Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Πέμπτη 7/11/19

 

ΚΡΙΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και ο συναισθηματισμός είναι στα ύψη, καθώς ταλανίζεσαι από μνήμες και πληγές του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη λόγω του ότι δεν σου είναι εύκολο να συγκεντρωθείς. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει τις ευαισθησίες και δεν αποκλείεται να προκαλέσει έντονη μελαγχολία και κατήφεια. Απόφυγε τις σοβαρές κινήσεις σε εργασιακό επίπεδο, αφού δεν μπορείς να δεις αντικειμενικά. Σήμερα η τρυφερότητα και ο ρομαντισμός μπορούν να λειτουργήσουν ευεργετικά στη σχέση, πρόσεχε όμως γιατί ανέφικτες απαιτήσεις μπορεί να σε απογοητεύσουν. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να επιστρέψουν πρόσωπα που θα εντείνουν τις ευαισθησίες και την εσωστρέφεια.

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά με φιλικά σου πρόσωπα και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Σημαντικά βήματα σε ό,τι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις είναι πιθανό να γίνουν, πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θέλουν να σταθούν δίπλα σου σε όποιο εγχείρημα και αν προσπαθήσεις. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντείνει τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να ωραιοποιήσεις πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να επιλέξεις λάθος άτομα στο φιλικό περίγυρο η να οδηγηθεί σε λάθος βήματα σε ότι αφορά τα όνειρά σου. Σήμερα διαφοροποιήσεις μπορεί να υπάρξουν σε κοινούς στόχους με το ταίρι σου που πιθανά να σε απογοητεύσουν, φρόντισε να μην μελαγχολείς. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες μπορεί να υπάρξουν μέσα από το φιλικό περίγυρο μην εξιδανικεύεις κανέναν γιατί το πιθανότερο είναι να εξαπατηθείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς αυξάνοντας σημαντικά τις υποχρεώσεις στην επαγγελματική σου ζωή, καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιπλέον ευθύνες που θα επωμισθείς και αυτό θα δημιουργήσει ιδιαίτερη ένταση. Καλά θα κάνεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους γιατί δεν αποκλείεται να έρθεις σε σύγκρουση με σημαντικά πρόσωπα στην καριέρα σου λόγω αυξημένου άγχους. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές στον επαγγελματικό τομέα που θα στοιχίσουν και θα απογοητευτείς. Δείξε προσοχή σε πρόσωπο που εμπιστεύεσαι, γιατί δεν αποκλείεται να σε προδώσουν. Σήμερα η αναστάτωση που προκαλούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις εκδηλώνεται και σε προσωπικό επίπεδο προκαλώντας προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία είναι πιθανό να υπάρξει μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο, καλό είναι να μην δείξεις ευθύς εξαρχής αμέριστη εμπιστοσύνη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και κάνεις στροφή σε ό,τι αφορά τις γνώσεις και πώς μπορείς να ανοίξεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες. Πιθανές είναι οι επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό που ανοίγουν νέους δρόμους μπροστά σου. Πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να έρθουν και πάλι για να σου θυμίσουν τις καλές στιγμές και να διασκεδάσεις μαζί τους. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να οδηγήσει στο να χάσεις τον έλεγχο. Σήμερα ιδιαίτερες ευαισθησίες εκδηλώνονται που μπορεί να οδηγήσουν σε ξεσπάσματα και να επηρεάσουν τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου η ανάγκη να ωραιοποίησης πρόσωπα και καταστάσεις μπορεί να οδηγήσουν σε λάθος επιλογές.

ΛΕΩΝ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις επικεντρωθεί στο να λύσεις ζητήματα που μπορεί να αφορούν οικονομικά θέματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Το άγχος είναι έντονο λόγω ανασφαλειών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να σε ταλαιπωρούν. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε λανθασμένες αποφάσεις σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Καλά θα κάνεις να αποφύγεις κινήσεις που μπορεί να σου στοιχίσουν και ψυχολογικά και οικονομικά. Έντονη ζήλια και συναισθηματισμός μπορεί να δυναμιτίσουν τη σχέση. Σήμερα φρόντισε να μη βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα με το ταίρι σου, γιατί το πιθανότερο είναι να υπάρχουν συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, όμως η συναισθηματική ένταση είναι τέτοια που μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένα συμπεράσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και επικεντρώνεσαι κυρίως στο να λύσεις ζητήματα που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, καθώς αυτό που σε απασχολεί είναι να κρατήσει ισορροπίες και να υπάρξει αρμονία σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να εκφράσεις ανοιχτά τις ανάγκες που μπορεί να έχεις, γιατί με το να καταπιέζεις τον εαυτό σου δεν βρίσκεσαι σε ικανοποιητικές καταστάσεις για σένα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να φέρει πρόσωπα που θέλουν συνεργασίες με σένα. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός, γιατί το πιθανότερο είναι να μη δείχνουν τα πραγματικά τους κίνητρα. Σήμερα καλά θα κάνεις να διατηρήσεις απαιτήσεις ρεαλιστικές απαιτήσεις από το ταίρι σου γιατί δεν αποκλείεται να ζητάς πολλά που δεν είναι πραγματοποιήσιμα και στο τέλος να απογοητευτείς. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες, καλά θα κάνεις να μην ενθουσιάζεσαι και να αφήσεις το χρόνο να δείξει τι πραγματικά θέλουν από σένα.

ΖΥΓΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις τη δυνατότητα να δρομολογήσεις καθημερινές απαιτήσεις και υποχρεώσεις που μπορεί να έχεις καθώς το πρόγραμμά σου είναι ασφυκτικό.  Πρόσεξε μόνο γιατί το άγχος μπορεί να σε οδηγήσει στο να γκρινιάξεις και να γίνεις επικριτικός. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα δεν αφήνει περιθώρια να δεις πώς πρέπει να κινηθείς στον εργασιακό χώρο και δεν αποκλείεται να γίνουν λάθη για αυτό καλά θα κάνεις να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις. Σήμερα η καθημερινότητα μπορεί να θολώνει τη σκέψη και να σε οδηγεί σε συγκρούσεις με  το ταίρι σου, φρόντισε να τις αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι πολλές υποχρεώσεις και πιθανή απογοήτευση δεν σου δημιουργούν το κέφι για φλερτ και εξωστρέφεια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και νιώθεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ καθώς ο δυναμισμός και η γοητεία σου εκτοξεύονται. Η τέχνη είναι κάτι που σε ενδιαφέρει πάρα πολύ, γι’ αυτό και δεν θα χάσεις ευκαιρία να επισκεφθείς θεατρικές και κινηματογραφικές παραστάσεις που θέλει διακαώς να παρακολουθήσεις. Ο εγωισμός είναι αυτός που μπορεί να πυροδοτήσει ζητήματα στη σχέση σου φρόντισε να τον εξισορροπήσεις. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να δημιουργήσει λανθασμένες σκέψεις ή να σε οδηγήσει σε κινήσεις που θα προκαλέσουν ένταση στην προσωπική σου ζωή. Σήμερα πιθανοί φόβοι ή ανασφάλειες μπορεί να θολώσουν τις σκέψεις σου και να σε οδηγήσουν σε λανθασμένες αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες. Φρόντισε, όμως, να μην εξιδανικεύεις τα πρόσωπα, γιατί  δεν αποκλείεται να πληγωθείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως σ την οικογένεια και σε καταστάσεις που μπορεί να απασχολούν και να πυροδοτούν συζητήσεις. Θέματα ακίνητης περιουσίας έρχονται στο προσκήνιο. Καλά θα κάνεις να ακούσεις το ένστικτό σου που μπορεί να σε κατευθύνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διαχείρισή τους. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα εντέλλει τις ευαισθησίες και την κυκλοθυμία και δεν αποκλείεται να υπάρξει έντονη νευρικότητα με υγεία πρόσωπα που θα οδηγήσει σε συγκρούσεις και ένταση. Σήμερα ο έντονος ρομαντισμός μπορεί να οδηγήσει σε ονειρεμένες στιγμές στην προσωπική σου ζωή φρόντισε πιθανή μελαγχολία να μην κυριαρχήσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, η ανάγκη να επικεντρωθείς στα δικά σου άτομα δεν αφήνει περιθώρια για κοινωνική ζωή και φλερτ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και σου δίνεται η ευκαιρία να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για σένα να έρθεις σε επαφή και να επικοινωνήσεις περνώντας χαλαρές στιγμές μαζί τους. Εμπορικές και επικοινωνιακές συμφωνίες έρχονται στο προσκήνιο, η πειθώ και ο η ευστροφία σου θα θριαμβεύσουν. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες αντιδράσεις ή συμπεράσματα σε ό,τι αφορά εμπορικές συμφωνίες. Καλά θα κάνεις να μην κάνεις σημαντικές κινήσεις, γιατί το πιθανότερο είναι στο τέλος να απογοητευτείς. Σήμερα η επικοινωνία παίζει σημαντικό ρόλο στη σχέση, αρκεί να γίνει με ρεαλιστικούς όρους και να μην αφήσεις το συναισθηματισμό να ξεχειλίσει. Αν είσαι ελεύθερος/η, πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπόσχεται πολλά, όμως δύσκολα θα μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλές απαιτήσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στους Ιχθύς και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικούς λογαριασμούς και εκκρεμότητες που μπορεί να υπάρχουν και να σου δημιουργούν πρόβλημα και άγχος. Φρόντισε να μην παρασυρθείς σε έξοδα που μπορεί να είναι αχρείαστα και σπατάλες για πράγματα που τελικά θα ανακαλύψεις ότι δεν είναι απαραίτητα. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες κινήσεις σε ό,τι αφορά οικονομικά ζητήματα. Καλά θα κάνεις να μην προβείς σε τετελεσμένες αποφάσεις, γιατί αργότερα θα μετανιώσεις, αλλά το κόστος δεν θα είναι εύκολο να το αποφύγεις. Σήμερα η κτητικότητα θολώνει τη σκέψη και δεν αφήνει περιθώρια για ρεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων. Αν είσαι ελεύθερος/η, οι έντονες ανασφάλειες και οι φόβοι δεν επιτρέπουν να κινηθείς σε κοινωνικό και προσωπικό επίπεδο.

ΙΧΘΥΕΣ 

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δραστηριοποιείσαι  επαγγελματικά, καθώς δεν αποκλείεται να πάρει σημαντικές πρωτοβουλίες. Καλά θα κάνεις, βέβαια, να φροντίσεις να περιορίσεις υποκειμενισμό και εγωισμό, γιατί αυτά μπορούν να δυναμιτίσουν το κλίμα με τους γύρω σου. Η σύνοδός της με τον Ποσειδώνα ωραιοποιεί πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται να κινηθεί σε λάθος μονοπάτια, γι’ αυτό φρόντισε να μην πάρεις σημαντικές αποφάσεις που μπορεί να επηρεάσουν τα επαγγελματικά σου. Σήμερα η λανθασμένη εντύπωση του εαυτού σου και των άλλων μπορεί να δημιουργήσει ένταση με το ταίρι σου. Καλά θα κάνεις να την αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, νέα γνωριμία δεν αποκλείεται να υπάρξει, αφού ο δυναμισμός είναι στα ύψη. Παράλληλα, όμως, μπορεί να ωραιοποιεί τις οποίες καταστάσεις και να οδηγηθείς σε λάθος επιλογές.

Από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα