Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τετάρτη 10/7/2019

ΚΡΙΟΣ 

Φίλε Κριέ, σήμερα προσπάθησε να αφιερώσεις τον χρόνο σου σε συναισθηματική εκβάθυνση και αναγνώριση των βαθύτερων αναγκών σου! Περιόρισε συναισθηματικές εκδηλώσεις, πριν σιγουρευτείς για τις προθέσεις και την εντιμότητα των ανθρώπων με τους οποίους θα συναναστραφείς και εκμεταλλεύσου την ισχυρή ενέργεια και την αυξημένη διορατικότητα σου, ώστε να κάνεις τα κατάλληλα ξεκαθαρίσματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις! Αν είσαι ελεύθερος, η ακαταμάχητη γοητεία σου, ο μαγνητισμός σου, το μυστήριο που αποπνέεις, αλλά και η σεξουαλικότητα σου, είναι αυτά που θα σου προσφέρουν άπειρες κατακτήσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, απολαμβάνεις την σεξουαλικότητα της ημέρας με το άλλο σου μισό! Προσπάθησε μόνο να μην προκαλείς και καυγάδες για λόγους ζήλιας και κτητικότητας!

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Αγαπητέ Ταύρε, σήμερα έχεις την ευκαιρία, να επαναπροσεγγίσεις άτομα που είχατε απομακρυνθεί για κάποιος λόγο, αλλά και να ενδυναμώσεις γενικά, τις ήδη υπάρχουσες διαπροσωπικές σου σχέσεις! Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, για να αναγνωρίσεις και να παραδεχθείς κάποια λάθη σου που προκάλεσαν απομάκρυνση με κάποιες επαφές ή συναναστροφές! Αντιμετώπισε πρόσωπα και καταστάσεις, με καλοπροαίρετη διάθεση, διακριτικότητα, ευγένεια και δικαιοσύνη! Αν είσαι δεσμευμένος, καταφέρνεις σήμερα και ενδυναμώνεις την σχέση σου με τον σύντροφο σου και έρχεστε πιο κοντά συναισθηματικά! Για το λόγο αυτό και για να μην καταστρέψεις την παροντική εύνοια, πες όχι στην τάση σου για εγωιστικές αντιδράσεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις σήμερα νέες γνωριμίες, αλλά και αρκετά ερωτικά μηνύματα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα παρά τις αρκετές υποχρεώσεις που έρχονται, καταφέρνεις και βρίσκεις την άνεση και τις ευκολίες που τόσο καιρό ήθελες! Γενικά, είναι η ιδανική ημέρα, για να πάρεις αποφάσεις ή να κάνεις νέα ξεκινήματα, που έχουν να κάνουν με ευεξία, διατροφή και άσκηση! Ο κοινωνικός περίγυρός σου, θα επιδιώξει σίγουρα επαφές μαζί σου, αφού βασίζονται στα λόγια σου, στις συμβουλές σου και την βοήθεια που τους προσφέρεις! Αν είσαι ελεύθερος, ένας έρωτας μέσα από το εργασιακό σου περιβάλλον, θα έχει την εξέλιξη που επιθυμείς, εδώ και καιρό! Αν είσαι δεσμευμένος, μην γκρινιάζεις και παραπονιέσαι στον σύντροφο σου, για τα μικρά και τα ανούσια λάθη του, επειδή απλά κολλάς σε λεπτομέρειες! Αν συνεχίσεις έτσι, θα τον φέρεις στα όρια του, χωρίς κανέναν απολύτως ουσιαστικό λόγο!
ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλε Καρκίνε, σήμερα η αγάπη των γύρων σου, είναι πλέον φανερή και έντονη, γεγονός που θα αυξήσει την αυτοπεποίθηση σου! Όλη η σημερινή εύνοια, δεν σημαίνει πως σου δίνει το δικαίωμα να ξεπεράσεις τα όρια προβολής του εαυτού σου, κάνοντας υπερβολές και επιπολαιότητες και έχοντας έπαρση! Θα μπορέσεις να απολαύσεις την ημέρα σου με πάθος, θάρρος και στιγμές καλοπέρασης, ψυχαγωγίας και διασκέδασης, αλλά περιόρισε τον εγωκεντρισμό! Αν είσαι δεσμευμένος, η σχέση σου με το ταίρι σου, εμπλουτίζεται από συναίσθημα, πάθος, χαρά και στιγμές καλοπέρασης, τρυφερότητας και ρομαντισμού! Αν είσαι ελεύθερος, θα περάσεις σίγουρα μία πολύ θετική ημέρα σήμερα! Θα απολαύσεις κατακτήσεις, θαυμαστές και άπλετη ερωτική τύχη, που θα σου δώσει την πολυαναμενόμενη ευκαιρία, να βρεις το άλλο σου μισό!

 

ΛΕΩΝ

Φίλε Λέοντα, σήμερα το σίγουρο είναι, πως οι καταστάσεις βελτιωθούν, σε συγγενικές σχέσεις και οικιακά θέματα! Μάλιστα, πολύ πιθανόν ένα θέμα που εδώ και καιρό σε απασχολεί και έχει να κάνει με το σπίτι και την οικογένεια, θα έχει εξελίξεις και πιθανόν να βρεθούν λύσεις, αν κινηθείς με γνώμονα την λογική! Επιπλέον, την σημερινή ημέρα, μπορεί να είσαι λίγο περισσότερο κλειστός, συναισθηματικός, συνεσταλμένος και ευαίσθητος στις κοινωνικές επαφές! Αν είσαι δεσμευμένος, απέφυγε γκρίνια, εντάσεις και παράπονα προς το ταίρι σου και επιδίωξε μία όμορφη, ήρεμη και συναισθηματική συζήτηση μαζί του! Αν είσαι ελεύθερος, οι αναμνήσεις και η έντονη νοσταλγία σου, σε παρασύρουν σε έναν έρωτα του παρελθόντος! Σκέψου πολύ πριν κάνεις βήμα, για να μην απογοητευτείς από την ανταπόκριση του ατόμου που προσεγγίζεις ξανά!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Φίλε Παρθένε, σήμερα ενδυναμώνεις την κοινωνική σου ζωή, εμπλουτίζεις τον κοινωνικό σου περίγυρο με νέα πρόσωπα και ευχάριστες παρέες και νιώθεις περιζήτητος και αγαπητός! Μόλις έφτασε μία αισιόδοξη, ανανεωτική και χαρούμενη ημέρα για σένα, κατά την οποία όμως θα πρέπει να προσέξεις, αποφεύγοντας βιασύνη, υπέρμετρο ενθουσιασμό, ρίσκο και νευρικότητα, γιατί ενδεχομένως να οδηγηθείς λάθη και να έχεις απώλειες!
Αν είσαι ελεύθερος, χορταίνεις φλερτ, ερωτικά μηνύματα, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και μπόλικους θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, σήμερα είναι η ιδανική ημέρα για να επιδιώξεις την σοβαρή συζήτηση που εδώ και καιρό θες να πραγματοποιηθεί με τον σύντροφο σου και να βρείτε επιτέλους λύσεις στα προβλήματα που εδώ και καιρό σας απασχολούν!

 

ΖΥΓΟΣ

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα θα καταφέρεις μέσα από διαπροσωπικές επαφές και συναναστροφές, να πετύχεις ανάκτηση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης σου! Διεκδίκησε, αποφεύγοντας βιασύνες, τους στόχους σου και θα πάρεις αυτό που πραγματικά σου αξίζει και σου ανήκει! Απέφυγε όμως, οπωσδήποτε την τάση σου για πείσματα και απαιτήσεις και θα δεις πως οι καταστάσεις και οι συγκυρίες, θα ωφελήσουν την προσωπική σου σιγουριά και ασφάλεια! Αν είσαι ελεύθερος, ένα άτομο που δεν το έχεις προσέξει καν, σου αποκαλύπτει και σου εξομολογείται το ερωτικό του ενδιαφέρον και πάθος για σένα! Αν είσαι δεσμευμένος, φρόντισε να εκτιμήσεις το γεγονός πως το ταίρι σου, προσπαθεί «με νύχια και με δόντια», να ηρεμήσει τα πνεύματα και να επαναφέρει την ισορροπία και την αρμονία στην σχέση σας!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα φρόντισε να μην κολλάς σε ανούσιες αντιπαραθέσεις ή μικροαντιθέσεις, που ενδεχομένως θα προκύψουν και απόλαυσε την εύνοια της ημέρας, εκμεταλλευόμενος την τύχη σου! Σε διακρίνουν ενθουσιασμός, δυναμικότητα, ενέργεια, τόλμη, θάρρος, καλή διάθεση και είσαι φανερά στα καλύτερα σου! Επιπλέον, θα υπάρξουν ευκαιρίες για να πραγματοποιήσεις μία έξοδο ψυχαγωγίας ή ένα ταξιδάκι! Αν είσαι δεσμευμένος, το ταίρι σου εκτιμά την ευθύτητα και αμεσότητα του λόγου σου, όπως και την ειλικρίνεια σου, ωστόσο θα πρέπει να προσέξεις, ώστε να μην το παρακάνεις, λέγοντας λόγια που μπορεί να τον προσβάλλουν, να τον εκνευρίσουν, ή ακόμα και να τον πληγώσουν! Αν είσαι ελεύθερος, απολαμβάνεις φλερτ με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή ακόμα και νέες γοητευτικές γνωριμίες!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα είναι μία ημέρα, όπου καλύτερα να επιλέξεις την απομόνωση και την ηρεμία σου, επικεντρώνοντας αποκλειστικά το ενδιαφέρον σου στην ψυχική σου γαλήνη! Μέσα από συγκυρίες, γεγονότα και καταστάσεις που θα προκύψουν τώρα, θα καταφέρεις επιτέλους να ανακαλύψεις τις βαθύτερες ανάγκες σου και τις πραγματικές σου επιθυμίες! Για να τις εκπληρώσεις όμως, φρόντισε να κινηθείς παρασκηνιακά και μυστικά! Αν είσαι δεσμευμένος πιθανόν να υπάρξουν αποτυχίες ή απογοητεύσεις εντός του δεσμού σου! Ίσως αισθανθείς μέσα από την συμπεριφορά του συντρόφου σου, πως καταχράστηκε άθελα του την συναισθηματική γενναιοδωρία σου και την δοτικότητα σου! Προσπάθησε να κάνεις μία συζήτηση μαζί του, χωρίς εντάσεις! Αν είσαι ελεύθερος, καλύτερα να μην επενδύσεις σε νέες γνωριμίες σήμερα!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Φίλε Αιγόκερε, σήμερα οι φίλοι θα είναι δίπλα σου κάθε λεπτό, σε κάθε σου δραστηριότητα και θα έρθεις σίγουρα πιο κοντά συναισθηματικά μαζί τους! Θα σου αποδείξουν την αγάπη τους και την αφοσίωση τους σε εσένα, με ποικίλους τρόπους και εσύ θα εκμεταλλευτείς τις πολύτιμες συμβουλές τους! Γενικά, οι κοινωνικές σου σχέσεις χαρακτηρίζονται από εξωστρέφεια, εκπλήξεις και ενθουσιασμό, γεγονός που σε ανανεώνει!
Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και τα ξεσπάσματα σου, απέναντι στο ταίρι σου, για να μην χαλάσεις το ανανεωτικό και χαρούμενο κλίμα της ημέρας! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να είχες εδώ και καιρό συναισθήματα για κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο, όμως σήμερα ξαφνικά, το ενδιαφέρον σου να στραφεί σε ένα νέο άτομο!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα πετυχαίνεις την αποδοχή των γύρων σου με ευκολία, γεγονός που το έχεις ισχυρή ανάγκη! Οι ώριμες αντιδράσεις σου, αλλά και η σωστή και έντιμη συμπεριφορά σου, κερδίζουν τον σεβασμό και τον θαυμασμό των άλλων! Καταφέρνει να ελέγχεις τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, να κινήσεις εσύ τα νήματα όπως επιθυμείς, να δρομολογήσεις όπως πρέπει τις καταστάσεις και να δείξεις με ποικίλους τρόπους τι πραγματικά αξίζεις! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς σήμερα να αναμένεις μία γνωριμία που υπόσχεται μέλλον και σταθερότητα για το μέλλον! Αν είσαι δεσμευμένος, απέδειξε στο ταίρι σου, την υπευθυνότητα και την εντιμότητα σου, προς το πρόσωπο του! Μπορείς να του εκφράσεις το συναίσθημα σου, χωρίς υπερβολές και μεγάλα λόγια, αλλά με πράξεις!

 

ΙΧΘΥΣ 

Φίλε Ιχθύ, σήμερα καταφέρνεις και μετατρέπεις τα συναισθήματα και τις ανάγκες σου, σε πράξη! Μπορείς εύκολα πια να διεκδικήσεις την εκπλήρωση των υψηλών και μεγαλεπήβολων στόχων σου, αρκεί να μετριάσεις βιασύνη, παρορμητικότηα και υπέρμετρο ενθουσιασμό, ώστε να μην κάνεις λάθη σε επικοινωνίες, επαφές και μετακινήσεις! Επιπλέον, θα νιώσεις ιδιαίτερα περιζήτητος και αγαπητός στους κοινωνικούς σου κύκλους!
Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις ανεμελιά και ερωτική ανανέωση, μέσα από ερωτικές επαφές και φλερτ, νέες γνωριμίες, κατακτήσεις και θαυμαστές! Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι σε νεύρα, σε κόντρες και ανούσιους καυγάδες με τον σύντροφο σου! Πες όμως ναι σε δραστηριότητες διασκέδασης και ψυχαγωγικές εξόδους, μαζί με άλλο σου μισό!

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα