Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τετάρτη 13/11/2019

Κριός 

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη να επικοινωνήσεις με πρόσωπα του κοντινού σου περιβάλλοντος, καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους περνώντας χαλαρές στιγμές που σε βοηθούν να εκφραστείς και να ανταλλάξεις απόψεις. Εμπορικές συναλλαγές και δημόσιες σχέσεις είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν σε επαγγελματικό επίπεδο, η επικοινωνιακή σου χάρη και η πειθώ θα δώσουν λύσεις και θα αναπτύξουν συμφωνίες που θα είναι θετικές για εσένα. Απόλαυσε πιθανές προσκλήσεις για διασκέδαση που θα ανεβάσουν το κέφι σου και θα σου χαρίσουν νέες γνωριμίες.

Σήμερα μία έξοδο με πρόσωπα του κοντινού περίγυρου και το ταίρι σου θα είναι ιδανική για να διασκεδάσεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει σε κοινωνικές εκδηλώσεις που θα παρευρεθείς, σημαντικό ρόλο στην εξέλιξή της θα παίξει η επικοινωνία.

Ταύρος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου σε οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν έντονα και να σου δημιουργούν ανασφάλεια. Παράλληλα όμως θα πρέπει να περιορίσεις τάσεις σπατάλης που εκδηλώνονται και μπορεί να βάλουν φωτιά στον προϋπολογισμό σου, βγάζοντάς τον εκτός ορίου. Συναισθηματικά, είναι γεγονός ότι η κτητικότητα και το πείσμα μπορεί να ταλαιπωρήσουν τη σχέση σου. Καλύτερο είναι να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου, παρά να προσπαθήσεις να επιβάλλεις τους δικούς σου όρους με δυσάρεστες συνέπειες.

Σήμερα αφέσου στο πάθος και τον ερωτισμό και μην επικεντρώνεσαι στο να ελέγξεις πως θα κινηθεί το ταίρι σου στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να απογειώσει την ερωτική σου ζωή.

 

Δίδυμοι

Η Σελήνη περνάει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ώθηση να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να διεκδικήσεις την προσοχή και την κατανόηση των συνεργατών και του συντρόφου σου. Η ενεργητικότητα και η αυτοπεποίθηση εκτοξεύεται δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις σε επαγγελματικές αποφάσεις και κινήσεις που μπορούν να αποδώσουν πολλά, νέες συνεργασίες μπορεί να υπάρξουν που θα σημάνουν θετικές εξελίξεις στον συγκεκριμένο τομέα. Πρόσεξε μόνο την συμπεριφορά σου καθώς η επιθετική σου διάθεση και ο υποκειμενισμός μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις οδηγώντας σε προβλήματα και αντιπαραθέσεις με σημαντικά πρόσωπα για εσένα.

Σήμερα εκφράζοντας τις ανάγκες σου με ηρεμία είναι βέβαιο ότι θα έχεις την κατανόηση που επιθυμείς. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει και να βάλει φωτιά σε προσωπικό επίπεδο, το πάθος και ο δυναμισμό εντυπωσιάζουν.

 

Καρκίνος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους εντείνοντας την ανάγκη για να μείνεις μόνος, μακριά από όλους. Η διάθεσή σου είναι περίεργη, η εσωστρέφεια έντονη και αυτό που κυρίως σε προβληματίζει είναι ζητήματα που δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις και που λειτουργούν σαν βαρίδι στην ψυχολογία σου. Η θολή σκέψη μπορεί να παίξει αρνητικό ρόλο σε υποχρεώσεις της καθημερινότητας και στη δουλειά, καθώς δύσκολα θα μπορέσεις να συγκεντρωθείς και πιθανά είναι τα λάθη που θα σε εκθέσουν. Κάνε στροφή στην τέχνη και τη μουσική που θα σε βοηθήσουν να αναθαρρήσεις.

Σήμερα δημιουργώντας ένα παραμυθένιο σκηνικό στη σχέση σου θα καταφέρεις να βιώσεις έντονα ερωτικές στιγμές με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν και να προκαλέσουν ισχυρές ψυχολογικές αναταράξεις. 

Λέων

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και η διάθεση να βρεθείς με φιλικά σου πρόσωπα είναι έντονη, καθώς περνάς όμορφα μαζί τους και σου δίνεται η ευκαιρία να εκφράσεις σκέψεις και σχέδια που μπορείς να υλοποιήσεις μαζί τους. Σημαντικές για εσένα είναι οι ομαδικές προσπάθειες αφού σου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχεις σε κοινούς στόχους και να καταβάλεις την δική σου προσπάθεια. Να θυμάσαι ότι μπορείς να εκτοξεύσεις την ένταση στα ύψη λόγω αλαζονείας που πιθανά να έρθει στο προσκήνιο, ιδιαίτερα σε πρόσωπα που δεν μπορούν να αντιληφθούν τον τρόπο σκέψης σου.

Σήμερα θέτοντας κοινούς στόχους με το ταίρι σου είναι αυτό που θα παίξει καταλυτικό ρόλο για να έρθετε πιο κοντά. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον φιλικό περίγυρο που θα αλλάξει τον τρόπο σκέψης σου.

 

Παρθένος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και ρίχνεις όλο σου το βάρος στα επαγγελματικά σου, καθώς αυξάνονται υποχρεώσεις και ευθύνες που λειτουργούν πιεστικά σε ψυχολογικό επίπεδο. Καλά θα κάνεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου λόγω άγχους, καθώς είναι αυτά που μπορούν να βάλουν φωτιά στις σχέσεις με ανωτέρους και πρόσωπα που παίζουν σημαντικό ρόλο στην καριέρα σου. Εκμεταλλεύσου την ευκαιρία που σου δίνεται για να δείξεις τις ικανότητες που έχεις με σκοπό πάντα την προσωπική σου εξέλιξη στην όποια ιεραρχία υπάρχει στον επαγγελματικό χώρο.

Σήμερα πρόσεξε γιατί δεν αποκλείεται να εκτονώσεις την ένταση της δουλειάς στο ταίρι σου δημιουργώντας συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό χώρο, φρόντισε να μην εκλογικεύεις το συναίσθημα.  

 

Ζυγός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε σπουδές και σεμινάρια που πιθανά σε ενδιαφέρουν και να κάνεις βήματα προς την παρακολούθησή τους. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος μπορεί να σε προσκαλέσουν για να διασκεδάσεις μαζί τους, μην χάσεις την ευκαιρία να περάσεις υπέροχα. Άλλωστε μπορείς να πρωταγωνιστήσεις με το χιούμορ και την αισιοδοξία σου, κάτι που θα προσελκύσει και πρόσωπα σε ερωτικό επίπεδο. Προσοχή σε τάσεις αμέλειας και τεμπελιά σε ό,τι αφορά την καθημερινότητα.

Σήμερα η ερωτική σου ζωή παίρνει φωτιά και μοναδικές στιγμές μπορείς να περάσεις με το ταίρι σου ξεφαντώνοντας με την παρέα σας. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο περιβάλλον σου που θα σε γεμίζει συναισθήματα και χαρά.

Σκορπιός

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους ανεβάζοντας την εσωτερική ένταση και τον εκνευρισμό, καθώς έρχονται στην επιφάνεια φοβίες και απωθημένα που δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς. Σημαντικό είναι να ασχοληθείς με οικονομικές συναλλαγές και ζητήματα σε σχέση με τρίτους αφού έχεις την ευκαιρία να αντιληφθείς πως πρέπει να κινηθείς για να επιτύχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η ανάγκη ελέγχου και η καχυποψία μπορεί να δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή, επικεντρώσου στο πάθος και τον ερωτισμό και δεν θα χάσεις.

Σήμερα να θυμάσαι ότι προσπαθώντας να ελέγξεις το ταίρι σου το μόνο που θα καταφέρεις είναι να προκαλέσεις ανεξέλεγκτες συγκρούσεις και προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να απογειώσει τον πόθο και τον αισθησιασμό, προκαλώντας πρωτόγνωρα συναισθήματα.

 

Τοξότης

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς έχεις την ανάγκη να φέρεις την απαιτούμενη ισορροπία σε ό,τι αφορά συνεργασίες και προσωπική ζωή για να επικρατήσει η αρμονία. Σημαντικές μπορεί να είναι οι ευκαιρίες σε σχέση με νέα επαγγελματικά βήματα και συνεργασίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε να μην συμβιβάζεσαι ικανοποιώντας τους γύρω σου αλλά αφήνοντας τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου σε δεύτερη μοίρα, αργά ή γρήγορα είναι κάτι που θα σε ενοχλήσει.

Σήμερα η ανάγκη της συντροφικότητας είναι διάχυτη και μπορείς να ικανοποιήσεις το ταίρι σου στον απόλυτο βαθμό. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία αφού το φλερτ και το επικοινωνιακό σου ταπεραμέντο κυριαρχούν. 

 

Αιγόκερως

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς στα της καθημερινότητας και της δουλειάς σου. Πιθανό είναι να αυξηθούν αγγαρείες και υποχρεώσεις σε ό,τι αφορά την εργασία και αυτό να εντείνει πιθανό εκνευρισμό και άγχος. Σημαντικό είναι το γεγονός του πως εκτονώνεις τα νεύρα σου, καθώς επικεντρώνοντας την ενέργειά σου σε άσκηση θα σε βοηθήσει να ισορροπήσεις και να βοηθήσεις τον εαυτό σου στο να ανταποκριθεί στο απαιτητικό πρόγραμμα που έχεις. Άφησε την γκρίνια και την επικριτικότητα στην άκρη, μόνο εντάσεις θα φέρουν κυρίως σε συναδελφικό επίπεδο.

Σήμερα μην επικεντρώνεσαι στις λεπτομέρειες της σχέσης σου γιατί είναι αυτές που θα οδηγήσουν στο να προκαλέσεις συγκρούσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η έντονη καθημερινότητα δεν αφήνει περιθώρια για φλερτ και διασκέδαση, προτιμάς την ξεκούραση.

 

Υδροχόος

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και νιώθεις την αυτοπεποίθησή σου να ξεχειλίζει, καθώς επιδιώκεις να πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Είναι σημαντικό να διασκεδάσεις και να απολαύσεις κάθε στιγμή της ζωής με το ταίρι και την παρέα σου λάμποντας από χαρά. Οι δημιουργικές σου ανησυχίες έρχονται στο προσκήνιο και πιθανό είναι να στραφείς στο θέατρο ή τον κινηματογράφο για να περάσεις όμορφα. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ό,τι αφορά την ανάγκη προσοχής που επιδιώκεις να έχεις, καθώς δεν αποκλείεται να χάσεις το μέτρο και αυτό να ενοχλήσει.

Σήμερα ο ερωτισμός κυριαρχεί στη σχέση και είναι αυτός που καθορίζει τη διάθεση σου και του/ης συντρόφου σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πολλά πρόσωπα θα δείξουν το ενδιαφέρον τους για εσένα αφού λάμπεις και γοητεύεις με το κέφι και τη γενναιοδωρία σου. 

 

Ιχθύες

Η Σελήνη περνάει στους Διδύμους και επιδιώκεις να έρθεις πιο κοντά από ποτέ με την οικογένεια. Θέλεις να περάσεις πολλές ώρες μαζί τους, να νιώσεις τρυφερότητα και ζεστασιά που χρειάζεσαι έντονα αυτή την ημέρα. Η κυκλοθυμία και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα μπορεί να προκαλέσουν ένταση και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να χαλιναγωγήσεις για να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις. Μπορείς να διαμορφώσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στον προσωπικό σου χώρο και να καλέσεις κοντινά σου πρόσωπα περνώντας όμορφες στιγμές που θα σε βοηθήσουν να ξεφύγεις από την εσωστρέφεια.

Σήμερα το ρομαντικό σκηνικό που μπορεί να δημιουργήσει είναι αυτό που θα απογειώσει τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέα γνωριμία μπορεί να προκύψει από τον οικογενειακό περίγυρο που θα σου δώσει έντονη ασφάλεια και ζεστασιά. 

 

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα