Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Σαββατο 19/10/2019

Κριός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να βρεθείς με τον περίγυρό σου και να περάσεις χαλαρές στιγμές συζητώντας και διασκεδάζοντας. Οι κοντινές αποδράσεις είναι πιθανές και θα βοηθήσουν να ξεφύγεις από τα τετριμμένα. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με την οικογένειά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ασφάλεια και τρυφερότητα από το οικείο περιβάλλον, φρόντισε μόνο να μην αφήσεις την κυκλοθυμία σου να προκαλέσει εντάσεις και χαλάσει τη ζεστή ατμόσφαιρα. Σήμερα ο ρομαντισμός κυριαρχεί και μπορείς να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου στον προσωπικό σου χώρο απολαμβάνοντας την παρέα του. Αν είσαι ελεύθερος/η η ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια κυριαρχεί και αφήνει στην άκρη τη διάθεση για φλερτ.

 

Ταύρος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις ζητήματα οικονομικής φύσεως ή λογαριασμούς που μπορεί να σε αγχώνουν. Η διάθεση για αγορές μπορεί να σε οδηγήσει σε περιττές σπατάλες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού, απόφυγέ το. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας την ανάγκη για επικοινωνία και κοινωνικότητα. Πιθανό είναι να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος και να περάσεις ευχάριστες στιγμές μαζί τους. Προσκλήσεις για κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι μπορεί να προκύψουν, απόλαυσε τη διασκέδαση.

Σήμερα η επικοινωνία παίζει καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή, καθώς μπορείς να λύσεις θέματα που σε απασχολούν και να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον, ο κοινός τρόπος σκέψης θα σας φέρει πιο κοντά.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να δρομολογήσεις θέματα που αφορούν τις συνεργασίες σου. Φρόντισε να αποφύγεις τον υποκειμενικό τρόπο σκέψης και δράσης καθώς οι αντιδράσεις που θα υπάρξουν θα δυναμιτίσουν τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και εντείνει την ανάγκη για να περάσεις όμορφα με λίγους και καλούς σε ήρεμα στέκια απολαμβάνοντας την παρέα και το καλό φαγητό. Το πάθος στη σχέση απογειώνεται, προσπάθησε μόνο να μην γίνεις κτητικός και αδιάλλακτος, καθώς η ένταση καραδοκεί,

Σήμερα ο ερωτισμός είναι έντονος στη σχέση σου και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μία μαγική βραδιά με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν στη ζωή σου αφού μαγνητίζεις με το πάθος και τον αισθησιασμό που εκπέμπεις.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπαίνεις στη διαδικασία να τακτοποιήσεις εκκρεμούσες καταστάσεις που μπορεί να υπάρχουν και να σε φορτίζουν ψυχολογικά. Καταστάσεις του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να χαλάσουν τη διάθεση σου φρόντισε μέσω της τέχνης και της μουσικής να διοχετεύσεις τον έντονο συναισθηματισμό. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου και βγαίνεις δυναμικά από την εσωστρέφεια κάτι που γίνεται εμφανές στον περίγυρό σου. Διεκδικείς την προσοχή του/ης συντρόφου σου ή πιθανής νέα γνωριμία και θέλει να γίνουν οι ανάγκες που έχεις σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή. Πρόσεχε γιατί ο υποκειμενισμός μόνο προβλήματα θα δημιουργήσει.

Σήμερα  η διάθεση να εκφράσεις αυτά που σκέφτεσαι σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να βρει ανταπόκριση, αρκεί να έχεις τη διάθεση να κατανοήσεις και τις ανάγκες του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η, η έντονη κοινωνικότητα  και ο δυναμισμός που σε διέπει δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο.

 

Λέων

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να συναναστραφείς φιλικά πρόσωπα που μπορείς να συζητήσεις μαζί τους και να εκφράσεις πρωτοποριακές απόψεις και ιδέες που έχεις. Οργανώσεις και σύλλογοι μπαίνουν στο πρόγραμμά σου αφού απολαμβάνεις να προσφέρεις τη βοήθειά σου σε ομαδικές προσπάθειες. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να απομακρυνθείς από όλους και όλα καθώς εντείνεται ο συναισθηματισμός και πιθανά η μελαγχολία. Ανασφάλειες και φοβίες από ζητήματα του παρελθόντος κάνουν την εμφάνιση τους και μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά την ψυχολογία σου. Μέσω της τέχνης και του διαλογισμού θα καταφέρεις να ορθοποδήσεις συναισθηματικά.

Σήμερα μοναδικές στιγμές απομακρυσμένοι από όλους μπορεί να ζήσεις με το ταίρι σου όπου ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα κυριαρχούν. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να δημιουργήσουν συναισθηματική θύελλα. 

 

Παρθένος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπορεί να επικεντρώνεσαι στο να τακτοποιήσεις επαγγελματικά ζητήματα ή να υπάρχουν κοινωνικές υποχρεώσεις που πιθανά χρειάζεται να προσφέρεις το χρόνο σου και την ενέργειά σου. Φρόντισε να μη συγκρουστείς με πρόσωπα στο περιβάλλον που θα βρεθείς γιατί το άγχος σου είναι έντονο και εμφανές. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο και επιδιώκεις να βρεθείς με φιλικές παρέες καθώς ξέρεις ότι θα περάσεις μοναδικά μαζί τους και μπορείς να συζητήσεις οποιοδήποτε ζήτημα σε απασχολεί σε κοινωνικό επίπεδο. Οι ομαδικές προσπάθειες σου ταιριάζουν γι’ αυτό δεν αποκλείεται να ενταχθείς σε κάποιο σύνολο.

Σήμερα μη χάσεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με το ταίρι σου και φιλικές παρέες γιατί αυτό θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από την καθημερινότητα. Αν είσαι ελεύθερος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον το ιδιαίτερο σκεπτικό και η φιλοσοφία ζωής.

 

Ζυγός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού του περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για σένα να επικοινωνήσεις και να διασκεδάσεις μαζί τους. Φρόντισε να μην είσαι φανατικός τις απόψεις σου γιατί αυτό είναι που θα μπορεί να προκαλέσει εντάσεις. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο  και σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις επαγγελματικές υποχρεώσεις που μπορεί να έχουν να υπάρχουν κενά σε αγχώνουν. Κοινωνικές συναντήσεις μπορεί να υπάρχουν στο πρόγραμμά σου φρόντισε να τις απολαύσεις και να εκμεταλλευτείς τις συνθήκες για να προσβληθείς κάτι που ιδιαίτερα σε ενδιαφέρει.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι μόνο στην εικόνα σου γιατί αυτό είναι κάτι που μπορεί να ενοχλήσει το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η  πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις που μπορεί να βρεθείς, καλό είναι να μην αποστασιοποιηθείς από το συναίσθημά σου.

 

Σκορπιός

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπορεί να σου δημιουργεί ιδιαίτερο άγχος σε ότι αφορά τα οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους οι επιχειρηματικές κινήσεις που σε ενδιαφέρουν. Η καχυποψία και η ζήλια πιθανόν να επηρεάσει τη σχέση σου, πρόσεξε γιατί μπορεί να δυναμιτίσεις το κλίμα με το ταίρι σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ευκαιρία να έρθει σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου και να διασκεδάσεις μαζί τους. Το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί και δεν αποκλείεται να είναι πολλά τα πρόσωπα που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα αφού εντυπωσιάζεις με την αισιοδοξία και το χιούμορ σου.

Σήμερα μπορείς να περάσεις υπέροχα με το/ην σύντροφό σου καθώς σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις με την ψυχή σου και να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλοί μπορεί να είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα αφού γοητεύεις με τη θετική ενέργεια που εκπέμπεις. 

 

Τοξότης

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και ενδιαφέρεσαι έντονα να τακτοποιήσεις ή να λύσεις ζητήματα που μπορεί να απασχολούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Σημαντικό είναι να εκφράσεις και εσύ τις ανάγκες σου τόσο στο ταίρι όσο και στους συνεργάτες σου καθώς μπορεί να καταπιέζεσαι και να μην σε ικανοποιεί η κατάσταση που βρίσκεσαι. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, ανεβάζοντας την ένταση και δημιουργώντας ιδιαίτερα δύσκολες προϋποθέσεις, καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθεί της έντονα με το ταίρι σου λόγο ανασφαλειών και φόβων που  εκδηλώσεις. Μετουσίωσε την ένταση σε πάθος και είναι βέβαιο ότι μπορείς να περάσεις μοναδικά.

Σήμερα ο αισθησιασμός είναι στα ύψη και αυτός είναι που μπορεί να δημιουργήσει ιδανικές συνθήκες στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος/η εσωστρέφεια και νευρικότητα δεν αφήνουν περιθώρια για έντονη ερωτική δράση.

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις δουλειές ρουτίνας και καθημερινότητας που μπορεί να σε αγχώνουν. Φρόντισε να μη γίνεσαι επικριτικός με το περιβάλλον σου καθώς είναι αυτό που μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες και έντονες αντιπαραθέσεις.  Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο εντείνοντας την κοινωνικότητα και την ανάγκη για επικοινωνία κυρίως σε προσωπικό επίπεδο. Περιποιείσαι τον εαυτό σου επιδιώκεις να βγεις και να φλερτάρεις καθώς θέλεις να αρέσεις. Όμορφες στιγμές μπορείς να περάσεις με το σύντροφό σου, αφού θέλεις να ισορροπήσεις πιθανά προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν.

Σήμερα μία έξοδος με το ταίρι σου είναι θα είναι ιδανική για να έρθετε πιο κοντά και να περάσετε όμορφα μαζί. Αν είσαι ελεύθερος/η, πολλές μπορεί να είναι οι νέες γνωριμίες, καθώς γοητεύεις με τον τρόπο που επικοινωνείς και εκδηλώνεις το ενδιαφέρον σου στο περιβάλλον. 

 

Υδροχόος

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους και μπορείς να γίνεις η χαρά της παρέας, καθώς η αυτοπεποίθησή σου είναι στα ύψη, κάτι που γίνεται άμεσα εμφανές. Η διασκέδαση με την παρέα σου είναι πρωταρχικός στόχος και το ερωτικό παιχνίδι κυριαρχεί στο πρόγραμμά σου. Φρόντισε μόνο να μη γίνεις εγωκεντρικός και υπερβολικός, προκαλώντας δυσαρέσκεια στους γύρω σου. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο, δημιουργώντας ένταση πιθανά για υποχρεώσεις της καθημερινότητας και υποθέσεις ρουτίνας που μπορεί θα θέλεις να τακτοποιήσεις. Αυτό δεν αποκλείεται να σε οδηγήσει στο να γίνεις επικριτικός με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου και να προκαλέσεις ένταση.

Σήμερα θέματα της καθημερινότητας μπορεί να σε οδηγήσουν στο να συγκρουστεί σε έντονα με το ταίρι σου, είναι προτιμότερο να το αποφύγεις. Αν είσαι ελεύθερος/η, νευρικότητα και άγχος πιθανά να μην επιτρέψουν να επικεντρωθείς στην ερωτική σου ζωή.

 

Ιχθύες 

Η Σελήνη παραμένει για λίγο ακόμα στους Διδύμους, δίνοντάς σου την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικογενειακά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Επικεντρώνεσαι στο να ασχοληθείς με το σπίτι σου, καθώς δεν αποκλείεται να επιδιώξεις να έχει καλεσμένους δικούς σου ανθρώπους και να περάσεις όμορφα μαζί τους. Μετά το μεσημέρι η Σελήνη περνάει στον Καρκίνο ανεβάζοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου και δίνοντάς σου την ώθηση να διασκεδάσεις και να περάσεις μοναδικά με την παρέα ή το ταίρι σου. Το ερωτικό παιχνίδι παίρνει φωτιά και εντυπωσιάζεις τους πάντες στο πέρασμά σου, κάτι που θα φέρει πολλές νέες κατακτήσεις που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για σένα.

Σήμερα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου, καθώς ο ερωτισμός και το πάθος βρίσκονται στα ύψη. Αν είσαι ελεύθερος/η, πολλοί είναι αυτοί που θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, καθώς η γοητεία σου είναι αξεπέραστη.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα