Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 17/10/2019

Κριός 
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους και νιώθεις την ανάγκη να έρθεις κοντά με τα αδέρφια, ξαδέρφια και κοντινούς φίλους, καθώς θέλεις να συζητήσεις, να επικοινωνήσεις, να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Το εμπόριο και η επικοινωνία πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές συμφωνίες που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στον Ζυγό σού δίνει την ευκαιρία να κινηθείς δυναμικά και να πραγματοποιήσεις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν. Η κοινωνικότητα είναι έντονη και μπορείς να περάσεις μοναδικά.
Σήμερα η διασκέδαση θα καταφέρει να ηρεμήσει τα πνεύματα στη σχέση σου και η καλή επικοινωνία θα δώσει ώθηση για όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, μια νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα στον περίγυρό σου.

Ταύρος
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους και η προσοχή σου στρέφεται σε οικονομικά ζητήματα και λογαριασμούς που μπορεί να εκκρεμούν και θέλεις να τακτοποιήσεις. Σημαντικό είναι για σένα να περάσεις όμορφα, γι’ αυτό πιθανό είναι να βγεις και να απολαύσεις ένα καλό γεύμα με κοντινά πρόσωπα περνώντας ήσυχα. Αργά το βράδυ το τρίγωνό της με τον Άρη στον Ζυγό σε γεμίζει ενεργητικότητα και δυναμισμό, και δεν αποκλείεται να μπεις σε διαδικασία συζητήσεων με πρόσωπα του εργασιακού περιβάλλοντος που μπορεί να αποδώσουν σημαντικά σε οικονομικό επίπεδο. Σήμερα η ασφάλεια που σε γεμίζει το ταίρι σου σε κινητοποιεί σε καθημερινό επίπεδο λύνοντας θέματα που απασχολούν τη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα εντείνει το πάθος και τον αισθησιασμό.

Δίδυμοι
Η Σελήνη περνά στο ζώδιό σου, δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Ο δυναμισμός σου είναι εμφανής τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, καθώς διεκδικείς την προσοχή των γύρω σου για την κάλυψη των αναγκών σου. Ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός είναι κακός σύμβουλος, αυτό να θυμάσαι μόνο. Αργά το βράδυ το τρίγωνό της με τον Άρη στον Ζυγό ανεβάζει κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δεν θα χάσεις ευκαιρία να περάσεις μοναδικά διασκεδάζοντας με την παρέα σου με το ταίρι ή με πιθανή νέα γνωριμία καθώς κυριαρχείς στο ερωτικό παιχνίδι. Σήμερα το πάθος κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δίνει το έναυσμα για έντονες στιγμές διασκέδασης με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, αφού πρωταγωνιστείς και μαγνητίζεις με τον αισθησιασμό που εκπέμπεις.

Καρκίνος
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους και νιώθεις ότι θέλεις να απομακρυνθείς από όλους καθώς εντείνεται η εσωστρέφεια και η μελαγχολία. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και θολώνουν τις σκέψεις σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις στη δουλειά και σε καθημερινά θέματα στα οποία πρέπει να ανταποκριθείς αφού δεν θα είναι δύσκολο να κάνεις λάθη λόγω ελλείμματος αυτοσυγκέντρωσης. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να εντείνει το συναισθηματισμό και τη νευρικότητα, καθώς θέματα που εκκρεμούν και απασχολούν την οικογένεια μπορεί να οδηγήσουν σε ένταση που καλό είναι να αποφύγεις. Σήμερα έντονος είναι ο συναισθηματισμός και ο πόθος, πρόσεξε τα ξεσπάσματα που μπορεί να χαλάσουν τις όμορφες στιγμές. Αν είσαι ελεύθερος/η, πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και εντείνουν τις ευαισθησίες στον ύψιστο βαθμό. 

Λέων
Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επιδιώκεις να περάσεις χρόνο με φιλικά πρόσωπα καθώς απολαμβάνεις την παρέα τους και το γεγονός ότι εκφράζεις σκέψεις και απόψεις που μπορεί να ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερα προσεκτικός θα πρέπει να είσαι στη συμπεριφορά σου καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις αλαζονικός και εριστικός με όποιον διαφωνήσει μαζί σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στον Ζυγό απογειώνει το κέφι και τη διάθεση να περάσεις υπέροχα, διασκεδάζοντας με φιλικά σου πρόσωπα. Μπορείς να δραστηριοποιηθείς σημαντικά σε ό,τι αφορά στόχους και φιλοδοξίες καθώς φίλοι και κοντινά πρόσωπα πιθανά να εκδηλώσουν τη συμπαράστασή τους στις επιδιώξεις σου. Σήμερα κινητοποιείσαι από κοινού με το ταίρι σου για δράσεις που σας ενδιαφέρουν και σας φέρουν πιο κοντά, απόλαυσέ το. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πολύ πιθανές που θα απογειώσουν το κέφι και τη διάθεση για ξεφάντωμα.

Παρθένος
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους ανεβάζοντας κατακόρυφα τους ρυθμούς στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να χρειαστεί να αναλάβεις επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις λόγω της αποτελεσματικότητας και της υπευθυνότητας που δείχνεις. Φρόντισε να μην ξεσπάς σε πρόσωπα του επαγγελματικού περίγυρου, καθώς δεν αποκλείεται να προκληθούν παρεξηγήσεις που θα εμποδίσουν την πορεία σου. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να δώσει το έναυσμα για σημαντικές κινήσεις επαγγελματικού επιπέδου που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά και στα οικονομικά σου. Σήμερα πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις να δεσμεύουν το πρόγραμμά σου, φρόντισε να έχεις το ταίρι σου δίπλα σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα εντείνει παράλληλα το πάθος και τον αισθησιασμό.

Ζυγός
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου κυρίως σε ό,τι αφορά σπουδές και γνωστικά αντικείμενα που εξυψώνουν το πνεύμα σου. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος πιθανά να επιδιώξουν να βρεθούν μαζί σου, μη χάσεις την ευκαιρία, γιατί το πιθανότερο είναι να περάσεις υπέροχες στιγμές μαζί τους. Αργά το βράδυ το τρίγωνό της με τον Άρη στο ζώδιό σου ανεβάζει στα ύψη τη διάθεσή σου και σου δίνει την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά καθιστώντας σε το πρωταγωνιστικό πρόσωπο σε όποια παρέα και αν βρεθείς. Σήμερα η αισιοδοξία και η ενεργητικότητα σου απογειώνουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή και δίνουν την ευκαιρία σε σένα και στο ταίρι σου να περάσετε υπέροχα. Αν είσαι ελεύθερος/η, πολλοί θα είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα καθώς μαγνητίζεις με το δυναμισμό και το κέφι σου.

Σκορπιός
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές υποθέσεις σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις στον εκνευρισμό που κυριαρχεί καθώς οι ανασφάλειες και τα απωθημένα που κρύβεις μέσα σου έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να εκτονωθούν στους γύρω σου με απότομο τρόπο. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει πιθανά το συναισθηματισμό και δεν αποκλείεται να έρθει σε αντιπαράθεση με το ταίρι σου φρόντισε να το αποφύγεις και να στραφείς στο πάθος που θα χαρίσει μοναδικές στιγμές στη σχέση σου.
Σήμερα ο αισθησιασμός μπορεί να κυριαρχήσει στη σχέση σου, αρκεί να καταφέρεις να ισορροπήσεις την καταπιεσμένη οργή που μπορεί να σε ταλαιπωρεί. Αν είσαι ελεύθερος/η, δεν θα είναι εύκολο να στραφείς στο ερωτικό παιχνίδι, καθώς η ένταση κυριαρχεί.

Τοξότης
Η Σελήνη περνά στους Διδύμους και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι έντονη η ανάγκη σου να διατηρηθούν οι ισορροπίες και να εξομαλυνθούν πιθανά προβλήματα και εντάσεις. Φρόντισε όμως να εκφράσεις και τις δικές σου ανάγκες γιατί έχεις την τάση να καταπιέζεσαι και να υποχωρείς έναντι των άλλων. Αργά το βράδυ το τρίγωνό της με τον Άρη στο Ζυγό σου δίνει την ευκαιρία να κινηθείς βγαίνοντας και περνώντας όμορφα είτε με το ταίρι σου είτε με συνεργάτες είτε με φίλους απολαμβάνοντας τις στιγμές και την καλή διάθεση που έχεις και δημιουργεί στους γύρω σου.
Σήμερα μία έξοδος μπορεί να είναι ιδανική για εσένα και το ταίρι σου καθώς το πιθανότερο είναι να περάσετε μοναδικά κάτι που θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να φλερτάρεις είναι διάχυτη και αυτό εντείνεται ακόμα περισσότερο καθώς μαγνητίζει τα βλέμματα και προκαλείς το ενδιαφέρον πολλών. 

Αιγόκερως
Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και προσανατολίζεσαι σε καθημερινές υποχρεώσεις και εργασιακές αγγαρείες αφού το πρόγραμμά σου φορτίζεται σημαντικά και μπορεί να πιέζεσαι λόγω χρόνου και θεμάτων που πρέπει να διευθετήσεις. Καλό είναι να μην γκρινιάζεις και γίνεσαι επικριτικός στους γύρω σου γιατί το πιθανότερο είναι να προκύψουν κόντρες και αντιπαραθέσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στον Ζυγό μπορεί να φέρει στο προσκήνιο επιπλέον ζητήματα εργασιακής φύσεως, ο δυναμισμός και η αποφασιστικότητά σου θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην επίλυση τους.
Σήμερα σου δίνεται η δυνατότητα να λύσεις ζητήματα της καθημερινότητας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εικόνα. 

Υδροχόος
Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η αυτοπεποίθησή σου εκτοξεύεται στα ύψη, κάτι που γίνεται άμεσα αντιληπτό σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η διασκέδαση, η τέχνη, ο έρωτας σε απασχολούν κατά κύριο λόγο σήμερα καθώς θέλεις να περάσεις μοναδικά με την παρέα σου το ταίρι ήταν η νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει και να απολαύσεις καλλιτεχνικές δράσεις και δρώμενα που σε ενδιαφέρουν. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στο Ζυγό εντείνει την αισιοδοξία και την ενεργητικότητα και δεν θα χάσεις ευκαιρία να αποδεχτείς προσκλήσεις που μπορεί να έρθουν από πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και θα οδηγήσουν στο να εξαφανίσεις απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή.
Σήμερα η διάθεσή σου απογειώνεται, μαζί της απογειώνεται και η προσωπική σου ζωή καθώς ο έρωτας και το πάθος κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες αφού κεντρίζεις το ενδιαφέρον με τον ερωτισμό και το κέφι σου. 

Ιχθύες
Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη να έρθεις πιο κοντά με την οικογένειά σου γι’ αυτό και πιθανά να επιδιώξεις να βρεθείς στο προσωπικό σου χώρο με δικά σου πρόσωπα. Νιώθεις έντονα την ανάγκη να λάβεις ασφάλεια και τρυφερότητα, φρόντισε όμως να μην αφήσεις την κυκλοθυμία να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις. Αργά το βράδυ, το τρίγωνό της με τον Άρη στο Ζυγό μπορεί να δημιουργήσει έντονα αισθησιακές στιγμές με το/η σύντροφο σου καθώς το πάθος εκτοξεύεται στα ύψη και ο ρομαντισμός κυριαρχεί. Καλό είναι να μην μπεις σε αντιπαραθέσεις και χαλάσεις την όμορφη ατμόσφαιρα.
Σήμερα ο πόθος και η έξαψη που εκδηλώνετε στη σχέση σου μπορεί να παίζει κυρίαρχο ρόλο και να λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για αυτήν. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να προκύψει μέσα από το οικείο περιβάλλον που θα απογειώσει τον ερωτισμό. 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα