Lifestyle Ζώδια

Αστρολογικές προβλέψεις Τρίτη 25/6 2019!

ΚΡΙΟΣ

Η λέξη «πάθος» συχνά συνοδεύεται από παρορμητικότητα και αυθορμητισμό. Ωστόσο, η δική σου ένθερμη επιθυμία, αφορά την ασφάλεια και τη σταθερότητα στη σχέση σου.Οι ιδέες σου θα επικεντρωθούν στις αλλαγές στο σπίτι, ή ίσως στη μείωση ορισμένων οικονομικών δαπανών. Θα έχουν όμως, άμεσες επιπτώσεις στο σύντροφό σου. Αυτός είναι ο λόγος που ένα ή δύο σχέδια, δεν πρέπει να βιαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Αν μια ρομαντική σχέση δεν εκδηλώνεται από μόνη της, τότε αυτό θα σε ωθήσει ν’ αναλάβεις την πρωτοβουλία και να το κάνεις να συμβεί.Παρόλο που θα ακολουθήσεις ένα σχέδιο αυθόρμητα, ξέρεις πως το έχεις ήδη δουλέψει στο μυαλό σου, αρκετά νωρίτερα.Καθώς γίνεται σαφέστερο στο μυαλό και την καρδιά σου αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι στο όνομα της αγάπης, η αυτοπεποίθησή σου, λαμβάνει μια χρήσιμη και έγκαιρη ώθηση, για να φέρει τα επίπεδα της ευτυχίας και της εκπλήρωσης που θέλεις – και αξίζεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μπορεί να είναι εύκολο λόγω της αβεβαιότητας ή της αστάθειας που επικρατεί σε άλλες περιοχές της ζωής σου, να έχεις πολλές απαιτήσεις από τη σχέση σου. Ανεξάρτητα από το πόσο σύνθετες μπορεί να είναι οι συγκεκριμένες καταστάσεις, ίσως να βρίσκονται εκτός συναισθηματικής σφαίρας . Είναι σημαντικό λοιπόν, να μην δημιουργείς αμφιβολίες, όταν δεν υπάρχει ανάγκη. Προσπάθησε να δεις, πώς η σχέσης σου, θα σου παρέχει ένα άνετο καταφύγιο και πολλές ευχάριστες περισπασμούς στις ανησυχίες που μπορεί να έχεις, αλλού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μερικές φορές χρειάζεται ένα ξεκάθαρο «αρκετά ως εδώ» πριν αναλάβεις ουσιαστική δράση. Παρόλο που μπορεί να μην είσαι απόλυτα ξεκάθαρη για την πορεία της σχέσης σου, ίσως γνωρίζεις τι είναι αυτό που δε θέλεις από τις ερωτικές σου υποθέσεις. Θα μπορούσες να δεις πολύ πρακτικά, την αγάπη, το ρομαντισμό ή το μέλλον της σχέσης σου, αυτή τη στιγμή. Για να πετύχεις ένα σοβαρό αποτέλεσμα μπορεί να χρειαστεί να σοβαρευτείς, πρώτα.

ΛΕΩΝ

Παρόλο που θα έχεις λεπτές ενδείξεις για τις εξελίξεις στη σχέσης σου, ίσως χρειαστεί να συλλέξεις μερικές ακόμα, για να μπορέσεις να διαμορφώσεις μια ακριβή εικόνα. Μπορεί πιθανώς να νιώσεις πως η πρόοδος της σχέσης που θέλεις, απαιτεί να αντιμετωπίσεις μια πρόκληση. Προτού το κάνεις αυτό, πιθανόν να θέλεις να καταλάβεις ακριβώς, τί προσπάθειες θα πρέπει να καταβάλλεις. Συνέχισε να σκέφτεσαι προς το παρόν, επειδή η σαφήνεια θέλει τόσο επίμονα να σε βρει, όσο εσύ θέλεις να την λάβεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Μπορεί να είναι δυνατή η διάκριση ανάμεσα σ’ αυτό που θέλεις και χρειάζεσαι σε ό,τι έχει σχέση με αγάπη, ρομαντισμό, ή ερωτικό δεσμό. Θα μπορούσες να δοκιμάσεις να κάνεις αλλαγές μέσα σου…. να τοποθετήσεις τα «θέλω» σου πιο κάτω στη λίστα με τις προτεραιότητές σου, και να εστιάσεις περισσότερο, στις ανάγκες σου. Αν υπάρχει κάποια περιοχή στην ερωτική σου ζωή, όπου αισθάνεσαι ότι πρέπει να μειώσεις τις προσδοκίες σου,- πιθανώς λόγω περιοριστικών περιστάσεων ή από τον φόβο της απογοήτευσης,- τότε μια ώθηση της αυτοπεποίθησής σου, θα το αλλάξει αυτό.

ΖΥΓΟΣ

Προσελκύοντας τη σωστή προσοχή από τον εραστή σου, θα μπορούσε να φέρει την άνοιξη στη ζωή σου, αυτή τη στιγμή. Είτε πρόκειται για ερωτικό σχόλιο είτε για μια εγκάρδια χειρονομία, έχεις δίκιο να εμπιστεύεσαι το ένστικτό σου, αν υποδηλώνει ότι προχωράει κάτι ευχάριστο και ενδεχομένως παθιασμένο. Ας δούμε τι μαγικό ξεδιπλώνεται τώρα, μεταφέροντας τη σχέση σου, σε ένα νέο και συναρπαστικό επίπεδο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αν αισθάνεσαι πως η σχέση σου γίνεται όλο και πιο ελεγχόμενη, αποφάσισε να εξερευνήσεις το παθιασμένο δυναμικό που προσφέρεται στο παρόν, αντί να αφιερώνεις τόση σκέψη για το μέλλον. Οι παθιασμένες και ενθουσιώδεις ευκαιρίες θα είναι προφανείς, ενώ άλλες μπορεί να είναι πιο λεπτές και πρέπει να εξερευνηθούν ή να διεκδικηθούν. Είτε έτσι είτε αλλιώς, προσφέρεται από το σύμπαν, μια ρομαντική ή μαγική σχέση και θα κάνει πολύ περισσότερα από το να φέρει απλά, ένα χαμόγελο στο πρόσωπό σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν κοιτάξεις τις σκιές της σχέσης σου, θα μπορούσες αρχικά να νιώσεις, πως μαθαίνεις ένα μάθημα. Ωστόσο, η ερωτική ζωή σου κατευθύνεται τώρα σε μια νέα τροχιά, και τόσο το κεφάλι όσο και η καρδιά σου, θα δουλέψουν μαζί για να το υποστηρίξουν. Αγνόησε τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με ό,τι εμποδίζει αυτή τη διαδικασία. Έρχονται ευχάριστες και μεγάλες αλλαγές…. και είναι σημαντικό να τις αγκαλιάσεις και να μην αντισταθείς καθόλου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Παρόλο που μπορεί να υπάρχει κάτι λογικό και πρακτικό σχετικά με τις τρέχουσες συνθήκες των ερωτικών σου, ίσως να αισθανθείς, ότι αυτό που βιώνεις είναι η ηρεμία πριν από τη θύελλα ή ότι είναι μόνο θέμα χρόνου πριν η σταθερότητα, φέρει αστάθεια. Έχεις δίκιο να εμπιστεύεσαι τη διαίσθησή σου, επειδή ο Κόσμος είναι αποφασισμένος να δημιουργήσει αναταραχές, που θα μπορούσαν να κλονίσουν τα θεμέλια του συναισθηματικού σου κόσμου. Όσο περισσότερο προσπαθείς να προσκολληθείς σε μια πτυχή του παρελθόντος σου ή να ελέγξεις κάτι στο παρόν, τόσο πιο δύσκολη θα είναι αυτή η διαδικασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Φαίνεται πως έχεις αρκετό χρόνο να σταθμίσεις τις συνέπειες ενός ρομαντικού βήματος …και τώρα ήρθε ο καιρός για δράση. Ευτυχώς, κάθε βήμα που κάνεις, περιλαμβάνει μια βαθύτερη κατανόηση του ποια είσαι, τι θέλεις από την αγάπη, αλλά και τι δεν θέλεις. Θα είσαι επίσης αποφασισμένη να πάρεις αποφάσεις που εστιάζουν αποκλειστικά στις ανάγκες σου. Αν είσαι σε σχέση, τότε ίσως είναι καιρός να πεις στο σύντροφό σου, τι θα δεχτείς ή θα ανεχτείς – και τι δεν θα κάνεις με τίποτα.

ΙΧΘΥΕΣ

Νιώθεις σα να είσαι σε θέση να φτάσεις μέσα στη φαντασία σου και να αρπάξεις χούφτες ζεστασιάς και χρώματος για να τις εφαρμόσεις γενναιόδωρα στον εξωτερικό σου κόσμο…. και ιδιαίτερα στα ερωτικά σου. Η σύνδεση με τη δημιουργική σου πλευρά σε βοηθά να αντιμετωπίσεις ό, τι έχει γίνει ξεπερασμένο ή προβλέψιμο… και οι απαντήσεις που χρειάζεσαι για να επιφέρεις, σημαντικές αλλαγές, μπορούν να βρεθούν τσεκάροντας την καρδιά σου. Είναι ο πιο αποτελεσματικός οδηγός σου για την δημιουργία σπινθήρων και λάμψης στην ερωτική σου ζωή, τώρα.

https://www.astro-live.gr

Αφήστε ένα σχόλιο

* Χρησιμοποιώντας αυτή τη φόρμα συμφωνείτε με την διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων από το kouzounews.gr

Το kouzounews.gr χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης σας. Υποθέτουμε ότι συμφωνείτε με αυτό. Φυσικά αν θέλετε μπορείτε να αρνηθείτε. Αποδοχή Περισσότερα