Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Παρασκευή 2/8/2019

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού σήμερα, σε παρασύρει σε επιπολαιότητες και επικεντρώνεσαι μόνο σε θέματα διασκέδασης, προβολής και καλοπέρασης, χάνοντας την ουσία! Περιόρισε την απρόβλεπτη συμπεριφορά σου και την προκλητικότητα σου, σε ζητήματα καρδιάς, σε κοινωνικές συναναστροφές, αλλά και στις επαφές σου με παιδιά! Πέρασε όμορφα σήμερα, χωρίς όμως να απογοητεύεις αυτούς που σε αγαπούν και αγαπάς με υπερβολές!
Αν είσαι δεσμευυμένος, σήμερα να αναμένεις κάποια απρόβλεπτα γεγονότα ή ξαφνικές αποκαλύψεις, στην σχλεση σου, που θα σε αποσυντονίσουν! Επίσης, πιθανόν να υπάρξει ένταση ή καυγάς, λόγω της τάσης σου για υπερβολική προσωπική προβολή, ερωτική ανεμελιά και ενίοτε απαιτητικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, παρέμεινε σοβαρός και ολιγαρκής απέναντι σε νέες γνωριμίες!
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός! Συγκρατήσου, διότι κάποιες συναισθηματικές ανασφάλειες σου, βγαίνουν στην επιφάνεια με την μορφή ξεσπασμάτων! Φρόντισε να είσαι απόλυτα ψύχραιμος σε οικογενειακά θέματα και καυγάδες που ενδεχομένως, να προκύψουν ξαφνικά! Να είσαι αποφασιστικός και ήρεμος, σε οποιαδήποτε παρεξήγηση δημιουργηθεί μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και στο σπίτι!
Αν είσαι δεσμευμένος, κράτα μακριά από την σχέση σου νεύρα και γκρίνια, που μπορεί να πλήξουν σημαντικά τον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος μην παρασύρεσαι στο ερωτικό παρελθόν τώρα, λόγω πάθους και παρορμητισμού! Το πιο σίγουρο είναι, πως θα πληγωθείς!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Σήμερα, αγαπητέ Δίδυμε, η μέρα δεν ενδείκνυται για σημαντικά λόγια! Με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού απέφυγε κουτσομπολιά, γιατί η σημερινή ημέρα, βγάζει μυστικές συζητήσεις στην φόρα και σε εκθέτει! Οφείλεις να παραμείνεις υποψιασμένος, σκεπτόμενος και λακωνικός σε επαφές, μηνύματα, τηλεφωνήματα, συναντήσεις και επικοινωνίες! Πες όχι σε εντάσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες και προσοχή στις μετακινήσεις, ιδίως στην οδήγηση! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου πλήττεται σήμερα, κυρίως επικοινωνιακά. Ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιοικαυγάδες και εντάσεις, με αποτέλεσμα να ειπωθούν λόγια που δεν πρέπει. Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για φλερτ ή νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα να παραμείνεις μετρημένος ή ακόμα και υποψιασμένος!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ 
Σήμερα φίλε Καρκίνε, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, θα υπάρξουν ορισμένα γεγονότα εκεί που δεν το περιμένεις, τα οποία θα νιώσεις ότι απειλούν τα κεκτημένα σου και ό,τι μέχρι τώρα έχεις πετύχει! Φρόντισε να είσαι έντιμος, λογικός και σοβαρός σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και σε όλες τις επαφές και σχέσεις σου και θα διαπιστώσεις πως τίποτα δεν πρόκειται να σε βλάψει! Πες όχι λοιπόν, στην ισχυρογνωμοσύνη και στην κτητικότητα!
Αν είσαι δεσμευμένος, ο ερωτικός τομέας θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα, αφού πιθανόν να προκύψουν κάποιες εντάσεις ή καυγάδες με το άλλο σου μισό! Μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να γίνεται πάντα το δικό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην τα θες όλα δικά σου και μην έχεις υπερβολικές απαιτήσεις από το άτομο που σε ενδιαφέρει!
ΛΕΩΝ 
Αγαπητέ Λέοντα, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε αφορά άμεσα και σου εφιστά την προσοχή! Ό,τι κι αν συμβεί τώρα, μείνε προσγειωμένος, ψύχραιμος και λογικός και μην αντιδράς με λάθος τρόπο, σε τυχόν απρόβλεπτα γεγονότα που προκύψουν! Επιπλέον, να είσαι συγκρατημένος και στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, γιατί λόγω της όψης, πιθανόν να είσαι προκλητικά οξύθυμος, αυτήν την περίοδο και ίσως έρθουν ρήξεις!
Αν είσαι ελεύθερος, θέλουν ψυχραιμία τα αισθηματικά σου, αφού ξαφνικά γεγονότα και ίσως κάποιες απρόβλεπτες αναποδιές, θα φέρουν πολλές απογοητεύσεις στον ερωτικό τομέα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να μην δίνεις πολύ σημασία στην περίεργη συμπεριφορά του συντρόφου σου, έστω για σήμερα, γιατί αν δεν συγκρατηθείς, θα υπάρξουν σοβαρές ρήξεις!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με το ανατρεπτικό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φίλε Παρθένε, οφείλεις να παραμείνεις ήρεμος και έντιμος σε κάθε σου δραστηριότητα και διαπροσωπική επαφή! Ώρα για σοβαρότητα και αλήθεια και μην δίνεις σημασία σε απρόβλεπτες φοβίες, αδικαιολόγητες απογοητεύσεις και ακατανόητα άγχη, διότιι θα είναι προσωρινή όλη αυτή η διάθεση! Το σημαντικότερο όμως μήνυμα της ημέρας, είναι η διαφύλαξη των μυστικών σου, γιατί έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις από εκεί που δεν το περιμένεις! Αν είσαι δεσμευμένος, κάποια απρόβλεπτα γεγονότα, αλλά και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις παρασκηνιακών καταστάσεων, δικών σου ή του συντρόφου σου, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε γεμίσουν εσωτερική ένταση! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει κάτι κρυφό στην ερωτική σου ζωή, καλό θα ήταν τώρα, να προστατευτείς διπλά!
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, είναι υπεύθυνο για την σημερινή σου ανεξήγητη τάση για καυγά και προβολή της ανεξαρτησίας σου! Είσαι λίγο παραπάνω απότομος στους τρόπους σου και ορισμένες φορές, προκλητικός στις αντιδράσεις σου! Φρόντισε να είσαι καλοπροαίρετος και ιδίως στο φιλικό σου περιβάλλον, όπου έχεις τα περισσότερα νεύρα και οξυθυμία! Αν είσαι δεσμευμένος, τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα, αρκεί να προσέξεις δυο πράγματα μην το παρακάνεις με την ανάγκη σου για ανεξαρτησία και φυγή, γιατί θα δημιουργηθούν ρήξεις με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, δημιουργείς λάθος εντυπώσεις, λόγω υπερβολικής προκλητικότητας!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε προειδοποιεί να είσαι υπεύθυνος, τίμιος και ειλικρινής! Κάποια ξεσπάσματα σου και η νευρικότητα σου, θα βσε εκθέσουν κοινωνικά! Η αλήθεια είναι πως αρκετοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα κλονιστούν από κάποια ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, όμως εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να προσέξεις την αντίδραση σου, γιατί ενδεχομένως να χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξουν κόντρες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της οξυθυμίας σου και του ευέξαπτου χαρακτήρα σου! Μην είσαι τόσο προκλητικός στην συμπεριφορά σου, διότιι μπορεί να σε παρεξηγήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προστατέψεις την σχέση σου από ρήξεις και εντάσεις!
ΤΟΞΟΤΗΣ 
Αγαπητέ Σκορπιέ, το σημερινό Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, σε προειδοποιεί να είσαι υπεύθυνος, τίμιος και ειλικρινής! Κάποια ξεσπάσματα σου και η νευρικότητα σου, θα βσε εκθέσουν κοινωνικά! Η αλήθεια είναι πως αρκετοί σημαντικοί τομείς της ζωής σου, θα κλονιστούν από κάποια ξαφνικά γεγονότα και ανατροπές, όμως εσύ οφείλεις να είσαι ψύχραιμος και να προσέξεις την αντίδραση σου, γιατί ενδεχομένως να χαλάσεις την καλή κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξουν κόντρες με το άτομο που σε ενδιαφέρει, λόγω της οξυθυμίας σου και του ευέξαπτου χαρακτήρα σου! Μην είσαι τόσο προκλητικός στην συμπεριφορά σου, διότιι μπορεί να σε παρεξηγήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, πρέπει να προστατέψεις την σχέση σου από ρήξεις και εντάσεις!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Θα χρειαστεί αγαπητέ Αιγόκερε να γίνεις άμεσα έντιμος, διότι μάλλον το παρακάνεις στα απαγορευμένα με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού! Ξεπερνάς τα όρια, σε θέματα κουτσομπολιού, καχυποψίας, μυστικών και θυμού, γεγονός που σε οδηγεί σε απανωτά λάθη, που αργότερα μετανιώνεις, επειδή απλά εκτίθεσαι! Μάθε να συγχωρείς και να ξεπερνάς κάποιες καταστάσεις! Πες ναι στην λογική και την ψυχραιμία! Αν είσαι δεσμευμένος και ανήκεις σε αυτούς που κρατούν ένα ερωτικό μυστικό, κάθε είδους, είσαι και εκείνος που πρέπει να προσέχεις περισσότερο! Κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις, που ανατρέπουν τα πάντα! Αν είσαι ελεύθερος, καλό είναι να αποφύγεις κόντρες και καυγάδες, κατά την διάρκεια ενός φλερτ!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, λόγω του Τετραγώνου Αφροδίτης-Ουρανού, πρέπει σήμερα να προσπαθήσεις να είσαι αρκετά διπλωματικός, υποχωρητικός, καθόλου εγωιστής και οπωσδήποτε ψύχραιμος, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές! Να είσαι προετοιμασμένος για αλλαγές ξαφνικές και ανατροπές, θα καταφέρεις να γλιτώσεις εντάσεις και ρήξεις, με ανθρώπους σημαντικούς για εσένα! Αν είσαι δεσμευμένος, η σημερινή μέρα, θα φέρει κάποια απρόοπτα γεγονότα και οξύθυμες καταστάσεις, που θα αναστατώσουν τον συντροφικό τομέα! Απέφυγε την ένταση και τα νεύρα, όπως και την τάση σου για κόντρα και επανάσταση, στον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην βιαστείς να ενθουσιαστείς με μία νέα γνωριμία!
ΙΧΘΥΣ
Σήμερα, αγαπητέ Ιχθύ, με το Τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού, φρόντισε να είσαι προσεκτικός σε κάθε δραστηριότητα στην καθημερινότητα σου και φυσικά να έχεις οργανώσει σωστά τον χρόνο σου, ώστε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου! Μην επιδιώξεις και μην αποφασίσεις σήμερα, αλλαγές στην εμφάνιση σου και επιπλέον, θα πρέπει να μην υπερεκτιμάς τον εαυτό σου σε θέματα αντοχών και κούρασης, διότι μπορεί να εξαντληθείς! Αν είσαι δεσμευμένος, οι εξελίξεις στον ερωτικό τομέα, μπορεί να μην είναι πολλές σήμερα, όμως αν παρατηρήσεις τις λεπτομέρειες σε κάποια λόγια, θα διαπιστώσεις ότι έχεις κάνει κάποιες λάθος επιλογές στο παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος, μείνε συγκρατημένος σε έναν έρωτα που εξελίσσεται σε χώρο επαγγελματικό, γιατί κινδυνεύεις από αποκαλύψεις!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα