Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Τετάρτη 24/7/19

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα φίλε Κριέ, είσαι φιλόδοξος, ικανός να πείσεις και να πετύχεις, έξυπνος, με αποτελεσματική τάση σε σχεδιασμούς, πρωτοτυπίες και νέα ξεκινήματα! Είσαι έτοιμος, για την απόλυτη επιτυχία, την οποία επιδιώκεις και κατακτάς με κάθε τρόπο! Έχεις επιθυμία, αλλά και ικανότητα να πετύχεις φήμη και αναγνώριση, μέσα από δραστηριότητες και αλλαγές. Ο,τιδήποτε σε αφορά , επιθυμείς να λαμβάνεις ενεργά μέρος και αν είναι δυνατόν, να είστε εσύ το κέντρο της προσοχής!Αν είσαι δεσμευμένος, παρασύρεσαι και λειτουργείς αποκλειστικά και μόνο με την καρδιά και το συναίσθημα, απορρίπτοντας την λογική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύεις με δημιουργία σκανδάλων! Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα ασχολείσαι με ένα ερωτικό παρελθόν, που έχει αφήσει ανεξίτηλα σημάδια, στην ψυχή σου και στις αναμνήσεις σου!

 

ΤΑΥΡΟΣ

Φίλε Ταύρε, σήμερα επωφελείσαι μέσα από αποκαλύψεις μυστικών και συναισθημάτων και ανακάλυψη μίας αλήθειας που δεν είχε βγει στην επιφάνεια! Η σημερινή ημέρα σε ωθεί σε πολλές μυστικές υποθέσεις, αλλά και παρασκηνιακές κοινωνικές συναλλαγές. Οφείλεις ωστόσο να προστατεύεις τον εαυτό σου, από ψεύτικες κατηγορίες, σχόλια πίσω από την πλάτη σου και κουτσομπολιά εις βάρος σου!Αν είσαι δεσμευμένος, ο ρομαντισμός σε διακατέχει αδιαμφισβήτητα και βασίζεσαι απόλυτα σε αυτόν. Ωστόσο, σήμερα ίσως κάνεις πολλές θυσίες για τον σύντροφο σου, στο όνομα του Έρωτα και διακινδυνεύσεις την προσωπική ελευθερία σου! Αν είσαι ελεύθερος, ένας παρασκηνιακός έρωτας, ίσως πρωταγωνιστήσει στην ζωή σου σήμερα και θα αλλάξει όλα σου τα δεδομένα!

 

ΔΙΔΥΜΟΣ

Αγαπητέ Δίδυμε, σήμερα θα αποκτήσεις κέρδη ή οφέλη μέσω ομαδικών δραστηριοτήτων! Έλκεις τους άλλους, αφού είσαι ιδιαίτερα κοινωνικός και συζητήσιμος. Τα οράματα σου και οι επιθυμίες σου, είναι πολύ ισχυρές και ναι, σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να τα υλοποιήσεις! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα φέρει φίλους και γνωστούς, στην καθημερινότητα σου και το σίγουρο είναι ότι θα περάσεις υπέροχα και θα νιώσεις πλήρης!Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις σίγουρα νέες γνωριμίες, φλερτ και βοήθεια από τους φίλους, όσον αφορά το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μπορείς να αναμένεις ανανέωση ή αναζωπύρωση σχέσης! Μόνο μην προσπαθείς να ελέγχεις συνεχώς τις αισθήσεις σου και τα συναισθήματα σου, απλά για να φαίνεσαι ανεξάρτητος και αυτόνομος απέναντι στο ταίρι σου!

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα, φίλε Καρκίνε, σήμερα ξυπνάς τις ξεχασμένες σου φιλοδοξίες και το επιχειρηματικό σου ένστικτο και σήμερα μπορείς να διακριθείς, να αναγνωρισθείς και φυσικά να πετύχεις! Έχεις πλέον την ικανότητα να ακολουθήσεις μία πετυχημένη δημόσια ζωή και να αποκτήσεις φήμη και ουσιαστική αναγνώριση. Αποφεύγεις και διορθώνεις πλήρως, θέματα που έχουν να κάνουν με σκάνδαλα, συκοφαντίες και κουτσομπολιά, που σε αφορούν!Αν είσαι ελεύθερος, έχεις σήμερα πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να δημιουργήσεις έναν συναισθηματικό δεσμό, ο οποίος θα σε ανεβάσει πολύ κοινωνικά και θα σε κάνει να νιώσεις σιγουριά! Αν είσαι δεσμευμένος, η επιρροή του συντρόφου σου, θα είναι ιδιαίτερα ισχυρή για την διαμόρφωση της προσωπικότητας σου, αλλά και για τους προσωπικούς σκοπούς σου!

 

ΛΕΩΝ

Αγαπητέ Λέοντα, σήμερα έχεις πίστη στον εαυτό σου και στις δυνάμεις σου και καταφέρνεις έτσι, να πείθεις και τον περίγυρο σου για αυτό! Γενικά, θα ασχοληθείς με μετακινήσεις, ακόμα και με ένα ταξίδι και θα επωφεληθείς με κέρδη και οφέλη μέσω αυτών. Θα μπορέσεις να διεκδικήσεις στόχους κάθε είδους και να πετύχεις πολλούς από αυτούς! Επίσης, το ενδιαφέρον σου θα στραφεί σε θέματα που έχουν να κάνουν με φιλοσοφία και έρευνα!Αν είσαι δεσμευμένος, πες ναι σήμερα χωρίς δεύτερη σκέψη, σε μία έξοδο ή ένα ταξίδι με τον σύντροφο σου, που θα σας δώσει αμφότερους χαρά! Αν είσαι ελεύθερος, θα έχεις την περισσότερη ερωτική τύχη και συναισθηματικά εύνοια την σημερινή ημέρα! Ετοιμάσου για νέες γνωριμίες, φλερτ, μηνύματα και ανέλπιστες συναντήσεις.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα φίλε Παρθένε, έχεις ισχυρή διαίσθηση, αλλά και έντονο μαγνητισμό! Μπορεί βέβαια να είσαι λίγο πιο δύσκολος επικοινωνιακά, κλειστός και μυστικοπαθής, χαρακτηριστικά που ενδεχομένως οι άλλοι να μην το δέχονται ευχάριστα αυτό, ωστόσο εσένα θα εξυπηρετήσει άριστα τους σημερινούς σου στόχους και σκοπούς! Προσπάθησε λοιπόν διακριτικά, να ανακαλύψεις τώρα ένα μυστικό, που ξέρεις ότι σε αφορά!Αν είσαι ελεύθερος, ο ισχυρός ψυχισμός, η γοητεία και ο μαγνητικός συναισθηματισμός σου, θα φέρει πολλούς θαυμαστές στα πόδια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, σε χαρακτηρίζει έντονη διάθεση για σεξ και ασύγκριτη γοητεία, καθιστά την μέρα, ιδανική για πάθος, καυτές στιγμές και πραγματοποίηση ερωτικών επιθυμιών και πόθων!

 

ΖΥΓΟΣ

Φίλε Ζυγέ, σήμερα πετυχαίνεις την αρμονία και την ισορροπία, που εδώ και καιρό ήθελες, κοινωνικά! Η ημέρα, θα σε φέρει σε άμεση επαφή με το κοινό και τις κοινωνικές συναναστροφές σου, όπως επίσης θα σε βοηθήσει να κάνεις άψογη κοινωνική ζωή! Ωστόσο γενικά, μην κάνεις κινήσεις και να μην πάρεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις, πριν συμβουλευτείς κάποιον που εμπιστεύεσαι απόλυτα! Επίσης, φρόντισε να μην θυσιάζεις τις επιθυμίες σου, για να ικανοποιήσεις τις επιθυμίες των άλλων!Αν είσαι δεσμευμένος η αυξημένη ανάγκη σου για ουσιαστική και σταθερή αγάπη, επικεντρώνει το ενδιαφέρον σου στον συντροφικό τομέα και στο άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο άτομα, κάνε κίνηση, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Μία ρομαντική νέα σχέση, είναι πολύ πιθανή τώρα!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αγαπητέ Σκορπιέ, σήμερα μην είσαι τόσο ταλαντευόμενος, όσον αφορά υποχρεώσεις και αποφάσεις και γίνε αποφασιστικός, λύνοντας τες τώρα, που θα έχεις ευκαιρίες! Ενδεχομένως, να νιώσεις αρκετά κουρασμένος , αλλά τουλάχιστον θα ξέρεις πως ξεμπέρδεψες! Οι σημαντικότερες απολαβές, θα έρθουν μέσα από δραστηριότητες ρουτίνας και δράσεις εντός καθημερινότητας! Επιπλέον, αλλαγές στην εμφάνιση, ευνοούνται ιδιαίτερα!Αν είσαι ελεύθερος, μην δέχεσαι τίποτα λιγότερο από αυτό που αξίζεις! Ακόμα κι αν η θελκτική σου εμφάνιση, φέρει θαυμαστές και κατακτήσεις στην πόρτα σου, εσύ μην χαραμίζεις τον εαυτό σου σε άτομα που δεν είναι ισάξια σου! Αν είσαι δεσμευμένος, πετυχαίνεις τώρα ανάκτηση της αυτοπεποίθησης σου και της σιγουριάς για την αξία σου, ως ερωτικός σύντροφος!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Φίλε Τοξότη, σήμερα η τύχη θα σε ευνοήσει σε ό,τι έχει σχέση με δημιουργικότητα, θέματα παιδιών, προβολή του εαυτού σου και διασκέδαση, όπως και σε θέματα τέχνης, θεάματος και καλλιτεχνικής ψυχαγωγίας! Γενικά, η σημερινή ημέρα θα σου δώσει ευκαιρίες να ικανοποιηθείς και να αποκτήσεις ευχάριστες εμπειρίες μέσα από απολαύσεις, κοινωνικές επαφές, εξόδους, αισθήσεις και λάμψη!Αν είσαι ελεύθερος είσαι ακαταμάχητος και γοητευτικός, απολαμβάνοντας φλερτ και κατακτήσεις! Βάζεις το συναίσθημα σε προτεραιότητα και πετυχαίνεις πανεύκολα αυτό το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν είσαι δεσμευμένος, μην είσαι υπερβολικά δραματικός, εγωκεντρικός και απαιτητικός απέναντι στον σύντροφο, διότι τον πληγώνεις!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα αγαπητέ Αιγόκερε, στρέφεσαι σε ψυχικά-ψυχολογικά θέματα, αλλά και στις ανάγκες σου, προσπαθώντας αποτελεσματικά να τις καλύψεις και γίνεσαι σαφώς περισσότερο δραστήριος σε θέματα σπιτιού και οικογένειας! Το ενδιαφέρον σου για την οικογενειακή ζωή, πιθανόν να σε κρατήσει σπίτι σήμερα, αφού δεν θα έχεις διάθεση για εξόδους! Γενικά, θα καταφέρεις να δημιουργήσεις, να βελτιώσεις, να διορθώσεις οικογενειακές σχέσεις!Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν να επικοινωνήσεις με ένα άτομο του παρελθόντος! Προσοχή μόνο, σε λάθος κινήσεις, που μπορεί να σε πληγώσουν με την έκβαση που θα έχουν! Αν είσαι δεσμευμένος, μην παρασύρεσαι σε υπερπροστατευτική συμπεριφορά, που ενδεχομένως να είναι και καταπιεστική, όπως επίσης περιόρισε και την γκρίνια σου!

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αγαπητέ Υδροχόε, σήμερα είσαι πολύ δραστήριος και κυρίως αποτελεσματικός, όσον αφορά την κατάκτηση των στόχων και των ονείρων σου! Πολλές οι εξελίξεις και οι αλλαγές κάθε είδους σήμερα, με θετικά για σένα αποτελέσματα, λόγω της τύχης σου! Μπορεί κάποιοι εντός του κοινωνικού σου περιβάλλοντος να σε χαρακτηρίσουν ευμετάβλητο, αλλά αυτό είναι και το χαρακτηριστικό, που θα σε βοηθήσει να προσαρμόζεσαι και να εκμεταλλεύεσαι ό,τι καινούργιο έρθει στην ζωή σου!Αν είσαι δεσμευμένος, οι φιλικές σου συναναστροφές, είναι εκείνες που θα σε βοηθήσουν στις θετικές ερωτικές εξελίξεις που θα έρθουν σήμερα με το άλλο σου μισό! Αν είσαι ελεύθερος, νιώθεις ισχυρή έλξη για το περίεργο και το ασυνήθιστο ερωτικά και σήμερα, ένα τελείως διαφορετικό άτομο τώρα, σου τραβά και μονοπωλεί το ενδιαφέρον σου!

 

ΙΧΘΥΣ

Σήμερα, φίλε Ιχθύ, τα συναισθήματα σου και οι επιθυμίες σου, κυριαρχούν σαφώς πάνω στη λογική σου και ίσως τα επίπεδα της ενέργειας σου ή της διάθεσης σου κυμαίνονται, κατά την διάρκεια της ημέρας! Επιπλέον, θα έχεις την τάση να απομονώνεσαι από τους άλλους και να μειώσεις κατά πολύ τις κοινωνικές σου συναναστροφές, ωστόσο η ισχυρή σου διαίσθηση και οι ψυχικές διορατικές ικανότητες σου, σε βοηθούν να κινηθείς παρασκηνιακά, προκειμένου να πετύχεις στόχους και σκοπούς!Αν είσαι ελεύθερος, θα υπάρξουν απογοητεύσεις στον έρωτα, ειδικά αν σε ενδιαφέρει ένα άτομο απαγορευμένο ή έχεις κρυφό δεσμό. Κάποιες υποθέσεις του μυαλού σου, θολώνουν το τοπίο και δεν ξέρεις τι ακριβώς γίνεται με το αντικείμενο του πόθου σου! Αν είσαι δεσμευμένος, μην διατυμπανίζεις παντού την ευτυχία σου και μην ρισκάρεις όσον αφορά τα ερωτικά μυστικά σου!

 

 

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα