Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Παρασκευή 18/10/2019

Κριός 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και έντονη είναι η ανάγκη να έρθεις σε επαφή με κοντινά σου πρόσωπα, καθώς είναι καθοριστική η ανταλλαγή απόψεων μαζί τους. Εμπορικές συμφωνίες και ζητήματα Διαδικτύου έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να εξελιχθούν σε άκρως αποδοτικές επαγγελματικές διεξόδους. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δεν αφήνει περιθώρια να δεις ρεαλιστικά πώς θα κινηθείς και δεν αποκλείεται να κάνεις λάθος επιλογές που θα σου κοστίσουν τόσο σε επίπεδο συμφωνιών όσο και στη διάθεσή σου.

Σήμερα μεγάλες προσδοκίες και υποσχέσεις μπορεί να σε πληγώσουν. Καλό είναι και εσύ να μην ωραιοποιείς την εικόνα του/της συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το στενό περιβάλλον. Φρόντισε, όμως, να μη δείξεις απόλυτη εμπιστοσύνη, γιατί στο τέλος θα πληγωθείς.

 

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να κλείσεις οικονομικές εκκρεμότητες που σε αγχώνουν. Πιθανό είναι να δρομολογήσεις νέα σχέδια για οικονομικούς πόρους που θα σου δημιουργήσουν την απαραίτητη ασφάλεια. Προσοχή μόνο γιατί πιθανές σπατάλες θα σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς χρήζει ιδιαίτερης προσοχής για οικονομικές κινήσεις ή διευθετήσεις, καθώς δεν αποκλείεται να μη βλέπεις ξεκάθαρα πώς πρέπει να κινηθείς και αυτό να σου κοστίσει ακριβά.

Σήμερα η περίεργη διάθεσή σου μπορεί να σε οδηγήσει σε συμπεράσματα, λόγω ανασφαλειών, που θα επηρεάσουν σημαντικά τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η εσωστρέφεια και η μελαγχολία δύσκολα θα επιτρέψουν να μπεις με δυναμισμό στο ερωτικό παιχνίδι.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και επιδιώκεις να έχεις τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο, αφού διεκδικείς με δυναμισμό και πείσμα την προσοχή των γύρω σου. Πρόσεξε μόνο γιατί μπορείς να γίνεις επιθετικός και υποκειμενικός όσον αφορά τις ανάγκες σου.

Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εξιδανικεύει πιθανές επαγγελματικές προτάσεις ή γνωριμίες και πιθανά να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις, καθώς δεν βλέπεις με ρεαλιστικούς όρους την κάθε κατάσταση.

Σήμερα συναισθηματικά ξεσπάσματα μπορεί να προκαλέσουν αναταράξεις στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία μπορεί να υπάρξει. Σημαντικό είναι να δώσεις χρόνο για να δεις προθέσεις, γιατί τα γρήγορα συμπεράσματα θα οδηγήσουν σε πληγές.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και εντείνεται η ανάγκη για μοναχικότητα και απομάκρυνση. Έρχεσαι αντιμέτωπος με φόβους και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Προσπάθησε να ασχοληθείς με πρακτικά ζητήματα, καθώς θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις. Φρόντισε μόνο να είσαι συγκεντρωμένος σε ό,τι κάνεις για να μην εκτεθείς. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς εντείνει τη μελαγχολία και δεν αποκλείεται να μη σου είναι εύκολο να ανταποκριθείς σε καθημερινά ζητήματα λόγω της ιδιαίτερης ψυχολογικής κατάστασης που βρίσκεσαι.

Σήμερα καλό είναι να επιδιώξεις να βιώσεις στιγμές γεμάτες ρομαντισμό και τρυφερότητα, αφήνοντας τις αποφάσεις που θα επηρεάσουν τη σχέση σου για άλλη στιγμή. Αν είσαι ελεύθερος/η, επιστροφές προσώπων του παρελθόντος μπορεί να υπάρξουν. Η συναισθηματική θύελλα που προκαλούν φέρνει στην επιφάνεια πληγές. 

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου στο να περάσεις καλά με τους φίλους σου, αφού απολαμβάνεις να βρίσκεσαι σε παρέες και να συζητάς για ζητήματα που κινούν το ενδιαφέρον. Σημαντικό είναι να μην γίνεσαι εριστικός και απαξιωτικός με όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου, γιατί αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις.

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για να πάρεις αποφάσεις με το ταίρι σου για κοινούς σας στόχους, καθώς τα λάθη είναι πιθανόν να θα προκαλέσουν ζητήματα στη σχέση. Αν είσαι ελεύθερος/η, μέσα από τον φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξει μια νέα γνωριμία. Κράτησε μικρό καλάθι για να μην απογοητευτείς.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να δρομολογήσεις ζητήματα επαγγελματικής φύσεως που μπορεί να σε απασχολούν, καθώς οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες έχουν αυξηθεί. Η ένταση είναι αισθητή με τους ανωτέρους σου. Απόφυγε τις συγκρούσεις που δυσχεραίνουν την ατμόσφαιρα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε ωθήσει σε λανθασμένες αποφάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο, κάτι που θα οδηγήσει σε αποτυχίες και σε απογοήτευση. Απόφυγε τις σημαντικές κινήσεις για να έχεις ξεκάθαρη σκέψη.

Σήμερα η ψυχολογική ένταση λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων ίσως να φέρει συγκρούσεις στη σχέση σου. Καλό είναι να μην εκτονωθείς στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον. Η λάθος εκτίμηση και η ωραιοποίηση θα ανοίξουν πληγές. Μη βιάζεσαι. 

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους, ενισχύοντας την αισιοδοξία και τη χαρά. Σημαντικό είναι για εσένα να ασχοληθείς με το πνεύμα, γι’ αυτό πιθανά να στραφείς σε φιλοσοφικό επίπεδο, σε σπουδές και σεμινάρια που σε ενδιαφέρουν. Επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος, καθώς θέλεις να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους διασκεδάζοντας. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να σε ωθήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα σε συζητήσεις που θα βρεθείς και να μπεις σε αντιπαραθέσεις που θα σε απογοητεύσουν.

Σήμερα υπερβολές και λανθασμένες κινήσεις μπορεί να χαλάσουν τη χαρούμενη ατμόσφαιρα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες θα προκύψουν, όμως καλό είναι να μην επενδύσεις συναισθηματικά.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου στο να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή κινείσαι για επιχειρηματικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Εκνευρισμός υπάρχει από το πρωί, καθώς εντείνονται ανασφάλειες και απωθημένα που καλείσαι να διαχειριστείς. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ενισχύει την εσωστρέφεια και δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε έντονες συγκρούσεις με το ταίρι σου, καθώς η καχυποψία και οι αυταπάτες ίσως να οδηγήσουν σε λανθασμένα συμπεράσματα. Προσοχή σε οικονομικές κινήσεις, γιατί δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν να σε εξαπατήσουν.

Σήμερα φρόντισε να μη βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα για το ταίρι σου, που θα σε οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς έντονα. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως το πάθος και η ανάγκη να ωραιοποιήσεις το πρόσωπο μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και στρέφεσαι σε διαπροσωπικές σου σχέσεις, επιδιώκοντας να λύσεις ζητήματα που μπορεί να προκαλούν ανισορροπία και ένταση. Είναι σημαντικό να επικρατεί αρμονία με το ταίρι και τους συνεργάτες σου, καθώς ο φόβος της μοναξιάς είναι στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς πιθανά να δημιουργήσει σύγχυση σε αποφάσεις για συνεργασίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Καλό είναι να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε αποτυχία.

Σήμερα δεν αποκλείεται να έχεις υπέρμετρες απαιτήσεις από το ταίρι σου, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να απογοητευτείς και να επηρεάσει την εξέλιξη της σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει μια νέα γνωριμία που μπορεί να σε ενθουσιάσει. Το πιθανότερο είναι, όμως, μη δείχνει ξεκάθαρες προθέσεις και αυτό να σε πληγώσει. 

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και η καθημερινότητα σε απασχολεί έντονα, καθώς αυξάνονται οι υποχρεώσεις και οι αγγαρείες στη δουλειά και αυτό μπορεί να σε αγχώνει. Προσπάθησε να μην εκτονώνεις την ένταση και το στρες, γκρινιάζοντας στο εργασιακό περιβάλλον, γιατί οι αντιπαραθέσεις δεν θα λείψουν. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να μη σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να κινηθείς σε θέματα δουλειάς και να κάνεις λάθη που θα σε εκθέσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι και στις λύσεις των άλλων γιατί το πιθανότερο είναι να σε καθοδηγήσουν λανθασμένα.

Σήμερα η θολή σκέψη και η νευρικότητα που επικρατούν μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις, διαφύλαξε τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, έντονη εσωστρέφεια και εκνευρισμός δεν αφήνουν περιθώρια για ερωτικό παιχνίδι.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι και την παρέα σου καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη. Η ανάγκη να βρεθείς σε καλλιτεχνικά δρώμενα είναι έντονη, δεν αποκλείεται να βάλεις μία παράσταση θεατρική ή κινηματογραφική στο πρόγραμμά σου. Το τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να σε ωθήσει σε άπιαστες απαιτήσεις που θα σε φέρουν σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου. Προσοχή, γιατί νέες γνωριμίες μπορεί να μη δείξουν τις πραγματικές τους προθέσεις.

Σήμερα οι αυταπάτες μπορεί να σε οδηγήσουν σε σκέψεις και νικήσεις που θα προκαλέσουν ένταση και απογοήτευση στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν, τάσεις εξιδανίκευσης θα οδηγήσουν σε λάθος επιλογές. 

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα της οικογένειάς σου, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις σταθερότητα και ασφάλεια. Προσοχή γιατί η κυκλοθυμία που εκδηλώνεις μπορεί να οδηγήσει σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να επηρεάσουν το τρυφερό οικογενειακό κλίμα. Το τετράγωνό της με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου εντείνει τον συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις λόγω της συναισθηματικής φόρτισης, προκαλώντας ένταση και προστριβές στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε ζητήματα ακίνητης περιουσίας, γιατί δεν αποκλείεται κάποιοι να θέλουν να επωφεληθούν σε βάρος σου.

Σήμερα ο έντονος συναισθηματισμός και η νευρικότητα μπορεί να επηρεάσουν την σχέση σου προκαλώντας καβγάδες λόγω λανθασμένων επιλογών ή αντιλήψεων. Αν είσαι ελεύθερος/η, δύσκολα θα αφεθείς στον έρωτα, αφού πιθανή είναι η εσωστρέφεια και η κυκλοθυμία που σου χαλούν τη διάθεση.

 

 Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα