Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τετάρτη 6/5/20

Κριός

 

Γενικά

 

Κριέ, η ένταση αυξάνεται μέσα στην ημέρα καθώς έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα συναισθήματα και ανασφάλειες που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξει απογοήτευση και κατήφεια που θα σε απομακρύνει από φιλικά πρόσωπα και πιθανά να υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ σας σχέσεις.

 

Αισθηματικά

 

Επιδιώκεις να κατευθύνεις και να ελέγχεις το ταίρι σου και αυτό θα είναι αρκετό για να πάρει αποστάσεις. Προσπάθησε να μην χάσεις την αυτοκυριαρχία σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς οι αμφιβολίες για τους γύρω σου παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο ψυχολογικά.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Εμπόδια και καθυστερήσεις σε οικονομικά ζητήματα μπορεί να επηρεάσουν τις κινήσεις και την διάθεσή σου. Είναι σημαντικό να κρατήσεις την θετικότητα και την πίστη στο ένστικτό σου που μπορεί να δώσουν τις απαιτούμενες λύσεις σε ότι προκύψει και σε προβληματίσει.

 

Ταύρος

 

Γενικά

 

Ταύρε, οι διαπροσωπικές σου σχέσεις έρχονται σε πρώτο πλάνο και επιδιώκεις να υπάρξει αρμονία και ισορροπία. Εξωγενείς παράγοντες όμως μπορεί να προκαλέσουν κατήφεια και απαισιοδοξία επηρεάζοντας αρνητικά τόσο την ψυχολογία σου, όσο και τις σχέσεις με το περιβάλλον σου.

 

Αισθηματικά

 

Ο εκνευρισμός στην προσωπική σου ζωή μπορεί να σε απομακρύνει από το ταίρι σου προκαλώντας έντονες αντιπαραθέσεις που θα στοιχίσουν στη σχέση. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει νέα γνωριμία που έρχεται αιφνιδιαστικά για να ανατρέψει τα μέχρι τώρα δεδομένα στην αγάπη.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου είναι έντονες καθώς η πίεση και οι επαγγελματικές απαιτήσεις είναι πολλές. Προσοχή καθώς η νευρικότητα μπορεί να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση από πρόσωπα που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή.

 

Δίδυμοι

 

Γενικά

 

Δίδυμε, η καθημερινότητα δείχνει τις διαθέσεις της καθώς αυξάνονται οι ρυθμοί λόγω υποχρεώσεων και απαιτήσεων που μπορεί να σε απασχολούν. Μην επιτρέψεις σε τίποτα να επηρεάσει την διάθεσή σου και να χάσεις την αισιοδοξία σου. Προσοχή καθώς εκκρεμούσες καταστάσεις επανεμφανίζονται και προκαλούν συναισθηματική φόρτιση.

 

Αισθηματικά

 

Οι αυξημένες απαιτήσεις επηρεάζουν αρνητικά την σχέση σου και δεν αφήνουν περιθώρια για ανέμελες στιγμές με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν θα επιδιώξεις να βρεθείς με νέο πρόσωπο καθώς η έντονη καθημερινότητα σε κουράζει και σε αγχώνει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ανατροπές στο εργασιακό περιβάλλον μπορεί να επηρεάσουν σημαντικά τα ζητήματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα και το στρες γιατί θα σε οδηγήσουν σε σφοδρές συγκρούσεις με συναδέλφους. Δείξε πίστη και αισιοδοξία για το μέλλον, αυτό θα δώσει την απαιτούμενη ώθηση για να αντιμετωπίσεις τις δυσκολίες.

 

Καρκίνος

 

Γενικά

 

Καρκίνε, η αισιοδοξία και η παιδικότητα που υπάρχει μπορεί να περιοριστούν από φοβίες και καχυποψία που επηρεάζουν την συμπεριφορά σου. Οι ανατροπές που μπορεί να επηρεάσουν δημιουργικές ασχολίες που σε ενδιαφέρουν πιθανά να σου χαλάσουν το κέφι.

 

Αισθηματικά

 

Μην λειτουργείς περιοριστικά στο ταίρι σου καθώς αυτό θα οδηγήσει σε ψυχρότητα και απαισιοδοξία που θα επηρεάσουν τη σχέση. Ο αδέσμευτος περιορίζεσαι από απωθημένα και δεν αφήνεσαι ώστε να φλερτάρεις και να διασκεδάσεις με πιθανή νέα γνωριμία.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Ο εγωκεντρισμός που μπορεί να εκδηλώσεις σε οικονομικές και επιχειρηματικές υποθέσεις θα δημιουργήσει προβλήματα στις όποιες εξελίξεις. Προσοχή σε ανατροπές στόχων και φιλοδοξιών που θα σε γεμίσουν άγχος και θα εντείνουν ανασφάλειες. Αξιοποίησε την ευκαιρία για να βρεις τι πραγματικά σου ταιριάζει.

 

Λέων

 

Γενικά

 

Λέοντα, έχεις την ανάγκη να μείνεις μακριά από την κοινωνικές συναναστροφές καθώς θέλεις να νιώσεις ασφάλεια εντός του οικογενειακού περιβάλλοντος. Δεν αποκλείεται η κυκλοθυμία να οδηγήσει σε μελαγχολία και απαισιοδοξία που θα χαλάσει το θερμό περιβάλλον που υπάρχει.

 

Αισθηματικά

 

Είναι πιθανό να νιώσεις ότι το ταίρι σου είναι απόλυτο και σκληρό μαζί σου και αυτό επηρεάζει αρνητικά την ψυχολογία και την συμπεριφορά σου. Ο αδέσμευτος δεν αφήνεις περιθώρια σε πιθανή νέα γνωριμία καθώς η κακή διάθεση σε ωθεί να απομονωθείς.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Εμπόδια και κόντρες που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου επηρεάζουν την συμπεριφορά σου και σε οδηγούν στο να απομακρυνθείς. Προσοχή καθώς ξαφνικά γεγονότα μπορεί να ανατρέψουν την επαγγελματική σου πορεία, κάτι που σε γεμίζει απογοήτευση.

 

Παρθένος

 

Γενικά

 

Παρθένε, τα κοντινά σου πρόσωπα πρωταγωνιστούν και δημιουργούν την διάθεση για επικοινωνία. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προβλήματα στην καθημερινότητα που θα επηρεάσουν την συμπεριφορά σου και πιθανά να οδηγήσουν σε εκρήξεις.

 

Αισθηματικά

 

Οι εμμονές και ο απόλυτος λόγος δεν θα βοηθήσουν να ξεπεραστούν πιθανά προβλήματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σου. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξουν αιφνιδιαστικές νέες γνωριμίες που θα αλλάξουν την προσωπική σου πορεία και κοσμοθεωρία με την παρουσία τους.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι κόντρες που μπορεί να προκύψουν σε σχέση με εμπορικές συμφωνίες θα σε προβληματίσουν και μπορεί να προκαλέσουν σκληρές αντιπαραθέσεις. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να ξεφύγεις λόγω έντασης και να πάρεις αποστάσεις από πρόσωπα που συνεργάζεσαι μαζί τους.

 

Ζυγός

 

Γενικά

 

Ζυγέ, επικεντρώνεσαι σε οικονομικά ζητήματα που έρχονται στο προσκήνιο και μπορεί να σε προβληματίζουν έντονα. Αυτό μπορεί να χαλάσει την διάθεσή σου, κάτι που θα γίνει αισθητό στο περιβάλλον σου και θα επηρεάσει την ατμόσφαιρα εγείροντας εγωκεντρικές τάσεις που θα ενοχλήσουν.

 

Αισθηματικά

 

Οι προσωπικοί σου φόβοι μπορεί να προκαλέσουν ένταση σε προσωπικό επίπεδο και να γίνεις απότομος και επιθετικός με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος δεν έχεις διάθεση για φλερτ και νέες γνωριμίες καθώς δεν νιώθεις ότι έχεις την αυτοπεποίθηση που χρειάζεται για να διεκδικήσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Μπλοκαρίσματα σε οικονομικό επίπεδο μπορεί να σε απογοητεύσουν και να επηρεάσουν τη συμπεριφορά σου. Είναι σημαντικό να συγκρατήσεις τα νεύρα σου σε πιθανές ξαφνικές αλλαγές που ανατρέπουν οικονομικές συμφωνίες και σχέδια που σε ενδιαφέρουν άμεσα.

 

Σκορπιός

 

Γενικά

 

Σκορπιέ, η ανάγκη να εκδηλώσεις ότι νιώθεις κυριαρχεί σήμερα και μπορεί να επηρεάσει τον τρόπο που συμπεριφέρεσαι στους γύρω σου. Οφείλεις να αποφύγεις την σκληρότητα και τις επιθετικές διαθέσεις που θα σε αποξενώσουν από σημαντικά πρόσωπα για εσένα καθώς είναι βέβαιο ότι θα αντιδράσουν.

 

Αισθηματικά

 

Ο υποκειμενισμός και η νευρικότητα είναι κακοί σύμβουλοι και μπορεί να οδηγήσουν σε μετωπικές συγκρούσεις στην προσωπική σου ζωή. Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να υπάρξει κεραυνοβόλος έρωτας που θα απογειώσει το καρδιοχτύπι, προσοχή σε σκληρές συμπεριφορές που θα απογοητεύσουν.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου δοκιμάζονται καθώς επικρατεί ένταση και είναι πιθανό να υπάρχουν εμπόδια που θα επηρεάσουν αρνητικά τα επαγγελματικά σου σχέδια. Η εριστική σου διάθεση πρέπει να περιοριστεί, διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να έχει ως συνέπεια την απομάκρυνση ενός συνεργάτη από την επαγγελματική σου ζωή.

 

Τοξότης

 

Γενικά

 

Τοξότη, νιώθεις έντονα την ανάγκη να απομονωθείς από όλους καθώς έρχονται στο μυαλό σου καταστάσεις του παρελθόντος που σε επηρεάζουν. Καλά θα κάνεις να δείξεις αυτοκυριαρχία καθώς δεν αποκλείεται να ξεσπάσεις σε κοντινά πρόσωπα και να προκαλέσεις ανούσιες εντάσεις.

 

Αισθηματικά

 

Είναι σημαντικό να δείξεις εμπιστοσύνη στο ταίρι σου καθώς οι ανασφάλειές σου μπορεί να οδηγήσουν σε ψυχρότητα και αποστασιοποίηση. Ο αδέσμευτος καλείσαι να διαχειριστείς επιστροφές προσώπων του παρελθόντος με ψυχραιμία καθώς πιθανές σπασμωδικές κινήσεις θα οδηγήσουν σε αντιπαραθέσεις.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Η καθημερινότητα ανατρέπεται από γεγονότα που σε επηρεάζουν σημαντικά και σε ψυχολογικό επίπεδο. Προσοχή καθώς αυτό μπορεί να αλλάξεις τα δεδομένα σε συναδελφικές σχέσεις. Παράλληλα ο έντονος συναισθηματισμός δημιουργεί θολή εικόνα στα πράγματα και τα λάθη είναι πολύ πιθανό να προκύψουν.

 

Αιγόκερως

 

Γενικά

 

Αιγόκερε, οι φιλικές σου σχέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και είναι σημαντικό να προσπαθήσεις να δείξεις κατανόηση και καλή προαίρεση. Με αυτό τον τρόπο θα αποφύγεις εντάσεις και ψυχροπολεμικές συμπεριφορές που δεν είναι δύσκολο να προκύψουν κατά την διάρκεια της ημέρας.

 

Αισθηματικά

 

Θέλεις να απελευθερωθείς από ότι μπορεί να σε καταπιέζει στη σχέση σου, όμως εγείρονται έντονες ανασφάλειες που δεν στο επιτρέπουν. Μία ψύχραιμη και αρμονική συζήτηση με το ταίρι σου θα βοηθήσει. Ο αδέσμευτος μπορείς να ασχοληθείς με πρόσωπο που έρχεται αιφνιδιαστικά μέσα στη ζωή σου από το φιλικό περιβάλλον. Προσπάθησε μόνο να ελέγξεις απότομες και αλαζονικές συμπεριφορές σου.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Προβλήματα και εμπόδια είναι πιθανό να προκύψουν σε ότι αφορά τους στόχους και τις φιλοδοξίες σου αφού μπορεί να υπάρξουν ανατροπές στα μέχρι τώρα δεδομένα που είχες. Αυτό θα επηρεάσει τις συνεργασίες και πιθανά να χρειαστεί να περιοριστείς και σε οικονομικό επίπεδο. Φρόντισε να δείξεις αυτοσυγκράτηση για να μην αποστασιοποιηθείς από πρόσωπα που μπορούν να παίξουν σημαντικό ρόλο στα σχέδιά σου.

 

Υδροχόος

 

Γενικά

 

Υδροχόε, έχεις την ευκαιρία να συναναστραφείς πρόσωπα από το ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον σου καθώς δεν αποκλείεται να υπάρχουν ανάλογες υποχρεώσεις. Πρόσεχε την απότομη και απόλυτη συμπεριφορά σου καθώς με μεγάλη ευκολία θα οδηγηθείς σε προστριβές και ψυχρότητα.

 

Αισθηματικά

 

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις λειτουργούν αρνητικά στη σχέση σου και αυτό προκαλεί επιθετικές συμπεριφορές από την πλευρά σου. Προσοχή καθώς θα προκύψουν σημαντικά ζητήματα με το ταίρι σου. Ο αδέσμευτος έχεις την ευκαιρία να έρθεις σε επαφή με κεραυνοβόλα γνωριμία που έρχεται μέσα από το επαγγελματικό περιβάλλον και σε επηρεάζει έντονα με την παρουσία της.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Οι κόντρες με πρόσωπα του επαγγελματικού περιβάλλοντος είναι έντονες καθώς δεν θα διστάσουν να σε πιέσουν και τελικά να σε απογοητεύσουν με την συμπεριφορά τους. Προσοχή καθώς μπορείς να οριοθετηθείς με ευθύ τρόπο και να αποφύγεις αντιδραστικές συμπεριφορές που θα προκαλέσουν περαιτέρω προβλήματα.

 

Ιχθύες

 

Γενικά

 

Ιχθύ, πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και δημιουργούν τις προϋποθέσεις για να περάσεις ευχάριστα. Βασική προϋπόθεση είναι να αφεθείς και να μην επιτρέψεις σε παρελθούσες καταστάσεις να σε οδηγήσουν στην κατήφεια και την απαισιοδοξία.

 

Αισθηματικά

 

Το θερμό κλίμα που υπάρχει στη σχέση μπορεί να ανατραπεί αν επιτρέψεις σε μνήμες και τραύματα να επηρεάσουν την ψυχολογία σου, ανατρέποντας τις σταθερές στη σχέση σου . Ο αδέσμευτος είναι πιθανό να γνωρίσεις αιφνιδιαστικά νέα πρόσωπο που θα σου δημιουργήσει πρωτόγνωρα συναισθήματα, προσοχή καθώς η απαισιοδοξία παραμονεύει.

 

Επαγγελματικά – οικονομικά

 

Σου δίνεται η ευκαιρία να προωθήσεις ζητήματα νομικά και επικοινωνιακά που πιθανά σε ενδιαφέρουν. Ξαφνικές αλλαγές μπορεί να σε ωθήσουν στο να αναπροσαρμόσεις την συμπεριφορά σου και να αξιολογήσεις συμπεριφορές πιθανών συνεργατών. Η ένταση δεν θα λείψει, όμως δεν θα σου προσφέρει τίποτα παρά μόνο σκληρές κουβέντες που θα δημιουργήσουν αποστάσεις.

Από την αστρολόγο Σμάρω Σωτηράκη

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα