Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τετάρτη 20/5/2020

Κριός

Γενικά

Κριέ, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους δίνοντάς σου την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθείς και να έρθεις πιο κοντά με κοντινά σου πρόσωπα που σε γεμίζουν χαρά. Είναι σημαντικό να απολαύσεις τις στιγμές όπου οι συζητήσεις και η χαλαρότητα κυριαρχούν και σου δίνουν ανάσες μετά από μία δύσκολη περίοδο.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να επικεντρωθείς στο να περάσεις όμορφα με το ταίρι σου και να αφήσεις πιθανές ανασφάλειες και απογοήτευση στην άκρη. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα έρθουν αιφνιδιαστικά στη ζωή σου προκαλώντας σου έντονη ανασφάλεια αλλά και πάθος.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικά ζητήματα που αρχικά μπορεί να σε απογοητεύουν, όμως στην πορεία της ημέρας βρίσκεις την αυτοπεποίθηση και τον δυναμισμό που χρειάζεται για να δώσεις λύσεις. Προσοχή σε αιφνιδιαστικές καταστάσεις το βράδυ που θα ανακοινώσουν φόβους, περιττά έξοδα δεν αποκλείονται.

Ταύρος

Γενικά

Ταύρε, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και η προσοχή στρέφεται σε ότι αφορά τις υλικές και συναισθηματικές σου ανάγκες καθώς είναι σημαντικό για εσένα να νιώθεις σταθερότητα και ασφάλεια στο περιβάλλον που κινείσαι. Άφησε το πείσμα και την αδιαλλαξία στην άκρη που θα δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σου.

Αισθηματικά

Έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα ανατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητας και τη βαρεμάρα. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει αιφνιδιαστική νέα γνωριμία που θα σου δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στις συνεργασίες σου καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και διάθεση για ομαδικό πνεύμα. Ξαφνικές ευκαιρίες μπορεί να προκύψουν το βράδυ που θα σε οδηγήσουν στο να πάρεις πρωτοφανείς αποφάσεις για εσένα.

Δίδυμοι

Γενικά

Δίδυμε, ο Ήλιος περνάει στο ζώδιό σου και σε βοηθά να βγεις από την εσωστρέφεια καθώς επιδιώκεις πια να έχεις τον πρώτο λόγο σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Τίποτα δεν μπορεί να σε σταματήσει, φρόντισε μόνο να καταλαγιάσεις τον εκνευρισμό που θα είναι κακός σύμβουλος στις όποιες προσπάθειες σου.

Αισθηματικά

Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να δημιουργήσει τις απαραίτητες συνθήκες για ένα μοναδικό βράδυ αρκεί να αποφύγεις τις εντάσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η πρόσωπο από το παρελθόν εμφανίζεται αιφνιδιαστικά και δημιουργεί συναισθηματική θύελλα που καλείσαι να χαλιναγωγήσεις.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Κλείσει οι υποθέσεις που εκκρεμούν από το παρελθόν και μπορεί να σε αγχώνουν ή να σε απογοητεύουν. Είναι σημαντικό να πιστέψεις στην αποφασιστικότητα σου και στη μεθοδικότητα που σε διακρίνει για να ανταπεξέλθεις στο δύσκολο επαγγελματικό περιβάλλον που υπάρχει αυτή την περίοδο.

Καρκίνος

Γενικά

Καρκίνε, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να κάνεις έναν απολογισμό για τα πεπραγμένα του τελευταίου χρόνου. Έτσι δεν θα διστάσεις να απομονωθείς μακριά από όλους και όλα και να αναλογιστείς τις συνέπειες των πράξεών σου ή πιθανών καταστάσεων που σε έχουν επηρεάσει.

Αισθηματικά

Ξαφνικές πρόσκλησης από την παρέα σου δημιουργούν το καλύτερο δυνατό σκηνικό στη σχέση και απογειώνουν τη διάθεση. Το ταίρι σου και εσύ μπορείτε να απολαύσετε ευχάριστες στιγμές και συζητήσεις. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε αιφνιδιάσει με την πρωτότυπη σκέψη και θεώρηση της ζωής.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες που έχεις θέσει ξεπερνώντας τις οποίες απογοητεύσεις και άγχη μπορεί να σε φορτίζουν. Αξιοποίησε πιθανές συμμαχίες μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον που σε βοηθούν να δεις τα πράγματα με αισιοδοξία και να προχωρήσεις με βήμα ταχύ προς τα όνειρά σου.

Λέων

Γενικά

Λέοντα, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και αφήνεις πίσω την έντονη επαγγελματική περίοδο που βίωσες στρεφόμενος στον φιλικό περίγυρο και στην ανάγκη για επικοινωνία που σε διακρίνει. Πρωτότυπες ιδέες και επαναστατικές δράσεις θα σε φέρουν πιο κοντά με πρόσωπα που έχετε την ίδια φιλοσοφία σε κοινωνικά ζητήματα.

Αισθηματικά

Πιθανές κοινωνικές υποχρεώσεις θα αιφνιδιάσουν εσένα και το ταίρι σου, φρόντισε να ξεπεράσεις την κούραση και να απολαύσεις κάθε στιγμή με τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον μπορεί να έρθει κεραυνοβόλος έρωτας που θα παίξει κομβικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Τα εμπόδια που μπορεί να προκύψουν νωρίς το πρωί είναι εύκολο να ξεπεραστούν καθώς δείχνεις αποφασιστικότητα και βούληση να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όποιες υποχρεώσεις και ευθύνες έχεις αναλάβει. Η διαίσθησή σου θα σε καθοδηγήσει μοναδικά και σε οικονομικές συζητήσεις με ανώτερους σου.

Παρθένος

Γενικά

Παρθένε, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και περνάς σε μία περίοδο όπου η κοινωνική καταξίωση και η αυτοπροβολή έχουν μεγάλη σημασία για εσένα για αυτό δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα που μπορούν να σε βοηθήσουν στον συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου.

Αισθηματικά

Μπορείς να απολαύσεις μοναδικές στιγμές χαράς, διασκεδάσεις και πάθους με το ταίρι σου αιφνιδιάζοντας θετικά τον άνθρωπο που έχεις δίπλα σου και ανανεώνοντας την ατμόσφαιρα στη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η κεραυνοβόλα γνωριμία μέσα από το ευρύτερο φιλικό περιβάλλον μπορεί να απογειώσει την ψυχολογία σου και να σε γεμίσει αισιοδοξία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Πάρε τις απαιτούμενες πρωτοβουλίες που θα βοηθήσουν τις συνεργασίες σου να ξεπεράσουν τα οποία εμπόδια υπάρχουν και να επικεντρωθείτε με τους συνεργάτες σου σε κινήσεις που πρέπει να πραγματοποιήσετε για να πετύχετε το καλύτερο δυνατό για εσάς. Η θετική σκέψη θα συμβάλει στο να επικρατήσει η καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα σε πιθανές συζητήσεις για νέες συνεργασίες.

Ζυγός

Γενικά

Ζυγέ, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους αυξάνοντας κατακόρυφα τη διάθεσή σου καθώς νιώθεις πιο αισιόδοξος και χαρούμενος από ποτέ. Πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος φροντίζουν να περάσεις όμορφα και να ασχοληθείς με πνευματικά ζητήματα που κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Αισθηματικά

Η ένταση κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή καθώς οι ανασφάλειες και η ζήλια δεν επιτρέπουν να ξεφύγεις από τη νευρικότητα. Οι σπασμωδικές κινήσεις θα κοστίσουν για αυτό να είσαι προσεκτικός. Αν είσαι αδέσμευτος/η νέα γνωριμία μπορεί να έρθει αιφνιδιαστικά για να απογειώσει το πάθος και τον αισθησιασμό στη ζωή σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι οικονομικές υποθέσεις που σε απασχολούν μπορεί να σε προβληματίζουν όμως οφείλεις να παραδεχθείς ότι η διαίσθησή σου σε καθοδηγεί στις σωστές κινήσεις και αποφάσεις. Πιθανές ανατροπές να εντείνουν τον εκνευρισμό και να σου δημιουργήσουν ανασφάλεια, φρόντισε να συγκρατήσεις τα νεύρα σου για να μην υπάρξουν προβλήματα.

Σκορπιός

Γενικά

Σκορπιέ, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους ενισχύοντας τις ανασφάλειες καθώς έρχονται στην επιφάνεια βαθύτεροι φόβοι που μπορεί να σου δημιουργούν την ανάγκη απομόνωσης και απομάκρυνσης από τον ευρύτερο περίγυρο σου. Η εσωτερική ένταση μπορεί να οδηγήσει σε ξεσπάσματα που θα του δημιουργήσουν προβλήματα, προσπάθησε να το αποφύγεις.

Αισθηματικά

Σου δίνεται η ευκαιρία να ανατρέψεις τη ρουτίνα στη σχέση σου και να αιφνιδιάσει θετικά το ταίρι σου με μία έκπληξη που θα απογειώσει τη σχέση σας. Αν είσαι αδέσμευτος/η δεν αποκλείεται να υπάρξει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα απογειώσει το συναίσθημα και θα δημιουργήσει έντονο καρδιοχτύπι.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να προχωρήσεις σε συνεργασίες που επιδιώκεις καθώς ο δυναμισμός και η γενναιοδωρία σου βοηθά στο να υπάρξουν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες. Προσοχή σε πρόσωπα που έρχονται αιφνιδιαστικά και μπορεί να υπόσχονται πολλά, όμως πιθανότατα να απομακρυνθούν επαγγελματικά με τον ίδιο αιφνιδιαστικό τρόπο που ήρθαν.

Τοξότης

Γενικά

Τοξότη, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε επίπεδο διαπροσωπικών σχέσεων καθώς αυτό που είναι σημαντικό για εσένα την επόμενη περίοδο είναι να υπάρξει αρμονία και να επικρατήσει ισορροπία με πρόσωπα που είναι σημαντικά στο περιβάλλον σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να λύσεις τρέχοντα ζητήματα που μπορεί να σε ενοχλούν στη σχέση σου και να δημιουργούν εντάσεις χωρίς ουσιαστικούς λόγους. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από τον εργασιακό χώρο μπορεί να υπάρξει νέα γνωριμία που θα έρθει κεραυνοβόλα στη ζωή σου για να ανατρέψει την καθημερινότητα.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Οι καθημερινές υποχρεώσεις είναι πολλές και οι αγγαρείες στη δουλειά μπορεί να σε αγχώνουν. Βρίσκεις όμως τον τρόπο να ελιχθείς και να αντιληφθείς ποιες είναι οι κατάλληλες κινήσεις για να σε βοηθήσουν να ανταποκριθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις.

Αιγόκερως

Γενικά

Αιγόκερε, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους στρέφοντας την προσοχή σου στην καθημερινότητα που μπορεί να σου δημιουργεί άγχος λόγω των υψηλών απαιτήσεων. Είναι ευκαιρία να ασχοληθείς με την φυσική σου κατάσταση και να μπεις σε ένα νέο πρόγραμμα διατροφής που θα σε γεμίσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να αποβάλλεις.

Αισθηματικά

Είναι σημαντικό να αξιοποιήσει στην ημέρα για να περάσεις μοναδικά με το ταίρι σου καθώς τα συναισθήματα απογειώνονται λόγω της ευχάριστης διάθεσης που υπάρχει. Αν είσαι αδέσμευτος/η είναι πιθανό να υπάρξει αναπάντεχη νέα γνωριμία που θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σου ζωή.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Μπορείς να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες για να ξεφύγεις από επαγγελματικά ζητήματα από πιθανά σε απασχολούν έντονα και μπορεί να σε καταπιέζουν. Εμπορικές υποθέσεις έρχονται στο προσκήνιο και είναι πιθανόν να εξελιχθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς δείχνεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που χρειάζεται.

Υδροχόος

Γενικά

Υδροχόε, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους απογειώνοντας το κέφι, την χαρά και την ανάγκη για διασκέδαση. Είναι γεγονός ότι θα πρωταγωνιστήσεις σε όποιο περιβάλλον κι αν βρεθείς καθώς η γενναιοδωρία και η λάμψη σου μαγνητίζουν τα βλέμματα. Προσοχή στον εγωκεντρισμό και τις υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν τους γύρω σου.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ευκαιρία να ανατρέψεις τα δεδομένα στη σχέση σου και να δημιουργήσεις την ιδανική ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο αιφνιδιάζοντας το ταίρι σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον μπορεί να προκύψει νέα γνωριμία που θα σε αιφνιδιάσει και θα σε οδηγήσει να επανεξετάσεις τα μέχρι τώρα δεδομένα της ζωής σου.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Θέματα ακίνητης περιουσίας μπορεί να έρθουν στο προσκήνιο που θα σε απασχολήσουν έντονα. Είναι θετικό το γεγονός ότι έχεις υπομονή και επιμονή για να πετύχεις την καλύτερη δυνατή συμφωνία έτσι ώστε να είσαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα και τις δεσμεύσεις. Προσοχή σε ανατροπές που μπορεί να δημιουργήσουν εκρηκτικές καταστάσεις.

Ιχθύες

Γενικά

Ιχθύ, ο Ήλιος περνάει στους Διδύμους και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να έρθεις πιο κοντά από ποτέ στην οικογένειά σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βιώσεις τη ζεστασιά και τη σταθερότητα που σου δίνουν τα οικεία πρόσωπα. Προσοχή στην έντονη κυκλοθυμία καθώς είναι αυτή που θα δημιουργήσει παρεξηγήσεις και αναστάτωση.

Αισθηματικά

Αξιοποίησε την ημέρα για να βγεις με κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σου καθώς αυτό θα λειτουργήσει άκρως ανανεωτικά για τη σχέση σου. Αν είσαι αδέσμευτος/η μέσα από το κοντινό περιβάλλον μπορεί να προκύψει κεραυνοβόλα νέα γνωριμία που θα σε γεμίσει χαρά και θα απογειώσει τη διασκέδαση και την επικοινωνία.

Επαγγελματικά – Οικονομικά

Έχεις την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσεις στις συνεργασίες σου καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που χρειάζονται για να επιτυχείς τους στόχους σου. Το εμπόριο σου κεντρίζει το ενδιαφέρον και μπορεί να λειτουργήσει άκρως θετικά για εσένα καθώς βρίσκεις τους τρόπους και την πειθώ για να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα που συναλλάσσεσαι.

Από τη Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα