Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σήμερα Τρίτη 26/5/2020

Κριός

Σηκώστε λευκή σημαία, αγαπητοί Κριοί! Το σύμπαν σας υπενθυμίζει ότι δεν χρειάζεται να είστε πάντα υπό έλεγχο… Και αν αντισταθείτε, μάλλον θα βιώσετε κάποιες συναισθηματικές περιπλοκές. Η Σελήνη στον 4ο Οίκο σας της ευαισθησίας, αντιτίθεται στον ισχυρό Πλούτωνα.

Ίσως βγουν στην επιφάνεια κάποια κρυμμένα μυστικά ή δυσάρεστες εμπειρίες των παιδικών σας χρόνων… Είτε να σας προκαλέσει ένα δυναμικό άτομο, σε σημείο να εκραγείτε. Αντ’ αυτού, προτιμήστε να κοιτάξετε μέσα για να εντοπίσετε τη ρίζα του όποιου κακού!

Ταύρος

Το «όχι» είναι πλήρης πρόταση, αγαπητοί Ταύροι! Να το θυμάστε αυτό, αν βρεθείτε εμπλεκόμενοι σε μικροπρεπείς διαφωνίες.

Η Σελήνη από τον φλύαρο 3ο Οίκο σας, συγκρούεται με τον δυναμικό Πλούτωνα. Κάποιοι μπορεί να σας προσεγγίσουν με απώτερα κίνητρα, γι’ αυτό αναζητήσετε την κρυφή τους ατζέντα.

Η διαίσθησή σας θα εντοπίσει την αιτία της παρόρμησής τους, για να δώσετε στους διαλόγους σας πραγματικά παραγωγική ροή!

Δίδυμοι

Κάποια σκιά πλανάται στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Δίδυμοι! Μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη στον εργασιακό σας τομέα με τον ύπουλο Πλούτωνα, θα αμφισβητήσει τα κίνητρα συναδέλφων. Αφού αντιληφθείτε ότι κάποιοι κάνουν κινήσεις πίσω από την πλάτη σας, να είστε προσεκτικοί αλλά όχι υπερβολικοί. Ο καρμικός Πλούτωνας σας δίνει την ευκαιρία να κοιτάξετε μέσα σας, μήπως αυτές οι συμπεριφορές αντικατοπτρίζουν κάποιες δικές σας… Θα πρέπει να φέρεστε με την ίδια ακεραιότητα που απαιτείτε από τους άλλους!

Καρκίνος

Προσέξτε τη δυναμική στο περιβάλλον σας, αγαπητοί Καρκίνοι! Με τη Σελήνη στα εδάφη σας σε σύγκρουση με τον κυριαρχικό Πλούτωνα, μπορεί να προκύψουν μάχες ισχύος σε μια σημαντική σχέση σας. Για να μην υπάρξουν εκρήξεις, κάντε ένα βήμα πίσω μέχρι να ηρεμήσετε – ίσως και αύριο. Πείτε την αλήθεια στον εαυτό σας: Μήπως πρέπει να γίνετε πιο ελαστικοί ή αντιθέτως να θέσετε πιο αυστηρά όρια; Ξεκαθαρίστε τις ανάγκες σας, γιατί τίποτα δεν θα επιλυθεί από μόνο του!

Λέων

Μήπως χρειάζεστε πιο ξεκάθαρα όρια στις «παρασπονδίες» σας, αγαπητοί Λέοντες; Θα νιώσετε διχασμένοι όσον αφορά την υγεία σας, εξαιτίας μια απρόβλεπτης αντίθεσης ανάμεσα στη Σελήνη και τον επιβλητικό Ποσειδώνα. Είστε πρόθυμοι να ορμήσετε στα λαχταριστά κρουασάν και τον πλούσιο σε θερμίδες καφέ, στο όνομα της στήριξης μιας τοπικής επιχείρησης; Αγαστός ο σκοπός αλλά έχει κι άλλα το μενού! Αναζητήστε μέσα σας τους λόγους που χρειάζεστε αυτού του είδους τις κραιπάλες. Και δεν θα τους θεραπεύσουν οι επιφανειακές αλλαγές, πρέπει να τους αντιμετωπίσετε με τόλμη!

Παρθένος

Ενίοτε η ζωή γράφει τα πιο εντατικά δράματα, αγαπητοί Παρθένοι! Με τη Σελήνη στη ζώνη σας της φιλίας να συγκρούεται με τον ύπουλο Πλούτωνα, οι συγκρούσεις στον στενό σας κύκλο θα ακουστούν ως όπερα. Μήπως κάποιοι έχουν απώτερα κίνητρα; Ελέγξτε διπλά τα δεδομένα πριν αρχίσετε να εκτοξεύετε κατηγορίες.Ίσως ένας δικός άνθρωπος είναι στα πρόθυρα της αυτοκαταστροφής – και πρέπει να μειώσετε ταχύτητα αντί να επιτεθείτε. Η απομάκρυνσή σας είναι συνετή επιλογή, καλό είναι να λύνει ο καθένας τα δικά του προβλήματα!

Ζυγός

Αφήστε την παροιμιώδη διπλωματία σας για αύριο, αγαπητοί Ζυγοί! Επί του παρόντος καλείστε να υποστηρίξετε τον εαυτό σας και τις θέσεις σας. Μια σύγκρουση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα θα κεντρίσει θέματα οικογένειας ή/και καριέρας. Ας λένε κάποιοι ότι θέλουν το καλό σας, μπορεί παρασκηνιακά να υπονομεύουν τις προσπάθειες προόδου σας. Δεν πρέπει να κάνετε εκπτώσεις, ούτε στα επαγγελματικά ούτε στα προσωπικά σας θέματα. Να επιβάλετε τη δίκαιη μεταχείριση και τον σεβασμό!

Σκορπιός

Κάντε ένα βήμα πίσω, αγαπητοί Σκορπιοί! Η Σελήνη στον επεκτατικό 9ο Οίκο σας συγκρούεται με τον παρορμητικό Πλούτωνα, καλώντας σας να αποφύγετε τα δράματα. Φροντίστε να θωρακιστείτε έναντι κολάκων που θα σας προσεγγίσουν, δεν πρέπει να σας εμπλέξουν σε κουτσομπολιά ή άλλες μικροπρέπειες. Αν παρασυρθείτε, θεωρήστε την εμπειρία μάθημα προς αποφυγή. Πρέπει πλέον να ασχολείστε με ανθρώπους και πρακτικές που σας ανυψώνουν αντί να σας χαντακώνουν!

Τοξότης

Μιλήστε και βγάλτε το βάρος από μέσα σας, αγαπητοί Τοξότες! Η αντίθεση της «ψυχολόγου» Σελήνης στον Καρκίνο με τον σκιώδη Πλούτωνα, ενδέχεται να βιώσετε μια διαφώτιση. Μην παραβλέπετε πλέον όσα σας ενοχλούν, ειδικά στις στενές σχέσεις και τα οικονομικά σας. Όσο δύσκολο κι αν είναι να θίγετε ευαίσθητα θέματα, πείτε με ειλικρίνεια όσα θέλετε κοιτώντας την ευρύτερη εικόνα. Στη συνέχεια ακούστε και την άλλη πλευρά, μιας και η πρόθεσή σας να είστε δίκαιοι θα βοηθήσει στην εύρεση λύσεων!

Αιγόκερως

Οι αρμονικές σχέσεις απαιτούν ισορροπία και όχι πιέσεις, αγαπητοί Αιγόκεροι! Αυτό το μάθημα θα πάρετε από την αντίθεση της συνεργατικής Σελήνης με τον αυταρχικό Πλούτωνα στο ζώδιό σας. Όσο κάθετοι κι αν είστε για το πώς θέλετε να γίνονται τα πάντα, η πίεση θα σας απομακρύνει συνεχώς από τον στόχο. Αν φανείτε πιο υπεύθυνοι, θα παραδεχθείτε ότι κερδίζετε με την ευγένεια και όχι με την τυραννία!

Υδροχόος

Κάποιοι παλιοί πόνοι μπορεί να επιστρέψουν, αγαπητοί Υδροχόοι… Γι’ αυτό ευθύνεται μια σύγκρουση της Σελήνης με τον Πλούτωνα, που ίσως βγάλει στην επιφάνεια αθεράπευτες πληγές. Είναι καιρός να αντιμετωπίσετε τους φόβους σας αντί να τους καταπνίξετε πάλι. Κάτι θέλουν να σας διδάξουν, που μπορείτε να εντοπίσετε με γιόγκα ή διαλογισμό. Η διαυγής σκέψη και η χαλάρωση θα σας οδηγήσουν στις ενδεδειγμένες λύσεις!

Ιχθύες

Νιώθετε μια αύξηση της ερωτικής σας διάθεσης, αγαπητοί Ιχθύες; Γι’ αυτό ευθύνεται μια αντίθεση ανάμεσα στη Σελήνη και τον Πλούτωνα! Μπορείτε να γίνετε πιο αποφασιστικοί στον τρόπο που προσεγγίζετε τους θαυμαστές ή το αντικείμενο του πόθου σας. Φροντίστε μόνο να μην γίνετε υπερόπτες ή επιδεικτικοί, γιατί μόνο εσείς μπορείτε να σαμποτάρετε τον εαυτό σας. Προσέξτε τις εξάρσεις ζήλιας και ανθρώπους που μιλάνε μόνο για προβλήματα!

Πηγή

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα