Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Σάββατο 4/7/2020

Κριός

Κριέ, η Σελήνη περνάει νωρίς το πρωί στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου σε ότι αφορά τα επαγγελματικά και θέματα κοινωνικής καταξίωσης. Το τετράγωνο της με τον Άρη στο ζώδιό σου σού δημιουργεί ένταση που δεν θα διστάσεις να ξεσπάσεις σε πρόσωπα που θα βρεθούν γύρω σου κυρίως το μεσημέρι.

Αισθηματικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με το ταίρι σου καθώς η νευρικότητα που νιώθεις μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη σχέση και να υπάρξουν κόντρες. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, όμως ο εκνευρισμός δεν σου επιτρέπει να είσαι χαλαρός και να απολαύσεις την παρέα και πιθανά τις όμορφες στιγμές.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η ένταση κυριαρχεί ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες καθώς βλέπεις να μην προχωρούν τα σχέδια που έχει σε επαγγελματικό επίπεδο όπως θα ήθελες. Προσοχή καθώς η συμπεριφορά σου λόγω έντασης μπορεί να οδηγήσει σε κόντρες με ανώτερους σου που θα έχουν αρνητικές συνέπειες για εσένα.

Ταύρος

Ταύρε, η Σελήνη περνάει νωρίς το πρωί στον Αιγόκερω και σου δίνει την ευκαιρία να στραφείς σε πνευματικά ζητήματα, επιμόρφωση και το ευρύτερο περιβάλλον σου. Το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη στον Κριό το μεσημέρι φέρνει στην επιφάνεια παρελθούσες καταστάσεις που σε επηρεάζουν ψυχολογικά και αντιδράς απότομα στις παρέες που θα βρεθείς.

Αισθηματικά

Μην χάσεις την αισιοδοξία και την θετική σου διάθεση για απωθημένα του παρελθόντος που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να απογοητεύσουν εσένα και κατ επέκταση το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να προκύψει νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου, η προσωπική σου φόβοι μπορούν να μπουν εμπόδιο στη θετική εξέλιξη της.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι σημαντικό να αποφύγεις βεβιασμένες κινήσεις που δεν θα εξελιχθούν όπως πραγματικά θα ήθελες, λόγω πιθανών φόβων που έρχονται στην επιφάνεια και κυριαρχούν στην ψυχολογία σου. Άδραξε την ευκαιρία για να σκεφτείς πολύ καλά πως πρέπει να κινηθείς επαγγελματικά και να ξαναβρείς την αισιοδοξία σου.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στον Αιγόκερω ενισχύοντας τον εκνευρισμό λόγω ανασφαλειών και φόβων που έρχονται στην επιφάνεια επηρεάζοντας την ψυχολογία σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό μπορεί να σε οδηγήσει να ξεσπάσεις σε φιλικά πρόσωπα λόγω της έντονης καχυποψίας που σε διακατέχει.

Αισθηματικά

Η ζήλια και οι αμφιβολίες μπορούν να μπουν εμπόδια σε στόχους που έχεις με το ταίρι σου, φρόντισε να είσαι ψύχραιμος και να αποφύγεις αντιπαραθέσεις χωρίς λόγο. Αν είσαι αδέσμευτος/η δύσκολα θα αφεθείς σε νέο πρόσωπο που μπορεί να έρθει στη ζωή σου καθώς αμφιταλαντεύεσαι μεταξύ της απόλυτης συγχώνευσης και της πλήρη ανεξαρτησίας.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά ζητήματα έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν έντονο εκνευρισμό καθώς θεωρείς ότι μπαίνουν εμπόδια σε σχέδια και φιλοδοξίες που έχεις. Προσοχή καθώς οι κινήσεις και η συμπεριφορά σου μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα με συνεργάτες ή πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Καρκίνος

Καρκίνε, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω στρέφοντας την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων που είναι καθοριστικές για εσένα. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό το μεσημέρι αυξάνει κατακόρυφα τη νευρικότητα και την επιθυμία να επιβληθείς στους γύρω σου, κάτι που πιθανότατα να δημιουργήσει κόντρες.

Αισθηματικά

Φρόντισε να περιορίσεις εξουσιαστικές τάσεις που εκδηλώνονται στην προσωπική σου ζωή καθώς επηρεάζουν δυσάρεστα τη σχέση σου και την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία, ο εκνευρισμός που σε διακατέχει δεν αφήνει περιθώρια για να περάσεις ήρεμες στιγμές με αυτό το νέο πρόσωπο.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ψυχραιμία θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερα τις μεσημεριανές ώρες στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να υπάρξουν σημαντικές διαφωνίες. Δεν πρέπει να εκτονωθείς είτε στους συνεργάτες είτε στους ανωτέρους σου γιατί οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες σε ότι αφορά τους επαγγελματικούς σου στόχους.

Λέων

Λέοντα, η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στον Αιγόκερω και στρέφεις την προσοχή σου κυρίως στην καθημερινότητα και το πρόγραμμα που πρέπει να διεκπεραιώσεις και είναι δύσκολο. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό το μεσημέρι αυξάνει το άγχος κατακόρυφα και μπορεί να οδηγήσει σε σπασμωδικές συμπεριφορές από την πλευρά σου που θα ενοχλήσουν.

Αισθηματικά

Προσπάθησε να μην γίνεις εμμονικός και επικριτικός με το ταίρι σου για λεπτομέρειες στη σχέση σας που μπορεί να μην σου αρέσουν. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν θα δείξεις ιδιαίτερη διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς η κούραση και η ένταση της ημέρας κυριαρχούν και το πιθανότερο είναι να επιδιώξεις στιγμές χαλάρωσης.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι αυξημένες ευθύνες που έχεις στην καθημερινότητα και στη δουλειά μπορεί να λειτουργήσουν πιεστικά στην ψυχολογία σου. Προσοχή ιδιαίτερα το μεσημέρι καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς έντονα με πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο που σκέφτεσαι στο πεδίο της εργασίας. Φρόντισε να αποφύγεις την δημιουργία νέων προβλημάτων.

Παρθένος

Παρθένε, η Σελήνη το πρωί περνάει στον Αιγόκερω ανεβάζοντας κατακόρυφα την ψυχολογία σου καθώς αυξάνεται κατακόρυφα η αυτοπεποίθησή σου και αυτό γίνεται άμεσα αντιληπτό στο περιβάλλον που κινείσαι. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό το μεσημέρι μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική σου ζωή λόγω της καχυποψίας που εκδηλώνεις.

Αισθηματικά

Είναι απαραίτητο να μετριάσει τις αντιδράσεις που θα ενοχλήσουν το ταίρι σου λόγω αμφιβολιών που έρχονται στην επιφάνεια και μπορούν να δυναμιτίσουν την προσωπική σου ζωή. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου, είναι απαραίτητο να αφήσεις στην άκρη πιθανές αμφιβολίες που σε ταλαιπωρούν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να περιορίσεις την καχυποψία σε σχέση με πρόσωπα που συναναστρέφεσαι στο επαγγελματικό περιβάλλον και να δείξεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και στις δυνατότητές σου. Ιδιαίτερα το μεσημέρι η ένταση αυξάνεται κατακόρυφα και μπορεί να σε οδηγήσει σε αχρείαστους καυγάδες.

Ζυγός

Ζυγέ, η Σελήνη περνάει το πρωί στον Αιγόκερω και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ζητήματα που έρχονται στην επιφάνεια και αφορούν το οικογενειακό περιβάλλον. Το μεσημέρι το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό δημιουργεί προϋποθέσεις για σφοδρές συγκρούσεις που θα δονήσουν για τα καλά τις σχέσεις με οικεία πρόσωπα.

Αισθηματικά

Μην χαλάσεις την τρυφερή ατμόσφαιρα που μπορεί να υπάρχει στη σχέση σου λόγω ανταγωνιστικών διαθέσεων και εγωκεντρισμού που επηρεάζουν αρνητικά την επικοινωνία με το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέο πρόσωπο μπορεί να έρθει στη ζωή σου μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον, οι ανταγωνιστικές διαθέσεις που θα εκδηλώσει θα σε ενοχλήσουν και θα σε απογοητεύσουν.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Φρόντισε να μετριάσεις τις αντιδράσεις σου σε σχέση με θέματα ακίνητης περιουσίας που έρχονται καθώς δεν θα διστάσεις να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα που συναλλάσσεσαι για αυτά με έντονο τρόπο. Οι συγκρούσεις δεν θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το στόχο σου για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους

Σκορπιός

Σκορπιέ, η Σελήνη το πρωί περνάει στον Αιγόκερω επικεντρώνοντας την προσοχή σου στην επικοινωνία και τα πρόσωπα του κοντινού του περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό το μεσημέρι ενισχύει την επικριτικότητα που θα προκαλέσει εντάσεις και αχρείαστες κόντρες.

Αισθηματικά

Φρόντισε να μην είσαι επιθετικός και επικριτικός με το ταίρι σου καθώς αυτό θα είναι αρκετό για να δυναμιτίσει την επικοινωνία μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα πρόσωπα μπορεί να έρθουν μέσα από τον κοντινό περίγυρο, η εμμονή να επικεντρώνεσαι στην λεπτομέρεια θα δημιουργήσει εντάσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσπάθησε να προχωρήσεις χωρίς εκνευρισμό σε πιθανές συμφωνίες εμπορικού χαρακτήρα που έρχονται στην επιφάνεια και σε ενδιαφέρουν έντονα. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να αφήσεις στην άκρη πιθανή επικριτική διάθεση που θα ενοχλήσει τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Τοξότης

Τοξότη, η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στον Αιγόκερω ενισχύοντας την ανάγκη σου να επικεντρωθείς σε θέματα υλικών και συναισθηματικών αναγκών. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό μπορεί να οδηγήσει σε παράλογες συμπεριφορές λόγω εγωκεντρισμού που θα ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειες και οι φόβοι σου μπορεί να εκδηλωθούν με απότομο και εριστικό τρόπο στο ταίρι σου και να οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις που καλό είναι να αποφύγεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πιθανό είναι να υπάρξει πρόσωπο που θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον, όμως οι σπασμωδικές σου κινήσεις θα λειτουργήσουν ανασταλτικά στην όποια εξέλιξη.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολήσουν έντονα, καθώς μπορεί να εκνευριστείς με μεγάλη ευκολία με τα πρόσωπα που έρχεσαι σε επικοινωνία. Προσοχή παράλληλα και σε περιττά έξοδα πού θα γίνουν για να απολαύσεις τις στιγμές χαράς, όμως αργότερα θα διαπιστώσεις τα προβλήματα που έχουν δημιουργήσει στον προϋπολογισμό σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, η Σελήνη περνάει στο ζώδιο σου νωρίς το πρωί και σε ωθεί να επικεντρωθείς στις προσωπικές σου ανάγκες και επιθυμίες. Το τετράγωνο της με τον Άρη το μεσημέρι δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε ένταση και κόντρες με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου αποφεύγοντας τις οποίες αντιπαραθέσεις.

Αισθηματικά

Επιθετική διάθεση και κυκλοθυμία μπορεί να οδηγήσουν σε απότομες συμπεριφορές που θα ενοχλήσουν το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να έλξεις πολλά νέα πρόσωπα με την γοητεία σου, αρκεί να περιορίσεις την ένταση που δεν σε αφήνει να δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι πρωτοβουλίες που θέλεις να πάρεις σε επαγγελματικό επίπεδο φαίνεται να μπλοκάρουν και αυτό είναι αρκετό για να εκτοξεύσει τον εκνευρισμό και να δημιουργήσει προβλήματα στις συνεργασίες σου. Προσπάθησε να αποφύγεις ένταση και χτυπήματα κάτω από τη ζώνη που θα επηρεάσουν αρνητικά τις εξελίξεις.

Υδροχόος

Υδροχόε, η Σελήνη νωρίς το πρωί περνάει στον Αιγόκερω και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς από όλους και όλα επιδιώκοντας να αφιερώσεις χρόνο σε εσένα και στις σκέψεις σου. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό το μεσημέρι δεν αποκλείει ξεσπάσματα λόγω εκνευρισμού που μπορεί να υπάρξουν σε πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος.

Αισθηματικά

Είναι προτιμότερο να ελέγξεις πιθανά απωθημένα που έρχονται στην επιφάνεια και μπορεί να εκδηλωθούν ορμητικά στο ταίρι σου προκαλώντας ένταση μεταξύ σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα από το παρελθόν επιστρέφουν και σου δημιουργούν έντονη αναστάτωση, που δεν είναι εύκολο να την χαλιναγωγήσεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Μπορείς να κλείσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος που σε απασχολούν έντονα σε επαγγελματικό επίπεδο αρκεί να καταφέρεις να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων με πρόσωπα που πρωταγωνιστούν στη δουλειά. Είναι απαραίτητο να έχεις απόλυτη συγκέντρωση σε ότι διαχειρίζεσαι και να αποφύγεις τον εκνευρισμό που θα οδηγήσει σε λάθη.

Ιχθύες

Ιχθύ, η Σελήνη περνάει στον Αιγόκερω νωρίς το πρωί και σου δημιουργεί τη διάθεση να βρεθείς με φιλικά πρόσωπα και να απολαύσεις την παρέα τους. Το τετράγωνο της με τον Άρη στον Κριό το μεσημέρι ενισχύει το πείσμα και την αδιαλλαξία δημιουργώντας προβλήματα και προστριβές με πρόσωπα από το φιλικό περίγυρο.

Αισθηματικά

Οι ανασφάλειές σε οδηγούν σε επιμονή και νευρική στάση απέναντι στο ταίρι σου και αυτό είναι αρκετό για να επηρεάσει κοινούς στόχους και φιλοδοξίες που έχετε. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα, όμως δείχνεις άκαμπτος στη συμπεριφορά σου και αυτό προκαλεί δυσαρέσκεια.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι με τα πρόσωπα που συνεργάζεσαι σε επαγγελματικό επίπεδο καθώς είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια οικονομικά θέματα που να οδηγήσουν σε κόντρες. Φρόντισε να ξεπεράσεις την ένταση και το πείσμα που θα επηρεάσουν αρνητικά την επικοινωνία και τις όποιες εξελίξεις.

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα