Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 22/8/19

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις θέματα οικονομικής φύσεως που μπορεί να εκκρεμούν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός σε ότι αφορά σπατάλες και περιττά έξοδα και να μπεις σε πιο συντηρητική λογική βάζοντας προτεραιότητες. Προσοχή επίσης δείξε στην προσωπική σου ζωή γιατί μπορεί να γίνει σε απόλυτος και αυτό να ενοχλήσει το ταίρι σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο Λέοντα σου δημιουργεί έντονη νευρικότητα και αυτό πιθανόν να σε φέρει σε αντιπαραθέσεις με πρόσωπα που συναλλάσσεται σε οικονομικό επίπεδο ή με το/η σύντροφό σου. Προσπάθησε να ελέγξεις την ένταση.

Σήμερα δεν είναι εύκολο να εκφράσεις αυτό που νιώθεις και οι παρεξηγήσεις μπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες, οι δυσκολίες στην επικοινωνία θα φέρουν σύγχυση.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και σου δίνεται η ευκαιρία με την ενεργητικότητα και την αυτοπεποίθηση που σε διακρίνει να πρωταγωνιστήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Διεκδικείς να είσαι την προσοχή του/ης συντρόφου ή των συνεργατών σου, αυτό όμως που θα πρέπει να προσέξεις είναι πιθανή υποκειμενική διάθεση που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα μπορεί να δημιουργήσει έντονο πρόβλημα σε επίπεδο επικοινωνίας και συνεννόησης με πρόσωπα του οικογενειακού του περιβάλλοντος, συνεργάτες ή σύντροφο και αυτό να εκτοξεύσει τη νευρικότητα δυναμιτίζοντας το κλίμα.

Σήμερα προβλήματα με την οικογένεια μπορεί να σε απασχολούν και νιώθεις πιθανά ότι το ταίρι σου δεν σε καταλαβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι γνωριμίες που μπορεί να σου κινήσουν το ενδιαφέρον, η νευρικότητα που σε διακρίνει θα δημιουργήσει εμπόδια στην όποια εξέλιξη.

Δίδυμοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έντονη είναι διάθεση για να απομονωθείς καθώς ο συναισθηματισμός εκτοξεύεται και πιθανά να σε οδηγήσει σε μελαγχολία και απογοήτευση. Προσπάθησε να επικεντρωθείς σε καθημερινές δραστηριότητες που θα σε βοηθήσουν να ισορροπήσεις και να βελτιώσεις την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα εντείνει τη θολή εικόνα των πραγμάτων και δεν αποκλείεται να επικρατήσει εκνευρισμός και ασυνεννοησία με πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος, κάτι που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις. Προσπάθησε να κάνεις τις καλύτερες δυνατές συνεννοήσεις για να αποφύγεις τις προστριβές.

Σήμερα προβλήματα στην επικοινωνία μπορεί να χαλάσουν την ρομαντική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην προσωπική σου ζωή, απόφυγέ τα όσο μπορείς. Αν είσαι ελεύθερος/η επιστροφές από το παρελθόν δεν αποκλείονται και νιώθεις τη σύγχυση να μεγαλώνει.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και στρέφεις την προσοχή σου σε ότι αφορά όνειρα και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και πώς θα τα επιτύχεις. Η παρέα με φιλικά πρόσωπα είναι σημαντική για σένα καθώς καλύπτει την ανάγκη σου για επικοινωνία και τη διάθεση για να εκφράσεις σκέψεις και προτάσεις για ζητήματα που σας απασχολούν από κοινού. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό και να εκφράζεσαι απόλυτα στις απόψεις σου, με αποτέλεσμα την ένταση σε φιλικό επίπεδο και τις αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από την παρέα σου.

Σήμερα πιθανή ασυνεννοησία με το ταίρι σου να δημιουργήσει προβλήματα λόγω της εριστικής διάθεσής σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δεν αποκλείονται οι νέες γνωριμίες μέσα από το φιλικό περίγυρο, η απότομη και αδιάλλακτη συμπεριφορά σου μπορεί να στοιχίσουν.

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και προσπαθείς να τακτοποιήσεις ζητήματα που σε απασχολούν σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς έχουν αυξηθεί οι ευθύνες που έχεις αναλάβει, κάτι που πιθανά εντείνει το άγχος. Σημαντικό είναι να αντιληφθείς ότι έχεις την ευκαιρία να προβληθείς και να δείξεις τις ικανότητες που διαθέτεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στο ζώδιό σου εντείνει τη νευρικότητα και το πρόβλημα στην επικοινωνία με ανωτέρους σου ή σημαντικά πρόσωπα στο επαγγελματικό περιβάλλον και οι συγκρούσεις δεν αποκλείονται, αν δεν καταφέρεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να σκεφτείς πολύ καλά πριν εκφραστείς.

Σήμερα ο γενικότερος εκνευρισμός δεν θα αφήσει ανεπηρέαστη τη σχέση σου, προσπάθησε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον ,η ένταση με την οποία εκφράζεσαι μπορεί να δημιουργήσει παρεξηγήσεις.

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και δεν θέλεις να χάσεις στιγμή από την ημέρα καθώς η αισιοδοξία και η διάθεση για συζήτηση σε ωθεί στο να βρεθείς με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου για να περάσεις όμορφες στιγμές μαζί τους. Σπουδές, επιμορφωτικά σεμινάρια, ταξίδια στο εξωτερικό έρχονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος καθώς σε γεμίζουν χαρά. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα ενισχύει τον εκνευρισμό και δεν αποκλείεται να έρθεις σε έντονη αντιπαράθεση με πρόσωπα της παρέας που θα βρεθείς δυναμιτίζοντας το κλίμα στην παρέα. Προσοχή σε συνεννοήσεις σε σχέση με σπουδές και ταξίδια καθώς πιθανό είναι να μην είναι ακριβείς.

Σήμερα διαφωνίες με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στο να αντιπαρατεθείς μαζί του δημιουργώντας προβλήματα μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία, όμως εκνευρίζεσαι και φανατίζεται και αυτό μπορεί να μην αρέσει.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και επικεντρώνεσαι κυρίως σε ότι αφορά οικονομικές απαιτήσεις, συναλλαγές και επιχειρηματικές κινήσεις που μπορεί να σε απασχολούν. Εμπιστεύσου την διαίσθησή σου και είναι βέβαιο ότι δεν θα χάσεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα όμως θα δυσκολέψει πιθανές συναλλαγές που θέλεις να δρομολογήσεις καθώς υπάρχει δυσκολία κατανόησης και συνεννόησης με τα πρόσωπα που εμπλέκονται που μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές. Δείξε προσοχή επίσης και στην προσωπική σου ζωή γιατί ο εκνευρισμός λόγω ανασφαλειών απογειώνεται και δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις το ταίρι σου.

Σήμερα δεν είναι η καλύτερη μέρα για βαθύτερες συζητήσεις με το/η σύντροφό σου γιατί μπορεί να υπάρξουν συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η ο εκνευρισμός και η διάθεση να κλειστείς στον εαυτό σου δύσκολα θα σου επιτρέψουν να φλερτάρεις.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις την ανάγκη να ισορροπήσεις τη σχέση με το ταίρι ή πιθανούς συνεργάτες που έχεις, λόγω του ότι φόβος της μοναξιάς είναι έντονος και βρίσκεται στο πίσω μέρος του μυαλού σου. Καλό είναι να εκφράζεις αυτά που σκέφτεσαι και θέλεις από τους άλλους καθώς η τάση να καταπιέζεσαι δεν ωφελεί. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα δυσκολεύει τη συνεννόηση και την επικοινωνία με τους συνεργάτες και με ανωτέρους σου δημιουργώντας προβλήματα στην καριέρα. Καλό είναι να αποφύγεις συμφωνίες σήμερα καθώς η πιθανότητα να υπάρξουν παρεξηγήσεις είναι αυξημένη

Σήμερα δεν αποκλείεται να νιώθεις ότι το ταίρι σου δεν καταλαβαίνει τις υποχρεώσεις σου σε επαγγελματικό επίπεδο, γεγονός είναι όμως ότι και εσύ δεν βοηθάς με τη στάση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πιθανόν να προκύψουν, οι παρεξηγήσεις όμως μπορεί να μπουν εμπόδιο στην όποια εξέλιξη.

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και προσπαθείς να βάλεις σε τάξη καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχουν επιβαρύνει σημαντικά το πρόγραμμά σου. Η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων και η άμεση διάκριση του τι πρέπει να γίνει θα σε βοηθήσουν στο να δρομολογήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι έχεις αναλάβει. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα αυξάνει τη νευρικότητα και δεν αποκλείεται να αντιπαρατεθείς έντονα με συναδέλφους σου καθώς δεν αντιλαμβάνονται τι θέλεις να τους πεις. Καλό είναι βέβαια να προσέχεις το ύφος και πώς εκφράζεσαι καθώς πομπώδεις εκφράσεις και εγωισμοί δυσχεραίνουν το κλίμα.

Σήμερα η ένταση σήμερα είναι στα ύψη, καλό είναι να αποφύγεις σημαντικές συζητήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να νιώθεις κουρασμένος και συγχυσμένος επιλέγοντας να μείνει στο σπίτι σου.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και νιώθεις ότι μπορείς να καταφέρεις τα πάντα αφού η αυτοπεποίθηση και σιγουριά για τον εαυτό σου είναι στα ύψη. Πρωταγωνιστείς σε παρέες που διασκεδάζεις καθώς με τον τρόπο σου καταφέρνεις να κλέβεις την προσοχή όλων. Ο έρωτας κυριαρχεί και δεν σταματάς να φλερτάρεις. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα φέρνει στην επιφάνεια καχυποψία και νευρικότητα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εντάσεις με το/η σύντροφο ή πιθανή νέα γνωριμία λόγω δυσκολίας στην επικοινωνία. Προσοχή στις συνεννοήσεις με την παρέα σου γιατί μπορεί να προκύψουν προβλήματα.

Σήμερα προσπάθησε να περάσεις όμορφες στιγμές και άφησε σημαντικές συζητήσεις που αφορούν τη σχέση σου για άλλη μέρα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει, η ένταση όμως που εκδηλώνεις είναι ανασταλτικός παράγοντας στην εξέλιξη της.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έρχεσαι πιο κοντά με πρόσωπα του οικογενειακού σου περιβάλλοντος καθώς νιώθεις ασφαλής μαζί τους. Εντείνονται κυκλοθυμία και ανάγκη για μοναχικότητα καθώς μπαίνεις σε μία διαδικασία απολογιστικού χαρακτήρα που σε απομακρύνει από τον κοινωνικό σου περίγυρο. Σημαντικά ζητήματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να προκύψουν και να κληθείς να τα διαχειριστείς. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα σου προκαλεί ένταση και εκνευρισμό καθώς πιθανόν να νιώθεις σε συζητήσεις με οικεία πρόσωπα ότι δεν σε συμμερίζονται. Καλό είναι να προσέχεις γιατί μπορεί να επηρεάσει και τις συνεργασίες σου.

Σήμερα η κυκλοθυμία και η τάση να παρεξηγείς αυτά που ακούς μπορεί να οδηγήσουν σε προστριβές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η δύσκολα θα επικεντρωθείς σήμερα στην προσωπική σου ζωή καθώς τα νεύρα και η σύγχυση κυριαρχούν.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Ταύρο και έχεις έντονη τη διάθεση να επικοινωνήσεις με κάθε τρόπο με κοντινά σου πρόσωπα. Οι συζητήσεις μαζί τους για διάφορα θέματα σου φτιάχνουν το κέφι. Εμπορικά ζητήματα μπορεί να προκύψουν που σε ενδιαφέρουν και θέλεις να τα προωθήσεις με όσο το δυνατόν καλύτερη εξέλιξη. Το τετράγωνο της με τον Ερμή στον Λέοντα ανεβάζει τον εκνευρισμό και δεν είναι δύσκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν σε συμφωνίες που θέλεις να πραγματοποιήσεις. Προσοχή και στην επικοινωνία με τον στενό σου περίγυρο γιατί οι εντάσεις δεν θα λείψουν λόγω ασυνεννοησίας.

Σήμερα είναι προτιμότερο να μην επιδιώξεις σημαντική συζήτηση σήμερα με το/η σύντροφό σου καθώς πιθανόν να νιώθεις ότι δεν σε καταλαβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι νέες γνωριμίες μέσα από τον κοντινό σου περίγυρο, η σύγχυση στη συνεννόηση δεν βοηθάει στις εξελίξεις.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα