Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Σάββατο 29/6/2019

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα αγαπητέ Κριέ, σήμερα στις διαπροσωπικές σου επαφές, στηρίζεις αποτελεσματικά τις ηθικές σου αξίες και την γνώμη σου και επιπλέον, διαθέτεις ισχυρή υπομονή και έντονη πειθώ στον λόγο σου! Καταφέρνεις να αισθανθείς επιτέλους ασφαλής μέσα από υλική αλλά και συναισθηματική πληρότητα και ουσιαστική εύνοια! Είσαι ικανοποιημένος και ήρεμος, με τα αποκτήματα σου και τώρα, αναγνωρίζεις και εκτιμάς τον εαυτό σου και την ήρεμη δύναμή σου! Αν είσαι δεσμευμένος, είσαι αισθησιακός, ερωτικός αλλά και αρκετά κτητικός απέναντι στο σύντροφό σου! Μην τον καταπιέζεις και τον ζηλεύεις χωρίς λόγο, αλλά αντιθέτως, απολαύστε μαζί ερωτικές καυτές στιγμές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να καταφέρεις εύκολα την σταθερότητα που θες εδώ και καιρό στα συναισθηματικά σου! Επικεντρώνεσαι σε μία γνωριμία ή σε ένα άτομο που ήδη σε ενδιαφέρει!

ΤΑΥΡΟΣ

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα με την Σελήνη είναι στο Ζώδιο σου, βρίσκεις τρόπους να ξεχωρίζεις ανάμεσα στο πλήθος, χωρίς καν να προσπαθήσεις! Ξέρεις πώς να προωθήσεις τον εαυτό σου, τις επιθυμίες σου και να πετύχεις όλους σου τους στόχους και σκοπούς! Σίγουρα δεν υπάρχει περίπτωση να περάσεις απαρατήρητος την σημερινή ημέρα και θα νιώσεις πως όλοι θα θέλουν να σε έχουν δίπλα τους και σε θαυμάζουν! Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν αρκετές μεταπτώσεις και ίσως και ανατροπές σήμερα! Πιθανόν να ενθουσιαστείς πολύ γρήγορα με μία νέα γνωριμία τώρα, αλλά τελικά να διαπιστώσεις ότι δεν είναι αυτό που περίμενες και νόμιζες! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στα νεύρα, αλλά ναι στις παθιασμένες στιγμές!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα στρέφεσαι προς την ψυχολογία σου και στον ίδιο σου τον εαυτό και καταφέρνεις έτσι, να ξεπεράσεις φοβίες, ανασφάλειες και άγχη πιο εύκολα από ποτέ! Ιδανική μέρα για να κινητοποιηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και επιθυμίες! Επιπλέον, επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου και στην προσφορά σου προς στους άλλους! Θες να κάνεις το καλό στους γύρω σου και να τους βοηθήσεις όσο μπορείς, ανιδιοτελώς! Αν είσαι ελεύθερος, μην αντιμετωπίζεις τον έρωτα με αυταπάτες και ψευδαισθήσεις, για να μην απογοητευτείς, γι’αυτό προσοχή στις εκτιμήσεις σου! Επιπλέον, πιθανόν μία νέα γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα, να αποδεχθεί πως δεν είναι αυτό που νόμιζες και ήλπιζες! Αν είσαι δεσμευμένος, κάνεις υπερβολικές υποχωρήσεις στην σχέση σου, που σε αδικούν και τελικά, απογοητεύεσαι από το ταίρι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Φίλε Καρκίνε, σήμερα παίρνεις δυναμικά την απόφαση να κοιτάξεις μπροστά και είσαι έτοιμος να κάνεις τους άλλους να καταλάβουν πως όλα όσα λες μπορούν να γίνουν πράξη και να υλοποιηθούν! Η φιλία είναι ο πρωτεύον τομέας για την σημερινή ημέρα, αλλά λειτουργείς περισσότερο εγκεφαλικά παρά συναισθηματικά στις επαφές με τους φίλους σου! Τα προβλήματα της ημέρας αφορούν θέματα που έχουν να κάνουν το σύνολο της κοινωνίας και τις ανθρωπιστικές ανάγκες, παρά με τον ίδιο σου τον εαυτό! Αν είσαι ελεύθερος, μέσα από επαφές με φίλους και κοινωνικές συναναστροφές, απολαμβάνεις πολλές κατακτήσεις και σίγουρα θα έχεις ευκαιρία για μία νέα ενδιαφέρουσα γνωριμία! Αν είσαι ήδη δεσμευμένος, η εγκεφαλικότητα σου, αλλά και η τάση σου για ανεξαρτησία, δεν σου αφήνουν χρόνο και διάθεση να παρασυρθείς σε συναισθηματισμούς, με αποτέλεσμα ίσως, να δυσαρεστηθεί ο σύντροφος σου!

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα, θα είσαι προσηλωμένος στους στόχους σου και θα ξέρεις πως να δουλέψεις για να τους πετύχεις! Προβάλλεσαι πετυχημένα κοινωνικά, όπως επίσης κερδίζεις εύκολα την εκτίμηση των γύρων σου! Είσαι πολύ πιο δυναμικός πια, πιο σίγουρος για τον εαυτό σου και περισσότερο περήφανος! Οι άλλοι πραγματικά σου δείχνουν με κάθε τρόπο τον σεβασμό και τον θαυμασμό τους και εσύ προσπαθείς με κάθε τρόπο, να κερδίσεις κοινωνική καταξίωση και καλή φήμη! Αν είσαι ελεύθερος, λες όχι στο ανούσιο φλερτ και στις αμφίβολες γνωριμίες και ασχολείσαι πλέον μόνο με μια σοβαρή και σαφώς πιο αξιόλογη κατάκτηση σου. Αν είσαι δεσμευμένος όμως, απέφυγε ψυχρότητα, δογματισμούς και αρχηγικές τάσεις, απέναντι στον σύντροφο, διότι αντί να καταφέρεις να κερδίσεις τον σεβασμό του, μάλλον θα πετύχεις το αντίθετο αποτέλεσμα και θα τον εκνευρίσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα θα διαπιστώσεις πως όλοι γύρω σου, σε θαυμάζουν για το οξυδερκές μυαλό σου, για το χιούμορ σου και για το πλούσιο επικοινωνιακό σου ταλέντο! Ασχολείσαι με τα χόμπι σου και έχεις πολλά ενδιαφέροντα, πιθανόν καθόλου συνηθισμένα και η αισιοδοξία σου μόλις επανήλθε! Επιπλέον, η ανάγκη σου για μάθηση είναι μεγαλύτερη από ποτέ και παράλληλα, την μεταδίδεις στους άλλους με ευκολία, μέσα από επαφές, επικοινωνίες και συναντήσεις! Αν είσαι ελεύθερος, φλερτάρεις ασταμάτητα σήμερα και καθόλου δεν πειράζει, αφού με τον τρόπο αυτό, έρχονται νέες συναρπαστικές γνωριμίες και συναντήσεις, που θα σε ανανεώσουν και θα σε χαροποιήσουν! Αν είσαι δεσμευμένος, παραείσαι ανεξάρτητος τώρα, διοχετεύοντας την ενέργεια σου, σε ατομικές ασχολίες και σε ανούσιους καυγάδες!

ΖΥΓΟΣ 

Αγαπητέ Ζυγέ, κάνεις δεν μπορεί να σε ξεγελάσει σήμερα, αφού πλέον αντιλαμβάνεσαι πλήρως, που ακριβώς βρίσκεσαι, σε όλες τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και συναναστροφές. Πλέον είσαι πιο πολύ διαισθητικός και διορατικός, από ποτέ! Δεν ανοίγεσαι εύκολα στους άλλους τώρα, δύσκολα εμπιστεύεσαι, αλλά επιπλέον εσύ μπορείς, μένοντας αποστασιοποιημένος, να καταφέρεις μέσα από μικρές λεπτομέρειες να καταλάβεις τις προθέσεις των άλλων, απέναντι σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πιθανόν να είσαι κάπως παραπάνω ζηλιάρης και καταπιεστικός σήμερα, απέναντι στον σύντροφο σου, ο οποίος θα αισθανθεί, πως πιέζεται και απογοητεύεται! Αν είσαι ελεύθερος, γοητεύεις με περισσή ευκολία το άτομο που σε ενδιαφέρει και επιπλέον, μια νέα μυστήρια γοητευτική γνωριμία, πιθανόν να προκύψει σήμερα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα έχεις την ευκαιρία να βελτιώσεις κάθε σου διαπροσωπική σχέση και επαφή κι έτσι να νιώσεις ξανά ήρεμος, ικανοποιημένος και ασφαλής! Προσπάθησε μόνο, να μην είσαι τόσο αναποφάσιστος σε σημαντικά θέματα, ώστε να μην καθυστερήσει χωρίς λόγο η δρομολόγηση των σχεδίων και των ιδεών σου! Επικεντρώνεις το ενδιαφέρον σου, κυρίως στο πως φαίνεσαι στα μάτια των άλλων και κατά πόσο γίνεσαι αποδεκτός από εκείνους! Αν είσαι ελεύθερος, ετοιμάσου για μια νέα σημαντική και γοητευτική γνωριμία, διότι πολύ πιθανόν να εξελιχθεί σε μια σταθερή σχέση, στο άμεσο μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, ετοιμάσου για μια ημέρα, άκρως συντροφική, γαλήνια και συναισθηματική, αφού η σχέση σου ενδυναμώνεται και πιθανόν μαζί με το σύντροφο σου, να συζητήσετε και να αποφασίσετε για το κοινό σας μέλλον, σήμερα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα αναζητάς την επιβράβευση από τους άλλους και για αυτό λόγο, τους εξυπηρετείς και τους φροντίζεις! Η αλήθεια είναι, πως έχεις αρκετές απαιτήσεις από εσένα και είναι σαν να ανταγωνίζεσαι τον ίδιο σου τον εαυτό! Πολλές απαιτήσεις όμως, έχεις και από τους γύρω σου, σε βαθμό ορισμένες φορές, να ξεπερνά τα φυσιολογικά όρια και έτσι να προκαλείς λάθος εντυπώσεις! Όπως και να ‘χει, βρες χρόνο για να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και με τις δικές σου ανάγκες! Αν είσαι δεσμευμένος, αποδεικνύεις την αγάπη σου προς τον σύντροφο, με πράξεις και φροντίδα! Προσοχή όμως, η έλλειψη ισχυρού συναισθήματος και πάθους από μέρους σου, θα απογοητεύσει τον σύντροφο, αφού πιθανόν να αισθανθεί ότι ψυχραθήκατε! Σήμερα, αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις την στιγμή που εκδηλώνεται εκείνο το άτομο από την δουλειά, που εδώ και καιρό σε ενδιαφέρει και σε απασχολεί!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, νιώθεις πως όλοι σε αγαπούν και σε θέλουν δίπλα τους! Όλα τα φώτα και τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σου και σίγουρα θα νιώσεις το επίκεντρο της προσοχής και ο πρωταγωνιστής της ημέρας! Έχεις εμφανώς βελτιωμένη διάθεση και διάθεση να το γλεντήσεις όσο πιο πολύ μπορείς! Ετοιμάσου, να βγεις, να διασκεδάσεις, να νιώσεις περιζήτητος και δημοφιλής! Φρόντισε μόνο, να μείνεις ολιγαρκής και ταπεινός στις κοινωνικές επαφές σου! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου, θα σε κακομάθει λίγο παραπάνω σήμερα, αφού θα σου κάνει πολλά χατίρια και θα σου δείξει με κάθε τρόπο την αγάπη και τον έρωτα του για σένα! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις ερωτική τύχη, κατακτήσεις, θαυμαστές και φυσικά ασταμάτητο φλερτ! Τραβάς εύκολα την ερωτική προσοχή και το θαυμασμό των γύρων σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φίλε Υδροχόε, σήμερα θα πάρεις βαθιά και ουσιαστική αγάπη από κοντινά συγγενικά σου πρόσωπα, αλλά και από όλους όσους αγαπάς και έχεις δίπλα σου! Προσφέρεις, αλλά και λαμβάνεις περιποίηση, τρυφερότητα και φροντίδα στην οικογένειά σου, γεγονός που το απολαμβάνεις στο έπακρο! Την σημερινή ημέρα, έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για σένα, η ασφάλεια, η ηρεμία και η ζεστασιά του σπιτιού και έτσι πιθανόν να μην έχεις όρεξη για εξόδους και πολλές κοινωνικές συναναστροφές! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα υπάρξει μια μεγάλη ευκαιρία για επανασύνδεση, με το άτομο από το παρελθόν, που σε απασχολεί ακόμα! Αν είσαι δεσμευμένος, ο σύντροφος σου μάλλον δυσκολεύεται να συνεννοηθεί μαζί σου, αφού είσαι λίγο παραπάνω γκρινιάρης, κυκλοθυμικός και παραπονιάρης, απ’ότι συνήθως!

ΙΧΘΥΕΣ

Αγαπητέ Ιχθύ, σήμερα πολλοί είναι οι άνθρωποι που σε θέλουν δίπλα τους και εσύ τους μεταδίδεις με άνεση τις πληροφορίες και τις ιδέες που έχεις, γεγονός που προκαλεί τον θαυμασμό τους, προς το πρόσωπο σου! Η σημερινή ημέρα, είναι η ευκαιρία να εμπλουτίσεις την κοινωνική σου ζωή με ποικίλους τρόπους, να επικοινωνήσεις και να κάνεις απαραίτητες για τους σκοπούς σου, δημόσιες σχέσεις και επαφές! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις τον ερχομό νέων πρόσωπων στη ζωή σου, αφού οι γνωριμίες ευνοούνται ιδιαίτερα! Επίσης, το φλερτ γίνεται το αγαπημένο σου σπορ και χορταίνεις κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η κατάλληλη ημέρα να ξεκινήσεις αυτήν την συζήτηση που θες εδώ και καιρό, με τον σύντροφο σου, για να βρείτε λύσεις!

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα