Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Παρασκευή 30/8/19

Κριός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει τη δυναμική για να ξεκινήσεις νέα πράγματα στην καθημερινότητα και σε εργασιακό επίπεδο. Γεγονός είναι ότι μπορεί να αλλάξεις ανατρεπτικά τις συνήθειές σου και να επιλέξεις νέα αντικείμενα σε ότι αφορά τη δουλειά που σου ταιριάζουν. Σημαντικό είναι να καταλάβεις ότι δεν πρέπει να είσαι υποκειμενικός και να περιορίσεις την ένταση που μπορεί να υπάρξει σε συναδελφικό επίπεδο. Σημαντικές μπορεί να είναι οι εξελίξεις σε ότι αφορά τα οικονομικά σου, καθώς πιθανό είναι να αναγνωριστεί η προσφορά σου και η διάθεση να ανταποκρίνεσαι σε όλα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ότι αφορά δημιουργικές δραστηριότητες που μπορεί να έχεις καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν αιφνιδιαστικές ευκαιρίες που να αλλάξουν τη ροή των πραγμάτων. Επικεντρώνεσαι στον έρωτα και σε ότι αυτός μπορεί να σου προσφέρει, μόνο που δεν αποκλείεται να γίνεις σε κάποιες στιγμές έντονα εγωιστής και υποκειμενικός και αυτό να επηρεάσει τη σχέση σου. Ξαφνικές προσκλήσεις για διασκέδαση και διακοπές είναι πολύ πιθανές, εκμεταλλεύσου οποία σου ταιριάζει και προσπάθησε να περάσεις μοναδικά το αξίζεις.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα σε προσανατολίζει κυρίως σε ότι αφορά την οικογένεια και ζητήματα που μπορεί να την απασχολούν καθώς δεν αποκλείεται να χρειάζεται να δώσεις λύσεις, να πρωταγωνιστήσεις σε συζητήσεις, να κινήσεις τις διαδικασίες για θέματα ακίνητης περιουσίας. Θέματα που εκκρεμούν από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν ξαφνικά, έχεις όμως τη δύναμη να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε εντάσεις που μπορεί να αναπτυχθούν σε οικογενειακό επίπεδο καθώς οι συγκρούσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην επίλυση των υποθέσεων που υπάρχουν.

Καρκίνος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα πιθανά να ανοίξει νέες προοπτικές σε ότι αφορά ζητήματα εμπορίου και δημοσίων σχέσεων τους ενδιαφέρουν. Συμφωνίες μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο αιφνιδιαστικά που θα είναι ένα σημαντικό βήμα για εσένα προς την επίτευξη των στόχων σου. Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για τη σχέση σου με το κοντινό περιβάλλον καθώς δείχνεις ιδιαίτερη διάθεση να δραστηριοποιηθείς με πρόσωπα μέσα από αυτό, ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις τη μεταβαλλόμενη διάθεσή σου και σε έλλειμμα αντικειμενικότητας πού μπορεί να δημιουργήσουν κόντρες.

Λέων

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα μπορεί να σημάνει για σένα νέα δεδομένα σε ότι αφορά τις υλικές και οι συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι γεγονός ότι θα προσπαθήσει να διεκδικήσει το καλύτερο δυνατό ώστε να αυξήσεις το εισόδημά σου. Αυτό είναι κάτι που σου δημιουργεί ασφάλεια και αυτοπεποίθηση καθώς νιώθεις ότι πατάς γερά στα πόδια σου. Σημαντικό είναι βέβαια να μην εγκλωβιστείς στην αδιαλλαξία και στη διάθεση να γίνουν όλα όπως εσύ θα ήθελες γιατί αυτό μόνο εντάσεις θα προκαλέσει και τελικά δεν θα βοηθήσει να επιτύχεις τους στόχους σου. Το πάθος απογειώνεται στην προσωπική σου ζωή, η κτητικότητα μόνο προβλήματα δημιουργεί αυτό να το θυμάσαι

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου που πραγματοποιείται σήμερα σου δημιουργεί την ανάγκη να αντιμετωπίσεις διαφορετικά από δω και στο εξής την πορεία στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Νέα πρόσωπα έρχονται αιφνιδιαστικά που ανοίγουν τους ορίζοντές σου και μπορεί να σηματοδοτήσουν ριζικές αλλαγές τόσο στις σχέσεις σου όσο και στις συνεργασίες σου. Καθοριστικό είναι το γεγονός ότι ο δυναμισμός που σε διέπει σε οδηγεί στο να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα σε ότι αφορά συνεργασίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς στον εγωισμό και στις προσωπικές σου ανάγκες γιατί αυτό θα δημιουργήσει αντιδράσεις και έντονες αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο ανακινεί ζητήματα που εκκρεμούν ή καταστάσεις του παρελθόντος που δεν έχουν λυθεί και σε οδηγεί στο να τα αντιμετωπίσεις διαφορετικά, όμως ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη και θολώνει τη σκέψη. Η τάση να κρατάς μέσα σου ότι σε ενοχλεί δεν θα βοηθήσει γιατί το μόνο που θα καταφέρεις είναι να οδηγήσεις τον εαυτό σου στα άκρα και να ξεσπάσεις με ένταση, κυρίως σε πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθημερινά ή στο εργασιακό περιβάλλον. Η ανάγκη να κλείσεις πληγές που ακόμα σε πονούν μπορεί να ανοίξει ένα νέο δρόμο εσωτερικής αναζήτησης που θα σε φέρει πιο κοντά με την προσωπική σου αλήθεια.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις και δραστηριοποιείσαι έντονα για πραγματοποιήσεις νέα σχέδια και να κάνεις κινήσεις προς την επίτευξή τους. Σε αυτή την πορεία που έχεις επιλέξει δεν αποκλείεται να έρθουν ξαφνικά πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον που να θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε αυτή σου την προσπάθεια και να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου. Ο έρωτας έρχεται κεραυνοβόλα μέσα από τις φιλικές παρέες, πρόσεξε μόνο την επαναστατική σου διάθεση γιατί είναι αυτή που μπορεί να βάλει εμπόδια στην όποια εξέλιξη.

Τοξότης

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα ανοίγει πιθανά νέους επαγγελματικούς δρόμους και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην προσωπική σου ανέλιξη. Οι υποχρεώσεις είναι πολλές και η ανάγκη να προβληθείς έντονη, πρόσεξε μόνο γιατί μπορεί να γίνει σκληρός και άκαμπτος για να επιτύχεις το στόχο σου και αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα τις σφοδρές συγκρούσεις με σημαντικά πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος. Εξέτασε πολύ καλά τις προτάσεις που μπορεί να δεχθείς καθώς είναι αυτές που θα ανατρέψουν ριζικά την καθημερινότητα και θα σε βγάλουν από τη ρουτίνα.

Αιγόκερως

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου κυρίως σε ότι αφορά σπουδές που θέλεις να παρακολουθήσεις, νομικά ζητήματα που σε απασχολούν, ταξίδια και επαφές στο εξωτερικό που εντείνουν την περιέργεια και δημιουργούν το πλαίσιο για νέες γνώσεις. Είναι σημαντικό για εσένα να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να πάρεις καταλυτικές αποφάσεις προς αυτή την κατεύθυνση. Ο έρωτας έρχεται να δυναμιτίσει με θετικό τρόπο της ζωής σου προσπάθησε μόνο να μην εγκλωβιστείς σε στερεότυπα και εγωκεντρικά μοτίβα γιατί οι αντιδράσεις θα είναι έντονες.

Υδροχόος

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα προσανατολίζει την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να δραστηριοποιηθείς. Η ένταση είναι αυξημένη, παράλληλα όμως το ένστικτό σου δουλεύει υπερωρίες και μπορεί να σου χαρίσει ξαφνικές ιδέες που θα ανοίξουν δρόμους για τη θετική έκβαση των θεμάτων που σε απασχολούν. Η καχυποψία και ζήλια μπορεί να δυναμιτίσουν το κλίμα στις σχέσεις σου διαχειρίσου τις ανασφάλειές σου για να μην υπάρξουν ρήξεις.

Ιχθύες

Η Νέα Σελήνη στην Παρθένο που πραγματοποιείται σήμερα στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου για να προτείνουν νέες συνεργασίες, όμως οι ανταγωνιστικές συμπεριφορές δεν θα λείψουν, όπως και ο εγωκεντρισμός, δημιουργώντας ένταση και αντιπαραθέσεις. Ο έρωτας και το φλερτ απογειώνονται και κεραυνοβόλος νέες γνωριμίες έρχονται για να αλλάξουν το ρου της προσωπικής σου ζωής. Θυμήσου ότι καλό είναι να μην συμβιβαστείς με καταστάσεις που δεν σου ταιριάζουν γιατί η αντίδραση αργότερα θα είναι συντριπτική.

Από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα