Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Σάββατο 30/5/20

Κριός

Γενικά

Κριέ, η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργήσει έντονα συγκρουσιακές καταστάσεις με τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι καθώς οι διαφωνίες που έρχονται στο προσκήνιο μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να ισορροπήσεις την διαφορετικότητα για να αποφύγεις πιθανά ξεσπάσματα και στενοχώρια.

Αισθηματικά

Δεν είναι εύκολο να εναρμονίσεις τις ανάγκες σου και ζητήματα του παρελθόντος μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της σχέσης σου αρνητικά. Αν είσαι αδέσμευτος/η η καθημερινότητα και η σκληρή δουλειά δεν αφήνει περιθώρια για έντονο φλερτ και δεν αποκλείεται να επιλέξεις να ξεκουραστείς και να ισορροπήσεις ψυχολογικά.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι πιθανό να αντιμετωπίσεις μία περίεργη κατάσταση στη δουλειά που μπορεί να σε ανησυχήσει. Παρασκήνιο έρχεται στην επιφάνεια και ανεβάζει την ένταση κατακόρυφα. Προσπάθησε να διαχειριστείς με ψυχραιμία ότι έρθει στο φως και σε αφορά άμεσα καθώς δεν θα είναι δύσκολο να εμπλακείς σε συγκρουσιακές καταστάσεις που θα είναι έντονες.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, δεν θα είναι δύσκολο να έρθεις σε αντιδικία με πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον καθώς οι διαφωνίες σε σχέση με κοινές δράσεις μπορεί να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τη

νευρικότητα και παράλληλα να αποκρούσεις πιθανή επιθετικότητα των άλλων που θα σε ενοχλήσει σφόδρα.

Αισθηματικά

Η ένταση στην προσωπική σου ζωή μπορεί να δυναμιτίσει το όμορφο περιβάλλον που έχεις δημιουργήσει με το ταίρι σου, καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου και να δείξεις κατανόηση στις ανησυχίες του άλλου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που θα σου κεντρίσει την προσοχή, η ανταγωνιστική προσέγγιση των πραγμάτων όμως θα σε ενοχλήσει έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις κινήσεις σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις σε επαγγελματικό επίπεδο, όμως είναι πιθανό να υπάρξουν πρόσωπα που θα κινηθούν επιθετικά εναντίον σου και θα προσπαθήσουν να δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα. Προσπάθησε να ξεπεράσεις τον ανταγωνισμό και να ισορροπήσεις τις σημαντικές σχέσεις.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ζητήματα οικογενειακής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο που μπορεί να δημιουργήσουν ένταση και να οδηγήσουν σε συναισθηματικά ξεσπάσματα και συγκρούσεις. Προσοχή καθώς απωθημένα και ενοχές είναι εύκολο να σε κατακλύσουν και να απαιτείς στην κυκλοθυμική σου διάθεση απογοητευμένος από οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να μπορέσεις να καθορίσεις ποιες είναι οι πραγματικές σου ανάγκες και να προσπαθήσεις να τις εκφράσεις όσο πιο ξεκάθαρα μπορείς για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα είναι έντονα και δύσκολα θα αφεθείς σε ένα νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πολλές απαιτήσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίζουν και να σου δημιουργούν έντονη κυκλοθυμία και εκνευρισμό. Προσοχή σε κόντρες καθώς δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που θεωρείς ότι προσπαθούν να σου επιβληθούν ή να σε ελέγξουν.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, όμως είναι γεγονός ότι οι αντιδικίες μπορεί να είναι έντονες και ο φανατισμός κυριαρχεί στην υπεράσπιση των απόψεων. Η επιθυμητή ισορροπία θα υπάρξει μόνο αν δείξεις καλή διάθεση για να ξεφύγεις από δύσκολες καταστάσεις.

Αισθηματικά

Παλινδρομείς μεταξύ του έντονου συναισθηματισμού και της ανάγκης για διασκέδαση και επιφανειακή αντιμετώπιση των πραγμάτων που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικό κλίμα στις σχέσεις σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία που σου θυμίζει έντονα παρελθούσες καταστάσεις και μπορεί να σε απογοητεύσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να κινηθείς με δυναμισμό και εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές που εμπλέκεσαι, όμως θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για τις επιθετικές διαθέσεις των άλλων που μπορεί να σε βλέπουν ανταγωνιστικά ή να υπάρχει έλλειμμα εμπιστοσύνης ως προς το πρόσωπό σου. Συγκράτησε τον εκνευρισμό σου και σκέψου έξυπνα, αυτό θα σε βοηθήσει να κερδίσεις χρόνο.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, οι συναισθηματικές σου ανασφάλειες έρχονται στην επιφάνεια με ορμή καθώς νιώθεις καχυποψία για τα πρόσωπα που συναναστρέφεσαι και αυτό εκδηλώνεται άμεσα με τη συμπεριφορά σου. Φρόντισε να περιορίσεις πιθανό εκνευρισμό που θα σε αναστατώσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση σου.

Αισθηματικά

Δείξε διάθεση για να αφεθείς στο πάθος και την έντονη ενέργεια που αναπτύσσεται με εσένα και το ταίρι σου αφήνοντας στην άκρη τις όποιες αμφιβολίες μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η οι φόβοι και το έλλειμμα αυτοπεποίθησης δεν επιτρέπουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό στο αισθηματικό παιχνίδι.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα σε απασχολούν έντονα και δεν θα διστάσεις να συγκρουστείς με πρόσωπα που πιθανά θεωρείς ότι προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν εις βάρος σου. Σκέψου έξυπνα και μην επιτρέψει στην ένταση να κυριαρχήσει καθώς δεν θα σε βοηθήσει να έχεις ξεκάθαρη σκέψη και θα χειροτερέψει τη θέση σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, θέλεις να βγεις με δυναμισμό στο προσκήνιο για να δείξεις πραγματικά την αυτοπεποίθηση και την αποφασιστικότητα που έχεις. Όμως είναι γεγονός ότι πρόσωπα του περιβάλλοντός σου είναι πιθανό να σε κοντράρουν και αυτό θα σε βάλει σε μία συγκρουσιακή διαδικασία που θα σε εξαντλήσει.

Αισθηματικά

Μην επικεντρώνεσαι εγωιστικά στα θέλω σου καθώς αυτό θα ενοχλήσει έντονα το ταίρι σου και θα δημιουργήσει σφοδρούς καυγάδες μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μπορεί να εμφανιστούν και να σου κινήσουν την προσοχή, όμως δεν ξέρεις πραγματικά τι ζητάς και αυτό φαίνεται στη συμπεριφορά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες και οι ανταγωνιστικές διαθέσεις των συνεργατών σου θα σε προβληματίσουν έντονα και μπορεί να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις αν δεν καταφέρεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου. Κράτησε χαμηλούς τόνους καθώς μόνο με αυτή την διαχείριση θα μπορέσεις να περισώσεις σημαντικές συνεργασίες για εσένα.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, η ανάγκη να απομονωθείς από όλους σε καθορίζει και μπορεί να δημιουργήσει δυσκολία στο να δράσεις σε καθημερινό επίπεδο και εντάσεις με πρόσωπα που βρίσκονται στη ζωή σου. Τα συναισθηματικά ξεσπάσματα και υπερβολές λόγω εκνευρισμού θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα που καλό είναι να αποφύγεις για να παραμείνεις ήρεμος.

Αισθηματικά

Οι ευαισθησίες σου κυριαρχούν και δεν σου επιτρέπουν να δεις τη θετική πλευρά της σχέσης σου για αυτό και πιθανότατα να αγκιστρωθείς στο παρελθόν και σε πληγές που ακόμα κουβαλάς. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν μπορεί να κάνει την εμφάνισή του όμως σου δημιουργεί αμφιβολίες με την στάση του και αυτό σε απομακρύνει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς ζητήματα στη δουλειά καθώς το μυαλό είναι θολό και η σκέψη δεν είναι ξεκάθαρη. Φρόντισε να γειωθείς και να ισορροπήσεις καθώς αυτό θα σε βοηθήσει να ανέβει η ψυχολογία σου και να δραστηριοποιηθείς στις υποχρεώσεις σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αποφεύγοντας τα λάθη.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, οι φιλικές σου σχέσεις μπορεί να σε προβληματίσουν έντονα όμως θα πρέπει και εσύ να είσαι προσεκτικός στη συμπεριφορά σου καθώς δεν αποκλείεται να γίνεις επιθετικός διαφωνώντας σε απόψεις ή ιδέες. Δώσε την ευκαιρία να εκφράσουν οι άλλοι αυτό που πιστεύουν χωρίς αντιπαραθέσεις που είναι μάταιες.

Αισθηματικά

Η ανάγκη να ξεφύγεις από τα πλαίσια της σχέσης μπορεί να θορυβήσει το ταίρι σου και να δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό και δυσαρέσκεια μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περίγυρο δεν αποκλείεται να υπάρξει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει την προσοχή, όμως η ένταση που αναπτύσσεται μεταξύ σας δεν αφήνει περιθώρια για μία θετική συνέχεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η υποψία μπορεί να κυριαρχήσει σε σχέση με στόχους και φιλοδοξίες που έχεις στην επαγγελματική σου ζωή καθώς κάποιοι μπορεί να διαφωνήσουν με τις επιλογές σου και να το εκλάβεις ως επίθεση. Σκέψου όμως ότι η δική σου διάθεση μπορεί να μην είναι η απαιτούμενη στη συγκεκριμένη περίπτωση και προσπάθησε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου για να αποφύγεις τους καυγάδες.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, η δημόσια εικόνα σου είναι σημαντική για εσένα αυτές τις μέρες και δεν θα διστάσεις να κάνεις ότι είναι δυνατόν για να τη βελτιώσεις όπως εσύ νομίζεις. Προσοχή όμως καθώς οι επιλογές σου μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση οικεία πρόσωπα και αυτό να οδηγήσει σε σφοδρές συγκρούσεις που θα σε δονήσουν για τα καλά.

Αισθηματικά

Η απόλυτη στάση απέναντι στο ταίρι σου μπορεί να δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα που καλό είναι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και ενσυναίσθηση. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που όμως δεν σε καλύπτει στη συντροφικότητα και αυτό μπορεί να σε πληγώσει.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κόντρες που αναπτύσσονται στον επαγγελματικό περίγυρό δεν σε αφήνουν αδιάφορο καθώς είναι σημαντικό να μπορέσεις να επιβληθείς. Υπόγεια όμως χτυπήματα που μπορεί να δεχτείς θα σε βγάλουν από τα νερά σου και θα δημιουργήσουν συγκρουσιακές καταστάσεις που καλείσαι να διαχειριστείς με ψυχραιμία και χαμηλούς τόνους για να μην χάσεις τον έλεγχο.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, οι αντιπαραθέσεις με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε προβληματίσουν καθώς δεν θα είναι δύσκολο να υπάρξει νευρικότητα μεταξύ σας που θα επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις. Φρόντισε να απολαύσεις τις στιγμές και να αφήσεις την ένταση στην άκρη που δεν έχει να σου προσφέρει τίποτα.

Αισθηματικά

Τα έντονα συναισθήματά σου για το ταίρι που έχεις δίπλα σου μπορεί να επηρεάζονται από το άγχος και την επικριτική σου διάθεση, φρόντισε να διαχειριστείς αυτή σου την ψυχολογία. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα στη ζωή σου, όμως δεν είναι εύκολο να αφεθείς γιατί επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η καθημερινότητα κυριαρχεί και δεν σου επιτρέπει να αφεθείς και να δεις με αισιοδοξία τους μελλοντικούς του στόχους. Μην εγκλωβιστείς σε αντιδικίες και προσπάθησε να συγκρατήσει στη νευρικότητα που σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις και οι καθυστερήσεις που μπορεί να προκύπτουν κενά σε εμποδίζουν την ολοκλήρωση των προτεραιοτήτων σου.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, οι ανασφάλειες και ο εκνευρισμός που επικρατεί δεν αφήνουν περιθώρια για να δεις ξεκάθαρα πως πρέπει να εκφράσεις φόβους και ανησυχίες που μπορεί να έχεις στους γύρω σου. Η αδιαλλαξία παράλληλα σε οδηγεί σε μία αμετακίνητη στάση που δημιουργεί επιπλέον προβλήματα. Καλά θα κάνεις να ρίξεις νερό στο κρασί σου.

Αισθηματικά

Μην αφήνεις σε φόβους και ανησυχίες που μπορεί να οδηγούν τη σχέση σου στα άκρα, αξιοποίησε τις στιγμές για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου γιατί αυτό θα σε ηρεμήσει. Αν είσαι αδέσμευτος/η η εσωστρέφεια και οι αμφιβολίες δεν σου επιτρέπουν να δώσεις μία ευκαιρία σε νέο πρόσωπο που μπορεί να δείξει το ενδιαφέρον του για σένα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι οικονομικές συναλλαγές σε σχέση με τρίτους θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς δεν αποκλείεται να αντιμετωπίσεις εμπόδια ή αμετακίνητη στάση από τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δεις διαισθητικά πως θα κινηθείς και όχι να αντιπαρατεθείς σφόδρα δημιουργώντας επιπλέον προβλήματα

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος όμως δεν θα διστάσεις να γίνεις επιθετικός με πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα προσπαθώντας να επιβάλεις απόψεις και επιθυμίες. Φρόντισε να συγκρατήσεις τον εκνευρισμό σου γιατί διαφορετικά οι συγκρούσεις θα είναι έντονες και θα σου στοιχίσουν.

Αισθηματικά

Υπάρχει έντονη εσωτερική σύγκρουση για την προσωπική σου ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να κατασταλάξεις τι ακριβώς θέλεις από το ταίρι σου και τι σε ενοχλεί. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως καλά θα κάνεις να μην γίνεσαι επιθετικός και εριστικός γιατί αυτό θα ενοχλήσει έντονα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η προσπάθεια να πάρεις πρωτοβουλίες και να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους στις συνεργασίες που σε ενδιαφέρουν μπορεί να δημιουργήσει έντονα προβλήματα και καυγάδες καθώς η επιθετική σου στάση δεν θα αρέσει σε κανέναν. Φρόντισε να διατηρήσεις χαμηλούς τόνους και να δώσεις όλη σου την ενέργεια στους επαγγελματικούς στόχους που έχεις και όχι στα πρόσωπα με τα οποία συνεργάζεσαι.

Από την αστρολόγο Σμαρώ Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα