Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 18/6/2020

Κριός

Γενικά

Κριέ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο δημιουργώντας έντονα προβλήματα επικοινωνίας στο οικογενειακό περιβάλλον. Προσοχή σε καταστάσεις που επανέρχονται στο προσκήνιο για να δώσεις λύσεις και στις συζητήσεις που μπορεί να μην εξελιχθούν με τον τρόπο που θα ήθελες.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να δείξεις την έντονη ανάγκη που έχεις για να είσαι κοντά στο ταίρι σου καθώς το πάθος και η αισιοδοξία κυριαρχούν και πρωταγωνιστούν στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που επανέρχεται για να σου τονίσει ότι δεν έχει κλείσει αυτός ο κύκλος της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πρωταγωνιστείς σήμερα στο επαγγελματικό περιβάλλον και αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να λάβεις την αναγνώριση που σου αναλογεί. Αυτό μπορεί να θυμάμαι οι θετικές εξελίξεις και σε ότι αφορά τα οικονομικά σου καθώς δεν αποκλείεται μία αύξηση ή κάποιο μπόνους που θα σε ικανοποιήσει απόλυτα.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο επηρεάζοντας σημαντικά την επικοινωνία με τα πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ζητήματα του παρελθόντος που επανέρχονται δημιουργώντας δονήσεις και ένταση που οφείλεις να διαχειριστείς με ψυχραιμία.

Αισθηματικά

Η αισιοδοξία που σε διακατέχει εκφράζεται άμεσα και στη σχέση σου και δημιουργεί ένα άκρως αισθησιακό σκηνικό που μπορείς να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον που θα εκδηλώσει το έντονο ενδιαφέρον του για εσένα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η αισιοδοξία και η έντονη διαίσθηση σου μπορεί να οδηγήσουν σε σημαντικές πρωτοβουλίες στην επαγγελματική σου ζωή και κυρίως στις συνεργασίες σου. Μπορούν να αποδώσουν πολλά οφέλη και σε οικονομικό επίπεδο για αυτό μην διστάσεις να δείξεις με δυναμισμό τις επόμενες κινήσεις σου.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο και σε καλεί να επικεντρωθείς σε οικονομικά ζητήματα που επανέρχονται και πρέπει να τακτοποιήσεις. Η ανασφάλεια και το έλλειμμα αυτοεκτίμησης φορτίζουν την ψυχολογία σου και μπορεί να προκύψουν εντάσεις με τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Η μέρα είναι ιδανική για να δημιουργήσεις ένα άκρως ονειρικό και παθιάρικο σκηνικό για εσένα και το ταίρι σου που θα σας βοηθήσει να βιώσετε μοναδικές στιγμές μαζί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψει και να τονώσει με τις πρωτοβουλίες του τα έντονα συναισθήματα που έχεις για αυτό.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις υποθέσεις του παρελθόντος που επανέρχονται και πιθανά σε ταλαιπώρησαν το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό για εσένα να πάρεις ψυχολογικές ανάσες από αυτά που σε βαραίνουν και να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο πιθανές ευκαιρίες που μπορεί να σε ενδιαφέρουν σε επιχειρηματικό επίπεδο.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να αναθεωρήσεις την προσωπική σου πορεία από δω και στο εξής. Η εσωστρέφεια μπορεί να οδηγήσει σε παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στο περιβάλλον που κινείσαι για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός.

Αισθηματικά

Μπορείς να δρομολογήσεις κοινούς στόχους και φιλοδοξίες με το ταίρι σου που θα σας βοηθήσουν να μεταμορφώσετε τη σχέση σας και να προχωρήσετε μαζί με αισιοδοξία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο από το φιλικό περιβάλλον που θα λειτουργήσει αναγεννησιακά στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μην διστάσεις να πάρεις τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στα επαγγελματικά σου όνειρα καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου. Έχεις τον δυναμισμό, την αποφασιστικότητα και την έντονη διαίσθηση να αντιληφθείς ποια κατεύθυνση πρέπει να ακολουθήσεις για να πετύχεις.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εσωστρέφεια και την ανάγκη να ξεφύγεις από την σειρά καθημερινότητα. Ο έντονος συναισθηματισμός δεν σου επιτρέπει να δεις αντικειμενικά πώς πρέπει να χειριστείς οι υποθέσεις που σε απασχολούν, φρόντισε να πάρεις αποστάσεις.

Αισθηματικά

Δίνοντας τον απαραίτητο χρόνο στο ταίρι σου μπορείς να πάρεις ανάσες από τις πολλές επαγγελματικές απαιτήσεις που μπορεί να σε προβληματίζουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να επιστρέψουν και να σου ζητήσουν να αναθεωρήσεις τις αποφάσεις σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να προχωρήσεις σε σημαντικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα καθώς αντιλαμβάνεσαι γρήγορα πως πρέπει να κλείσεις οριστικά υποχρεώσεις και αγγαρείες που μπορεί να αυξάνουν το άγχος. Είναι γεγονός ότι οι κινήσεις σου θα εντυπωσιάσουν και θα σε βοηθήσουν καθοριστικά στην προσωπική σου επαγγελματική εξέλιξη.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη να αναθεωρήσεις ζητήματα και σχέσεις που αφορούν το φιλικό σου περιβάλλον. Προσοχή καθώς η ασυνεννοησία πρωταγωνιστεί και μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις με πρόσωπα που παίζουν καθοριστικό ρόλο στο φιλικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Δεν χάνεις το κέφι σου και αυτό δημιουργεί ένα ιδανικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή. Απόλαυσε κάθε στιγμή διασκέδασης και χαράς με το πρόσωπο που έχεις επιλέξει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σε απογειώσει ψυχολογικά και πνευματικά ανοίγοντας νέους ορίζοντες μπροστά σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να προκύψουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που έχεις, αξιοποίησε την ευκαιρία που σου δίνεται για να εντοπίσεις τι πρέπει να διορθώσεις ώστε να έχουν την καλύτερη δυνατή εξέλιξη. Άλλωστε το θετικό είναι ότι παρ’ όλες τις δυσκολίες δεν χάνεις την καλή σου διάθεση και αυτό θα σε βοηθήσει σημαντικά.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο και σου προκαλεί έντονες σκέψεις για την δημόσια εικόνα και για θέματα κοινωνικής καταξίωσης που σε ενδιαφέρουν. Προσοχή στην επικοινωνία καθώς μπορεί να εκδηλώσεις με σκληρότητα τις απόψεις σου και αυτό να απογοητεύσει τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο ρομαντισμός δεν αφήνουν περιθώρια παρά να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με το ταίρι σου και να νιώσεις ότι βιώνεις την απόλυτη ένωση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που θα προκαλέσει πρωτόγνωρα συναισθήματα με την εμφάνισή της στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν εμπόδια και κάποιες καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια που θα σου προκαλέσουν ένταση. Φρόντισε να μην εκτονωθείς στους ανωτέρους σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δημιουργήσει επιπλέον προβλήματα στην πορεία της καριέρας σου

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη να αναθεώρησης της σχέσης με το ευρύτερο περιβάλλον σου. Δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λάθη. Οφείλεις να είσαι πολύ προσεκτικός.

Αισθηματικά

Βιώνεις μοναδικές στιγμές πάθους και συναισθηματισμού με το ταίρι σου και αυτό λειτουργεί ανανεωτικά για εσένα και την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει που θα σε γεμίσει χαρά και θα εκτοξεύσει τον πόθο και την έξαψη στα ύψη με την παρουσία του στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται σε σχέση με τις συνεργασίες σου καθώς η τύχη είναι με το μέρος σου και μπορεί να σε οδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. Είναι επιτακτική ανάγκη όμως να είσαι απόλυτα συγκεντρωμένος γιατί τα λάθη είναι πιθανά και θα έχουν κόστος.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο ενισχύοντας σε σημαντικό βαθμό τις ανασφάλειες και τους προσωπικούς του φόβους. Η εσωστρέφεια γίνεται εντονότερη από ποτέ, όπως και η καχυποψία. Φρόντισε να μην εκτονώνεις τα νεύρα σου σε πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις σχέσεις σας.

Αισθηματικά

Μπορείς να δημιουργήσεις μία καθημερινότητα που θα ικανοποιεί εσένα και το ταίρι σου και θα δημιουργεί έντονα την αίσθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον και να απολαύσεις όμορφες στιγμές μαζί τους.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις τα απαραίτητα βήματα στη δουλειά που θα δείξουν τις δυνατότητες που έχεις και την εργατικότητα σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν συζητήσεις οικονομικού χαρακτήρα καθώς απολαμβάνεις εμπιστοσύνη και σεβασμό και αυτά είναι σημαντικά στοιχεία για να δημιουργήσουν θετικές εξελίξεις στο εισόδημά σου.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο ενισχύοντας την ανάγκη σου για έντονη αναθεώρηση και σκέψη σε ότι αφορά τις διαπροσωπικές σχέσεις. Είναι σημαντικό να μην μπεις σε διαδικασία συζητήσεων αυτήν την περίοδο καθώς δεν θα εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για εσένα.

Αισθηματικά

Η εσωστρέφεια φέρνει παρεξηγήσεις για αυτό προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να έχεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν διεκδικώντας και πάλι θέση δίπλα σου, είναι προτιμότερο να μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Η ασυνεννοησία μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς φαίνεται να δημιουργούνται παρεξηγήσεις και εμπόδια με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε αυτές. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός καθώς αν δεν είσαι ξεκάθαρος στις απόψεις σου θα υπάρξουν εντάσεις και παρεξηγήσεις που θα σε δυσκολέψουν.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο αυξάνοντας τις δυσκολίες στην καθημερινότητα και κατ επέκταση το άγχος. Προσπάθησε να περιορίσεις την επικριτική σου διάθεση που μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο στη σχέση σου και στην πορεία των ζητημάτων που σε ενδιαφέρουν.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να προβληματίσουν τη σχέση σου με τον καλύτερο τρόπο για εσένα, αξιοποίησε την. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρχει εσωστρέφεια που δεν σου επιτρέπει να αφεθείς σε νέο πρόσωπο που θέλει να εισβάλλει στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Ο συναισθηματισμός κυριαρχεί και δεν αφήνει περιθώρια για να έχεις αντικειμενικό κριτήριο στις επαγγελματικές σου επιλογές. Αφουγκράσου την διαίσθηση σου καθώς μπορεί να σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ξεφεύγοντας από παγίδες και εμπόδια που μπορεί να βρεις το δρόμο σου.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ερμής αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στον Καρκίνο και εντείνει την ανάγκη να αναθεωρήσεις πολλά πράγματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή, την διασκέδαση, την δημιουργικότητά σου. Προσοχή σε υπερβολές και πομπώδεις εκφράσεις που θα ενοχλήσουν σημαντικά το περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε τη μέρα για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και προσπάθησε να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις που δεν θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν επανεμφανίζεται και σε προβληματίζει έντονα με τις διαθέσεις που έχει. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Εμπορικά ζητήματα, δημόσιες σχέσεις και διαδίκτυο πρωταγωνιστούν αυτές τις ημέρες στο επαγγελματικό πεδίο και μπορούν να σου δώσουν σημαντικές ευκαιρίες. Καλά θα κάνεις να τις αξιοποιήσεις καθώς είναι ευνοϊκές για εσένα και μπορούν να σε βοηθήσουν να έρθεις πιο κοντά από ποτέ σε στόχους και φιλοδοξίες που έχεις.

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα