Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σημερα Πέμπτη 11/7/2019

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, πρέπει οπωσδήποτε να περιορίσεις αυθορμητισμό, εγωκεντρισμό και έπαρση, όσον αφορά την προσωπική σου προβολή, τις δημιουργικές ασχολίες σου, τον τρόπο που διασκεδάζεις, αλλά και θέματα που αφορούν τα παιδιά! Η ημέρα απαιτεί την αμέριστη προσοχή σου και κυρίως την ωριμότητα σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα βελτιώνει συγγενικές και οικογενειακές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, εκμεταλλεύσου ερωτικά αυτήν την ημέρα, με καυτές παθιασμένες στιγμές με το άλλο σου μισό, αποφεύγοντας όμως την τάση σου για απαιτήσεις και εγωισμό! Αν είσαι ελεύθερος, θα νιώσεις σήμερα ιδιαίτερα επιθυμητός, σέξι και θα χορτάσεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Θα πρέπει όμως, να πεις όχι σε λάθος παθιασμένους έρωτες, επειδή απλά σε κολακεύουν με μεγάλα λόγια, γιατί θα προσγειωθείς απότομα!

ΤΑΥΡΟΣ 

Φίλε Ταύρε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα, πρέπει να διαχειριστείς ψύχραιμα και ώριμα κάποιες καταστάσεις που θα προκύψουν στο σπίτι, ώστε να προστατέψεις τις οικογενειακές σχέσεις και όχι να τις επιβαρύνεις, με εντάσεις και κόντρες! Στην κοινωνική ζωή ωστόσο, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φέρει καλοπέραση, νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα και ειδήσεις, όπως και εποικοδομητικές μετακινήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, ενδέχεται να παρουσιάσει γκρίνιες, εντάσεις και τάση για ρήξεις, κυρίως για παλαιά προβλήματα, που ακόμα θεωρείς, πως δεν έχουν λυθεί! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις οπωσδήποτε, να αντισταθείς και να μην παρασυρθείς σε έναν παρελθοντικό έρωτα που τώρα επιστρέφει, διότι θα πληγωθείς!

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, απέφυγε οπωσδήποτε κουτσομπολιά, ψέματα, αγένεια και εριστικότητα στον λόγο σου, διότι αντί να πετύχεις τον σκοπό σου, θα παρεξηγηθείς από τον περίγυρο σου! Επίσης, χρειάζεται προσοχή από μέρους σου, σε συμφωνίες, μετακινήσεις και οδήγηση, αλλά και σχέσεις με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σου δώσει την απαραίτητη αυτοπεποίθηση που χρειάζεσαι! Αν είσαι δεσμευμένος, να είσαι προσεκτικός, όσον αφορά την επικοινωνία σου με τον σύντροφο σου, η οποία πιθανόν σήμερα να γίνει περισσότερο νευρική και απότομη! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα, θα φέρει νέες γνωριμίες, φλερτ και πολλά ερωτικά μηνύματα! Δείξε όμως προσοχή στις ερωτικές σου επαφές, διότι είσαι αρκετά επιρρεπής σε λάθος αποφάσεις και κουβέντες!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ, συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός, αφού το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου! Αγαπητέ Καρκίνε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, πιθανόν να σε παρασύρει σε αβεβαιότητα και ανασφάλεια, όσον αφορά την προστασία των κεκτημένων σου, αλλά και στην διατήρηση των προσωπικών αξιών σου, αφού τώρα κάποιες καταστάσεις και γεγονότα, θα τα απειλήσουν! Εσύ, συνέχισε να είσαι δυνατός και σταθερός, αφού το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα σε βοηθήσει να κατακτήσεις τους στόχους και τα όνειρά σου!

ΛΕΩΝ 

Φίλε Λέοντα, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα, σε αφορά άμεσα και θέλει αρκετή προσοχή και σωστούς χειρισμούς από μέρους σου! Αυτή η όψη, μπορεί να σου φέρει μεγάλες απώλειες, αν δεν προσέξεις και δεν συγκρατήσεις την απληστία σου και τις απαιτήσεις σου! Μην το παρακάνεις και επιμένεις σε παραλογισμούς, χωρίς να σκέφτεσαι τις συνέπειες που θα έρθουν, εξαιτίας αυτής της συμπεριφοράς σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα ενισχύσει την διαίσθηση σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σε λάθος έρωτες, απλά και μόνο, επειδή σε ωθεί το πάθος και οι ερωτικές σου παρορμήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να παραμείνεις οπωσδήποτε συγκρατημένος και ψύχραιμος απέναντι στον σύντροφό σου! Κάποιες έμμονες σκέψεις, εγωισμός και καταπιεσμένος θυμός, βγαίνουν τώρα στην επιφάνεια και ίσως υπάρχουν ρήξεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, εντείνεται η ανάγκη σου για απομόνωση και ηρεμία, μαζί με αυτήν όμως και οι φοβίες, οι προβληματισμοί και τα άγχη σου! Μην εμπιστεύεσαι την διαίσθηση σου τώρα, αλλά αντίθετα, επιστράτευσε οπωσδήποτε την λογική σου και θα δεις πως το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα καταφέρει να σου φέρει τις αλλαγές που θες και μάλιστα με την βοήθεια των φίλων σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε οπωσδήποτε, παρασκηνιακό πάθος ή έναν κρυφό έρωτα, διότι υπάρχει μεγάλη περίπτωση να αποκαλυφθείς και να υπάρξουν σοβαρές συνέπειες στον δεσμό σου! Αν είσαι ελεύθερος, μην επιστρέψεις, τουλάχιστον προς το παρόν, σε έναν έρωτα απωθημένο, διότι για άλλη μία φορά, στο τέλος θα πληγωθείς!

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα στρέψει το ενδιαφέρον σου στις φιλίες σου, αλλά και τις κοινωνικές ομάδες που ανήκεις! Προσπάθησε να παραμείνεις συγκρατημένος στις κοινωνικές σου συναναστροφές, όσο κι αν κάποιες καταστάσεις σε φτάσουν στα άκρα! Μην φέρεσαι παρορμητικά και επιθετικά, διότι θα αναγκαστείς ίσως να αναθεωρήσεις μία φιλία σου! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα φροντίσει να συνετίσει και να σε ηρεμήσει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να πετύχεις τώρα πολλούς από τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν με την σχέση σου, αρκεί να δραστηριοποιηθείς σωστά και οπωσδήποτε με γνώμονα την εντιμότητα και την ωριμότητα! Αν είσαι ελεύθερος, θα φανερωθεί τώρα ένα πάθος μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους, που εδώ και καιρό υπήρχε, αλλά δεν το παραδεχόσουν!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα διαπιστώσεις πως έχεις αρκετούς ανταγωνιστές και εχθρούς που σε φθονούν και σε ζηλεύουν για τις επιτυχίες σου! Εσύ οφείλεις να τους αντικρούσεις, να εντείνεις τις προσπάθειές σου, έτσι ώστε οι σταθερές διαπροσωπικές σχέσεις σου, να διατηρηθούν ως έχουν και κυρίως να μην κλονιστεί η καλή κοινωνική σου εικόνα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ωστόσο, θα σου δώσει αρκετές στιγμές χαράς και αισιοδοξίας. Αν είσαι δεσμευμένος, μην ξεσπάς στο ταίρι σου, το στρες και τα νεύρα που κουβαλάς, από την δουλειά! Αν είσαι ελεύθερος, ακόμα κι αν σε προσεγγίσει το άτομο που σε ενδιαφέρει μέσα από το επαγγελματικό σου περιβάλλον, καλό θα ήταν προς το παρόν, να μην μπερδέψεις έρωτα με δουλειά, γιατί σίγουρα θα εκτεθείς σε συναδέλφους και συνεργάτες!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, επηρεάζει άμεσα τις μετακινήσεις και τα ταξίδια σου! Αν λοιπόν σχεδιάζεις κάτι τέτοιο, οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός και πλήρως οργανωμένος, ώστε να μην υπάρξουν αλλαγές, αναβολές και καθυστερήσεις! Επίσης, σήμερα, πιθανόν να κλονιστούν οι κοινωνικές σου επαφές και επικοινωνίες, διότι είσαι αρκετά αντιδραστικός και οξύθυμος και! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, εντείνει την διορατικότητα σου και αυτό σε βοηθά ιδιαίτερα! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα θα χορτάσεις καυτές στιγμές με τον σύντροφο σου, ωστόσο δεν πρέπει να το παρακάνεις σε νεύρα, καταπιέσεις και ξεσπάσματα, για να μην χαλάσεις αυτήν την ερωτική ατμόσφαιρα! Αν είσαι ελεύθερος, μην κάνεις ερωτικούς πειραματισμούς και παίρνεις ρίσκα, τα οποία δεν θα σε ωφελήσουν, αντιθέτως θα προκαλέσουν απώλειες!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αγαπητέ Αιγόκερε, με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού σήμερα, πιθανόν να σε εξαντλήσει με κάποιες συγκυρίες ή γεγονότα και θα θελήσεις να βάλεις τέλος σε αυτά, ξεκινώντας ξανά από την αρχή! Για να τα καταφέρεις, θα χρειαστεί να οργανώσεις εξυπνότερα κάποια πράγματα και να έχεις περισσότερη ψυχική δύναμη, αλλά και σωματική αντοχή σε όποιες δύσκολες καταστάσεις και τρεξίματα έρθουν τώρα! Το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, ωστόσο, βελτιώνει διαπροσωπικές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, θα χρειαστεί τώρα να αντιμετωπίσεις μία αρκετά δυσάρεστη κατάσταση που αφορά την σχέση σου, η οποία θα προκύψει μετά από εκρήξεις ζήλιας, κτητικότητας, καχυποψίας καθι εγωισμού! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λόγω πάθους σε μία λάθος ερωτική ιστορία και πάλι, που αργά ή γρήγορα, θα σε πληγώσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα με το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, πρέπει να κάνεις υπομονή σε ό,τι κι αν αντιμετωπίσεις στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, επαφών και συναναστροφών! Η σημερινή ημέρα μπορεί να φέρει μέχρι και ρήξεις, αν δεν είσαι προσεκτικός, γι’αυτό αν έρθουν κάποιες έκρυθμες καταστάσεις, οι οποίες θα σε φέρουν σε δύσκολη θέση, εσύ συγκρατήσου όσο μπορείς και πρόσεξε τον τρόπο που θα αντιδράσεις! Ευτυχώς, το ταυτόχρονο Τρίγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, θα τακτοποιήσει κάποια πρακτικά ζητήματα! Αν είσαι ελεύθερος, παρασύρεσαι λανθασμένα σε μοιραία πάθη και περίεργες για σένα σχέσεις, που στο τέλος πιθανόν να σε πληγώσουν! Αν είσαι δεσμευμένος απέφυγε ρήξεις οπωσδήποτε με τον σύντροφό σου, ακόμα κι αν σε προκαλέσει με την συμπεριφορά του ή και τις κουβέντες του!

ΙΧΘΎΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, το Τετράγωνο Άρη-Ουρανού, θα φέρει άγχος, τρεξίματα για υποχρεώσεις και διάφορες δουλειές, όπως και αρκετή κούραση! Οι εκκρεμότητες σε πιέζουν για διεκπεραίωση και είναι και αυτές που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον σου, σήμερα! Θα πρέπει να βρεις άμεσες λύσεις και να οργανωθείς σωστά, με την βοήθεια του ταυτόχρονου Τριγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, ώστε να βρεις χρόνο και για ψυχαγωγία και για διασκέδαση! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να γλυκάνεις την καθημερινότητά της σχέσης σου και όχι να την επιβαρύνεις με γκρίνια, κόντρες και εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος και υπάρχει ήδη κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον με ένα άτομο μέσα από την δουλειά σου, θα πρέπει σήμερα να κινηθείς πολύ προσεκτικά, για να μην εκτεθείς μέσα στο εργασιακό περιβάλλον!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr/zwdia/imerisio-oroskopio

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα