Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 2/7/2020

Κριός

Γενικά

Κριέ, ο Κρόνος περνάει ανάδρομος στον Αιγόκερω και σου δίνεται η ευκαιρία για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις ζητήματα που απασχολούν την επαγγελματική σου ζωή. Προσοχή σε επιπλέον ευθύνες και υποχρεώσεις που μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο και να σου δημιουργήσουν άγχος.

Αισθηματικά

Με την Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στο ζώδιό σου η μέρα είναι ιδανική για να πάρεις πρωτοβουλίες ώστε να περάσεις μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πάθους με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η η αισιοδοξία που σε διακατέχει μαγνητίζει τα πλήθη και πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν ενδιαφέρον για εσένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που μπορείς να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο είναι πολλές καθώς πρόσωπα από το εξωτερικό δεν αποκλείεται να σε προσεγγίσουν. Οι ευκαιρίες που θα σου δοθούν θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μελλοντικά σχέδια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και σε καλεί για το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επανέλθουν στο προσκήνιο θέματα επιμόρφωσης και ταξιδιών που μπορεί να είχες αφήσει στην άκρη.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα το πάθος, προσοχή σε απωθημένο του παρελθόντος που μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα στη σχέση. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανόν να προκύψει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και συναισθηματισμό, καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε πιθανά ξεσπάσματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις από το παρελθόν που μπορεί να δημιουργούν άγχος και αμφιβολίες. Αξιοποίησε την έντονη διαίσθηση και τη διορατικότητα που έχεις καθώς θα σε βοηθήσουν να κατασταλάξεις ποια είναι η καλύτερη δυνατή λύση για εσένα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να επανεξετάσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως. Προσοχή καθώς η κατήφεια και η ανασφάλεια κάνουν την εμφάνισή τους και μπορεί να επηρεάσουν τις σχέσεις σου εν γένει.

Αισθηματικά

Η αντίθεση της Σελήνης θα Τοξότη με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου το απόγευμα σε καλεί να ισορροπήσεις τις προσωπικές σου ανάγκες με αυτές του/ης συντρόφου σου καθώς αυτό είναι το κλειδί για να περάσετε μοναδικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες που θα δείξουν τον ενδιαφέρον και εσένα αφού πρωταγωνιστείς στο φλερτ και γοητεύεις τους πάντες με τη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε πιθανές ευκαιρίες που σου δίνονται για συνεργασίες που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στους στόχους σου. Μπορείς να εξισορροπήσεις τα πράγματα και να πάρεις το καλύτερο δυνατό για εσένα. Αρκεί να αντιληφθείς ότι πρέπει να μετριάσεις πιθανές απαιτήσεις που μπορεί να σε οδηγούν σε υπερβολικές συμπεριφορές.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και σε οδηγεί το επόμενο χρονικό διάστημα να ξεκαθαρίσεις τις σχέσεις σου σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Προσοχή καθώς συμπεριφορές και γεγονότα μπορεί να σε απογοητεύσουν και να πληγωθείς από πρόσωπα σημαντικά για εσένα.

Αισθηματικά

Η αντίθεση της Σελήνης στον Τοξότη με την Αφροδίτη στους Διδύμους σε βοηθά να ισορροπήσεις την καθημερινότητα στη σχέση βάζοντας έντονα το ρομαντικό στοιχείο που είναι απαραίτητο για να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το εργασιακό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σου θυμίσει κάτι γνώριμο απογειώνοντας τις ευαισθησίες και τον συναισθηματισμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε τις όποιες ευκαιρίες σου δίνονται στον εργασιακό χώρο καθώς έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες και να δώσεις λύσεις σε υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Γρηγόρη αντίληψη και δυναμισμός θα εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Είναι βέβαιο ότι θα σου δείξουν την εκτίμησή τους.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω και το επόμενο χρονικό διάστημα μπορεί να επιβαρυνθείς σε επιπλέον ευθύνες σε καθημερινό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα στον εργασιακό τομέα που μπορεί να σε επηρεάσουν σημαντικά, προσπάθησε να ξεφύγεις από επικριτική διάθεση και άγχος και να επικεντρωθείς σε αυτά που πρέπει να πετύχεις.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό απογειώνει το πάθος στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι βέβαιο ότι σε όποια παρέα και αν βρεθείς θα κεντρίσεις το ενδιαφέρον νέων προσώπων που θέλουν να μπουν στη ζωή σου λόγω της γοητείας και της αισιοδοξίας σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια στους γύρω σου να αμφισβητήσουν πιθανές προθέσεις ή κινήσεις που θέλεις να πραγματοποιήσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Με γνώμονα το μέλλον θα πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες ώστε να έρθεις πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που μπορεί να απασχολούν την προσωπική σου ζωή. Για το επόμενο χρονικό διάστημα είναι γεγονός ότι θα αναθεωρήσεις ζητήματα στη σχέση σου και θα οριοθετηθείς έναντι του/ης συντρόφου σου ή πιθανής νέας γνωριμίας.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό αυξάνει κατακόρυφα το ρομαντισμό και δημιουργεί τις καλύτερες προϋποθέσεις για να περάσεις όμορφα στον προσωπικό σου χώρο με τον άνθρωπό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε αναστατώνει και εκτοξεύει τον πόθο και την έξαψη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε απασχολούν έντονα καθώς έχεις την αποφασιστικότητα και το απαιτούμενο ένστικτο για να κάνεις τις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα και την οικογένειά σου. Προσοχή σε σπατάλες που μπορεί να προκύψουν απλά και μόνο για να φτιάξεις την εικόνα σου.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω και το επόμενο χρονικό διάστημα δημιουργεί επιπλέον υποχρεώσεις και ευθύνες στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ξεκαθαρίσματα με πρόσωπα του οικείου περιβάλλοντός που θα οδηγήσουν σε σημαντικές νέες αρχές.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό απογειώνει την επικοινωνία και το κέφι στη σχέση και δημιουργεί τις συνθήκες για να ξεπεράσεις πιθανές εντάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό περιβάλλον που θα παίξει από δω και στο εξής κυρίαρχο ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο έρχεται στο προσκήνιο και σε ενδιαφέρει έντονα για αυτό και δεν αποκλείεται να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ σε προσοδοφόρες συμφωνίες. Πάρε πρωτοβουλίες για να λύσεις πιθανές παρεξηγήσεις με τους συνεργάτες σου που μπορούν τώρα να μείνουν πια στο παρελθόν.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και σε καλεί να ξεκαθαρίσει ζητήματα που αφορούν το κοντινό περιβάλλον και μπορεί να σε έχουν απασχολήσει έντονα. Σκέψου ώριμα ποιες είναι οι καλύτερες δυνατές συνθήκες για εσένα και ποια είναι τα πρόσωπα που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό σου δίνει την ευκαιρία να λύσεις με το ταίρι σου ζητήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τη σχέση και σου δημιουργούν ανασφάλεια. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή καθώς σου εμπνέει σταθερότητα και σοβαρότητα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Πάρε τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως ή λογαριασμούς που μπορεί να σε έχουν προγραμματίσει το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Παράλληλα, απέφυγε μέσα στην ημέρα πιθανές σπατάλες που θα δημιουργήσουν πρόβλημα στον προϋπολογισμό σου καθώς αργότερα θα τις μετανιώσεις.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω για το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να αναθεωρήσεις τις προτεραιότητές που έχεις σε υλικό και συναισθηματικό επίπεδο. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανακατατάξεις στο οικονομικό πεδίο που μπορεί να σου δημιουργήσουν δυσαρέσκεια.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Σελήνης στο ζώδιό σου με τον Άρη στον Κριό επικεντρώνει την προσοχή σου στη σχέση και στο να αξιοποιήσεις κάθε στιγμή με το πρόσωπο που βρίσκεται στο πλευρό σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η ο δυναμισμός και η γοητεία σου δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα για αυτό κεντρίσεις το ενδιαφέρον πολλών σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κάνεις τις απαιτούμενες κινήσεις που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ανθίσουν, καθώς δεν φοβάσαι να αναλάβεις ευθύνες και να πάρεις πρωτοβουλίες για να επιτυχείς το καλύτερο δυνατό στον επαγγελματικό τομέα. Φρόντισε να κρατήσεις ισορροπίες σε οικονομικές συζητήσεις γιατί αυτή η στάση σου θα οδηγήσει σε θετικό αποτέλεσμα για εσένα.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σου και σου δίνει την ευκαιρία να οριοθετηθείς έναντι των άλλων και να ξεκαθαρίσεις τελικά πως θέλεις να κινηθείς από δω και στο εξής στη ζωή σου. Προσοχή γιατί μπορεί να γίνεις αυστηρός και σκληρός ιδιαίτερα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, κάτι που θα έχει κόστος.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα χαρακτηρίζουν τη σχέση σου καθώς η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό σε οδηγεί σε στιγμές για δύο μακριά από όλους και όλα με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η επιστροφές προσώπων του παρελθόντος δεν αποκλείονται που σε αναστατώνουν και έχει οδηγούν σε συναισθηματικές υπερβολές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να κινηθείς ρεαλιστικά και μεθοδικά σε σχέση με επαγγελματικά ζητήματα που σε απασχολούν καθώς το μυαλό ταξιδεύει και δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθεί. Προσοχή σε λάθη και υπερβολικές συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν πρόσωπα στο συναδελφικό περίγυρο.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στον Αιγόκερω φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί να παίζουν δυσάρεστο ρόλο στην ψυχολογία σου. Προσπάθησε να βρεις λύσεις για ότι λειτουργεί πιεστικά και δεν σου επιτρέπει να ξεφύγεις από εμμονές και απωθημένα που σε πληγώνουν.

Αισθηματικά

Το τρίγωνο της Σελήνης στον Τοξότη με τον Άρη στον Κριό μπορεί να δώσει σημαντικές ευκαιρίες για εσένα και το ταίρι σου ώστε να περάσετε όμορφα με την παρέα σας και να απολαύσετε την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον είναι πιθανόν να προκύψει νέο πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή με τις απόψεις και τα πιστεύω του.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσεις τις οποίες δυνατότητες σου δοθούν για να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στα όνειρά σου. Ο δυναμισμός που σε διακατέχει θα εντυπωσιάσει τους συνεργάτες σου και θα σε οδηγήσει στο να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες ώστε να πετύχεις συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν κυρίως σε εμπορικό επίπεδο.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω ανάδρομος και το επόμενο χρονικό διάστημα καλείσαι να ξεκαθαρίσεις καταστάσεις που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στο φιλικό πεδίο. Δεν αποκλείεται να επιλέξεις να απομακρυνθείς από φιλικά πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να σου δώσουν αυτά που έχεις ανάγκη.

Αισθηματικά

Η Σελήνη στον Τοξότη σε τρίγωνο με τον Άρη στον Κριό μπορεί να φέρει προσκλήσεις και κοινωνικές υποχρεώσεις που έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον έρχεται πρόσωπο που σε διεκδικεί με δυναμισμό και επιμονή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η υπευθυνότητα και η εργατικότητα σου είναι πιθανό να ανταμειφθούν καθώς οι ανώτεροί σου αντιλαμβάνονται αυτά που προσφέρεις. Μπορείς να διεκδικήσεις καλύτερες οικονομικές απολαβές με πίστη και δυναμισμό, καθώς ξέρεις τι αξίζεις και ποιες είναι οι δυνατότητές σου. Άδραξε την ευκαιρία σε πιθανές οικονομικές συζητήσεις που μπορεί να υπάρξουν

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα