Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις σημερα Τρίτη 9/7/2019

ΚΡΙΟΣ

Αγαπητέ Κριέ, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, επικεντρώνεσαι σήμερα στις επιθυμίες σου, τους σκοπούς σου και τους στόχους σου, που έχουν να κάνουν κυρίως με το σπίτι και την οικογένεια! Πολύ πιθανόν τώρα κλονιστούν σοβαρά κάποιες συγγενικές σχέσεις και οφείλεις να κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους, ώστε να μην δημιουργείς ρήξεις! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει μπερδέματα στην κοινωνική ζωή και πλήξη στην φήμη σου! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να σε απασχολήσει σήμερα, ένας έρωτας από το παρελθόν και ενδεχομένως, να θελήσεις να τον πλησιάσεις ξανά! Έχεις πολλές πιθανότητες να πετύχεις επανασύνδεση, αν φερθείς έξυπνα και ώριμα! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να συζητήσεις ώριμα με τον σύντροφο σου για τα προβλήματα που έχετε, χωρίς νεύρα και γκρίνιες!

 

ΤΑΥΡΟΣ 

Αγαπητέ Ταύρε, η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, πιθανώς να κλονίζει με ποικίλους τρόπους, τις επαφές σου, τις επικοινωνίες σου, τα νέα ξεκινήματα, τις μετακινήσεις σου και τις σχέσεις σου με αδέλφια, με γνωστούς και γείτονες! Μην εμπιστεύεσαι νέες γνωριμίες, όσο κι αν νομίζεις ότι είναι αξιόπιστες! Επίσης, πρέπει να προσέξεις οπωσδήποτε, την τάση σου για αγένεια και κουτσομπολιό, όπως και τις οικογενειακές κόντρες, λόγω της ταυτόχρονης Συνόδου Ανάδρομου Ερμή-Άρη! Αν είσαι ελεύθερος, μην παρασύρεσαι σήμερα και αναλώνεσαι σε σχέσεις πιο επιφανειακές, απλά και μόνο για την το φλερτ! Ασχολήσου με έναν έρωτα του παρελθόντος, που τώρα επιστρέφει! Αν είσαι δεσμευμένος, διατήρησε συναισθηματική και ουσιαστική επικοινωνία με τον σύντροφο σου, χωρίς να παρασύρεσαι σε μεγάλα λόγια ή σε νεύρα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Φίλε Δίδυμε, σήμερα διατήρησε ένα ήρεμο, έντιμο, ολιγαρκές και ώριμο προφίλ στις διαπροσωπικές σου επαφές, αφού η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, σε ωθεί να θεωρείς δεδομένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχοντας δογματικές και επιθετικές συμπεριφορές! Με την ταυτόχρονη Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, μπορεί να ξεχωρίζεις για την αυξημένη σου αυτοπεποίθηση και γοητεία, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείς να το παρακάνεις με απαιτήσεις και ισχυρογνωμοσύνη! Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν ιδιαίτερα σημαντικές εξελίξεις στα ερωτικά σου θέματα, ιδίως με έναν έρωτα του παρελθόντος που τώρα επιστρέφει! Αν είσαι δεσμευμένος, προσπάθησε να περιορίσεις ζήλια και κτητικότητα, γιατί σίγουρα θα οδηγήσουν την σχέση σου σε ρήξη! Επιπλέον, σκέψου πολύ πριν μιλήσεις στο ταίρι σου, γιατί υπάρχει ασυνεννοησία!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Φίλε Καρκίνε, η σημερινή ημέρα θέλει ιδιαίτερη προσοχή! Η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, σε καθιστά ιδιαίτερα επιρρεπή σε σοβαρά λάθη που δεν διορθώνονται! Οφείλεις λοιπόν, να προστατέψεις όλα σου τα δεδομένα, με όλες σου τις δυνάμεις, για να μείνουν στην ζωή σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σε προειδοποιεί να παραμείνεις οπωσδήποτε λογικός και ώριμος απέναντι σε σκοπούς και στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, θα απολαύσεις το παιχνίδι του έρωτα, αλλά θα είσαι μάλλον κάπως επιπόλαιος! Πολύ πιθανόν να έρθει ένα μήνυμα, από το ερωτικό σου παρελθόν σήμερα, αλλά θα πρέπει να είσαι ώριμος και προσγειωμένος, αν θες να πραγματοποιήσεις επανασύνδεση! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να είσαι προετοιμασμένος για ένα δυσάρεστο νέο, που θα σου
ΛΕΩΝ
Φίλε Λέοντα, δυστυχώς κάποια προβλήματα σε βαραίνουν ακόμα, λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, όμως αν κινηθείς παρασκηνιακά, προσεκτικά και με σοβαρότητα, θα δεις ότι πολλοί από τους στόχους σου, μπορούν να πραγματοποιηθούν! Με την ταυτόχρονη Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, οφείλεις να επικεντρωθείς με ωριμότητα στο τι πραγματικά επιθυμείς για να είσαι ευτυχισμένος και τι έχεις όντως ανάγκη στην ζωή σου! Αν είσαι ελεύθερος, οφείλεις να σταματήσεις να στηρίζεσαι σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες, που αφορούν το άτομο που σε ενδιαφέρει, γιατί αλλιώς θα απογοητευτείς και πάλι! Αν είσαι δεσμευμένος, μην επιτρέψεις στο πάθος σου να σε οδηγήσει σε ένα παράνομο απαγορευμένο έρωτα! Πρέπει να αντισταθείς, διότι ο δεσμός σου, κινδυνεύει από σοβαρές αποκαλύψεις!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Αγαπητέ Παρθένε, σήμερα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον σημαντικό για σένα φιλικό τομέα, λόγω της Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου! Μην ξεχνάς, πως οι φίλοι μπορούν να σου προσφέρουν σημαντικά οφέλη και βοήθεια, για να κάνεις πραγματικότητα τους υψηλούς στόχους σου και τα όνειρα σου! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη σε προειδοποιεί, να μην παρασυρθείς σε ψευδαισθήσεις και ουτοπίες! Αν είσαι ελεύθερος, οι φίλοι σου, θα σου δώσουν πολύτιμες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν, ώστε να πετύχεις πράγματα στον ερωτικό τομέα, ιδίως για να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει και θες να σαγηνεύσεις! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να σταματήσεις άμεσα την προκλητική συμπεριφορά απέναντι στον σύντροφο σου, ώστε να μην έχετε ρήξεις!

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, φρόντισε να διατηρήσεις και να διορθώσεις την κοινωνική σου εικόνα και υπόσταση, αποφεύγοντας λάθη και παρορμητικότητα! Θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής σου και τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, επαφές και συναναστροφές και με την ταυτόχρονη Σύνοδο Ανάδρομου Ερμή-Άρη, πιθανόν να έχεις και παρεξηγήσεις με φίλους! Αν είσαι δεσμευμένος, εσύ και το ταίρι σου, ασχολείστε μόνο με πρακτικά θέματα, παραγκωνίζοντας το συναίσθημα και αυτό θα φέρει ψυχρότητα ανάμεσα σας! Αν είσαι ελεύθερος, βάλε προτεραιότητα την ουσιαστική ερωτική δέσμευση και μην παρασύρεσαι σε ανούσιο και αχαλίνωτο φλερτ, που σε εκθέτει και χαλάει την φίλη σου!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Φίλε Σκορπιέ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, αρκετές συγκυρίες και γεγονότα, που θα έρθουν μέσα από επαφές, επικοινωνίες, συναναστροφές, συναντήσεις και μετακινήσεις, θα σε προβληματίσουν και θα σε απογοητεύσουν! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σε προειδοποιεί να περιορίσεις την τάση σου για επικοινωνιακή επιπολαιότητα και βιασύνη, που θα σε εκθέσει ανεπανόρθωτα! Αν είσαι δεσμευμένος, καλό θα ήταν σήμερα, να αποφύγεις σοβαρές συζητήσεις ή μετακινήσεις με τον σύντροφο σου, ώστε να αποφύγεις προβλήματα! Αν είσαι ελεύθερος, έρχονται νέες γνωριμίες, ευχάριστα νέα, ραντεβού, φλερτ, αλλά και μηνύματα από το ερωτικό σου παρελθόν! Φρόντισε να αξιοποιήσεις αυτήν την εύνοια, με κάθε τρόπο!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αγαπητέ Τοξότη, σήμερα με την Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, κάποιες έμμονες ιδέες εντείνονται και σε βασανίζουν. Επικεντρώνεσαι στις βαθιές σου επιθυμίες και τα συναισθήματα, αλλά και κάποιους στόχους που θες να εκπληρώσεις εδώ και καιρό! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, δεν σε βοηθά για να υλοποιήσεις τα σχέδια σου! Γι’αυτό πες ναι στην οξυδέρκεια, αλλά όχι στην καχυποψία ή την επιπολαιότητα! Αν είσαι ελεύθερος, σε χαρακτηρίζει ακαταμάχητη ισχυρή γοητεία, γεγονός που σε βοηθά να κατακτήσεις με ευκολία, το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην προσπαθείς με πλάγιους τρόπους να πάρεις στα χέρια σου, τον έλεγχο της σχέσης σου και μην προσπαθείς συνεχώς να χειραγωγείς τον σύντροφο σου, γιατί θα τον πληγώσεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 

Αγαπητέ Αιγόκερε, σήμερα η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, θα σε αναγκάσει μέσα από κάποιες αλήθειες που θα ακούσεις, να αλλάξεις συμπεριφορά και να αναθεωρήσεις κάποια γεγονότα! Απέφυγε σημαντικές και τελεσίδικες αποφάσεις τώρα, που αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις, συναναστροφές και επαφές! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, σε προειδοποιεί να συνεχίσεις σε λίγες μέρες τις προσπάθειες σου, ώστε να πετύχεις σίγουρα τους προσωπικούς σου στόχους! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς να αναμένεις νέες γνωριμίες, αλλά καλύτερα απέφυγε νέα ξεκινήματα και ερωτικές αποφάσεις σήμερα! Αντ’αυτού, η ημέρα ενδείκνυται για επικοινωνίες με το ερωτικό σου παρελθόν! Αν είσαι δεσμευμένος, οφείλεις να κρατήσεις οπωσδήποτε χαμηλούς τους τόνους στην σχέση σου, αν δεν θες να έρθεις σε ρήξη με τον σύντροφο σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, κόψε κάποιες κακές συνήθειες σου και περιόρισε λάθη, που σε ωθεί να κάνεις η Αντίθεση Ήλιου-Κρόνου, τα οποία ίσως κλονίσουν την διεκδίκηση των στόχων σου, αλλά και την ψυχική σου ηρεμία! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη, θα φέρει αρκετά προβλήματα σήμερα στην καθημερινότητα σου, κυρίως μετά από κάποιες παρεξηγήσεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές!
Αν είσαι δεσμευμένος, πες όχι στην τάση σου για απόμακρη και ψυχρή συμπεριφορά προς τον σύντροφο σου, γιατί θα απομακρυνθείτε συναισθηματικά! Αν είσαι ελεύθερος, ασχολείσαι με κάποιο άτομο που σε ενδιαφέρει, μέσα από το εργασιακό περιβάλλον, αλλά πρέπει να προσέξεις πολύ, ώστε να μην εκτεθείς σε συναδέλφους!

 

ΙΧΘΥΣ

Φίλε Ιχθύ, σήμερα λόγω της Αντίθεσης Ήλιου-Κρόνου, μην παρασύρεσαι σε επιπόλαιες συμπεριφορές, εγωκεντρισμό και επικοινωνιακή έπαρση και κυρίως δεν πρέπει να ξεχάσεις να είσαι ώριμος και σοβαρός! Προστάτεψε την καλή σου φήμη και απέφυγε γκάφες! Η ταυτόχρονη Σύνοδος Ανάδρομου Ερμή-Άρη σου υπενθυμίζει, πως τίποτα και κανείς δεν είναι δεδομένος και πως δεν πρέπει να αφήνεις εκκρεμότητες! Αν είσαι ελεύθερος, μπορεί να έχεις έντονη ερωτική διάθεση και όρεξη για αχαλίνωτο φλερτ, αλλά πρέπει να αποφύγεις επιπολαιότητες, για να μην εκτεθείς και χαλάσεις την καλή σου φήμη! Αν είσαι δεσμευμένος μπορείς σήμερα να ανανεώσεις στο έπακρο την σχέση σου, με συναίσθημα, ρομαντισμό και πάθος, αποφεύγοντας εγωισμό και απαιτητικότητα!

 

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα