Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 4/7/2019

ΚΡΙΟΣ
Αγαπητέ Κριέ, αν προσέξεις την τάση σου για αλαζονική συμπεριφορά, λαμβάνεις σήμερα θαυμασμό, προσοχή και αναγνώριση από τους άλλους, σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου! Ιδανική ημέρα για κέντρα διασκέδασης, θεατρικές παραστάσεις, δημιουργικές δραστηριότητες και ενασχόληση με τα παιδιά! Γενικά, η σημερινή ημέρα θέλει ενέργεια, θάρρος και γενναιότητα και εσύ σαφώς και τα έχεις! Η τύχη είναι απόλυτα με το μέρος σου!  Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα ο σύντροφος σου κάνει ένα δώρο ή μία έκπληξη που θα συναρπάσει και θα σε κάνει ιδιαίτερα χαρούμενο! Αν είσαι ελεύθερος, ίσως είναι η πιο τυχερή μέρα για τα ερωτικά σου! Πολλές οι κατακτήσεις και φυσικά αρκετές και οι ερωτικές επιλογές! Σίγουρα θα πάρεις την ερωτική προσοχή που θες και πιθανόν, να μην ξέρεις τι να διαλέξεις!
ΤΑΥΡΟΣ
Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα οφείλεις να μείνεις στο σπίτι σου και να περάσεις αρκετό χρόνο με τα άτομα της οικογένειας σου, που τώρα χρειάζονται την παρουσία σου. Αν μάλιστα, πρόσφατα υπήρξε παρεξήγηση ή τσακωμός, με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, θα έχεις την ευκαιρία για αποκατάσταση της μεταξύ σας σχέσης! Ιδανική ημέρα επίσης, για επαφή με την μητέρα, για μαγειρική, για δουλειές ή διακόσμηση του σπιτιού! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις επαφή με ένα άτομο του παρελθόντος και ενδεχομένως να πετύχεις, την πολυαναμενόμενη επανασύνδεση μαζί του! Αν είσαι δεσμευμένος, η ιδέα της συγκατοίκησης ή της επισημοποίησης, είναι πολύ ισχυρή σήμερα και καλό θα ήταν να διεκδικήσεις μία συζήτηση με τον σύντροφο περί αυτού του θέματος!
ΔΙΔΥΜΟΣ
Φίλε Δίδυμε, η σημερινή ημέρα, είναι η ιδανική για αποστολή μηνυμάτων, συγγραφή, μετακινήσεις και τηλεφωνήματα! Στις κοινωνικές επαφές σου, απέφυγε κουτσομπολιά, τα οποία μπορεί να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα! Γενικά, ανοίγεις το μυαλό σου, είσαι ευφυής και εύγλωττος και καταφέρνεις μέσα από συναναστροφές, συζητήσεις και συναντήσεις, να πετύχεις σημαντικούς για εσένα, στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, πολλές θα είναι τώρα οι ερωτικές επαφές, επικοινωνίες, ειδήσεις και συναντήσεις και φυσικά το φλερτ! Μάλιστα, πολύ πιθανόν, μία νέα συναρπαστική γνωριμία που έρχεται, να φέρει τα πάνω-κάτω στην ζωή σου, με τον πιο θετικό τρόπο! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική μέρα να προγραμματίσετε με το ταίρι σου, μία έξοδο ή μία εκδρομή, που θα ανανεώσει την σχέση σας!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αγαπητέ Καρκίνε, συγκυρίες κάθε είδους, θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Η μέρα γενικά θα φέρει, προστάζει άνεση, σιγουριά και αρκετές απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με πράγματα που σου αρέσουν, αφού η ημέρα ενδείκνυται! Ασχολήσου με την εμφάνιση σου και την βελτίωσή της, πήγαινε για ψώνια, ανανεώσου, ξεκουράσου και εκτίμησε τον εαυτό σου και την αξία του!
Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει έμμεσα σημάδια, ότι ενδιαφέρεται κι αυτό για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου και επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί, αισθησιακές στιγμές!
ΛΕΩΝ
Αγαπητέ Καρκίνε, συγκυρίες κάθε είδους, θα σε κάνουν σήμερα να νιώσεις ξανά, βεβαιότητα και ασφάλεια, όσον αφορά τα κεκτημένα σου! Η μέρα γενικά θα φέρει, προστάζει άνεση, σιγουριά και αρκετές απολαύσεις! Ασχολήσου με τον εαυτό σου και με πράγματα που σου αρέσουν, αφού η ημέρα ενδείκνυται! Ασχολήσου με την εμφάνιση σου και την βελτίωσή της, πήγαινε για ψώνια, ανανεώσου, ξεκουράσου και εκτίμησε τον εαυτό σου και την αξία του! Αν είσαι ελεύθερος, το άτομο που σε ενδιαφέρει, θα σου δώσει έμμεσα σημάδια, ότι ενδιαφέρεται κι αυτό για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, είναι σίγουρα η ιδανική ημέρα για να πραγματοποιήσεις επιθυμίες και στόχους που έχουν να κάνουν με την σχέση σου! Βεβαιώνεσαι για την πίστη και την αφοσίωση του συντρόφου και επιπλέον, απολαμβάνετε μαζί, αισθησιακές στιγμές!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Αγαπητέ Παρθένε, η σημερινή ημέρα, ζητά από σένα, καλοσύνη, συμπόνια αλλά και ενδοσκόπηση! Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στον εαυτό σου, στις βαθιές επιθυμίες σου και στις πραγματικές ανάγκες σου! Μπορεί η ημέρα να μην ενδείκνυται για δραστηριότητες, αλλά είναι σίγουρα ιδανική για συνειδητοποιημένες προσωπικές αποφάσεις! Επίσης, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να συγχωρέσεις ή να ζητήσεις συγχώρεση!  Αν είσαι δεσμευμένος, πολύ πιθανόν σήμερα να σε απασχολήσει ένας έρωτας απωθημένος, κρυφός, απαγορευμένος ή του παρελθόντος! Προσοχή στις αποκαλύψεις όμως! Αν είσαι ελεύθερος, περιόρισε την τάση σου, να συμβουλεύεσαι μόνο την καρδιά, κλείνοντας τα αυτιά σου στην φωνή της λογικής!
ΖΥΓΟΣ
Φίλε Ζυγέ, είσαι γεμάτος διάθεση για βελτίωση της ζωής σου και αλλαγή των δεδομένων σου! Δημιούργησε ένα νέο όραμα, υλοποίησε τις ιδέες σου και εκπλήρωσε τους στόχους σου! Άνθρωποι είναι δίπλα σου, κυρίως φίλοι, που σε αγαπούν και σε στηρίζουν! Βγες λοιπόν σήμερα με τους φίλους σου, κοινωνικοποιήσου και ακολούθησε τις συμβουλές ανθρώπων που συναναστρέφεσαι και εμπιστεύεσαι! Αν είσαι ελεύθερος, έρχεται μία νέα γνωριμία ή έναν καινούργιο έρωτα, μέσα από το φιλικό περιβάλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε την τάση σου για ανεξαρτησία και προσωπική ελευθερία, που πιθανόν να προκαλέσει εντάσεις στην σχέση σου! Φρόντισε να ακούς τις σοφές συμβουλές των φίλων σου και να μην ενεργείς αυτοβούλως!
ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητέ Σκορπιέ, η σημερινή ημέρα χρειάζεται προσοχή και οπωσδήποτε σοβαρότητα από μέρους σου! Οι καταστάσεις και τα γεγονότα σήμερα, θα σε αναγκάσουν να βάλεις στην άκρη ψυχαγωγικές και ανέμελες δραστηριότητες και να θεμελιώσεις την σωστή κοινωνική σου θέση και εικόνα! Ήρθε η ώρα να αγωνιστείς, ώστε να αναρριχηθείς, να πετύχεις και να υλοποιήσεις στόχους! Προσπ άθησε λοιπόν, να κερδίσεις τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων!
Αν είσαι δεσμευμένος, προσφέρεις χρόνο και αφοσίωση στην σχέση σου, γεγονός που σε βοηθά να λύσεις προβλήματα, αλλά και να βάλεις γερές βάσεις για την μετέπειτα πορεία της! Αν είσαι ελεύθερος, γίνεσαι πιο επιλεκτικός και δεν έχεις διάθεση για επιφανειακό ανούσιο φλερτ! Πολύ πιθανόν να κάνεις μία νέα γνωριμία!
ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλε Τοξότη, κέφι και αισιοδοξία, φέρνει η σημερινή ημέρα! Απολαμβάνεις εξόδους, συναντήσεις και επαφές, αφού οι προτάσεις και οι κοινωνικές προσεγγίσεις, θα είναι πολλές! Πες ναι σήμερα, σε συμφωνία για ένα ταξίδι, σε μία ευκαιρία για αθλητική δραστηριότητα ή σε δυνατότητες που φέρνει η τύχη στα πόδια σου και έχουν να κάνουν με σπουδές, γνώσεις ή σεμινάρια! Ετοιμάσου να νιώσεις πιο ανανεωμένος και χαρούμενος, από ποτέ! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις μία απόλυτα ανανεωτική και γεμάτη εξελίξεις για τα ερωτικά σου, ημέρα! Συζητήσεις με τον σύντροφο, σε φέρνουν πολύ κοντά στην εκπλήρωση των στόχων σου και επιπλέον περνάτε υπέροχα μαζί, μέσα από δραστηριότητες! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ, συναντήσεις, γνωριμίες, μηνύματα και καυτά τηλεφωνήματα!
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητέ Αιγόκερε, άκρως σημαντική για σένα η σημερινή ημέρα κι ας μην το καταλάβεις άμεσα! Σήμερα, καλό θα ήταν, να μειώσεις λίγο τις κοινωνικές σου επαφές και να ασχοληθείς με τις ψυχικές σου ανάγκες και τις συναισθηματικές σου επιθυμίες! Αν υπάρχει κάποια κλονισμένη διαπροσωπική σχέση, ήρθε τώρα η ώρα να βάλεις ένα τέλος και να ξαναρχίσεις από την αρχή, απαλλαγμένος από συγκαλυμμένες έχθρες, εμμονές και επίμονες σκέψεις! Αν είσαι δεσμευμένος, μόλις έφτασε μία από τις πιο συναισθηματικές, ερωτικές και αδιαμφισβήτητα σεξουαλικές μέρες! Απολαμβάνεις πάθος, καυτές ερωτικές στιγμές και αισθησιασμό με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η ημέρα είναι ιδανική για να σαγηνεύσεις και να κάνεις δικό σου, το άτομο που επιθυμείς!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλε Υδροχόε, σήμερα έχεις την ανάγκη για ήρεμες διαπροσωπικές σχέσεις, κοινωνικοποίηση που σε ευχαριστεί και δραστηριότητες που έχουν να κάνουν με ομορφιά, τέχνη και εκλεπτυσμένη ψυχαγωγία! Θα καταφέρεις να εξαλείψεις τυχόν διαφορές ή παρεξηγήσεις με κάποια άτομα που συναναστρέφεσαι και είχατε κάποια προβλήματα στο πρόσφατο παρελθόν! Τόλμησε και εσύ να κάνεις το πρώτο βήμα και να πάρεις την πρωτοβουλία αποκατάστασης μίας διαπροσωπικής σχέσης! Αν είσαι ελεύθερος, σταματάς συνειδητά τα επιφανειακά φλερτ και ψάχνεις το άλλο σου μισό, γεγονός που μπορείς να το καταφέρεις, λόγω της γοητευτικής σου εμφάνισης και ακαταμάχητης σου προσωπικότητας! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις συντροφικότητα, συναίσθημα και τρυφερότητα με τον σύντροφο σου!
ΙΧΘΥΣ
Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή μέρα, ενδείκνυται για απασχόληση και εξομάλυνση της ρουτίνας της καθημερινότητας σου! Είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασχοληθείς με την βελτίωση της κατάστασης του σώματος σου και του οργανισμού σου, να ξεκουραστείς, να ξεκινήσεις διατροφή ή γυμναστήριο, να προγραμματίσεις τις υποχρεώσεις σου για σήμερα, να κάνεις εκκαθάριση και ξεκαθάρισμα στο σπίτι ή το γραφείο και να κόψεις μία κακή συνήθεια! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα πιθανόν να αισθανθείς πως αν δεν κάνεις εσύ το πρώτο βήμα, δεν θα προχωρήσουν τα ερωτικά σου σχέδια! Δεν είναι κακό να πάρεις εσύ την πρωτοβουλία και ενδεχομένως να ρίξεις τον εγωισμό σου, ώστε να βελτιώσεις την σχέση σου με το ταίρι σου! Αν είσαι ελεύθερος, η όμορφη εμφάνιση σου, είναι σίγουρα σύμμαχος σου, στις ερωτικές σου διεκδικήσεις!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα