Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Σάββατο 9/5/20

Κριός

Κριέ, η σελήνη από τον ζυγό σε βοηθά να καταβάλλεις προσπάθεια ώστε να ισορροπήσουν οι σημαντικές σχέσεις της ζωής σου και να ξεπεραστούν πιθανά ζητήματα που μπορεί να σε απασχόλησαν. Η κατανόηση, η αισιοδοξία, η χαρούμενη διάθεση σου αποτελούν το αντίθετο για όλες τις δυσκολίες του τελευταίου διαστήματος.

Αισθηματικά

Ο ρομαντισμός και το πάθος δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή που απογειώνει τη σχέση σου και σε φέρνει πιο κοντά με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέα γνωριμία που δείχνει να αντιλαμβάνεται άμεσα τις ανάγκες που έχεις από μία σχέση.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι συνεργασίες σου εξελίσσονται εξαιρετικά καθώς αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να διαχειριστείς τις καταστάσεις για να υπάρξει αρμονία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις που θα έχουν πολλές προοπτικές και μπορεί να σου δώσουν εξαιρετικό αποτέλεσμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Ταύρος

Ταύρε, η καθημερινότητα μπορεί να δημιουργεί άγχος όμως έχεις την ευκαιρία σήμερα να εξομαλύνεις και να ισορροπήσεις τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζεις. Είναι γεγονός ότι έχεις καλή διάθεση και αυτό εκδηλώνεται στις κινήσεις σου και τη συμπεριφορά σου δημιουργώντας το κατάλληλο πεδίο δράσης.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να λύσεις ζητήματα ρουτίνας που μπορεί να απασχολούν τη σχέση σου και μέσα από αυτά να βρεις τη σταθερότητα και την ασφάλεια που αποζητάς από το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον εργασιακό χώρο που θα ανεβάσει κατακόρυφα την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Η απόδοσή σου στη δουλειά είναι καταλυτικός παράγοντας για να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο. Μπορείς να διεκπεραιώσεις ότι σου έχουν αναθέσει και αυτό είναι αρκετό για να υπάρξουν ικανοποιητικές απολαβές που θα σου χαρίσουν ασφάλεια.

Δίδυμοι

Δίδυμε, η εξαιρετική διάθεση σου πρωταγωνιστεί στην ημέρα και δημιουργεί ιδανικές συνθήκες στο περιβάλλον που συναναστρέφεσαι. Νιώθεις δημιουργικός, αισιόδοξος, χαρούμενος και αυτό έχει θετικό αντίκτυπο στα πρόσωπα που είναι σημαντικά στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας τις προσωπικές σου ανάγκες θα αντιληφθείς άμεσα ότι το ταίρι σου είναι δίπλα σου για να καταλάβει αυτά που ζητάς και για να σε ικανοποιήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να τραβήξεις την προσοχή σε μία γνωριμία που θα εντυπωσιαστεί από την θετικότητα που εκπέμπεις.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σε χαρακτηρίζουν και πρωταγωνιστούν στις συνεργασίες σου καθώς είναι βέβαιο ότι δεν θα διστάσεις να προσπαθήσεις να ικανοποιήσεις τους γύρω σου για να είσαι και εσύ ικανοποιημένος. Πιθανές προτάσεις για νέες συνεργασίες μπορούν να αξιοποιηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Καρκίνος

Καρκίνε, επιδιώκεις να βρεθείς με πρόσωπα του οικογενειακού περιβάλλοντος που σε βοηθούν να ξεπεράσεις όλες τις ανασφάλειές σου και σε γεμίζουν συναισθήματα. Είναι σημαντικό ότι σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις ζητήματα του παρελθόντος και να δείξεις κατανόηση στα πρόσωπα που αγαπάς αφήνοντας πίσω ότι σε έχει πληγώσει.

Αισθηματικά

Μην διστάσεις να δημιουργήσεις ένα άκρως ρομαντικό σκηνικό στον προσωπικό σου χώρο για εσένα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα απογειώσει τη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα σου χαρίσει μοναδικά συναισθήματα.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικά θέματα από το παρελθόν μπορεί να προκύψουν και αντιλαμβάνεσαι άμεσα πως πρέπει να τα διαχειριστείς ώστε να βγεις κερδισμένος. Πιθανές συμφωνίες σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία μπορούν να εξελιχθούν εξαιρετικά και να σε ικανοποιήσουν με το τελικό αποτέλεσμα.

Λέων

Λέοντα, θα κάνεις ότι είναι δυνατό για να βρεθείς με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος καθώς είναι αυτά που μπορούν να σου χαρίσουν το χαμόγελο, χαλαρές στιγμές και την άποψή τους για θέματα που σε απασχολούν έντονα. Φρόντισε να διασκεδάσεις μαζί τους και να περάσεις όμορφα.

Αισθηματικά

Εκφράζοντας άμεσα τα συναισθήματά σου είναι βέβαιο ότι το ταίρι σου θα αντιληφθεί τι είναι αυτό που σε ικανοποιεί. Άλλωστε η ψυχολογία και των δύο είναι στα ύψη. Ο αδέσμευτος σου δίνεται η δυνατότητα για νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά, αισιοδοξία και φρεσκάδα ανοίγοντας ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Το εμπόριο, η επικοινωνία και το διαδίκτυο πρωταγωνιστούν σε επαγγελματικό επίπεδο και δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές προτάσεις που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό θα δώσει ικανοποιητικό αποτέλεσμα και σε οικονομικό επίπεδο.

Παρθένος

Παρθένε, είναι σημαντικό για εσένα να νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε ασφαλές περιβάλλον όταν συναναστρέφεσαι με πρόσωπα σημαντικά για εσένα. Αυτό είναι βέβαιο ότι μπορεί σήμερα να το αισθανθείς στον απόλυτο βαθμό και να περάσεις μία όμορφη μέρα με αυτούς που μπορούν να αντιληφθούν τις ανάγκες σου.

Αισθηματικά

Το πάθος και ο αισθησιασμός δεν λείπουν από την προσωπική σου ζωή και δημιουργούν το ιδανικό περιβάλλον για εσένα και το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό περίγυρο που θα απογειώσει τον πόθο και θα πρωταγωνιστήσει από δω και στο εξής στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό σε οικονομικό επίπεδο καθώς οι ανώτεροι σου αντιλαμβάνονται την προσφορά και την προσπάθειά σου και αυτό μόνο θετικό αντίκτυπο μπορεί να έχει. Απόλαυσε το αποτέλεσμα καθώς οφείλεται στη δική σου συμπεριφορά και υπεύθυνη στάση.

Ζυγός

Ζυγέ, η σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και έχεις την ευκαιρία να εκφράσεις με αμεσότητα τα συναισθήματά σου. Βάζεις στην άκρη τον εγωισμό και δημιουργείς ένα άκρως χαρούμενο και αισιόδοξο περιβάλλον για εσένα και τα πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη ζωή σου.

Αισθηματικά

Η χαρά, το κέφι και η αισιοδοξία πρωταγωνιστούν στη σχέση και δημιουργούν τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να εκτόξευσεις το πάθος στα ύψη. Ο αδέσμευτος πρωταγωνιστείς σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς και αυτό μπορεί να φέρει νέα σημαντική γνωριμία στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Είναι βέβαιο ότι έχεις την ευκαιρία να πάρεις σημαντικές πρωτοβουλίες σε ότι αφορά τις συνεργασίες σου καθώς βλέπεις ποιες είναι αυτές που μπορείς να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Το αποτέλεσμα θα είναι εμφανές και άκρως ικανοποιητικό άμεσα και σε οικονομικό επίπεδο.

Σκορπιός

Σκορπιέ, τα έντονα συναισθήματα και οι αναμνήσεις κυριαρχούν σήμερα όμως σου δίνεται η ευκαιρία να ξεπεράσεις την οποία καχυποψία και αρνητική διάθεση και να αφήσεις πίσω σου ότι σε έχει πληγώσει. Ήρθε η ώρα να ζήσεις το παρόν απαλλαγμένος από ψυχολογικά βαρίδια που σε έχουν επηρεάσει παλιότερα.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός και το πάθος δημιουργούν ένα ονειρικό σκηνικό στην προσωπική σου ζωή που μπορεί να λειτουργήσει ευεργετικά στη σχέση σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με πρόσωπο από το παρελθόν που απογειώνει τον αισθησιασμό με την παρουσία του στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οικονομικές εκκρεμότητες έρχονται στο προσκήνιο και καλείσαι να τις διαχειριστείς με τον καλύτερο τρόπο για εσένα. Η διαίσθησή σου είναι έντονη και μπορεί να σε καθοδηγήσει ιδανικά καθώς σου δίνεται η δυνατότητα να αξιοποιήσεις τις παρούσες συγκυρίες για να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε ικανοποιήσει.

Τοξότης

Τοξότη, σε ευχαριστεί ιδιαίτερα να βρίσκεσαι με πρόσωπα του φιλικού περίγυρου καθώς είναι αυτοί που σε γεμίζουν χαρά και θετική διάθεση. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν κοινοί στόχοι που θα σε ικανοποιήσουν και θα δημιουργήσουν το πλαίσιο για νέες προσπάθειες που θα είναι άκρως δημιουργικές.

Αισθηματικά

Η κοινή προσέγγιση που έχεις με το ταίρι σου σε καταστάσεις που βιώνετε βοηθούν να συντονιστείτε με απόλυτο τρόπο και να δημιουργήσετε το καλύτερο δυνατό περιβάλλον στη σχέση σας. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το φιλικό περίγυρο που θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή και θα σε γεμίσει αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Οι κινήσεις που μπορείς να πραγματοποιήσεις σήμερα ως προς την επίτευξη των στόχων σου θα είναι ιδανικές και δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα στηρίξουν τα σχέδιά σου. Αυτό δημιουργεί τις προϋποθέσεις για εξαιρετικές εκκινήσεις και σημαντικά κέρδη στο επίπεδο των συνεργασιών σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε, οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές όμως τίποτα δεν μπορεί να σε απογοητεύσει. Η καθημερινότητα είναι έντονη και καλείσαι να είσαι δραστήριος, κάτι που δεν σε φοβίζει. Ο δυναμισμός και η αυτοπεποίθησή σου θα δώσουν το στίγμα σου και θα καταφέρεις να ανταποκριθείς στις οποίες απαιτήσεις υπάρχουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Αισθηματικά

Η καριέρα σου είναι σημαντική και εκφράζοντας το αυτό στο ταίρι σου θα καταλάβεις άμεσα ότι έχει τη διάθεση να σε στηρίξει και να είμαι δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία για νέα γνωριμία μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που θα αλλάξει σημαντικά τη ρουτίνα και την καθημερινότητά σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Κυριαρχείς στο επαγγελματικό περιβάλλον καθώς οι ιδέες σου είναι μοναδικές και μπορούν να εντυπωσιάσουν τους ανωτέρους σου. Σου δίνεται η ευκαιρία να διεκδικήσεις το καλύτερο για σένα και να αλλάξεις ριζικά τις καθημερινές σου δραστηριότητες, κάτι που θα βοηθήσει να απελευθερωθείς από ευθύνες και να δώσεις προσοχή σε νέα πράγματα που θα είναι δημιουργικά για εσένα.

Υδροχόος

Υδροχόε, η αισιοδοξία σε κατακλύζει και σου δίνει την ευκαιρία να δεις τις θετικές προοπτικές που έχεις μπροστά σου. Η αρμονία που επικρατεί σε βοηθά να στραφείς σε πνευματικά ζητήματα που σε ενδιαφέρουν έντονα και να ανοίξεις νέους δρόμους που αγγίζουν τις φιλοσοφικές σου αναζητήσεις.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να διασκεδάσεις με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και να απολαύσεις την παρέα του κάνοντας σχέδια για το κοινό σας μέλλον. Ο αδέσμευτος είναι πιθανή πολλά υποσχόμενη νέα γνωριμία που θα απογειώσει την αισιοδοξία και την ανάγκη για διασκέδαση και θα δημιουργήσει νέες προοπτικές στη ζωής σου.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία που έχεις για να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το εξωτερικό που μπορεί να σου δώσουν ιδέες και προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο. Η επικοινωνία κυριαρχεί και η δημιουργικότητα σε οδηγεί σε νέους δρόμους που θα είναι άκρως θετικοί για εσένα.

Ιχθύες

Ιχθύ, η ένταση πού υπάρχει μπορεί να ξεπεραστεί καθώς βρίσκεις τα πατήματά σου και έρχεσαι σε επαφή με το κέντρο του εαυτού σου κάτι που σε ισορροπεί. Πατάς γερά στα πόδια σου και δεν αφήνεις τίποτα να επηρεάσει την ψυχολογία σου και να δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα και καχυποψία για τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Το πάθος απογειώνει την προσωπική σου ζωή καθώς αφήνεις πίσω τις όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και δημιουργούσαν προβλήματα στην επικοινωνία με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανόν να υπάρξει νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι και θα σε φορτίσει συναισθηματικά στον απόλυτο βαθμό.

Επαγγελματικά – οικονομικά

Σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις τις καλύτερες δυνατές κινήσεις για εσένα ώστε να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε οικονομικά ζητήματα σε σχέση με τρίτους ή επιχειρηματικές δράσεις που σε ενδιαφέρουν. Το ένστικτο και η γρήγορη αντίληψη των πραγμάτων θα σε οδηγήσουν σε ιδανικές επιλογές και εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα