Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 25/7/2019

ΚΡΙΟΣ
Η τύχη σήμερα χτυπάει την δική σου πόρτα, αγαπητέ Κριέ και είσαι σίγουρα απόλυτα ευνοημένος του Τριγώνου Άρη-Δία! Καταφέρνεις και προβάλλεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα σου, νιώθεις ότι όλα είναι με το μέρος σου, όπως και όλα τα βλέμματα στραμμένα πάνω σου! Αισιοδοξία, χαρά και καλοπέραση, φέρνει η σημερινή ημέρα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, σε βοηθά μέσα από οικογενειακές συναναστροφές, δραστηριότητες και επαφές, να πετύχεις στόχους και σκοπούς! Αν είσαι ελεύθερος, στον ερωτικό τομέα θα τα έχεις όλα! Εκμεταλλεύσου την τύχη, αλλά και την ασύγκριτη λάμψη σου και απόλαυσε κατακτήσεις, εκπλήξεις, φλερτ, καλοπέραση, συναίσθημα, γονιμότητα, πάθος και ρομαντισμός, που σου δίνουν και πάλι το υπέροχο χαμόγελο σου! Αν είσαι δεσμευμένος, απόλαυσε κάθε στιγμή της ημέρας, η οποία είναι πολύ τυχερή και απόλυτα ερωτική!
ΤΑΥΡΟΣ
Φίλε Ταύρε, με το σημερινό Τρίγωνο του Άρη με τον Δία, καταφέρνεις και ξεπερνάς κάποια ψυχολογικά ή συναισθηματικά βάρη που σε ταλαιπωρούσαν καιρό τώρα! Βγαίνεις κερδισμένος, στις περισσότερες από τις υποθέσεις σου, αφού επιστρατεύεις διαίσθηση, ένστικτο και διορατικότητα, που δεν πέφτουν έξω! Πέρα από την ψυχική σου ηρεμία όμως και ενδυνάμωση, εύνοια παρουσιάζει και ο τομέας της επικοινωνίας και των μετακινήσεων, λόγω της ταυτόχρονης Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης!
Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με τον σύντροφο σου είναι απόλυτα παθιασμένη και η ημέρα σου χαρακτηρίζεται από ερωτισμό και σεξουαλικότητα! Αν είσαι ελεύθερος, σε κυριεύουν νοσταλγία και αναμνήσεις, για το ερωτικό σου παρελθόν. Αν η διαίσθηση σου, σου λέει να προχωρήσεις, κάνε το βήμα προσέγγισης, αφού έχεις εύνοια για επανασύνδεση, τώρα!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Ήρθε η ημέρα, φίλε Δίδυμε, που θα απολαύσεις επιτυχία, αρμονία και ισορροπία στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, θα καταφέρεις να λύσεις τις διαφορές σου με τους άλλους, θα έχεις πετυχημένες κοινωνικές συναναστροφές και επαφές, ευχάριστα μηνύματα και θα είσαι απόλυτα δημοφιλής, αγαπητός και περιζήτητος λόγω του Τριγώνου Άρη-Δία! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, σε ηρεμεί, αφού με ποικίλους τρόπους, ξεπερνάς και προβλήματα πρακτικά του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, ραντεβουδάκια, φλερτ και διεκδίκηση από το άτομο που επιθυμείς! Οι ευκαιρίες και οι επιλογές, θα είναι πολλές σήμερα! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις αυτό που θες στην σχέση σου, βρίσκεις σημαντικές λύσεις στα τυχόν προβλήματα με τον σύντροφο και έχεις ξανά τον έλεγχο στις συζητήσεις σας!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Μία ημέρα απόλυτα εποικοδομητική, για κάθε τομέα της ζωής σου, αγαπητέ Καρκίνε! Με το Τρίγωνο Άρη-Δία, καταφέρνεις και τελειώνεις γρήγορα τις πιεστικές δουλειές και υποχρεώσεις σου, ξεμπερδεύεις από τα τρεξίματα και βρίσκεις και επιπλέον χρόνο να χαλαρώσεις, να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς με την φροντίδα του εαυτού σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα επαναφέρει κάθε είδους ευκαιρίες, που έχασες στο παρελθόν! Αν είσαι ελεύθερος θα έχεις τώρα ευκαιρία, για έναν έρωτα μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, ο οποίος πλέον δεν μπορεί να συγκρατήσει αισθήματα, ενδιαφέρον και πάθος! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να νιώσεις σήμερα βέβαιος και σίγουρος για τον σύντροφο σου, αφού αποδεικνύεται η αφοσίωση του και η αξιοπιστία του και δεν χρειάζεται να φοβάσαι και να αγχώνεσαι για τίποτα!
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Λέοντα, ανήκεις σίγουρα, στους απόλυτα τυχερούς και ευνοημένους, του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία! Καταφθάνουν χαρμόσυνες ειδήσεις που σε κάνουν να χαμογελάς, καλοπέραση, τύχη, θαυμασμός από τους γύρω σου, γενική επιτυχία και αναγνώριση, νέα ξεκινήματα, νέοι δρόμοι με λύσεις στα μέχρι τώρα προβλήματα και φυσικά εσύ είσαι γεμάτος αισιοδοξία και ικανοποίηση από τα δρώμενα! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα αποκαλύψει ένα μυστικό που θα σε χαροποιήσει! Αν είσαι ελεύθερος, απόλυτη τύχη και θετικές εξελίξεις, έρχονται στον ερωτικό τομέα! Όλα βελτιώνονται και στόχοι ερωτικοί, πραγματοποιούνται, μέσα από γνωριμίες και επαφές, θα έχεις την ευκαιρία για μία νέα σχέση! Αν είσαι δεσμευμένος, η ημέρα θα σου ανοίξει τον δρόμο για να επιδιώξεις και να διεκδικήσεις ένα «μεγάλο βήμα» για την απόλυτη βελτίωση της σχέσης σου!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ημέρα ανακούφισης και ηρεμίας, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η σημερινή, για σένα, φίλε Παρθένε, με το Τρίγωνο Άρη-Δία! Η όψη αφενός θα βοηθήσει αποτελεσματικά, να ξεπεραστούν και να ξεχαστούν, κάποια προσωπικά σου προβλήματα ή άγχη και αφετέρου θα φέρει λύσεις ακόμα και για παρελθοντικές υποθέσεις! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης , θα φέρει μία φιλική επανασύνδεση, που θα σου δώσει μεγάλη χαρά! Στον τομέα της καριέρα, μπορεί να είσαι κάπως επιρρεπής σε λάθη, αλλά η τύχη είναι με το μέρος σου στο τέλος! Οικονομικά, θα έχεις αρκετές ευκαιρίες, αλλά και εύνοια, σε ό,τι κι αν στοχεύεις!
ΖΥΓΟΣ
Αγαπητέ Ζυγέ, το ιδιαίτερα θετικό για σένα Τρίγωνο Άρη-Δία, φέρνει σημαντικές επικοινωνίες, επαφές και συναντήσεις, που θα σου δώσουν το ερέθισμα να αναπτύξεις και να προωθήσεις τις ιδέες σου και θα σε ωθήσουν να εξελίξεις τις κοινωνικές σου σχέσεις! Γενικά, η σημερινή ημέρα, είναι αφιερωμένη σε γνωστούς και φίλους! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, βελτιώνει με ποικίλους τρόπους, την κοινωνική σου εικόνα! Αν είσαι δεσμευμένος, μάθε να ακούς τους φίλους σου και την γνώμη τους, για τυχόν προβλήματα που έχεις με τον σύντροφο σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον ή θα βοηθήσει σε μία νέα γνωριμία ή θα σου κινήσει το ίδιο αυτό πρόσωπο, το ερωτικό σου ενδιαφέρον και θα αναθεωρήσεις κάποια πράγματα για εκείνο!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία, σε μεταμορφώνει με κάθε τρόπο, αγαπητέ Σκορπιέ! Αποφασίζεις να παραμερίσεις εσωστρέφεια και ανασφάλεια και να βγάλεις τον πιο ώριμο, λογικό και σοβαρό εαυτό σου! Αποκτάς ουσιαστική φήμη και πετυχαίνεις υψηλούς στόχους αλλά και βαθιές επιθυμίες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, επαναφέρεις ευκαιρίες και λύσεις, για θέματα του παρελθόντος! Αν είσαι ελεύθερος, θα τραβήξει το ερωτικό σου ενδιαφέρον ένα άτομο μέσα από τον χώρο εργασίας σήμερα και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό , αλλά τώρα ανταποκρίνεται! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, χαρακτηρίζεται από πάθος, αισθησιασμό αλλά και συναισθηματική σιγουριά! Όλα ηρεμούν και βελτιώνονται!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Αγαπητέ Τοξότη, είσαι από τους πλέον και αδιαμφισβήτητα τυχερούς του σημερινού Τριγώνου Άρη-Δία, αφού έρχονται θετικές εξελίξεις σε θέματα ψυχαγωγίας, δημιουργικότητας, παιδιών, καλλιτεχνικών δραστηριοτήτων και γενικά υποθέσεων που σου δίνουν απόλαυση, αυτοπεποίθηση και χαρά! Επιπλέον, η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φανερώσει ένα μυστικό που σε αφορά και σίγουρα ωφελεί τα σχέδια σου! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις μία ημέρα απόλυτα τυχερή! Έχεις πολλές γνωριμίες και φλερτ και γενικά, απολαμβάνεις ερωτική καλοπέραση, πάθος, ερωτισμό, ρομαντικές στιγμές, κατακτήσεις και άπειρους θαυμαστές! Μηνύματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις ερωτικές, σου δίνουν επιπλέον χαρά! Αν είσαι δεσμευμένος, βρίσκεις μόνιμες λύσεις στα προβλήματα της σχέσης σου!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Το σημερινό Τρίγωνο Άρη-Δία σε βοηθά να νιώσεις ξανά δυνατός, να αισθανθείς ικανοποίηση και δικαίωση από τα γεγονότα και να μπορέσεις να ισορροπήσεις τα πάντα σε προβληματικές καταστάσεις και πρόσωπα! Οι γρήγοροι και πιεστικοί ρυθμοί της καθημερινότητας λαμβάνουν τέλος επιτέλους και οι σημερινές εξελίξεις, σε ανταμείβουν ψυχικά και συναισθηματικά, αγαπητέ Αιγόκερε! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, διορθώνει διαπροσωπικές σχέσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για το απόλυτο πάθος και συναίσθημα! Ναι, ξυπνάει και πάλι ο ερωτισμός μέσα στην σχέση σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας μυστικός θαυμαστής σου αποκαλύπτεται! Για σένα, που σε έχει μαγέψει ένας κρυφός, παρασκηνιακός έρωτας, η σημερινή ημέρα είναι ιδανική για καυτές ερωτικές στιγμές!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, Άρης και Δίας συνεργάζονται με όψη Τριγώνου, για να σου δώσουν το κίνητρο, την ώθηση, την δυναμική για να πετύχεις σημαντικά σχέδια για σένα! Νέοι άνθρωποι μπαίνουν τώρα στην ζωή σου, ο κύκλος σου ανοίγει και δέχεσαι προτάσεις, ευκαιρία και ανοίγματα στην προσωπική σου ζωή! Παράλληλα η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα φέρει λύσεις σε πρακτικά προβλήματα και εκκρεμότητες!<br>
Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν να σκεφτείς τώρα το επόμενο βήμα με τον σύντροφο σου! Μεγάλη πιθανότητα να έχεις πρόταση για επισημοποίηση σχέσεις ή συγκατοίκηση! Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες που πιθανόν να γίνουν μία νέα όμορφη σταθερή σχέση ή ακόμα και μία επανασύνδεση!

ΙΧΘΥΣ
Ετοιμάσου για ουσιαστική επιτυχία, αγαπητέ Ιχθύ! Το Τρίγωνο Άρη-Δία, σε ωθεί να κυνηγήσεις, να διεκδικήσεις και να πετύχεις υψηλούς στόχους και φιλοδοξίες! Βελτιώνεται η κοινωνική σου εικόνα και οι άλλοι επιτέλους αναγνωρίζουν τους αγώνες σου και τις προσπάθειες σου! Έπαινοι και θαυμασμός από τον περίγυρο σου, σε ικανοποιούν απόλυτα και είσαι πιο δυνατός από ποτέ! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Αφροδίτης, θα σου δώσει επιπλέον λάμψη και φήμη! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική μέρα, να συζητήσετε για το επόμενο βήμα με το ταίρι σου ή να βρείτε λύση σε ένα πρόβλημα που σας απασχολεί! Αν είσαι ελεύθερος, είσαι αποφασισμένος να ασχοληθείς μόνο με σοβαρές συναισθηματικές υποθέσεις, σταματώντας το ανούσιο φλερτ και τις εφήμερες ερωτικές επιτυχίες και κοιτάς μόνο την ουσία!

Πηγή: https://www.oroskopos.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα