις που θα αποφορτίσουν τη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι νέες γνωριμίες που θα σε αιφνιδιάσουν μέσα από το εργασιακό περιβάλλον και θα εντείνουν τον πόθο και τον ερωτισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και η χαρά είναι στα ύψη, καθώς νιώθεις πιο σίγουρος από ποτέ για τον εαυτό σου, και αυτό γίνεται εύκολα αντιληπτό στο περιβάλλον. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί ενώ φλερτάρεις, επιδιώκοντας να επιβεβαιωθείς από πιθανές νέες κατακτήσεις. Η τέχνη παίζει σημαντικό ρόλο στην ημέρα, αφού δεν θα χάσει ευκαιρία να παρακολουθήσεις θέατρο ή κινηματογράφο που σου δημιουργούν ευφορία. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προτάσεις για διασκέδαση με παρέες που θα απογειώσουν τη σχέση σου. Κεραυνοβόλοι έρωτες έρχονται στη ζωή σου για να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο.
Σήμερα άδραξε την ευκαιρία για πρωτότυπες εξόδους και δράσεις με το ταίρι σου που θα λειτουργήσουν ευεργετικά για τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες έρχονται για τα καλά για να δονήσουν την ερωτική σου ζωή από εδώ και στο εξής.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και νιώθεις έντονα ότι θέλεις να έρθεις σε επαφή με τις ρίζες με την οικογένειά σου. Στρέφεσαι στο οικείο περιβάλλον όπου επιδιώκεις να νιώσεις ζεστασιά, θαλπωρή, ασφάλεια. Η εσωστρέφεια κάνει την εμφάνισή της, καθώς μπαίνεις σε μια διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα των τελευταίων πεπραγμένων σου. Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει  να δείξεις την κυκλοθυμία, διότι θα προκληθούν προβλήματα με το οικείο περιβάλλον. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να υπάρξουν πρωτότυπες ιδέες για την επίλυση οικογενειακών θεμάτων που μπορεί να σε απασχολούν. Σήμερα, δημιουργώντας τις κατάλληλες συνθήκες στο προσωπικό σου χώρο, είναι βέβαιο ότι θα συνδυάσεις θετικά το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει ξαφνικά μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που να σε αναστατώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και θέλεις να βρεθείς με πρόσωπα του στενού του περιβάλλοντος, αδέλφια, ξαδέλφια και κολλητούς, καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου για επικοινωνία. Οι στιγμές μαζί τους μπορούν να δώσουν σημαντικές συζητήσεις και έντονο κοινωνικό σχολιασμό. Πιθανές είναι οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους που θα είναι ανάσα φρεσκάδα στην καθημερινότητα και τη ρουτίνα. Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Ουρανό στον Ταύρο μπορεί να φέρει ξαφνικές προσκλήσεις για πάρτι και εκδηλώσεις όπου δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες. Σήμερα η επικοινωνία και η διάθεση για διασκέδαση βρίσκονται στα ύψη. Κάνε την ανατροπή με μια κοντινή απόδραση που θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες θα σε κεραυνοβολήσουν και θα εκτοξεύσουν το συναίσθημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς στα οικονομικά σου και στο πώς θα δρομολογήσεις νέα σχέδια που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για την αύξηση του εισοδήματός σου. Είναι ιδανική μέρα να τακτοποιήσεις λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν. Το εξάγωνο της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις για έσοδα μέσα από το οικογενειακό περιβάλλον ή για ,πρωτότυπες ιδέες που μπορεί να θέλεις να δρομολογήσεις με τη βοήθεια των οικείων σου. Σήμερα το πάθος και ο αισθησιασμός μπορεί να εκτοξευθούν στα ύψη, δημιουργώντας μια άκρως ερωτική ατμόσφαιρα που θα αιφνιδιάσει τον σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες δεν αποκλείεται να προκύψουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου.

ΙΧΘΥΕΣ

Η Σελήνη έχει περάσει στο ζώδιό σου και πρωταγωνιστείς με τον δυναμισμό και την ενεργητικότητά σου. Πρωτοβουλίες για συνεργασίες είναι πιθανόν να υπάρξουν, καθώς φαίνεται ότι δεν υπάρχει τίποτα που μπορεί να σε σταματήσει. Ο υποκειμενισμός μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, γι’ αυτό καλό είναι να είσαι ανοιχτός σε αυτά που έχουν οι άλλοι να σου πουν. Το εξάγωνό της με τον Ουρανό στον Ταύρο δημιουργεί τις προϋποθέσεις για επαγγελματικές προτάσεις που μπορεί να ανοίγουν δρόμους. Αιφνιδιαστικές προσκλήσεις για διασκέδαση με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντός δεν αποκλείονται.Σήμερα θέλεις να είσαι το επίκεντρο στη σχέση σου και μπορείς να το πετύχεις αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου με στιγμές διασκέδασης και έντονο ερωτισμό. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι μια νέα γνωριμία που θα σε ξαφνιάσει και θα σου δώσει ώθηση σε προσωπικό επίπεδο

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα